De kracht van de Internet Marketing Unie (IMU)

De Internet Marketing Unie van Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach is het grootste online marketing blog met duizenden blogs, video's en live evenementen die draaien om hun online marketing cursussen, trainingen, online marketing software en een eigen online marketing community (IMU Plus). Ze behoren tot de meest creatieve online marketing bureaus van Nederland en België en stralen dat ook uit. 

Toch is IMU niet zomaar een Online Marketing Bureau. En Tonny en Martijn zijn ook geen Marketing Coach, hoewel ze virtueel wel online marketing coaching geven. JA, tegenwoordig nemen ze wel werk uit handen voor ondernemers die online marketing willen uitbesteden via Traffic Leaders, maar NEE, dat was vroeger niet de intentie. Het is zo gelopen omdat ze zo populair werden bij beginnende ondernemers die met hun online marketing software gingen werken. Deze moesten simpelweg geholpen worden. 

De Internet Marketing Unie had daarvoor de kennis in huis en door in te spelen op de laatste trends groeiden ze hun online membership community waarin Professionals zoals online coaches; online trainers; bloggers; social media managers en andere online ondernemers zich verzamelen om gezamenlijk hun online marketing strategie te optimaliseren.

Reviews met Ervaringen van al deze producten kun je lezen wanneer je naar beneden scrolt, maar ik wil eerst de introductie afmaken! Tonny, Martijn en de meer dan 100 personeelsleden tellende IMU Familie werkend binnen hun bedrijven Phoenix, Huddle , Plug & Pay, Salespassie en TrafficLeaders zijn 2022 alvast goed begonnen met een aantal sterke statements! 

Want wat als een simpele verandering in jouw online marketing strategie er voor zou zorgen dat jouw omzet zou vermenigvuldigen, door simpelweg een aantal kleine aanpassingen op jouw website te doen? Door een plaatje op een andere plek of een klein stukje tekst te veranderen? Hoe gaaf zou het zijn als online marketing strategie zo simpel zou werken, waardoor jij meer inkomsten uit hetzelfde aantal bezoekers haalt? 

De Internet Marketing Unie beweert dat het mogelijk is en schreef een Stappenplan!

De Onderstaande Online Marketing Tornado werd het beste, minst saaie Nederlandstalige online marketing boek in Nederland en België. Ik schreef er onlangs een review over en het boek belandde ook op mijn beste online marketing boeken van Nederland EN in mijn online marketing webshop!

De Internet Marketing Unie schreef de Online Marketing Tornado, een online marketing boek waarin je leert hoe je een schaalbare online marketing business bouwt! IMU zette het hele kernproces uiteen voor ondernemers.De Online Marketing Tornado is het PERFECTE STARTPUNT voor ELKE ONDERNEMER die wil leren hoe het internet werkt EN hoe je een online business bouwt op basis van digitale kennisproducten zoals online video cursussen en coaching trajecten.

Vanaf het moment dat ik via de website van IMU de Online Marketing Tornado kocht, ging het balletje rollen en wist ik dat investeren in dit bedrijf een mooie kans was om mijn online business extra winstgevend te maken. Waar ik eerder "zoekende" was, kreeg ik mijn toekomstplan helder en ben keihard gaan werken aan mijn bedrijf en daarbij te richten op een locatie onafhankelijk leven. Het was niet makkelijk, maar ik kwam er achter dat het investeren in mezelf en mijn business prioriteit moest hebben wanneer ik wilde groeien als online ondernemer, en door mijn business constant te blijven optimaliseren en cursussen en Webinars te volgen ben ik inderdaad gegroeid.

Dit kwam ook doordat ik Affiliate Marketing deed voor de Internet Marketing Unie om ervaringen te delen.

