Phoenix Website Ervaringen

Phoenix Website Ervaringen Review | VIP Community + Testen!

Hallo Ondernemer! Mijn naam is Kevin van Online Toekomst. Gaaf dat jij mijn Review met Phoenix Ervaringen hebt gevonden. Ik beschrijf heel even kort wat je in dit artikel over de Phoenix Website Software Applicatie van IMU kunt verwachten en hoe het technisch is opgebouwd. Daarna kun jij mijn Ervaringen, Review, Tips en Voorbeelden gaan bekijken. Ik wil je direct wijzen op mijn online marketing trainings-community, waarin ik kopers van de IMU Software (Phoenix, Huddle en Plug & Pay) via mijn eigen videocursus help bij de volledige installatie EN extra online marketing strategie. Hier staat meer informatie over die trainings community en hiervoor kun je je via mijn Instagram aanmelden wanneer je mij de affiliate commissie gunt!  

Goed... Terug naar Phoenix! Ik zou je willen vragen om even goed de tijd te nemen om dit artikel te lezen, want er staat ontzettend veel nuttige informatie in. En ik heb er ook een aantal in-screen video's in gepubliceerd die ik op mijn Youtube Kanaal en mijn Privé Community heb gepubliceerd.

Dus ik ga je een mooi aanbod doen; om lid te worden van mijn Exclusieve Phoenix Training Community!

Over mijn start met de Phoenix Software...

Na enkele vervelende ervaringen met website software applicaties kwam ik eind 2020 bij de Phoenix Website Bouwer van de Internet Marketing Unie uit. Ondertussen ben ik zo'n anderhalf jaar aan het sparren met het systeem en heb een groot aantal blogs geschreven, landingspagina's gebouwd en getest hoe het systeem zich aanpast aan de zoekmachine van Google.

Ben jij benieuwd naar mijn Phoenix Website Ervaringen? In deze Phoenix Website review beschrijf ik hoe de Phoenix website software van Internet Marketing Unie werkt en hoe het mij tot nu toe allemaal bevallen is. Daarbij ga ik in op hoe sterk de website software van Phoenix is; hoe mijn integratie met de Phoenix software ging; en waarom ik een grote fan ben van deze website software van IMU!

Misschien sta jij op het moment dat jij dit leest voor een lastige keuze. Daarom ga ik via deze Phoenix Review o.a. de diepte in m.b.t. de features van dit systeem, mijn ervaringen, voordelen, nadelen en voor wie dit systeem geschikt is. Graag wil ik vermelden dat ik specialiseer in Phoenix!

Kortom: Ik laat je zien hoe Phoenix mij door het eerste anderhalf jaar online ondernemen heeft geholpen! Ik ga je met name laten zien wat je kunt verwachten wanneer je met een Phoenix website aan de slag gaat! 


Phoenix Website Ervaringen delen is een mooie manier om anderen te inspireren met een Phoenix Website aan de slag te gaan. Het is een goede tool voor online ondernemers.Via deze link kun jij GRATIS een PROEFACCOUNT voor 14 dagen aanvragen voor de Phoenix Software. LET OP: Deze link is NIET geldig voor het ONDERSTAANDE TRAINING AANBOD.


Let Op: Speciaal Phoenix Training Aanbod!!!

Gebruik deze Phoenix Review wijs; en CLAIM mijn Exclusieve Training Deal!

Voordat we beginnen met deze Phoenix Review wil ik je nog van iets belangrijks bewust maken. Ik verstrek als affiliate partner van IMU namelijk een Persoonlijke; Exclusieve deal voor mensen die via de bovenstaande link met Phoenix aan de slag gaan om hun online business te versterken. Meer daarover is te lezen via deze pagina! Houd daar vooral rekening mee wanneer je na het lezen van deze review een gratis trial aan wilt vragen!  

In deze Phoenix Website Review wil ik starten met mijn speciale service voor mensen die willen starten of NET ZIJN GESTART met IMU Software zoals Phoenix, Plug & Pay en Huddle!Bekijk ook mijn Online Marketing Webshop eens voor de beste Online Kennismaterialen en Marketing Tools!


Daarna kun je via deze link (gratis) een Phoenix software account nemen om te testen; maar stuur mij altijd een bewijs van registratie; zodat ik jou LID kan maken van de juiste software training!

Let Op: Speciaal Phoenix Training Aanbod!!!

Phoenix Website Reviews zijn belangrijk om je bedrijf te starten. Wil je meer info? Lees dan ook de online marketing tornado!Bestel de Online Marketing Tornado via deze link om je technisch te registreren voor mijn Online Marketing Training Community!

Let Op: Speciaal Phoenix Training Aanbod!!!

Introductie Phoenix Website Review van IMU! 

Laten we starten met een introductie over mijn persoonlijke ervaring met de Phoenix website software! Disclaimer: Hou tijdens het lezen rekening met de onderstaande factoren:

 • Ik ben een ervaringsdeskundige van Phoenix. Ik werk zelf dagelijks met de software EN cursussen van de Internet Marketing Unie. Ook help ik er klanten mee!

 • Ga jij als (startende) online ondernemer met de Phoenix webbouwer of een online business aan de slag? Dan is het slim om ook mijn IMU Plus review over de online cursus leeromgeving en membership community (IMU Plus) te lezen, waarin jij voor 497,- euro per jaar toegang krijgt tot alle online marketing content van IMU en alles leert over het bouwen en uitbreiden van jouw eigen online business!


Video Rondleiding met Tips over het gebruik van de Phoenix website software! 

Om jou uit te leggen hoe mijn persoonlijke ervaring met de Phoenix software is verlopen, heb ik een video voor je gemaakt waarin ik je een complete walkthrough door de Phoenix Webbuilder geef inclusief tips voor gebruik. We bekijken hierin het dashboard, de salespagina's, de techniek achter het systeem EN de denkwijzen van Tonny en Martijn.

De video duurt lang (61 minuten) maar is ook ontzettend gedetailleerd; en ik denk dat jij dat nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Bekijk deze zeker als je er tijd voor hebt en besef dat het een goede, eerlijke basis is om te kijken of het iets voor jou is!


De bovenstaande video valt te verdelen in de volgende Timestamps: 

 • Algemene Informatie + Persoonlijke Phoenix Website Ervaringen  (0 - 17.15 minuten)

 • Complete Walkthrough van de Phoenix website software (17.15 -52.40 minuten)

 • Beginnerstips & Motivatie om het beste uit Phoenix te halen (52.40 - 61.00 minuten)

Hieronder ook nog een Video over het verschil tussen het Phoenix Premium en Ultimate pakket! 


Phoenix Website Ervaringen delen is een mooie manier om anderen te inspireren met een Phoenix Website aan de slag te gaan. Het is een goede tool voor online ondernemers.

Goed. Dat waren tot dusver de promoties! Wellicht heb je de video al gezien, maar wil je nog door om de rest van de review over de Phoenix software te lezen.

Ik ga deze review over Phoenix starten met een persoonlijke ervaring die jou iets meer inzicht geeft in mijn technische achtergrond. Hopelijk kun jij daarmee een inschatting maken of jouw situatie vergelijkbaar is met de mijne! Ik had namelijk eerder al eens met websites bouwen geëxperimenteerd, maar was daar zeker geen expert in!

