Cadeau voor Startende Ondernemer

Cadeau voor Startende Ondernemer

Top dat je een Cadeau voor een Startende Ondernemer zoekt en in mijn artikel terecht gekomen bent! Goed... Jij zoekt een Cadeau voor een Startende Ondernemer... Dus laat me raden... Jij bent zelf geen ondernemer?

Ik ga er voor zorgen dat jij met een cadeau aan komt waar iedere startende ondernemer jaloers op zou zijn. Puur op eigen ervaring, en met cadeaus die ik zelf best had willen krijgen, omdat ik er nu lang naar heb moeten zoeken; ze uiteindelijk gekocht heb; en er daarna achter kwam dat het geweldig materiaal was!

Ik zal via dit artikel direct uitleggen WAAROM deze cadeaus zo goed zijn voor startende ondernemers. Persoonlijk ben ik een online ondernemer (korter dan 3 jaar) die hard is kunnen groeien door boeken te lezen en te studeren. Daarom zul je op deze lijst van cadeaus voornamelijk boeken vinden. Hier zitten enkele pareltjes bij die de meeste ondernemers niet in de kast hebben staan...


Een Startende Ondernemer is gebaat bij GOEDE, TOEPASBARE kennis...

Ik ga jou een aantal bronnen aanraden die voor eigenlijk ELKE startende ondernemer cruciaal zijn. Ze openen deuren naar betere gewoonten; betere zichtbaarheid; meer efficiëntie en een meer ambitieuze visie. Zoals ik gezegd blijf ik binnen het genre Persoonlijke Ontwikkeling Boeken EN Online Marketing BOEKEN.

Enerzijds omdat die makkelijk te geven zijn (niet te duur) en anderzijds omdat dit een soort "Trofeeën" zijn die in een boekenkast of op een tafel komen te staan. Dit zal degene die het cadeau krijgt voor langere termijn aan jou herinneren. Het lezen van een boek moet iemand liggen, maar ALS degene voor wie jij iets wilt kopen NOG NIET LEEST, dan is dit het perfecte moment om een boek cadeau te doen.

Met een boek kun je iemand op een nieuw spoor zetten dat hij zonder jou nooit gevonden had. En dat wil zeggen dat jij de kracht hebt om het leven en bedrijf van degene kunt veranderen... Dus laten we gaan kijken! Ik hoop dat je er iets aan hebt...   

P.S. Op mijn Youtube kanaal maak ik content voor startende online ondernemers. Als je iets koopt; duw dan even een klein briefje in het boek! 

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een startende ondernemer? Zoek dan niet verder! Hier staan de beste tips in...Ik heb een overzicht gemaakt cadeau's die ik had willen krijgen in mijn Ondernemers Journey! Hopelijk zit er iets voor je tussen! Succes... 

Cadeau's binnen de categorie Persoonlijke Ontwikkeling voor een startende ondernemer...

Persoonlijke Ontwikkeling; Zelfvertrouwen en Lange Termijn Visie is SUPER belangrijk voor ondernemers. Ze staan er namelijk vaak alleen voor en zitten wellicht veel in hun eigen bubbel. Dit is extra het geval bij ondernemers via het internet (zoals e-commerce; webshops; software bouwers) omdat deze hun klanten nooit spreken. Ze kijken alleen maar tegen een laptop aan de hele dag en dat kunnen veel andere mensen zich niet voorstellen.

Het kan een eenzame route naar succes zijn die niet door iedereen in hun persoonlijke omgeving begrijpt. Daarom moeten ondernemers via het internet sterke persoonlijke vaardigheden en doorzettingsvermogen ontwikkelen. Daarom starten we bij mijn favoriete boek over Lange Termijn Visie; Persoonlijke Groei en

Zoek jij een Cadeau voor een startende ondernemer? Zoek dan niet verder! Dit zijn top CadeausDit Boek behoort tot een van de beste; meest inspiratievolle boeken die ik ooit gelezen heb... 