Dat wil zeggen dat ik via referral marketing de producten van de Internet Marketing Unie promoot voor ze nadat ik de software getest had. Verkoop ik iets via mijn website, dan ontvang ik daar een vooraf vastgestelde commissie over en die is super waardevol voor me! Deze samenwerking ontstond vanuit een financieel principe, maar is uiteindelijk toch wel iets meer dan dat geworden. Ik ben er tijdens mijn samenwerking met de internet marketing unie simpelweg achter gekomen dat het een top bedrijf is en dat de medewerkers onder IMU hard hun best doen om de snelle groei in goede banen te leiden.

Daarom is het een goede keuze om jouw geld bij IMU te besteden als jij meer wilt leren over online marketing strategie! Ik wil je alleen wel 1 waarschuwing geven... 

Als je de Online Marketing Tornado koopt via de link hierboven verdwijn je in "Een wervelende Tornado van online marketing content" (leuk toegepast in hun marketingmix). 

Als Meester marketeers weten Tonny en Martijn precies hoe ze jouw gevoelens kunnen bespelen om je FAN te maken van hun educatie bedrijf en alle educatieve ONLINE MARKETING CONTENT die ze uitbrengen. Daarom willen andere online marketing ondernemers het ook van ze leren natuurlijk! Maar mijn ervaring leert dat dit je dan ook meer geld gaat kosten dan die 20,- euro van de Online Marketing Tornado, puur omdat ze je bij de Internet Marketing Unie een spiegel voorhouden waarmee jij naar je business kijkt en denkt:  

FUCK, DAT WIL IK OOK!!

Dit boek kan jouw ervaring met internet marketing unie nog verbeteren. Het geeft je net een stukje extra online marketing strategie voor jouw eigen bedrijf!Dit Online Marketing Boek kan nog een Perfecte aanvulling zijn op het boek van IMU!

Mooi wat het lezen van een boek zoals de Tornado teweeg kan brengen; door een duidelijk stappenplan naar online succes...

Mede dankzij mijn groei door de producten van IMU, ben ik me gaan focussen op het helpen van andere ondernemers op basis van de online marketing strategieën die ik leerde van Tonny en Martijn, en later ook van Russell Brunson. Ondertussen gebruik ik meerdere van hun online marketing kennis producten zoals Meester in SEO en IMU Plus, maar ook hun online marketing software tools Huddle; Phoenix en Plug & Pay heb ik in mijn bedrijf geïnstalleerd.  

Die tools zijn snel geïnstalleerd en ik merk dat ze veel ellende weg nemen omdat je zonder technische kennis in staat bent om een website en een community voor je online business te bouwen met een sterk betaalproces aan de achterkant! Maar verwacht er nog geen perfecte zoekmachine resultaten van wanneer jij net begint met online marketing, want hoewel de tools simpel werken, ben jij nog steeds degene die aan de knoppen moet draaien. Dat gaat Internet Marketing Unie niet voor je doen!

Ik zou je aan willen raden om deze online marketing tools van de Internet Marketing Unie te laten installeren door een Expert!

Omdat ik WEET dat ik in het verleden afscheid moest nemen van een online business omdat mijn technische kennis slecht was (ik kreeg geen mooie / effectieve website gebouwd); ik snapte het proces ACHTER online marketing niet; EN ik snapte niet hoe belangrijk SEO / SEA / en E-mail marketing zijn om leads en klanten te bereiken. 

Na in het boek meer te leren over deze kernfactoren richting lange termijn succes, was er voor mij geen andere keuze dan mezelf dieper in hun bedrijf te laten zakken en mezelf aan de hand van de online cursussen en producten van IMU te verbeteren. En dat is uiteindelijk prima gelukt! :)

Mijn persoonlijke ervaringen met de Internet Marketing Unie (Software en Cursussen)

In de bovenstaande tekst heb ik al een korte introductie gegeven over IMU, maar in de onderstaande video heb ik nog een extra introductie opgenomen voor mijn Youtube kanaal. Op mijn Youtube kanaal en in deze kennisbank staan video's en artikelen over de Internet Marketing Unie. Je kunt overwegen om mijn Youtube kanaal te volgen als je je herkent in de onderstaande visie of er meer over wilt leren! 