Toch verliep mijn groeipad in Phoenix, mede door de IMU Plus cursus erg soepel. Laten we even terugblikken naar mijn start als online ondernemer! 


Waarom koos ik zelf om een Phoenix website te maken?

Zoals je ziet is deze website gemaakt met Phoenix! Ik ben er tevreden mee, maar deze beslissing ging niet vanzelf en voelde als een flinke barrière, mede omdat ik op dat moment weinig inkomsten had als startende ondernemer.

Toch wist ik uit eerdere ervaringen dat dit voor mij als online marketeer waarschijnlijk de beste keuze zou zijn vanwege de voordelen op gebied van SEO in de Google zoekmachine...

Ik kwam eind 2020 via de online marketing tornado (het boek van IMU) voor de eerste keer in aanraking met de Phoenix Website Software. Ik dacht enkele weken eerder nog dat ik gewoon een Wordpress website zou starten, maar omdat dit boek mij zo'n nieuwe kijk op online marketing gaf, besloot ik te investeren in de toekomst van mijn bedrijf! De materialen die IMU uitbracht gaven me een ontzettend vertrouwd gevoel en dat wilde ik zelf als online ondernemer ook op die manier leren toepassen...

Voor mij was Phoenix dan ook een "het doel heiligt de middelen" investering, waarmee ik bedoel dat de investering pijn deed, maar toch zonder na te denken gebeurde. Na een verhelderend gesprek waarin ik mijn doelen had besproken met Mike van IMU (Sales Agent Phoenix), kocht ik eind 2020 het Phoenix Ultimate pakket.

Vervelende ervaringen met eerdere "foute investeringen" op internet.

De reden dat ik koos om te investeren in Phoenix was namelijk omdat ik eerder foute investeringen maakte op gebied van websites. Zo verloor ik eerder 6 maanden progressie doordat ik in een WIX website investeerde, die totaal niet scoorde op zoekmachine optimalisatie (SEO). Na enkele maanden schrijven kreeg ik nog steeds geen bezoekers uit Google, doordat WIX een nadeel heeft ten opzichte van een Wordpress website.

Dit was een fout die ik op dat moment maakte om geld en moeite te besparen, en daar had ik ontzettend veel spijt van gehad + veel van geleerd... Op die manier was ik er achter gekomen dat goedkoop in sommige gevallen duurkoop is!!

Naast een Wix website, had ik ook al ooit geïnvesteerd in een website via Wordpress...

Ook had ik in het verleden al eens een Wordpress website gebouwd. Uit die tijd herinnerde ik me nog dat het kiezen en installeren van de benodigde "Plug Ins" niet zo simpel was als verwacht.

Daar moest altijd meer geld in dan verwacht en ik moest hier regelmatig iemand voor inhuren, wat mij het gevoel gaf dat ik totaal niet kon focussen op wat ik wilde doen; namelijk content maken.

Dit kostte mij in het verleden ontzettend veel tijd en geld om uit te vogelen en met name de mobiele variant kreeg ik zelf niet goed. 

Dus zelfs na investeringen in extern personeel, vond ik mijn mobiele website nooit "goed genoeg" om te delen en dit zorgde voor een zuur gevoel.

Ik wilde trots zijn op mijn website en dat lukte me in het verleden niet met een Wix en een Wordpress website.

Dit soort fratsen hadden mij tussen 2018 en 2020 regelmatig veel geld en tijd gekost, terwijl het uiteindelijk geen resultaten gaf. 

Ik kocht de Phoenix Software van IMU vanwege gemakszucht EN de conclusie uit het verleden dat ik geen web designer was, of wilde worden. Ik wilde niet langer blijven kloten met techniek en extern personeel...

Ik was wijs genoeg om in te zien dat ik geen professionele webdesigner ben, en dit ook niet zou worden. Ik ben een online marketeer, geen ICT'er.

Omdat ik de keuze had gemaakt om als online marketeer geld te verdienen via mijn websites, was ik klaar met dat rotzooien en ik zag Phoenix als de laatste redding.

Als het hier niet mee zou lukken om traffic te krijgen, dan zou het echt mijn laatste poging zijn om succesvol te worden via internet. Om die reden heb ik gekozen om elk stukje voordeel te benutten en alleen nog met de meest betrouwbare partners te werken, zelfs als daar een prijskaartje aan vast hangt.

Die Mindset heeft er voor gezorgd dat ik keihard heb gewerkt om dit systeem onder de knie te krijgen en om succesvol te worden.

Elke vrije minuut in 2021 heeft in kennismaterialen van IMU en andere online marketing influencers gezeten. Het is een geweldige obsessie geworden waar ik ontzettend veel wijzer van ben geworden! Of dat voor jou ook zo intens zal voelen is waarschijnlijk afhankelijk van jouw betrokkenheid en budget, want je moet er zelf het beste van maken!

Check mijn laatste update in april 2022, waarin ik het nieuwe dashboard met je bespreek!!


Phoenix Website Voorbeelden

De onderstaande ondernemers investeren (net als ik) in een Phoenix Website en hebben er iets moois van gemaakt!

Deze Phoenix Website Voorbeelden laten zien hoe mooi je website kan worden wanneer jij een Phoenix website neemt!


Deze Phoenix Website Voorbeelden laten zien hoe mooi je website kan worden wanneer jij een Phoenix website neemt!


Deze Phoenix Website Voorbeelden laten zien hoe mooi je website kan worden wanneer jij een Phoenix website neemt!


Phoenix Website Reviews van andere ondernemers

Bekijk ook direct de onderstaande Reviews even... Deze komen uiteraard van de IMU (Phoenix) Website af. Daar laten ze natuurlijk geen negatieve reviews zien. Na deze afbeelding ga ik dieper in op mijn eigen review van de Phoenix website bouwer van IMU.

Phoenix Website Ervaringen van anderen zijn te zien op deze afbeelding. Dit zijn alleen positieve ervaringen!


Phoenix Website Review: Wat is mij opgevallen sinds mijn start met Phoenix?

 • Het leert je ontzettend veel over online marketing! En wanneer je dergelijke investeringen maakt wil je er alles uit proberen te halen.

 • In mijn situatie zorgde dat ervoor dat ik maandenlang in de online marketing community van IMU heb doorgebracht om meer te leren over onderwerpen zoals conversie gericht (verkoopgericht) schrijven en zoekmachine optimalisatie (SEO).

 • Ik wilde hoe dan ook niet met een handicap beginnen en dezelfde fouten maken als in het verleden. Het voelde als een nieuwe start die me pushte om alles opnieuw vanaf de basis aan te pakken. De investering in Phoenix was te hoog om te blijven prutsen.

 • De Phoenix software gaf me dan ook het gevoel dat ik goedschiks of kwaadschiks resultaten af moest dwingen, want je kunt geen investering van 1500 euro per jaar doen en vervolgens stoppen als iets niet helemaal lukt.

 • Ik zag ineens ontzettend veel websites tegen die met Phoenix zijn gemaakt. En het viel me binnen de community van IMU Plus ook op dat een groot aantal succesvolle online ondernemers met systemen van IMU werken.

