Online Marketing Campagne Voorbeeld

Online Marketing Campagne Voorbeeld | Bekijk hier hoe creatief dit bedrijf het aanpakte!

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over dit Online Marketing Campagne Voorbeeld terecht gekomen bent. Laten we dus direct het artikel in duiken! 


Wat is een Online Marketing Campagne? 

In dit Online Marketing Campagne Voorbeeld leggen ze direct uit hoe jij een eigen online Marketing Campagne op kunt zetten...

Een online marketing campagne organiseer je wanneer je een nieuw product of een nieuwe dienst de wereld in wilt helpen en daar geld mee wilt verdienen.

Je hebt op dat moment het product of de dienst al klaar, maar moet nog een reclame maken / boodschap verspreiden zodat jouw product, dienst of merk ook een bepaalde waarde mee krijgt in het hoofd van de (potentiële) klanten en klanten.

Een Online Marketing Campagne bestaat altijd uit een aantal verschillende fasen!

Een Online Marketing Campagne moet voldoen aan de onderstaande 3 basisvariabelen

  • Een Campagne moet focussen op zichtbare, unieke waarde en elimineer dure, minder nuttige zaken t.o.v. de concurrentie.

  • Een Campagne moet Focussen op een relevante, aantrekkelijke “Tagline” of leus voor jouw campagne / advertenties.

  • Een Campagne moet extra afwijken van de rest door te kijken naar alternatieven en nieuwe doelgroepen!

In dit Online Marketing Campagne Voorbeeld leggen ze direct uit hoe jij een eigen online Marketing Campagne op kunt zetten...In dit boek leggen ze Online Marketing Campagnes aan de hand van een super relevant en schaalbaar voorbeeld uit! Een Echte aanrader! 

Bekijk ook dit Online Marketing Campagne Voorbeeld van Dit Bedrijf!

De Online Marketing Campagne van Cirque Du Soleil was een mooie zet vanuit het Management. Ze pakten het totaal anders dan mensen gewend waren! Ze gingen richten op een nieuwe doelgroep een nieuwe setting; een nieuwe ambiance en ook een totaal nieuwe vorm van eten en drinken...

Dit bleef niet zomaar een campagne, maar een blijvend marktconcept dat totaal gedifferentieerd was. Een dergelijke campagne kun jij ook ontwikkelen via de strategie die in het bovenstaande boek is uitgelegd. Ga jij er mee aan de slag?

Veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Unie Categorie waarin ik online marketing kennismaterialen (online marketing tornado); online marketing tools (Phoenix / Huddle / Plug & Pay) en cursussen zoals IMU Plus promoot. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en waardevolle online marketing strategie? Bekijk mijn webshop en alle evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 


Reactie plaatsen