Cadeau 1: Het Compound Effect

Het Compound Effect behoort tot de beste boeken over persoonlijke groei die ik gelezen heb. Het behoort niet tot de boeken over de cliches zoals een positieve mindset, maar gaat concreet  in op het belang van het HERHALEN; HERHALEN; HERHALEN EN HERHALEN van waar jij mee bezig bent om daar beter in te worden. Het boek geeft inzicht in het meten en analyseren van gewoontes, keuzes en gedrag. En hoe je dat voor jezelf kunt optimaliseren om een keuze te maken voor je toekomst in plaats van voor je verleden.

Het is volgens Compound Effect niet leidend wat je denkt, maar wat je uiteindelijk doet...

De Kernboodschap van Compound Effect is dat wat jij ook doet; en welke richting jij ook in gaat in je leven; het zich altijd zal vermenigvuldigen met een hefboomeffect (Compound Effect) op lange termijn. Doe jij vandaag slechte dingen? Dan zul jij over een jaar slechtere dingen doen. Doe jij vandaag goede dingen? Dan zul jij over een jaar betere dingen doen en over 5 jaar onaantastbaar zijn!

Daarbij helpt het boek bij het stellen en bereiken van levensdoelen; sociale doelen en zakelijke doelen...

De Beste Mindset Boeken zijn wat mij betreft Think and Grow Rich; Compound Effect en Atomic Habits. Deze moet je zeker gelezen hebben!Think and Grow Rich is een goed boek voor Beginners, maar is ERG bekend en de kans op AL GELEZEN is hoog...

Cadeau 2. Think and Grow Rich (Het CLICHE boek)

Think and grow rich behoort tot een van de beste mindset boeken aller tijden. Met meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 120 talen is dit een boek dat vele levens heeft veranderd. Ook voor mij was dit het eerste boek dat ik las toen ik mezelf bij elkaar moest rapen in de beginfase van mijn bedrijf.

Dit boek is ontzettend populair, maar het is niet heel erg origineel. Toch kan een startende ondernemer er super blij mee zijn en ik denk dat iedereen ter wereld het ooit gelezen zou moeten hebben.

Centraal in het boek staat het inzicht dat jij verantwoordelijk bent voor alles wat jij in het leven aantrekt. Zie jezelf als een buschauffeur die aan het stuur draait wanneer die een bepaalde afslag wil nemen. Alleen jij kunt doelen stellen die 100% van jou zijn en jouw leven in positieve zin veranderen.

Een tweede hoofdlijn is dat jij bent hoe je denkt. Zowel positieve als negatieve gedachten beïnvloeden jouw Mindset en de manier waarop je naar de wereld kijkt. Zorg daarom dat je negativiteit waar mogelijk ontwijkt; en focust op positiviteit. Dan zal jouw leven in positieve zin veranderen!

Dat zijn de twee boeken over persoonlijke ontwikkeling die erg de moeite waard zijn! Zeker Compound Effect is erg effectief...


Cadeau's binnen de categorie Online Zichtbaarheid en het begrijpen van je Klant & Markt...

Dan gaan we nu iets meer in een zakelijke tak zitten. Persoonlijk, als online marketeer heb ik bijna alles geleerd van Russell Brunson. Deze ondernemer runt een software bedrijf waarmee je als online ondernemer snel een merk kunt bouwen. De bijbehorende coaching van die software geeft hij ook zelf en ik mag de conclusie trekken dat de groep Amerikaanse ondernemers waarmee hij optrekt (Grant Cardone; Tony Robbins) het wiel letterlijk hebben uitgevonden.

Ik ben een groot fan van alles dat zij uitbrengen en qua online ondernemen is er volgens mij geen betere content beschikbaar. 

Traffic SecretsDit Boek gaat over Online Webverkeer naar jouw bedrijf krijgen en daar klanten uit halen... Erg goed, met name ONLINE!


Cadeau 3: Traffic Secrets.

Er zijn voorbeelden en Nadelen. Het voordeel is dat dit boek erg laagdrempelig is en uitlegt hoe jij via het internet aan nieuwe klanten kunt komen. Het gaat diep in op manieren waarop jij social media in kunt schakelen en hoe jij in contact komt met andere ondernemers in een soortgelijk werkveld.