 • Ik kwam er achter dat de Internet Marketing Unie de "One Stop Shop" is voor mensen die flink in zichzelf en hun bedrijf durven investeren. En sommige ondernemers draaien miljoenen omzet met behulp van deze geoptimaliseerde online marketing tools. Bekijk via de link een van mijn artikelen met daarin een overzicht van IMU's Tornado Tools!

 • Na 6 weken had ik mijn eerste nummer 2 plek te pakken in de zoekmachine van Google, terwijl ik VOORDAT ik met Phoenix aan de slag ging nog nooit had verdiept in SEO. Ik heb via de IMU Plus cursus van de Internet Marketing Unie in twee weken tijd de volledige basis van SEO geleerd en wilde hier zo snel mogelijk beter in worden.

 • Vanwege mijn falen in het verleden vond ik het ontzettend gaaf om te zien dat ik boven concurrenten kwam te staan waarvan ik wist dat ze echt heel sterk zijn in SEO en al jaren bezig zijn met SEO en het bouwen van hun site..

 • De conclusie is dan ook dat dit echt door de kracht van Phoenix moet komen. Bekijk mijn resultaat in de onderstaande afbeelding! Deze laat zien dat ik NA de resultaten van het bedrijf waar ik over schrijf (IMU), de eerste secundaire partij ben die naar boven komt. Voor mij telt dat als een 2e plek in de zoekmachine! :)

  In de Phoenix Review laat ik enkele resultaten zien in de zoekmachine, waarin ik in 6 weken mijn tweede plek in de zoekmachine had, zonder ervaring met SEO!


Phoenix Website Review: Hoe ontstond de Phoenix Website Software van IMU?

Het bedrijf IMU werd in 2010 gestart door Tonny Loorbach, die toen na een stage bij Eelco de Boer van Winst.nl zijn "Winstmodel" website systeem lanceerde.

Tonny was via Eelco; die al jaren vooruit liep en een van de eerste webwinkel eigenaren was van Nederland; geïnteresseerd geraakt in de groeiende mogelijkheden binnen online marketing.

Met name Eelco, maar ook Tonny heeft het grootste gedeelte van de "internet Boom" in Nederland actief meegemaakt EN meegebouwd via investeringen.

De Internet Marketing Unie (IMU) bestaat momenteel iets langer dan 10 jaar en heeft momenteel twee eigenaren: Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach.

Tonny bouwde dus een geoptimaliseerd model voor Wordpress websites en ging dat aan klanten leren die wilden groeien via online marketing!

Met dit Winstmodel beloofde Loorbach de websites van zijn klanten hoger te laten scoren in de zoekmachine en hielp klanten via cursussen om hun websites in te richten met goede content en conversie technieken.

Dit Winstmodel inclusief de stappenplannen om succesvol te worden via het internet kostte toendertijd ongeveer 3000,- euro per persoon.

Snel volgden er problemen met "het Winstmodel"; oftewel de voorloper van de Phoenix website software.

Het Winstmodel werd sceptisch ontvangen, zoals veel online ondernemers in die tijd als "fraudeurs" werden gezien door "de normale mens" in Nederland.

Online Ondernemen was op dat moment nog niet zo bekend en lang niet elk bedrijf was op de hoogte van de kansen op het internet.

Maar naar mate de tijd verstreek, bereikte Tonny meer klanten die met zijn Winstmodel aan de slag gingen.

En daar ontstonden ook de problemen, want deze klanten hadden minder kennis over online marketing en liepen daardoor steeds tegen barrières aan.

Je moet het namelijk als volgt zien: online ondernemers zoals Eelco de Boer en Tonny Loorbach liepen ver voor op de rest van de Nederlandse online marketeers.

Ze moesten zelf hun website bouwen en waren afhankelijk van allerlei Wordpress plug-ins en features. Dit succesvol inrichten bleek niet voor iedereen weggelegd.

Hieruit volgde de behoefte om het bouwproces simpeler te maken voor ondernemers zonder technische kennis over webdesign.

Daarom bouwden zij in de jaren die volgden Phoenix, hun eigen website software systeem waarin alle "Wordpress plug-ins" en externe apps automatisch werden ingebouwd.

Dit was voor veel klanten zonder technische kennis handiger omdat ze zelf niks kapot konden maken en mee konden liften op het succes van het IMU team dat deze software uit eigen ervaring ontwikkelde.

De grote successen die zij hiermee behaalden (en deelden met anderen) gaven hen een autoriteit en expert status in Nederland waarin tienduizenden ondernemers durfden te investeren.

En hier volgden dan ook een aantal aanvullende online marketing tools uit die voor zichzelf en hun klanten goede resultaten opleverden.

Zo bouwden zij nog een software voor online membership communities (Huddle) en een tool voor verbeterde betaalpagina's (Plug & Pay).


Op deze afbeelding zie je de online marketing tornado tools van IMU!Bekijk via deze website alle Tornado Tools van de Internet Marketing Unie (Phoenix / Plug & Pay / Huddle)

Het doel van de Phoenix website software: conversie van jouw sales funnel verhogen voor meer leads en sales!

De absolute kerndoelstelling van IMU; en de producten die zij ontwikkelen zoals Phoenix; zijn de conversie verhogen. Ze zoeken constant naar manieren om conversie van een website te verhogen, zodat jij als online ondernemer meer omzet uit dezelfde bezoekersaantallen realiseert. 

Volgens IMU zie je dat simpele veranderingen in jouw online marketingstrategie er voor kunnen zorgen dat jouw omzet kan vermenigvuldigen, door simpelweg een aantal kleine aanpassingen op jouw website te doen.

Een website zoals Phoenix te bieden heeft, noemen online ondernemers ook wel een Sales Funnel. Via een Sales Funnel kun je potentiële klanten van A tot Z door het verkoopproces heen leiden. Je wilt dat dit zo effectief mogelijk verloopt, zodat je hogere conversie krijgt!

Door mooiere, effectievere landingspagina's te maken wil jij als online ondernemer gaan focussen op meer leads en sales, mede door de geoptimaliseerde landingspagina's die getest werden door de ontwikkelaars en marketeers van de Internet Marketing Unie.

 Phoenix Website Ervaringen wijzen uit dat de conversie flink omhoog gaat wanneer jij weet wat je met een Phoenix Website moet doen. Lees in de Online Marketing Tornado de Promotie van Phoenix!Een Phoenix Website is snel online en de ervaringen wijzen uit dat mensen er in enkele dagen tijd mee kunnen werken.

Zo werkt een Phoenix Website (funnel) in de praktijk | Een les in conversie optimalisatie!

Je wilt via Phoenix je Sales Funnel optimalisaren voor meer succes! Stel je als voorbeeld de volgende situatie voor: 

 • Jij hebt een eigen bedrijf als online marketeer of online coach; en hebt een cursus gemaakt waarmee jij jouw klanten met hun problemen helpt.

 • Je verkoopt deze cursus via jouw website en van de 1000 bezoekers op deze verkooppagina, zijn er 10 die daadwerkelijk jouw cursus kopen.

 • We spreken in dit geval van een conversieratio; of verkoopratio van 1% ! Dit zorgt er voor dat je momenteel een winst draait van 50.000 euro per jaar.

 • Dat is niet slecht! Maar je wilt met deze online cursus meer geld verdienen.

Er zijn een aantal mogelijkheden om jouw leven te veranderen, door meer omzet te draaien uit hetzelfde aantal bezoekers. 

Aan de hand van een berekening laat ik jou zien wat kleine aanpassingen zouden kunnen verbeteren.

 • Nogmaals, je hebt 1000 maandelijkse bezoekers, waarvan 10 bezoekers uiteindelijk jouw cursus kopen. Een conversie van 1%. En deze online cursus levert je 50.000 euro winst op per jaar!

 • Je gaat zoeken naar verbeteringen door jouw betaalpagina te verbeteren via bijv. een meer doelgerichte structuur; minder afleiding; betere teksten; meer betaalmogelijkheden etc.

 • Als jij jouw gemiddelde conversie zou kunnen verhogen van 1% naar 2% zou jij per 1000 bezoekers geen 10 verkopen maken, maar 20. Met andere woorden: je bereikt meer resultaat met hetzelfde marketingbudget en hetzelfde aantal bezoekers.

 • Jouw jaarlijkse winst zou dan van 50.000 euro naar 100.000 euro schieten. Zo verdubbel je met 1% verschil letterlijk je totale winst.

 • Als jij weet hoe dit werkt en waar je op moet letten, kun je hier in de toekomst de vruchten van (blijven) plukken.

 • Door je Sales Funnel te optimaliseren naar een hogere conversie, kun jij veel meer verdienen aan jouw digitale (kennis)producten.

 • Want je moet begrijpen dat het ook mogelijk is om jouw conversie naar 3% te krijgen. Of zelfs 5% ! Als jij in dit voorbeeld naar een gemiddelde van 5% conversie zou gaan, leveren dezelfde 1000 bezoekers op jouw verkooppagina in plaats van 50.000 euro, nu 250.000 euro winst op.

Op de onderstaande afbeelding zie je een Sales Funnel, oftewel een sales trechter. De Phoenix Software is gebouwd om dit proces te optimaliseren zodat jij een hogere conversie bereikt (meer leads / meer online omzet) ! 


Op deze afbeelding zie je een Sales Funnel. Wanneer jij je sales funnel als online ondernemer sterk inricht kun jij een super effectieve online business bouwen.Bron: Russell Brunson's Dot Com Secrets boek. 


Maar hoe kun je met een Phoenix website concreet de conversie verhogen?

Om nog even terug te komen op de precieze kenmerken van een conversie verhogende website / sales funnel; en wat Phoenix hierin kan betekenen; vertelde Tonny Loorbach er tijdens IMU Live Event in het AFAS theater in Scheveningen meer over!

In de onderstaande video leer je de belangrijkste punten waarmee jij een doelgerichte, conversie gerichte website kunt maken waarmee je hoger in google komt en jouw conversie doelstellingen bereikt.

Om vast een korte samenvatting te geven: Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren gaan in op het belang van een unieke doelstelling per pagina, waarmee je de aandacht van jouw bezoeker vasthoudt en GEEN RUIMTE GEEFT aan afleiding.

Elke pagina moet een bepaald doel hebben en richt volledig op het behalen van dat doel. Je ziet namelijk dat wanneer mensen verschillende keuzes hebben, ze gaan twijfelen en ondernemen geen actie.

Deze Phoenix Website Ervaringen Review legt een aantal sterke features en voordelen bloot die ondernemers met Phoenix kunnen benutten. Download het E-Book voor meer informatie!Download hier het gratis E-Book van IMU over hoe Conversie Features voordelen bieden in Phoenix!  

Maak het je bezoeker niet te moeilijk! 

Een conversie gerichte website is duidelijk, en neemt de bezoeker stapsgewijs mee in een verhaal om specifieke doelstellingen te bereiken. Hoe helderder jij hierin bent, hoe meer resultaat je met jouw website kunt bereiken. Voor meer over Conversie optimalisatie kun je het Conversie Code E-book van IMU gratis downloaden!

En als jij meer wilt weten over het kernproces van een conversie gerichte online business, zou je kunnen overwegen om De Online Marketing Tornado van IMU te lezen. Dit boek behoort tot de beste online marketing boeken en werd tot dusver door meer dan 15.000 Nederlandse online marketeers gelezen.

In dit basisboek leggen Tonny en Martijn door middel van toegankelijke stappenplannen het volledige kernproces van een conversie gerichte online business uit; voor zowel startende als ervaren online ondernemers.


Op het bovenstaande idee, van conversie optimalisatie en het "makkelijker maken van de keuze van jouw klant", is Phoenix een super sterk systeem om jouw website op te bouwen.
Wil jij testen of Phoenix iets voor jou is? Wanneer jij deze link gebruikt heb jij twee weken de tijd om gratis te testen met jouw website! Je krijgt dan op de 13e dag een e-mail van het bedrijf achter Phoenix met de vraag of je over wilt gaan op een betaald account.

In de Phoenix Website Review laat ik zien hoe de conversie triggers van een Phoenix website werken! Bekijk ze bewegend op de site van IMU.Conversie Features in een Phoenix Website! Bekijk deze link om ze in beweging te zien!

Phoenix Website Review: Wat is Phoenix en wat kun je ermee?

Phoenix is een geoptimaliseerde website software / website bouwer waarmee jij als online ondernemer jouw sales funnel optimaliseert voor een hogere conversie. Je kunt ook een eigen website maken zoals die gebruikelijk worden gemaakt. Dus voordat mensen met "Sales Funnels" leerden werken.

Wanneer jij investeert in deze software kun jij meeliften op wat deze online ondernemers voor je ontwikkeld hebben, zoals bijvoorbeeld alle standaard templates die goed scoren in de zoekmachines en op mobiele apparaten.

Doordat je het niet hoeft te bouwen is het mogelijk om als startende online ondernemer een aantal moeilijke stappen te skippen in het bouwproces van jouw online business.

Je bouwt met Phoenix een website die alle snufjes ter beschikking heeft om een online marketing machine te bouwen, waarbij direct email marketing software providers, zoekmachine optimalisatie services en Webinars kunnen worden aangesloten.

En wanneer jij de adviezen en stappenplannen van de online cursussen volgt, kun jij een locatie onafhankelijk online bedrijf bouwen als internet ondernemer of online marketeer.

Ook de andere software pakketten die IMU te bieden heeft voor innovatieve online ondernemers kunnen extra succes toevoegen.

Zo kunnen ondernemers die hier mee starten over de jaren een enorm imperium opbouwen, zoals het ook de eigenaren van IMU gelukt is om een flink vermogen op te bouwen...

Een website maken met Phoenix? Dit is hoe het proces er uit ziet wanneer jij een website wilt maken met Phoenix van IMU!Dit kun jij verwachten als je start met het ontwikkelen van een website in Phoenix. Via het beheer-scherm kun jij een (of meerdere) websites kiezen.

Beter scoren in Google via SEO met de features van de Phoenix Website software!  

De Phoenix software zorgt er voor dat jij beter gaat scoren in Google via SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Hiervoor is het systeem speciaal geprogrammeerd.

