Tot Dusver hebben we het in mijn Persoonlijke Ontwikkeling Kennisbank voornamelijk gehad over het benutten van kansen om te groeien. Nadat ik veel over deze onderwerpen gelezen en geschreven had begon ik steeds meer te beseffen dat er ook veel winst te behalen valt wanneer jij focust op problemen oplossen... 

Veel mensen schamen zich voor problemen of slechte gewoonten en denken dat ze een "smetvrij" leven moeten leiden, maar dit is niet het geval... Je wilt simpelweg jouw problemen en slechte gewoonten minimaliseren en meer focussen op goede dingen in jouw leven. En zo maakt inzicht in jouw slechte gewoonten en jouw problemen oplossen extra ruimte vrij voor nieuwe kansen en ontwikkelingen.

Bekijk gerust mijn onderstaande blog artikelen over Problemen Oplossen en laat vragen of feedback achter als dat nodig is!  

Problemen Oplossen is belangrijk als jij verder wilt komen in het leven. Daarom bespreken we in deze categorie wat jij kunt doen als jouw leven niet op rolletjes loopt!Meer leren over Problemen Oplossen en Persoonlijke Ontwikkeling? Bekijk Kennismaterialen in mijn Webshop!

Wat verstaan we onder problemen Oplossen?

Problemen zijn HEEL ERG SLECHTE gewoonten die vaak jouw succes in de weg staan en (voor jouw gevoel) moeilijk op te lossen zijn. Soms kan het zorgen dat jij niet aan de slag durft te gaan met doelen stellen. In deze categorie zal ik alleen schrijven over de belangrijkste en zwaarste problemen die een levensbedreigende rol kunnen spelen in jouw leven. Hieronder vallen niet de "Ik kan geen NEE zeggen tegen mijn Baas"-Problemen. Hiervoor kun je beter in mijn vaardigheden ontwikkelen kennisbank kijken! 

Problemen oplossen door positieve dingen in de plaats te brengen waar jij energie van krijgt...

Ik weet niks over jou; en wil jouw problemen niet kleiner of groter maken dan ze zijn; maar het kan goed zijn dat ze je ambitie in de weg staan. Daarom wil ik je vertellen over een denkwijze die ik sinds mijn slechte tijden hanteer en waarmee een groot gedeelte van mijn problemen verdwenen zijn. Ik geloof er in dat jij de gedachten kunt beïnvloeden door positieve dingen in jouw leven te brengen in plaats van altijd maar te blijven focussen op negatieve dingen.

Door te focussen op de Cirkel van Invloed en Betrokkenheid en Prioriteiten Stellen kun jij doorzettingsvermogen ontwikkelen om consistent aan jouw doelen te blijven werken... Zou jij een poging willen doen om op die manier iets positiefs in jouw leven te brengen om jouw problemen op te lossen? 

Dan is het een goed idee om verder te lezen en ook mijn artikelen over persoonlijke ontwikkeling en Mindset te lezen! Want wanneer jij jouw problemen of slechte gewoonten kunt vervangen OF verbeteren kan dat een grote invloed hebben op je carrière; je relatie of je eigen bedrijf als online ondernemer!


Aanvullende Bronnen voor Problemen Oplossen en Verbeteringen in jouw Leven

In deze kennisbank leer je dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw acties en verantwoordelijkheid moet nemen voor elke keuze en situatie waarin jij je bevindt... Ik wil je vragen om daarnaast ook mijn andere kennisbanken rondom persoonlijke ontwikkeling training te bekijken! 

  • Mijn Categorie met tientallen artikelen over nieuwe vaardigheden ontwikkelen;

  • Mijn Categorie met artikelen over Mindset Hacks;

  • Mijn Categorie met tientallen artikelen over Doelen Stellen en Bereiken;

Het bestuderen van deze materialen kan je ZEKER HELPEN om succesvoller te worden; maar dan zul jij jezelf ondernemend gedrag moeten aanleren...

Lees de onderstaande artikelen over Problemen Oplossen en start met doelen stellen voor het bouwen en ontwikkelen van een beter leven! 

Wat heb jij geleerd van deze artikelen over Problemen Oplossen?

Hopelijk heb jij tot dusver voordeel kunnen halen uit mijn Persoonlijke Ontwikkeling Kennisbank en mijn artikelen over Problemen Oplossen. Persoonlijk vind ik het een prachtig onderwerp om mee bezig te zijn en het is ook een manier om andere mensen te helpen groeien met de Mindset die ik zelf heb ontwikkeld tijdens de afgelopen jaren! 