Een nadeel is dat er 3 verschillende boeken zijn die een trilogie vormen. Dus als je ALLES volledig wilt begrijpen moet je 3 boeken kopen. Dit zijn wel de 3 meest complete, alles omvattende boeken die laten zien wat je met goede online marketing kunt bereiken. ALS je een van deze boeken wilt kopen is het waarschijnlijk het meest toegankelijk en safe om eerst Traffic Secrets te kopen.

Eigenlijk is de volgorde 1. DotCom Secrets; 2. Expert Secrets; 3. Traffic Secrets, maar die gaan te zeer de online marketing wereld in voor neutrale ondernemers. Als je WEL koopt voor iemand die veel interesse in online marketing heeft zijn alledrie de boeken een aanrader. Maar dan zou het verstandig zijn om bij DotCom Secrets te starten. Hierin leer je als ondernemer hoe je online een merk bouwt en hoe je je distantieert van de andere ondernemers in jouw markt.

Je leert via het internet doelen bereiken en je bedrijf positioneren aan de hand van Funnels via het internet. Dit is echter een behoorlijk technisch proces voor iemand die geen interesse heeft in online marketing en verkopen via internet...

Deze Beste Online Marketing Boeken moet jij als (online) ondernemer gelezen hebben. Je kunt deze online marketing boeken direct bestellen via dit artikel!Hoe bouw je zo snel en efficient mogelijk een bedrijf via internet? 3 delige Trilogie. Ietsjes duurder, maar wel heel goed!


 Cadeau 4: Het boek Expert Secrets over het aanspreken van de juiste klant en jezelf positioneren als expert!

Heel goed boek waarin je als ondernemer echt leert hoe je klanten aan moet spreken op hun behoeften (pijnpunten en wensen). Je leert hoe een klant denkt en hoe jij aan de hand van bepaalde "frameworks" oftewel "communicatiemodellen" de klant kunt laten inzien dat JIJ degene bent die zijn/haar probleem op gaat lossen. Je leert in dit boek ontzettend veel over beïnvloeden en hoe je met mensen (klanten) om kunt gaan om ze te inspireren een aankoop te doen.

Een van de beste boeken ooit over ondernemen, maar ook wel wat gericht op online ondernemers! 

Zoek jij een Cadeau voor een startende ondernemer? Zoek dan niet verder! Dit zijn top CadeausOok dit boek is SUPER relevant en interessant voor ondernemers die een online klantenkring willen bouwen. 


Cadeau 5: De Online Marketing Tornado... Eigenlijk het bovenstaande, maar dan in het Nederlands...

De Online Marketing Tornado helpt mensen met het opbouwen en managen van hun bedrijf via internet. Het lijkt heel veel op de bovenstaande boeken, maar de Amerikanen zijn er beter en makkelijker in qua uitleggen en inspireren. Daar moet je overigens wel van houden. Ook staat dit in 1 boek, wat ook nog bijzonder prettig wegleest. Wat dat betreft is de Online Marketing Tornado een goed alternatief voor je verjaardag.

Maar gezien de Funnels die vanaf het moment van inschrijven / kopen gaan draaien moet je opletten. Als het mogelijk is zou je het op zijn/haar e-mail adres moeten bestellen want dan krijgen ze nog meer handige tips via email opgestuurd... Dat is bij het onderstaande boek echt een aanvulling...


Met Netwerk Marketing of Referral Marketing kun jij een eigen bedrijf starten waarbij je aan je familie en vrienden verkoopt. Netwerk Marketing is een eerlijk verdienmodel.Een van de beste Online Business boeken van Nederland. Leuk om te lezen en echt relevant voor ondernemers die willen groeien via internet!


Laat je me via de reacties even weten of het een van deze boeken geworden is? En voor wat voor soort ondernemer jij het gekocht hebt? 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Online Marketing Tools Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en de meest geavanceerde online marketing strategie? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen