Welkom in mijn affiliate marketing begrippenlijst! Deze sectie is onderdeel van mijn Affiliate Marketing Kennisbank; waar naast deze begrippenlijst ook een specifieke kennisbank voor (startende) affiliate adverteerders en affiliate marketeers te vinden is. Het doel van mijn affiliate marketing kennisbank en de onderliggende categorieën is om (nieuwe) online ondernemers te introduceren met het affiliate marketing online verdienmodel. 

Omdat ik zelf veel met affiliate marketing bezig ben vind ik het een interessant onderwerp om toe te voegen aan mijn "portfolio". Ook is het een mooie aanvulling voor de klanten die ik bereik door alle content die ik maak over online marketing via mijn Internet Marketing Kennisbank en door mensen te introduceren met online marketing business tools en SaaS Oplossingen...

Wat kun je verwachten van deze Affiliate Marketing Begrippenlijst?

In deze affiliate marketing begrippenlijst kun jij allerlei termen vinden die iets te maken hebben met affiliate marketing. Je kunt hier begrippen vinden die voor zowel affiliates als adverteerders / merchants een zelfde rol spelen. Het gaat voornamelijk om algemene online marketing begrippen die makkelijk uit te leggen zijn.

Het doel is dan ook om deze zo simpel en doeltreffend mogelijk uit te leggen! 

Klik op EEN van de onderstaande artikelen om meer te leren over affiliate marketing;

ONDER de artikelen staat nog wat extra informatie om deze pagina af te sluiten!

Op deze website onderscheid ik twee vormen van affiliate marketing, namelijk affiliate marketing vanuit het oogpunt van de affiliate adverteerders EN affiliate marketing vanuit het oogpunt van de affiliate marketeers. Door deze partijen aan elkaar te koppelen ontstaat een gezonde indruk van het affiliate marketing ecosysteem.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om mijn affiliate marketing begrippenlijst te bezoeken!

Heb je bepaalde begrippen of onderwerpen gemist die een toevoeging zijn voor dit onderdeel van mijn website over online ondernemen? Stuur me dan gerust een bericht via Instagram of neem contact op via mijn contact pagina! Daar staat tot in detail beschreven hoe je mij kunt bereiken. Als jij geïnteresseerd bent in meer praktische tips over online ondernemen wil ik echter nog iets anders onder de aandacht brengen! Naast deze kennisbank heb ik namelijk ook nog een kennisbank met artikelen over Internet Marketing en handige online business Software oplossingen. Mijn ultieme leermomenten deel ik met lezers in mijn Mindset en persoonlijke ontwikkeling kennisbank!

Wil jij meer informatie over de Affiliate Marketing industrie?

Wil jij zelf adverteerder of affiliate marketeer worden maar weet je niet hoe? De Internet Marketing Unie (IMU) schreef een BIJBEL over het opbouwen van een online marketing business, en schreef ook een gratis E-Book over affiliate marketing. Beide zijn erg de moeite waard voor alle online marketeers EN adverteerders die hun business via affiliate marketing naar een hoger niveau willen tillen! 
arrow_drop_up arrow_drop_down