Als ik zie hoeveel ik persoonlijk ben gegroeid in mijn vaardigheden, mijn Mindset (denkwijzen) en mijn ondernemerschap kijk ik met een ontzettend positieve blik naar de toekomst en wat er allemaal nog komen gaat! Ik leef er voor om mijn ideeën groter te maken en te delen met anderen die zich in een dal bevinden en niet op de hoogte zijn van de verschillende kansen om op "alternatieve manieren" een leven en inkomen op te bouwen.

Schrijf je in voor mijn Tunnel Visie Mailinglijst en/of Tunnel Visie Academie!

Focus op de foute dingen en jij leeft al snel een leven dat niet van jou lijkt te zijn! Daarom Investeer ik tijd en geld in mijn "Inner Circle" via mijn Tunnel Visie Mailinglijst en Tunnel Visie Academie in rechte lijnen naar hun wildste doelen toe! Zonder pardon werken aan een leven waarin jij de totale verantwoordelijkheid neemt en nadenkt over wat jij nu ECHT wilt; ook als dat niet hetgeen is wat "de gemiddelde burger" met zijn leven doet. 

Ik ben geen gemiddeld persoon; met gemiddelde dromen. Ik ben een persoon dat ambitieuze doelen heeft en me nooit wilde aanpassen aan "de standaard". Ik kijk verder dan mijn neus lang is; creëer mijn eigen leven en mijn eigen denkwijzen. 

Wil jij geactiveerd worden om een soortgelijk leven gericht op Persoonlijke Groei te gaan leven? Dan nodig ik je graag uit om mee te liften op de kennis die ik tot dusver heb opgedaan. Via bijna dagelijkse E-Mails informeer; inspireer en motiveer ik jou om meer inzicht in je huidige situatie te krijgen en uit te zoeken waar je naartoe wilt in jouw persoonlijke leven; jouw carrière of jouw bedrijf! 

Deze E-mails geven niet alleen mooie inzichten en wijze lessen, maar ik heb hard mijn best gedaan om je ook nog eens direct aan het werk te zetten via bewezen methodes om te kijken waar jij persoonlijk en zakelijk gezien naartoe wilt. Als jij naar jouw eigen doelen wilt groeien en meer uitdaging in je leven wilt, zijn er binnen de andere vlakken van mijn onderneming ook nog wel een aantal kansen die interessant voor je zijn!  

Je kunt onder andere steun verwachten op de volgende onderdelen:

  • Ik Motiveer jou om Ambitieuze Doelen te Stellen en evenwicht te vinden binnen de meest belangrijke onderdelen van jouw leven;

  • Ik Motiveer jou om een Internationale kijk op de wereld te ontwikkelen en te streven naar een leven dat past bij jouw kernwaarden;

  • Ik Motiveer jou om sterk in jouw schoenen te staan en niet terug te deinzen wanneer je tijdens jouw groeiproces op fysieke of mentale barrières stuit;

  • Ik Motiveer jou om te groeien als persoon waardoor jij sterker in je schoenen staat; uitdagingen wilt tackelen en ACTIE blijft ondernemen;

Jij staat er NIET alleen voor! Werk in Groepsverband samen met Ambitieuze Leden en vindt jouw Buddy.

Gemotiveerd blijven; angsten en uitstelgedrag zijn de belangrijkste vijanden van een ambitieus leven en vrijheid van handelen. Vandaar dat ik extreem hard aanstuur op ijzersterke focus en gedisciplineerd handelen via mijn "Tunnel Visie Methodes". Wanneer jouw interesse en motivatie verslapt kan het zomaar afgelopen zijn met de doelen die jij voor ogen had. 

Om deze reden zorg ik er zo veel mogelijk voor dat een hechte familie ontstaat van leden die voor elkaar door het vuur gaan. En dat kan alleen door mijn academie dagelijks onderdeel te laten worden van jouw leven. Ik Organiseer een levendige online en offline community met leden die elkaar continue blijven motiveren en activeren. Het is geen cursus academie, maar een totale lifestyle waarin wij ervaringen zoals uitdagingen, tegenslagen, successen en extreme groei met elkaar delen.

Dit doen we via wekelijkse online contactmomenten en periodieke offline contactmomenten zoals (inter)nationale inspiratie-trips; Online Business Co-Working Spots; Entertainment weekenden en andere samenwerkingsverbanden die bijdragen aan gezamenlijke groei. Deze zijn volledig georganiseerd door onze organisatie en tegen meerbetaling bij te wonen.

Wil je hier meer over horen en ben jij op zoek naar meer informatie? Schrijf je in voor mijn Tunnel Visie mailinglijst of neem deel aan een van mijn Tunnel Visie Webinars, waarin ik je uitleg wat je kunt verwachten en hoe dit proces in zijn werk gaat. Schrijf je in om serieus aan de slag te gaan!