SEO optimalisatie is dan ook een van de sterke punten waar IMU qua marketing en positionering op richt en waar ze zelf in uitblinken.

Door alle features die ze hebben toegevoegd aan de software maak jij gebruik van prachtige, innovatieve EN converterende gadgets die jij als ondernemer ZONDER technische ervaring NOOIT in 5 jaar krijgt gebouwd.

Je kunt denken aan Call To Actions; bewegende blokken; Testimonials; Pop-Ups; Ribbons; SMART content; Countdown elementen en Boomboxen.

Wanneer je een dergelijke website wilt laten maken door een grafisch design bureau, kost het je minimaal 5.000 tot 10.000 euro om een soortgelijke website te laten bouwen.


Phoenix Website Ervaringen wijzen uit dat je de software voor vele zaken kunt gebruiken.Alle Features en Benefits die bij een Phoenix Website inbegrepen zitten!!
 

Met Phoenix kun jij al de bovenstaande features als ondernemer ZELF toe leren passen ZONDER technische kennis. Het kost je alleen een periode van studeren.

Of je neemt contact met mij op en ik zorg dat IMU contact met jou opneemt om het uit te besteden, daar help ik je graag mee vooruit!

Wat is de prijs van een Phoenix Website en wat zit er bij een abonnement inbegrepen?

Er zijn twee verschillende versies beschikbaar, namelijk de Premium en Ultimate. Voor de Premium betaal je 497,- per jaar en voor de Ultimate betaal je 1497,- per jaar exclusief BTW. Het is aan te raden om ALTIJD voor een jaarabonnement te gaan, want betalen in termijnen is veel duurder!

Zo betaal je voor een Premium account in termijnen 59,- euro per maand (708,- euro per jaar) en voor een Ultimate account 197,- euro per maand (2364,- euro per jaar). Het is niet voor niks, dus zorg dat je deze fout in ieder geval niet maakt!

Bekijk in mijn onderstaande video een uitleg van de Phoenix Premium vs. Ultimate Prijzen en voor wie welk abonnement geschikt is!

Wat is de prijs van een Phoenix Website Premium abonnement?

Er zit een groot verschil tussen Phoenix Premium en Phoenix Ultimate. Zo zou je een website maken met de Premium versie kunnen zien als een minimalistische website die niet geoptimaliseerd is voor de zoekmachine van Google.

Dit is met name interessant voor ondernemers die alleen een (of enkele) betaalpagina's hebben, om daar bijv. via advertenties bezoekers in te laten schrijven voor hun e-mail lijst.

Door met losse webpagina's te werken zijn zij zo toch in staat om met weinig moeite een online bedrijf te runnen dat professioneel oogt, zelfs als er verder weinig online marketing strategie achter zit.

Je hebt in de basis immers alleen een verkooppagina en een betaalpagina nodig om geld te verdienen via internet; en via advertenties of social media kun jij ook bezoekers op jouw website krijgen zonder een uitgebreide online marketing strategie te plannen.

Je krijgt bij Phoenix Premium trouwens 2 licenties. Je kunt dus twee verschillende domeinnamen koppelen binnen dit abonnement.

Wat is de prijs van een Phoenix Website Ultimate abonnement? 

Een website maken met de ultimate versie is vele malen krachtiger en wordt gebruikt om veel breder te scoren in de zoekmachine van Google.

Waar je in de Premium versie voornamelijk afhankelijk bent van betaald verkeer, is het bij de Ultimate versie mogelijk om te bloggen en een kennisbank te starten met artikelen die bij jouw zoekwoord strategie passen.

Door dit te optimaliseren kun jij snel op gratis bezoekers vanuit Google rekenen en bouwen aan een steeds groter wordend (gratis) bereik uit de zoekmachine.

Wanneer je hier een krachtige content strategie omheen bouwt, krijgt jouw online business steeds meer vorm en kun je groeien tot een volledig geautomatiseerd online imperium dat dag en nacht geld voor je verdient.

Je krijgt bij Phoenix Ultimate 5 licenties. Je kunt dus 5 verschillende domeinnamen koppelen binnen dit abonnement. Deze zijn ook geoptimaliseerd voor mobiele SEO!


De Phoenix Website Prijs bestaat uit twee verschillende opties die je wekelijks of maandelijks kunt betalen.De Phoenix Website Prijs bestaat uit twee verschillende mogelijkheden. Je kunt via deze button op de website van IMU bekijken of deze nog actueel is!Phoenix Website Review: Wat zijn de grootste krachtpunten van Phoenix Ultimate?

Mijn excuses, maar omdat Phoenix Premium echt een basis versie is schrijf ik hier alleen over de uitgebreide Ultimate versie!

 • Geen zorgen over Mobiele zichtbaarheid. Alles werkt hetzelfde op desktop en mobiel. Uit mijn eerdere ervaringen met Wordpress en Wix weet ik dat dit een heel groot toppunt is. Als amateur heb ik me bij beide providers verloren gevoeld; en me nooit prettig gevoeld bij mijn mobiele website. Dat mij werd beloofd dat een website met de Phoenix software SEO Proof is, was een van de doorslaggevende factoren voor mijn investering in Phoenix en werkt erg goed!

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) zit in het systeem ingebouwd en wordt versterkt door "Smart content" zoals geautomatiseerde interne links. Dit scheelt veel ellende, hoewel je het nog steeds toe moet leren passen. Met een gedegen zoekwoorden onderzoek kun jij in no-time hoger in Google komen. Maar onderschat dit niet, want dit is een skill waarvoor jij zelf moet leren + finetunen over de jaren!

 • Schone code en een geoptimaliseerd, simpel design zorgt er voor dat je zelf geen fouten kunt maken in je "back-end" oftewel de technische kant van je website. Dit is de reden dat veel websites onnodig traag worden en niet boven in Google komen. Je kunt in Phoenix weinig dingen verkloten vanwege ontbrekende technische ervaring.

 • Je kunt er veel mooie dingen mee en durft het ook aan anderen te laten zien. Het ziet er strak uit en het is redelijk simpel te leren. Daardoor is techniek een minder grote factor waardoor je plannen falen. Ook de features voor conversie gericht design, zoals pop-ups; aftellers (timers); conversie-triggers en neuromarketing technieken voegen interessante mogelijkheden toe om de nadruk meer op verkopen te leggen.

 • Phoenix is ontwikkeld door en voor online ondernemers. Wanneer jouw doelen matchen met die van de oprichters van IMU, zul jij ook soortgelijke doelen kunnen behalen door simpelweg het trucje te bestuderen wat ze je uitleggen in de online cursussen. Het is niet zonder uitdagingen, maar absoluut haalbaar!


In deze Phoenix Review staan Website ervaringen centraal. Gebruik jij al Phoenix?In deze afbeelding zie je het Interface van Phoenix. Je kunt hier jouw pagina's vormgeven!

Phoenix Website Review: Wat zijn de grootste minpunten van een Website in Phoenix?

 • Hoewel ik geloof in het systeem, en zelf ook bewust de keuze heb gemaakt om dit systeem te gebruiken, is de prijs niet toegankelijk voor iedereen. Wat verwacht jij op de lange termijn van je online business? Ben jij klaar om keihard te werken en te investeren in een online toekomst? Dan kun je het overwegen. Phoenix is duur, maar zelf een soortgelijke website laten bouwen voor dat geld is onmogelijk.

