Het ontwikkelen van een gezonde Mindset is niet voor iedereen een aandachtspunt weet ik uit eigen ervaring. Soms willen we heel graag ontwikkelen of veranderen, maar houden barrières ons tegen om echt actie te (blijven) ondernemen. Maar je zult echt zelf aan de slag moeten als je iets wilt bereiken in het leven, dus met deze Mindset Hacks help ik jou om jouw limiterende geloofsovertuigingen weg te nemen en doelen na te jagen!

De reden dat ik dit doe is omdat ik ontzettend veel heb gehad aan soortgelijke content toen ik lange tijd geen raad met mezelf wist en startte als online ondernemer. Het heeft mij door de lastigste periode van mijn leven heen geholpen en graag gebruik ik de positie die ik heb opgebouwd om dat ook voor anderen mogelijk te maken!

Bekijk gerust mijn onderstaande blog artikelen met Mindset Hacks; en laat vragen of feedback achter als dat nodig is!  

Met deze Mindset Hacks help ik jou als startende ondernemer om jouw limiterende geloofsovertuigingen weg te nemen en doelen na te jagen!Meer leren over Mindset en Persoonlijke Ontwikkeling? Bekijk mijn Webshop met Kennismaterialen eens!

Wat zijn Mindset Hacks precies?

Jouw Mindset Aanpassen of veranderen door te Trainen is SUPER belangrijk wanneer jij wilt groeien als mens en ondernemer. Maar je kunt hier niet constant mee bezig zijn, vandaar dat je af en toe moet werken met Mindset Hacks; oftewel bewezen strategieën; Concepten en Bronnen om jouw Mindset te trainen.

Het trainen van jouw Mindset is in mijn optiek een van de belangrijkste zaken die je NIET leert op school. De theoretische kennis en praktijkervaring die daar een hoofdrol speelt staat in schril contrast met persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop jij denkt. Zonder kennis over jouw missie en visie; denkwijzen en Smart Doelen Stellen zal het dan ook lastig worden om een lange termijn groeirichting te vinden die bij je past. 

Bekijk de onderstaande twee voorbeelden!

Mindset Hack #1 | Een Fixed Mindset vs. Een Growth Mindset

Geloof jij dat de kracht van een mens ligt in het "klein houden" via een vaste (Fixed) Mindset? Of geloof jij dat er grotere doelen bereikt kunnen worden wanneer iemand leeft volgens een Groei (Growth) Mindset, waarin degene in kwestie accepteert dat er grenzen zijn, maar deze grenzen wel naar eigen hand gezet kunnen worden? In mijn optiek kan iedereen die de juiste kennis tegenkomt EN DAT WIL een Groei Mindset accepteren om het psychologisch en emotioneel mogelijk te maken om grotere doelen te bereiken. 

Mindset Hack #2 | Een Overvloed vs. Een Schaarste Mindset

Mensen die in schaarste denken geloven niet dat er grote resultaten of rijkdom te vergaren valt. Ze geloven niet dat zij degene zijn met de macht om de wereld te veranderen. Deze zijn in principe niet nieuwsgierig naar nieuwe dingen en vinden het prima om een normaal leven te leiden. Dit staat tegenover de mensen die geloven in Overvloed, want mensen die denken in Overvloed geloven dat altijd een reactie volgt na het focussen op een sterke actie. Zij zijn dan ook veel eerder geneigd om stappen te zetten om geduldig op lange termijn hun leven te veranderen zonder direct beren op de weg te zien.

Het is verstandig om te durven dromen en een Growth + Overvloed Mindset in jouw leven na te streven; zelfs als anderen in jouw omgeving daar geen oren naar hebben...


Aanvullende Bronnen voor Mindset Hacks

In deze kennisbank leer je dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw acties en verantwoordelijkheid moet nemen voor elke keuze en situatie waarin jij je bevindt... Ik wil je vragen om daarnaast ook mijn andere kennisbanken rondom persoonlijke ontwikkeling training te bekijken! 

  • Mijn Categorie met tientallen artikelen over nieuwe vaardigheden ontwikkelen ;

  • Mijn Categorie met artikelen over Problemen Oplossen ;

  • Mijn Categorie met tientallen artikelen over Doelen Stellen en Bereiken ;

Het bestuderen van deze materialen kan je ZEKER HELPEN om succesvoller te worden; maar dan zul jij jezelf ondernemend gedrag moeten aanleren...

Lees de onderstaande artikelen over Mindset en start met het bouwen en ontwikkelen van jouw eigen Positieve, kansgerichte Mindset! 

Wat heb jij geleerd van deze artikelen over Mindset Hacks?

Hopelijk heb jij tot dusver voordeel kunnen halen uit mijn Persoonlijke Ontwikkeling Kennisbank en mijn artikelen over Mindset Hacks. Persoonlijk vind ik het een prachtig onderwerp om mee bezig te zijn en het is ook een manier om andere mensen te helpen groeien met de Mindset die ik zelf heb ontwikkeld tijdens de afgelopen jaren! 

