De kracht van de Internet Marketing Unie (IMU)

Wat als een simpele verandering in jouw online marketing strategie er voor zou zorgen dat jouw omzet zou vermenigvuldigen, door simpelweg een aantal kleine aanpassingen op jouw website te doen? Door een plaatje op een andere plek of een klein stukje tekst te veranderen? Hoe gaaf zou het zijn als dit zo simpel zou werken, waardoor jij meer inkomsten uit hetzelfde aantal bezoekers haalt?

Tijdens de online marketing cursussen van de Internet Marketing Unie komen deze onderwerpen uitvoerig aan bod. Vanaf het moment dat ik de Online Marketing Tornado kocht, ging het balletje rollen en wist ik dat investeren in dit bedrijf de beste kans was om mijn online business extra winstgevend te maken. Waar ik eerder "zoekende" was, kreeg ik mijn toekomstplan helder en ben keihard gaan werken aan mijn bedrijf en daarbij te richten op een locatie onafhankelijk leven. Ik kwam er achter dat het investeren in mezelf en mijn business absolute prioriteit moest hebben wanneer ik wilde groeien als online ondernemer, en door mijn business constant te blijven optimaliseren ben ik inderdaad flink gegroeid.

Ik wil je alleen wel 1 waarschuwing geven... Als je het onderstaande boek koopt ga je opgeslokt worden in een Tornado van online marketing content. En als meesterlijke marketeers, weten ze precies hoe ze jouw gevoelens kunnen bespelen om je FAN te maken van de INTERNET MARKETING UNIE en alle educatieve ONLINE MARKETING CONTENT die ze uitbrengen... 

En mijn ervaring leert dat dit je helaas meer geld gaat kosten dan die 20,- euro van de Online Marketing Tornado, puur omdat ze je bij de Internet Marketing Unie een spiegel voorhouden waarmee jij naar je business kijkt en denkt: 

FUCK, DAT WIL IK OOK!!!

De Internet Marketing Unie schreef de Online Marketing Tornado, een online marketing boek waarin je leert hoe je een schaalbare online marketing business bouwt! IMU zette het hele kernproces uiteen voor ondernemers.De Online Marketing Tornado is het PERFECTE STARTPUNT voor ELKE ONDERNEMER die wil leren hoe het internet werkt EN hoe je een online business bouwt op basis van digitale kennisproducten zoals online video cursussen en coaching trajecten.

Mooi wat het lezen van een boek zoals de Tornado teweeg kan brengen; door een duidelijk stappenplan naar online succes...

Mede dankzij mijn groei door de producten van IMU, ben ik me gaan focussen op het helpen van andere ondernemers op basis van de online marketing strategieën die ik leerde van de entrepreneurs die dit online marketing bureau runnen. Ondertussen gebruik ik meerdere van hun online marketing producten zoals Phoenix en Plug & Pay; en merk dat ze veel ellende weg nemen omdat ik zonder technische kennis in staat was om een website voor mijn online business te bouwen met een sterk betaalproces aan de achterkant!

Omdat ik WEET dat ik in het verleden afscheid moest nemen van een online business omdat mijn technische kennis slecht was (ik kreeg geen mooie / effectieve website gebouwd); ik snapte het proces ACHTER online marketing niet; EN ik snapte niet hoe belangrijk SEO / SEA / en E-mail marketing zijn om leads en klanten te bereiken. 

Na in het boek meer te leren over deze kernfactoren richting lange termijn succes, was er voor mij geen andere keuze dan mezelf dieper in hun bedrijf te laten zakken en mezelf aan de hand van de online cursussen en producten van IMU te verbeteren. En dat is uiteindelijk prima gelukt! :)

Bekijk de onderstaande video van Tonny en Martijn (eigenaren IMU) even...

Hoewel Tonny en Martijn in alle content redelijk "normaal" over komen, dus zonder "grote woorden" of "miljoenen ondernemers met een lamborghini", wil ik de onderstaande video met je delen voordat we verder gaan! Dit is een van de video's die de meeste indruk op me heeft gemaakt en betere reclame ben ik persoonlijk niet tegengekomen! :-)

In deze video nemen Tonny en Martijn je mee naar het AFAS Theater in Scheveningen, waar IMU eigenaren Tonny en Martijn samen met hun klanten het tienjarig bestaan van de Internet Marketing Unie vierden. Dit Live event ging over online marketing en trok meer dan 2000 Nederlandse online marketeers aan die het bedrijf een warm hart toedragen!


Start hier jouw online marketing opleiding via de online marketing cursussen en community van IMU.

Heftig he? Deze online marketing specialisten runnen samen 6 mega succesvolle bedrijven op gebied van online marketing en sales, waaronder een online marketing academie en 3 zelf ontwikkelde conversie verhogende software tools die het leven van duizenden online ondernemers in Nederland en België succesvoller maken. Simpelweg door ze te vertellen over alle online marketing strategieën die Tonny, Martijn en hun klanten toepassen in hun online marketing strategie.