 • Geen telefonische support is eigenlijk een NO-GO zone. Ik begrijp het idee hier achter, maar dit is echt een afknapper. Hier staat tegenover dat de klantenservice via livechat en mail (meestal) erg actief werkt, en zelfs regelmatig op eigen initiatief mailtjes stuurt. Toch is het absoluut niet handig dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn.

 • Extra opmerking over de support: ze weten veel, maar als ze iets NIET weten duurt het lang voordat iets opgelost is. Dit komt natuurlijk ook omdat jij als klant vaak ook niet de benodigde ervaring hebt. Je mag dus hopen dat je niks krijgt wat niet verholpen kan worden.

 • Wanneer jij totaal niet weet wat je op internet aan het doen bent, zal zelfs een Phoenix website jou geen resultaten geven. Voor absolute beginners is het wellicht makkelijker om een Phoenix website te bouwen dan een "Wordpress", maar als jij verder niks over online marketing / het internet weet heb jij maanden studie nodig om alles te begrijpen. Zie Phoenix dus niet meteen als een wonder product dat al je zorgen wegneemt en je carrière nieuw leven inblaast... JIJ bent de bepalende factor in het verhaal!

  Bekijk in de onderstaande video mijn Tips over SEO Zoekmachine Onderzoek, waarin ik je uitleg hoe jij onderzoek doet naar de zoekcijfers in Google!


Phoenix Website Review: Voor wie zou ik een Phoenix website aanbevelen?

 • Eigenlijk voor alle ondernemers die op lange termijn willen investeren in zichzelf en hun online marketingstrategie! De systemen van IMU zijn absoluut gericht op persoonlijke groei en een "Denk Groter" mentaliteit.

 • De ultieme doelgroep bestaat uit (online) coaches die online cursussen of andere digitale producten willen aanbieden. De online marketing Tools van IMU zijn volledig gericht op het automatiseren en schaalbaar maken van dergelijke beroepen. Als jij richt op digitale producten, bijvoorbeeld in E-Learning of online coaching is dit perfect voor jou!

 • Als jij een bedrijf hebt dat financieel goed loopt en voornamelijk zaken doet via internet, dan zou ik Phoenix zeker aanraden. Idealiter wil jij zelf alles leren op gebied van online marketing en het runnen van jouw online business, maar als dit niet mogelijk is kun je het bouwen ook uitbesteden! Dit kost je wat extra, maar dan weet je wel dat het allemaal draait! Neem contact met me op als ik dit voor je zou mogen connecten; want dat mag ik op commissiebasis voor je doen! Hier zou ik je erg dankbaar voor zijn!

 • Ondernemers die geen zin hebben om alles uit te besteden, maar controle willen en nieuwe skills willen leren. Jij wilt bij voorkeur een locatie onafhankelijk bedrijf bouwen en meer vrijheid ervaren door op grote schaal mensen te helpen.

 • Iedere ondernemer of organisatie die meerdere websites runt (of in de toekomst wil runnen). Phoenix lijkt best prijzig, maar wanneer je bekijkt dat je bij Phoenix Ultimate 5 licenties krijgt, valt dat reuze mee als je die ook echt kunt benutten!

 • Mensen die weten wat zoekmachine optimalisatie is, of dit willen leren toepassen. Phoenix is gebouwd om hoog te scoren in de zoekmachines, maar je moet het echt zelf doen. Doe jij niks aan zoekmachine optimalisatie? Dan zullen de goedkoopste Wordpress websites die dit WEL doen jou in de zoekmachine verslaan...

Niet iedereen kan werken met Phoenix! Je moet het leren, net zoals iedere andere skill..

Voor wie zou ik een Phoenix website niet aanbevelen?

Bepaal hier vooral je eigen mening in! Wie ben ik om te oordelen? 

 • Mensen die lui zijn, negatief zijn en niet willen leren. Als je er zelf niks van maakt zal zelfs een website van 10.000 euro per jaar geen resultaten opleveren! Zelfs met een geoptimaliseerde webbuilder zoals Phoenix moet jij zelf actie ondernemen...

 • Mensen die nog niet zo goed weten wat ze willen of kunnen op het internet. Ook jonge mensen zoals studenten en startende ondernemers kunnen beter starten met een goedkoper systeem om hun eerste fouten in te maken. Wanneer jij je doelen helder hebt, en begint te draaien, kun je alsnog overstappen.

 • Mensen met heel weinig budget! Wanneer jij vanuit een moeilijke situatie start met Phoenix, zal het je meer stress opleveren vanwege de hoge(re) kosten. Iedere dag dat je vast zit, kost je op de langere termijn geld. Vanaf het moment dat je dit koopt moet je knallen en plannen voor lange termijn!

 • Mensen die super creatief een website willen bouwen en ieder stukje handmatig willen coderen. De Internet Marketing Unie staat bekend om haar simpelheid, waardoor het extra toegankelijk en voordelig is voor mensen die geen achtergrond in webdesign hebben. Doordat Phoenix met Templates werkt ziet het er strak en fris uit, maar ben je qua creativiteit begrensd in je mogelijkheden.

 • Daarnaast krijg ik regelmatig de vraag of Phoenix geschikt is om een webshop mee te bouwen. Dat is niet het geval! Phoenix is een zeer krachtige tool om affiliate marketing websites of online coaching business websites te bouwen, maar voor webshops moet je echt tools als Woocommerce of Magento gebruiken.


Wil jij een Phoenix conversie verhogende website maken? Op deze foto staat een advertentie over Phoenix!


Phoenix Website Review: Kan iedereen met de Phoenix Website software van IMU werken? 

In principe kan iedereen met Phoenix (leren) werken. Het is een simpel systeem, met name als jij al ervaring hebt met content management systemen (CMS) zoals Wordpress.

Toch doen ze iets luchtiger over het starten van een website dan (in mijn optiek) realiteit is.

Ja, je kunt via de Phoenix templates in een dag een website online hebben, maar hoeveel ervaring heb jij met zoekwoordonderzoek, scherpe SEO teksten schrijven en inrichten?

Dat er overal teksten, video handleidingen en help-secties bij zitten wil niet zeggen dat jij de tijd hebt om die allemaal door te nemen!

Als absolute beginner gaat dit jou niet lukken en moet je 100% zeker enkele weken uittrekken om met het systeem te leren werken.

De materialen die jij hiervoor krijgt aangereikt zijn goed geoptimaliseerd om dit te realiseren.

Zo zitten er bijvoorbeeld 3 installatie video's bij waarin Martijn van Tongeren jou via een bootcamp van 9 uur door de software heen loodst.

Daarbij wordt duidelijke uitleg gegeven over waar je op moet letten en waarom bepaalde zaken extra belangrijk zijn.

Hiermee is het in principe mogelijk om jouw website volledig te installeren!

Bij Phoenix geldt hetzelfde als bij de andere online marketing software systemen van IMU ( zoals het Plug & Pay Betaal software en de Huddle E-learning Community Software.