Bekijk nu de video met mijn review / ervaringen over de Internet Marketing Unie die je hieronder kunt vinden. Hierin komt de onderstaande visie aan bod: 

Ze coachen je namelijk vanaf het begin naar andere denkwijzen, meer conversie optimalisatie en daardoor meer inkomsten per bezoeker. Dat zorgt op lange termijn voor meer succes! 

Ook deze kennisbank kan bijdragen aan jouw conversie, want de content die ik schrijf is gebouwd om jou naar meer omzet te leiden en te introduceren met literatuur, cursussen, software tools EN MEER om jouw persoonlijkheid en business te upgraden. Ga aan de slag met een van de materialen en leer ik je hoe je je online business kunt optimaliseren met dezelfde tools en technieken die die de specialisten van IMU gebruiken om hun conversie te verhogen!

Tonny en Martijn namen deze video op om een live evenement van de Internet Marketing Unie te promoten...

Hoewel Tonny en Martijn in alle content redelijk "normaal" over komen, dus zonder "grote woorden" of "miljoenen ondernemers / Instagram Marketing Guru's met een lamborghini", wil ik de onderstaande video met je delen voordat we verder gaan! Dit is een van de video's die de meeste indruk op me heeft gemaakt en betere reclame ben ik persoonlijk niet tegengekomen! :-)

In deze video nemen Tonny en Martijn je mee naar het AFAS Theater in Scheveningen, waar IMU samen met hun klanten het tienjarig bestaan van de Internet Marketing Unie vierden. Dit Live event ging over online marketing en trok meer dan 2000 Nederlandse online marketeers aan die het bedrijf een warm hart toedragen! Hopelijk doen ze dat een van de komende jaren nog eens, want het schijnt een geweldig evenement te zijn geweest waar de beste online marketing ondernemers van Nederland inspirerende workshops en trainingen gaven!


Start hier jouw internet marketing Unie opleiding via de online marketing cursussen en community van IMU.

Heftig he? Deze online marketing specialisten runnen samen 6 mega succesvolle bedrijven op gebied van online marketing en sales, waaronder een online marketing academie en 3 zelf ontwikkelde conversie verhogende software tools die het leven van duizenden online ondernemers in Nederland en België succesvoller maken. Simpelweg door ze te vertellen over alle online marketing strategieën die Tonny, Martijn en hun klanten toepassen in hun online marketing strategie.

Want de kans zit er dik in dat jij een ondernemer bent die onbewust fouten maakt in jouw online marketingstrategie. Fouten die jou structureel en op lange termijn omzet kosten. Ik heb deze kennisbank gemaakt om jou voor te stellen aan de producten en diensten van de Internet Marketing Unie; en hoe het komt dat deze door de jaren heen zo'n groot aantal ondernemers geholpen hebben om hun leven te verbeteren, door simpelweg hun conversie te verhogen.

Ben jij net zo enthousiast geworden als ik? Bestel dan de Online Marketing Tornado of bekijk een van de onderstaande artikelen met extra reviews!

Hier zie jij een overzicht van de online marketing content (cursussen / software / gratis info) van IMU; mijn ervaringen met de materialen van het bedrijf; en waarom ze onmisbaar zijn voor jou als online marketeer wanneer jij de conversie van jouw online business wilt laten groeien. Als jij geïnteresseerd bent in online ondernemen wil ik echter nog iets anders onder de aandacht brengen! Naast deze kennisbank heb ik namelijk ook nog een kennisbank over Affiliate Marketing en handige online marketing tools. Mijn ultieme leermomenten deel ik met lezers in mijn Mindset en persoonlijke ontwikkeling kennisbank

Artikelen in Internet Marketing Unie (IMU)

Internet Marketing Voor Beginners [Wat is Internet Marketing?]
Welkom in het artikel Internet Marketing voor Beginners ! 1/4e van de totale...
Online Marketing Zelf Doen? Start HIER en NU!
Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over...
Wat is een Internet Marketing Bureau?
Wat is een Internet Marketing Bureau ? En WIE kan WAT met een Internet Marketing...
Online Marketing Tornado review | Beste Zoekmachine Marketing Boek?
Wat gaaf dat je in mijn Online Marketing Tornado Review terecht gekomen bent. In...
Online Marketing Campagne Voorbeeld | Bekijk hier hoe creatief dit bedrijf het aanpakte!
Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over...
IMU Plus Review | Online Marketing Leren via IMU een goed idee?
Hey Ondernemer, Kevin van Online Toekomst hier! Wat gaaf dat je in mijn IMU Plus...
Phoenix Website Ervaringen Review | VIP Community + Testen!
Hallo Ondernemer! Mijn naam is Kevin van Online Toekomst. Gaaf dat jij mijn...
The Huddle Review + Ervaringen | Beste online community software om een online leeromgeving te maken?
Hey! Kevin van Online Toekomst hier! Tof dat je in mijn  Huddle...
Plug & Pay Betaal Software Review + Ervaringen | VIP Community + 14 Dagen Gratis Testen!
Hey, Kevin van Online Toekomst hier! Tof dat jij in mijn Plug & Pay betaal...
Een Eigen Website Maken als online ondernemer? Wat zijn de mogelijkheden en kosten?
Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over...
Deze Cursus Zoekmachine Optimalisatie laat jouw artikelen snel hoger ranken!
Wil jij   Zoekmachine Optimalisatie Leren om jouw content beter vindbaar te...
Cursus Facebook Adverteren? Leer adverteren via kanalen zoals Facebook, Instagram, Linked-In, Youtube en Google!
Veel online ondernemers zetten tegenwoordig  social media marketing in om...
SEO Tekst Laten Schrijven? | Pas Op Voor Deze Fouten!
Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over...
Een Online Academie Bouwen als Online Ondernemer?
Een Online Academie Bouwen als online ondernemer is een goed idee als jij via...
Wat is Business Coaching? {Betekenis & Uitleg voor Ondernemers}
Veel ondernemers lopen tijdens het groeiproces van hun bedrijf op bepaalde...
Sales Training voor Beginners: Leer in Nederland Online verkopen!
Wil jij de komende periode een high income skill leren waarmee jij jouw woorden...

Wil jij meer informatie over de Internet Marketing Unie?

De Internet Marketing Unie is voor iedere (toekomstige) online marketeer, online marketing specialist, internet ondernemer etc. een inspirerend bedrijf om te volgen. Wil jij je aansluiten bij een community van Nederlandse online marketeers en ondernemers met een gezamenlijke missie om hun bedrijven zo schaalbaar mogelijk te maken?

Start dan met het bereiken van jouw doelen door je net als duizenden andere ondernemers in Nederland te verdiepen in de kracht van de Internet Marketing Unie! Met de producten van IMU leer je door middel van gratis kennisproducten, online cursussen en innovatieve software alles over de meest schaalbare online marketing technieken zoals digitale producten ontwikkelen, online presentaties geven via tools als WebinarGeek, zodat jij met jouw online onderneming nog meer mensen kunt helpen met het bereiken van hun doelstellingen!

Bekijk hier de Top kennisproducten van IMU voor online marketeers! 

Op deze afbeelding zie je een banner van de online marketing tornado van IMU

 1. De Online Marketing Tornado (Basisboek voor een schaalbare online business)    >>    [Direct Bestellen via IMU]

  In dit boek leer jij alles over het starten, positioneren en opschalen van een succesvolle online business. Tonny en Martijn delen in dit boek meer praktische tips dan jij als online marketeer in de gemiddelde online marketing cursus van duizenden euro's leert.

  Op deze afbeelding zie je alle IMU Plus online marketing curusssen. Deze zijn ontzettend leerzaam voor startende online marketeers.

 2. IMU Plus Online Marketing Cursus (E-learning community met toegang tot alle cursussen)   >>   [Direct Bestellen via IMU]

  Wanneer jij inschrijft voor een online marketing IMU Plus lidmaatschap krijg jij een jaar lang toegang tot alle online marketing content en cursussen die de Internet Marketing Unie in 10 jaar heeft uitgebracht. Dit is interessant voor online marketing starters, maar ook voor ervaren online marketing specialisten en online ondernemers die verdieping zoeken en een leerzame community in hun branche zoeken.

Bekijk hier de Top 3 software applicaties van IMU voor online marketeers!

De producten van IMU zijn gebouwd om het bouwproces voor (startende) ondernemers zo simpel mogelijk te maken. Het doel is om gebruiksgemak, zoekmachine optimalisatie en verhoging van conversie bij elkaar te brengen. Sommige van de onderstaande producten zijn in enkele klikken te installeren en allemaal komen ze met een online cursus waarin jij alles leert instellen en gebruiken. 

Op deze afbeelding zie je de online marketing tornado tools van IMU!

 1.  Phoenix Website Bouwer Software (14 dagen gratis testen)   >>   [Direct Bestellen via IMU]

  Wil jij een website voor jouw bedrijf? Of liever een online marketing machine? Volgens IMU hoort een online marketing business volledig geoptimaliseerd te zijn voor conversie (doelen bereiken). Wat jouw doel ook is, met Phoenix als webbouwer heb jij een arsenaal aan conversie verhogende website features waarmee jij jouw concurrentie in de zoekmachine van Google ver achter je laat.

 2. Plug & Pay Online Betaalsysteem (14 dagen gratis testen)    >>   [Direct Bestellen via IMU]

  Wist jij dat zelfs de meeste positieve bezoekers op jouw website afhaken als zij op een betaalpagina terecht komen die geen vertrouwen uitstraalt? Daarom ontwikkelden de software specialisten van IMU een online betaalsysteem dat netjes oogt en van alle gemakken is voorzien. Denk daarbij aan alle mogelijke betalingsmethoden en unieke features zoals "het kassakoopje" en "de one click upsell".

 3. Plug & Pay Affiliate Marketing Netwerk (14 dagen gratis testen)    >>    [Direct Bestellen via IMU]

  Qua kostprijs is er niks effectiever dan dat jij jouw digitale producten laat promoten op basis van commissie! Door dit (toch al) superieure betaalsysteem te gebruiken en ook nog eens jouw producten tentoon te stellen via de affiliate marketing marketplace kunnen meer dan 5.000 affiliates aan de slag met het promoten van jouw producten. Wil jij meer weten over affiliate marketing? Je leest er meer over in mijn Affiliate Marketing kennisbank!

 4. Huddle Professionele Community Software (14 dagen gratis testen)    >>    [Direct Bestellen via IMU]

  Tot nu toe is het volledige proces van IMU gebouwd om jouw business te automatiseren en veel klanten te helpen. Maar wat nu als jij het overzicht kwijt raakt en het werk niet meer aan kunt? Huddle, de onlangs gelanceerde tool van IMU stelt ondernemers in staat om een e-learning membership community te starten met een eigen forum. Daar kun jij al jouw e-learning producten in een logische volgorde neerzetten zodat jouw klanten met elkaar in gesprek kunnen en online leren.

Deze producten zijn ontwikkeld door online ondernemers met meer dan tien jaar ervaring. Doordat zij weten wat ontbrak in de Nederlandse markt, ontwikkelden zij deze conversie verhogende producten om ook hun eigen online business te verbeteren. 

Zou jij graag een van deze conversie verhogende producten toevoegen aan jouw online marketing strategie?  Neem gerust contact op voor vragen over de producten en werkwijze van IMU! En wanneer jij via mijn website aan de slag gaat met de bovenstaande software help ik graag vooruit met eventuele problemen bij het opzetten!