Als ik zie hoeveel ik persoonlijk ben gegroeid in mijn vaardigheden, mijn Mindset (denkwijzen) en mijn ondernemerschap kijk ik met een ontzettend positieve blik naar de toekomst en wat er allemaal nog komen gaat! 

Ik leef er voor om mijn ideeën groter te maken en te delen met anderen die zich in een dal bevinden en niet op de hoogte zijn van de verschillende kansen om op "alternatieve manieren" een leven en inkomen op te bouwen.

Schrijf je in voor mijn Tunnel Visie Mailinglijst en/of Tunnel Visie Academie!

Focus op de foute dingen en jij leeft al snel een leven dat niet van jou lijkt te zijn! Daarom Investeer ik tijd en geld in mijn "Inner Circle" via mijn Tunnel Visie Mailinglijst en Tunnel Visie Academie in rechte lijnen naar hun wildste doelen toe! Zonder pardon werken aan een leven waarin jij de totale verantwoordelijkheid neemt en nadenkt over wat jij nu ECHT wilt; ook als dat niet hetgeen is wat "de gemiddelde burger" met zijn leven doet. 

Ik ben geen gemiddeld persoon; met gemiddelde dromen. Ik ben een persoon dat ambitieuze doelen heeft en me nooit wilde aanpassen aan "de standaard". Ik kijk verder dan mijn neus lang is; creëer mijn eigen leven en mijn eigen denkwijzen. 

Wil jij geactiveerd worden om een soortgelijk leven gericht op Persoonlijke Groei te gaan leven? Dan nodig ik je graag uit om mee te liften op de kennis die ik tot dusver heb opgedaan. Via bijna dagelijkse E-Mails informeer; inspireer en motiveer ik jou om meer inzicht in je huidige situatie te krijgen en uit te zoeken waar je naartoe wilt in jouw persoonlijke leven; jouw carrière of jouw bedrijf! 

Deze E-mails geven niet alleen mooie inzichten en wijze lessen, maar ik heb hard mijn best gedaan om je ook nog eens direct aan het werk te zetten via bewezen methodes om te kijken waar jij persoonlijk en zakelijk gezien naartoe wilt. Als jij naar jouw eigen doelen wilt groeien en meer uitdaging in je leven wilt, zijn er binnen de andere vlakken van mijn onderneming ook nog wel een aantal kansen die interessant voor je zijn!  

Je kunt onder andere steun verwachten op de volgende onderdelen:

  • Ik Motiveer jou om Ambitieuze Doelen te Stellen en evenwicht te vinden binnen de meest belangrijke onderdelen van jouw leven;

  • Ik Motiveer jou om een Internationale kijk op de wereld te ontwikkelen en te streven naar een leven dat past bij jouw kernwaarden;

  • Ik Motiveer jou om sterk in jouw schoenen te blijven staan en niet terug te deinzen wanneer je tijdens jouw groeiproces op fysieke of mentale barrières stuit;

  • Ik Motiveer jou om te groeien als persoon waardoor jij sterker in je schoenen staat; uitdagingen wilt tackelen en ACTIE blijft ondernemen;

Jij staat er NIET alleen voor! Werk in Groepsverband samen met Ambitieuze Leden en vindt jouw Buddy.

Gemotiveerd blijven; angsten en uitstelgedrag zijn de belangrijkste vijanden van een ambitieus leven en vrijheid van handelen. Vandaar dat ik extreem hard aanstuur op ijzersterke focus en gedisciplineerd handelen via mijn "Tunnel Visie Methodes". Wanneer jouw interesse en motivatie verslapt kan het zomaar afgelopen zijn met de doelen die jij voor ogen had. 

Om deze reden zorg ik er zo veel mogelijk voor dat een hechte familie ontstaat van leden die voor elkaar door het vuur gaan. En dat kan alleen door mijn academie dagelijks onderdeel te laten worden van jouw leven. Ik Organiseer een levendige online en offline community met leden die elkaar continue blijven motiveren en activeren. Het is geen cursus academie, maar een totale lifestyle waarin wij ervaringen zoals uitdagingen, tegenslagen, successen en extreme groei met elkaar delen.

Dit doen we via wekelijkse online contactmomenten en periodieke offline contactmomenten zoals (inter)nationale inspiratie-trips; Online Business Co-Working Spots; Entertainment weekenden en andere samenwerkingsverbanden die bijdragen aan gezamenlijke groei. Deze zijn volledig georganiseerd door onze organisatie en tegen meerbetaling bij te wonen.

Wil je hier meer over horen en ben jij op zoek naar meer informatie? Schrijf je in voor mijn Tunnel Visie mailinglijst of neem deel aan een van mijn Tunnel Visie Webinars, waarin ik je uitleg wat je kunt verwachten en hoe dit proces in zijn werk gaat. Schrijf je in om serieus aan de slag te gaan!