Je kunt klaar zijn in enkele klikken, maar zonder ervaring kom je toch in een onbekende omgeving terecht.

Het is dus afhankelijk van jouw ervaring hoe makkelijk jij deze software kunt installeren en integreren.

Zou jij graag aan de slag willen met Phoenix of een van de andere systemen van IMU? Voel je vrij om contact met mij op te nemen zodat ik je kan matchen met het bedrijf! Dan zorg ik ervoor dat we er beide beter van worden!


Waar moet je op letten wanneer je met een Phoenix Website aan de slag gaat? 

Wat ik in deze Phoenix Website Review wil benoemen is dat je goed na moet denken over het doel wat jij met je website wilt bereiken!

Het is namelijk belangrijk dat jouw business plan goed genoeg is om de kosten terug te verdienen + veel extra inkomsten te genereren op lange termijn. Dat heeft een bepaalde visie + Mindset nodig, waarmee ik je graag wil helpen in mijn community.

Ik wil aanbevelen om ALLEEN met Phoenix aan de slag te gaan als je zonder twijfel een lange termijn beslissing neemt. Het is namelijk een TE DUUR pakket om zomaar aan te schaffen als je GEEN PLAN of VISIE hebt, want zonder plan kun je beter voor een gratis Wordpress kiezen...

Ook moet je er rekening mee houden dat Phoenix op jaarbasis stukken goedkoper is dan wanneer jij per maand betaald! 

Je kunt in het betaalsysteem van Phoenix ook voor maandelijkse betalingen kiezen, maar betaald dan op jaarbasis 2364,- euro in plaats van 1497,- euro. Ga jij deze keuze bewust maken? Dan doe je er verstandiger aan om niet in termijnen te betalen!

Verdiep je goed in alle materialen voordat je echt begint te bouwen. Je zult merken dat overhaaste beslissingen je geen goed doen en een stukje zelfstudie je veel lange termijn winst kan opleveren.

Zo heb ik persoonlijk eerst een business plan geschreven voordat ik met mijn Phoenix aan de slag ging. Dit scheelde mij veel ellende toen ik eenmaal mijn "plan" klaar had. Meer hierover in de volgende paragraaf!

in deze Phoenix Website Review wil ik centraal zetten dat het team van IMU altijd voor je klaarstaat en wil helpen als jij vast loopt met jouw website!in deze Phoenix Website Review wil ik centraal zetten dat het team van IMU altijd voor je klaarstaat en wil helpen als jij vast loopt met jouw website!

Phoenix Website Review: Hoe kun jij jouw ervaring en resultaten met een Phoenix website optimaliseren vanaf de start?

Waar ik persoonlijk ontzettend veel aan heb gehad vanaf de dag dat ik Phoenix kocht, is mijn lidmaatschap bij IMU Plus. Ik heb de keuze gemaakt om direct op zoekmachine marketing in te zetten, ook al wist ik dat dat een lange termijn plan was dat niet direct geld ging opleveren.

Deze producten kocht ik tegelijkertijd en ik heb toen de keuze gemaakt om mezelf voor de eerste keer in mijn leven in de hand te houden door NIET meteen te gaan bouwen (zonder plan). Hier ging het in het verleden meestal fout bij mij; tot deze keer!

Ik ben eerst enkele weken aan de slag gegaan met de IMU+ cursus, voordat ik aan mijn Phoenix website ging bouwen. Je kunt ook overwegen om de cursus te bestellen en later pas voor de website te gaan. Het volgen van deze cursussen kost namelijk veel tijd; en Phoenix is niet goedkoop!

Om dit artikel nog wat extra kracht bij te zetten heb ik hier een video van de Bedrijvenconsultant Rubin Alaie! Ik kan me best goed vinden in zijn benadering en review!

Conclusie Review: wat moet je weten over de Phoenix website software van IMU?  

Om jou te helpen schrijf ik bij deze de kernpunten uit dit artikel. Toen ik startte met mijn Phoenix website ging ik door een aardige dip die mijn vorige online marketing business de kop had gekost.

Door enkele maanden tijd en geld te investeren in een systeem (WIX) dat onmogelijk goed kon scoren in de zoekmachine van Google, moest ik met oog op mijn toekomst als online marketeer herstarten.

Omdat ik in het verleden ook al eens met Wordpress had gewerkt, wist ik dat als ik NOGMAALS door het installatie- en leerproces heen zou moeten; me dat nog eens 6 maanden tijd (en geld) zou kosten, waarbij het opnieuw de vraag zou zijn of ik er als zelfstandige het beste van zou kunnen maken.

Alles op eigen houtje uitzoeken in de wereld van webdesign was voor mij in het verleden geen succes...

Nadat ik de Online Marketing Tornado had gelezen en positief verrast werd door de onderwerpen in dit boek, besloot ik dat Phoenix voor mij de enige keuze was en dat ik geld moest investeren om mijn bedrijf een nieuwe start te geven.

Dat was zeker een drempel waar ik het moeilijk mee had, aangezien ik 1497,- euro moest investeren in mijn toekomst, met weinig omzet.

Maar ik geloofde wel in het verhaal dat Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren me in hun marketing vertelden. Ik durfde het risico te nemen...

 Waar ik in het verleden de fout had gemaakt om meteen te beginnen, besloot ik eerst via de bijbehorende online marketing cursussen van IMU + volledig uit te zoeken welke richting ik op moest en door middel van de Phoenix Bootcamps te leren over het inrichten van mijn website.

Ik wilde absoluut voorkomen dat ik dat geld over de balk smeet en vervolgens door technische fouten en "luiheid" de mist in ging.

Hierdoor begon ik ongeveer een maand NA aanschaf pas met het bouwen van mijn website, en dit heeft mij ontzettend geholpen om een goede basis te leggen.

Phoenix als website bouwer is een mega krachtig systeem, maar jij bent de bestuurder! 

Wat je moet begrijpen over Phoenix, is dat het een ontzettend krachtig systeem is met o.a. mooie, conversie gerichte landingspagina's; ingebouwde zoekmachine optimalisatie; ingebouwde e-mail marketing koppelingen; en mooie verkoopfeatures zoals aftellers en pop-ups.

Slimme features waarmee velen van ons in het verleden als consument wel eens psychologisch gefopt zijn. Dit maakt Phoenix een ontzettend krachtige basis voor online marketeers die weten hoe ze het moeten gebruiken.

Stel jezelf de vraag of jij bij die categorie hoort; en of jij (indien nee) tijd wilt investeren om het te leren. Phoenix maakt het proces echt top en zeker na een paar maanden met het systeem gewerkt te hebben begrijp ik hoe je het toe kunt passen.

Wanneer jij ervaring hebt met Wordpress en SEO begrijpt, ga jij hier super resultaten mee bereiken. Maar een website maken in een dag, zoals IMU adverteert, is voor de meeste van ons niet weggelegd.

Tuurlijk, je kunt de templates downloaden en snel invullen, maar de echte kracht van IMU en een Phoenix website zit in het proces naar jouw resultaten toe.

De echte kracht van dit systeem zit in jouw eigen capaciteiten. Wanneer jij meer leert over copywriting, neuromarketing (webpsychologie), conversie optimalisatie, seo etc, gaat de kracht van dit systeem omhoog.