Want de kans zit er dik in dat jij een ondernemer bent die onbewust fouten maakt in jouw online marketingstrategie. Fouten die jou structureel en op lange termijn omzet kosten. Ik heb deze kennisbank gemaakt om jou voor te stellen aan de producten en diensten van de Internet Marketing Unie; en hoe het komt dat deze door de jaren heen zo'n groot aantal ondernemers geholpen hebben om hun leven te verbeteren, door simpelweg hun conversie te verhogen.

Mijn persoonlijke ervaringen met de Internet Marketing Unie (IMU)

In de bovenstaande tekst heb ik al een korte introductie gegeven over mijn band met de IMU, maar in de onderstaande video heb ik nog een extra introductie opgenomen voor mijn Youtube kanaal; deze kennisbank en de artikelen van IMU. Bekijk deze video en kijk daarna verder in de onderstaande artikelen om te lezen waarom dit bedrijf voor jou als online marketing ondernemer zo'n grote impact op je (toekomstige) business kan hebben. Ze coachen je namelijk vanaf het begin naar andere denkwijzen, meer conversie en meer succes!


IMU leert ondernemers conversie optimalisatie. Maar wat is conversie en waarom is het zo belangrijk? 

Tonny en Martijn helpen je met het nadenken over het begrip conversie. En conversie is simpelweg jouw doelen bereiken; in dit geval via jouw online business. Dus loop even met me mee door deze berekening om dat verder uit te leggen: 

 • Je hebt 1000 maandelijkse bezoekers, waarvan 10 bezoekers uiteindelijk jouw product kopen. Een conversie van 1%. Dit levert je 50.000 euro winst op per jaar!

Wat zou het voor je betekenen als je met simpele aanpassingen jouw gemiddelde conversie zou kunnen verhogen van 1% naar 2%? Dan zou jij per 1000 bezoekers geen 10 verkopen maken, maar 20. Met andere woorden: je bereikt meer resultaat met hetzelfde marketingbudget en hetzelfde aantal bezoekers. Jouw jaarlijkse winst zou dan van 50.000 euro naar 100.000 euro gaan.

Hopelijk begrijp je dat ieder procentje winst in jouw business op deze manier een groot verschil kan maken; zeker als jij jarenlang aan jouw online business blijft bouwen en GROTER wordt. Op die manier kun je een klein idee laten groeien tot een mega bedrijf, dat via de werkwijze van de Internet Marketing Unie ook nog eens met een klein team van enkele personen te runnen is. 

Conversie optimalisatie is een populaire term in de (online) marketing en sales wereld. Het begrip brengt de potentie van hoge omzetten en winsten met zich mee. En aan de andere kant zorgt een DALING in jouw conversie dat je even grote verliezen te verduren krijgt...

Conversie optimalisatie is cruciaal voor je online business; en hopelijk snap je dat je hier het beste zo snel mogelijk in kunt investeren. Dus check via deze link even of het boek nog op voorraad is, want ze hebben regelmatig nieuwe exemplaren moeten laten drukken in de afgelopen jaren omdat ze uitverkocht waren...

Ook deze kennisbank kan bijdragen aan jouw conversie, want de content die ik schrijf is gebouwd om jou naar meer omzet te leiden en te introduceren met literatuur, cursussen, software tools EN MEER om jouw persoonlijkheid en business te upgraden... Wil je liever door mijn content geleid worden via dagelijkse e-mails en daarbij gemotiveerd worden om actie te ondernemen en voor betere online marketing resultaten te gaan? Schrijf dan in op mijn "Online Omzet x 10" mailinglijst via de onderstaande button! Hierin leer ik je hoe je je online business kunt optimaliseren met dezelfde tools en technieken die die de specialisten van IMU gebruiken om hun conversie te verhogen!


Nu kun je veilig doorklikken naar de onderstaande artikelen, want hier zie jij een overzicht van de online marketing content (cursussen / software / gratis info) van IMU; mijn ervaringen met de materialen van het bedrijf; en waarom ze onmisbaar zijn voor jou als online marketeer wanneer jij de conversie van jouw online business wilt laten groeien. Als jij geïnteresseerd bent in online ondernemen wil ik echter nog iets anders onder de aandacht brengen! Naast deze kennisbank heb ik namelijk ook nog een kennisbank over Affiliate Marketing en handige online business Software oplossingen. Mijn ultieme leermomenten deel ik met lezers in mijn Mindset en persoonlijke ontwikkeling kennisbank


Wil jij meer informatie over de Internet Marketing Unie?

De Internet Marketing Unie is voor iedere (toekomstige) online marketeer, online marketing specialist, internet ondernemer etc. een inspirerend bedrijf om te volgen. Wil jij je aansluiten bij een community van Nederlandse online marketeers en ondernemers met een gezamenlijke missie om hun bedrijven zo schaalbaar mogelijk te maken?

Start met het bereiken van jouw doelen door je net als duizenden andere ondernemers in Nederland te verdiepen in de kracht van de Internet Marketing Unie! Met de producten van IMU leer je door middel van gratis kennisproducten, online cursussen en innovatieve software alles over de meest schaalbare online marketing technieken, zodat jij met jouw online onderneming nog meer mensen kunt helpen met het bereiken van hun doelstellingen!

Bekijk hier de Top kennisproducten van IMU voor online marketeers! 

Op deze afbeelding zie je een banner van de online marketing tornado van IMU

 1. De Online Marketing Tornado (Basisboek voor een schaalbare online business)    >>    [Direct Bestellen via IMU]

  In dit boek leer jij alles over het starten, positioneren en opschalen van een succesvolle online business. Tonny en Martijn delen in dit boek meer praktische tips dan jij als online marketeer in de gemiddelde online marketing cursus van duizenden euro's leert.

  Op deze afbeelding zie je alle IMU Plus online marketing curusssen. Deze zijn ontzettend leerzaam voor startende online marketeers.

 2. IMU Plus Online Marketing Cursus (E-learning community met toegang tot alle cursussen)   >>   [Direct Bestellen via IMU]

  Wanneer jij inschrijft voor een online marketing IMU Plus lidmaatschap krijg jij een jaar lang toegang tot alle online marketing content en cursussen die de Internet Marketing Unie in 10 jaar heeft uitgebracht. Dit is interessant voor online marketing starters, maar ook voor ervaren online marketing specialisten en online ondernemers die verdieping zoeken en een leerzame community in hun branche zoeken.

 3. Bekijk dit overzicht van hoe de Tornado Tools gepositioneerd zijn onder de IMU Paraplu        >>   [Direct Bekijken via IMU]

Bekijk hier de Top 3 software applicaties van IMU voor online marketeers!

De producten van IMU zijn gebouwd om het bouwproces voor (startende) ondernemers zo simpel mogelijk te maken. Het doel is om gebruiksgemak, zoekmachine optimalisatie en verhoging van conversie bij elkaar te brengen. Sommige van de onderstaande producten zijn in enkele klikken te installeren en allemaal komen ze met een online cursus waarin jij alles leert instellen en gebruiken. 

Op deze afbeelding zie je de online marketing tornado tools van IMU!

 1.  Phoenix Website Bouwer Software (14 dagen gratis testen)   >>   [Direct Bestellen via IMU]

  Wil jij een website voor jouw bedrijf? Of liever een online marketing machine? Volgens IMU hoort een online marketing business volledig geoptimaliseerd te zijn voor conversie (doelen bereiken). Wat jouw doel ook is, met Phoenix als webbouwer heb jij een arsenaal aan conversie verhogende website features waarmee jij jouw concurrentie in de zoekmachine van Google ver achter je laat.

 2. Plug & Pay Online Betaalsysteem (14 dagen gratis testen)    >>   [Direct Bestellen via IMU]

  Wist jij dat zelfs de meeste positieve bezoekers op jouw website afhaken als zij op een betaalpagina terecht komen die geen vertrouwen uitstraalt? Daarom ontwikkelden de software specialisten van IMU een online betaalsysteem dat netjes oogt en van alle gemakken is voorzien. Denk daarbij aan alle mogelijke betalingsmethoden en unieke features zoals "het kassakoopje" en "de one click upsell".

 3. Plug & Pay Affiliate Marketing Netwerk (14 dagen gratis testen)    >>    [Direct Bestellen via IMU]

  Qua kostprijs is er niks effectiever dan dat jij jouw digitale producten laat promoten op basis van commissie! Door dit (toch al) superieure betaalsysteem te gebruiken en ook nog eens jouw producten tentoon te stellen via de affiliate marketing marketplace kunnen meer dan 5.000 affiliates aan de slag met het promoten van jouw producten. Wil jij meer weten over affiliate marketing? Je leest er meer over in mijn Affiliate Marketing kennisbank!

 4. Huddle Professionele Community Software (14 dagen gratis testen)    >>    [Direct Bestellen via IMU]

  Tot nu toe is het volledige proces van IMU gebouwd om jouw business te automatiseren en veel klanten te helpen. Maar wat nu als jij het overzicht kwijt raakt en het werk niet meer aan kunt? Huddle, de onlangs gelanceerde tool van IMU stelt ondernemers in staat om een e-learning membership community te starten met een eigen forum. Daar kun jij al jouw e-learning producten in een logische volgorde neerzetten zodat jouw klanten met elkaar in gesprek kunnen en online leren.

Deze producten zijn ontwikkeld door online ondernemers met meer dan tien jaar ervaring. Doordat zij weten wat ontbrak in de Nederlandse markt, ontwikkelden zij deze conversie verhogende producten om ook hun eigen online business te verbeteren. 

Zou jij graag een van deze conversie verhogende producten toevoegen aan jouw online marketing strategie? Neem gerust contact op voor vragen over de producten en werkwijze van IMU! En wanneer jij via mijn website aan de slag gaat met de bovenstaande software EN mij daarvan op de hoogte brengt help ik graag vooruit met eventuele problemen bij het opzetten!

arrow_drop_up arrow_drop_down