En zonder in deze kennis te investeren, is Phoenix gewoon een dure website die evengoed geen resultaten oplevert...

Dus een website online in een dag, zeker weten! Maar of je er de beloofde resultaten mee scoort wil ik niet garanderen!


Lukt het om een succesvolle Phoenix website te bouwen in een dag?

IMU adverteert regelmatig met termen zoals "een succesvolle Phoenix website bouwen in een dag". Daar heb ik wel iets over te zeggen, haha. Wil je echt zonder ervaring een topwebsite bouwen en verdiepen in de nodige kennis en psychologie?

Dan kost het je enkele maanden van je tijd om de basis te leren, en ga je de komende jaren dat pad verder bewandelen. Voor die basis ben je bij IMU aan het juiste adres! Ik heb tot nu toe veel meer plezier gehad van mijn IMU Plus online marketing cursussen dan van mijn Phoenix zelf.

Een online business bouwen doe je namelijk niet in een dag. Je doet dit in enkele jaren. En het gaat niet perse om het directe tastbare resultaat, maar om de weg ernaartoe...

Phoenix en Team IMU kunnen je hier een krachtige basis in geven en je op het juiste spoor zetten, maar succes is een denkwijze.

Geen product! Tonny en Martijn zijn voor mij en veel andere ondernemers een super voorbeeld van humor, transparantie en resultaten.

Zij zetten je op een interessant spoor waar je zelf het beste van moet maken door er volledig in te duiken!

Kun je dat (volhouden) in goede en slechte tijden? Dan ga jij absoluut ontzettend succesvol worden met jouw eigen bedrijf!

Of je nu een Wordpress of een Phoenix website hebt! Een Phoenix geeft je daarbij wel veel meer gebruiksgemak en ondersteuning!

Heel veel succes!


Webbouwers en software tools die concurreren met een Phoenix website.

De afgelopen periode ben ik meerdere systemen tegengekomen die leken op Phoenix. Waar veel ondernemers gaan rotzooien met Wordpress, is Wordpress wat mij betreft niet de beste optie om een sterke funnel te bouwen. Het is een lastig systeem voor beginners om mee te leren werken en er kan (te) veel fout gaan. Ook aan website bouwers zoals Wix en Squarespace zou ik persoonlijk mijn vingers niet (meer) branden. Je krijgt hier op gebied van SEO geen voorsprong mee als online marketeer.

Waar Phoenix en de Internet Marketing Unie 100% Hollands zijn, kwam ik ook een Amerikaans bedrijf tegen dat een conversie verhogende software tool voor online marketing heeft gebouwd. Dit is de tool Clickfunnels van Russell Brunson, waar ik ook onderzoek naar heb gedaan voor een van mijn klanten. Dit is een erg populaire Amerikaanse tool die momenteel al meer dan 100.000 betalende klanten heeft.

De kracht van dit systeem is dat het super simpel is opgezet, zonder SEO strategie. Het heeft allerlei in-house partners en je kunt het eigenlijk vergelijken met de Premium versie van Phoenix, waarbij je alleen met enkele sales pagina's een website bouwt, en de rest van je content alleen voor klanten achter een Paywall hebt.

In deze Phoenix Website Review wil ik starten met mijn speciale service voor mensen die willen starten of NET ZIJN GESTART met IMU Software zoals Phoenix, Plug & Pay en Huddle!

Wil jij de Phoenix website Software 14 dagen gratis testen?

IMU zou IMU niet zijn als ze mensen niet de kans gaven om "verslaafd" te raken aan hun producten voordat er betaald moet worden. Dit is op eigen risico, want wanneer je eenmaal bezig bent zul je merken dat het lastig is om niet te kopen...

Via deze link kun jij Phoenix 14 dagen gratis testen. Heel veel succes met jouw online marketing avontuur! Als je iets aan deze review hebt gehad, zou ik het gaaf vinden als je me even op de hoogte brengt via Instagram.

Bekijk de Phoenix Website voor meer info en Phoenix Website Ervaringen. Via de link kun je ook 14 dagen gratis testen!


Welke software kan je Phoenix website nog beter maken? 

Het is handig om met een aantal tools te leren werken wanneer jij start met een Professionele E-learning Community zoals Huddle. Hierbij een handig overzicht van tools die jouw ervaring met Huddle sterk kunnen verbeteren, waardoor het voor jouw klanten een extra waardevolle beleving is.

Een Betaalsysteem zoals Plug & Pay

Het is handig om een betaalsysteem te koppelen aan je Huddle community. Het ligt voor de hand om dit via Plug & Pay te doen. Dit systeem is net zoals Huddle ontwikkeld door de software developers van IMU. Wanneer jij merkt dat jouw community lekker begint te lopen, kun jij jouw tevreden members de mogelijkheid geven om anderen lid te maken en daar geld mee te verdienen via het affiliate netwerk van Plug & Pay. Dit kan er voor zorgen dat jouw community in korte tijd hard groeit doordat zowel jouw leden als de affiliate marketing publishers jouw producten gaan promoten in ruil voor een commissie.

E-mail Marketing Software

Je kunt in jouw Phoenix website ook e-mail marketing providers integreren, zodat jij van Phoenix een effectieve marketingfunnel kunt maken. Wanneer jij werkt met Opt-In formulieren en gratis e-books kun jij ten alle tijden de bezoekers e-mailen die hun gegevens achter hebben gelaten.

Enkele top E-mail providers zijn Enormail (Simpel en Nederlands), Aweber (Geavanceerd en Amerikaans) en Mailblue (Geavanceerd en Nederlands). Deze zijn erg toegankelijk voor online ondernemers en worden aangeraden door IMU om in combinatie met Phoenix te gebruiken. Andere E-mail marketing providers zoals Getresponse worden afgeraden, omdat deze moeilijker te integreren zijn.

Webinar Software

Met Webinar software kun jij de members in jouw Huddle wekelijks op de hoogte houden van nieuws en/of strategische sessies. Dit is een ontzettend waardevolle investering omdat je hiermee grote aantallen leden tegelijk in laat loggen EN daarvan de opnames achteraf beschikbaar stelt. Een tweede reden waarom Webinar software een online business ontzettend kan versterken is omdat je het kunt inzetten om jouw online community te promoten. Zo kun jij bijvoorbeeld wekelijks een Webinar geven om vragen te beantwoorden van mensen die twijfelen om met jouw online cursussen / community aan de slag te gaan.

Twee top Webinar aanbieders zijn WebinarGeek (Nederlands) en WebinarJam (Amerikaans). Beide zijn erg toegankelijk voor online ondernemers.


Start met de IMU Plus Online Marketing Community en krijg toegang tot alle online marketing cursussen.

In het IMU Plus ledengedeelte sparren ondernemers met elkaar over online business. Voor 497,- euro per jaar krijg je toegang tot alle online cursussen, seminar en Webinar opnames

Veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Unie Categorie waarin ik online marketing kennismaterialen (online marketing tornado); online marketing tools (Phoenix / Huddle / Plug & Pay) en cursussen zoals IMU Plus promoot. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en waardevolle online marketing strategie? Bekijk mijn webshop en alle evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 


Reactie plaatsen