Affiliate Marketing voor Adverteerders

Binnen de affiliate marketing industrie zijn twee belangrijke partijen te onderscheiden die de marktomstandigheden bepalen, namelijk de bedrijven die hun producten aanbieden als adverteerders en de affiliate marketeers / publishers die hun bereik gebruiken om producten van adverteerders te promoten. Adverteerders en affiliate marketeers worden door een affiliate netwerk aan elkaar gekoppeld en hebben een belangrijke invloed op de affiliate marketing voedselketen. 

Waar Affiliate Marketing in Amerika ontzettend groot is en jaren vooruit loopt, moet de grote golf in Nederland naar mijn mening nog komen. Gelukkig zijn er enkele invloedrijke online marketing bedrijven zoals de Internet Marketing Unie, Paypro en Awin die steeds meer het podium pakken en zorgen dat affiliate marketing door meer mensen gezien wordt. Hierdoor groeit de markt en zien steeds meer ondernemers er de voordelen van in.

Er is namelijk 1 specifiek voordeel dat affiliate marketing het voor zowel adverteerders als affiliate marketeers een uniek verdienmodel maakt. Het is namelijk zeer vrijblijvend op te zetten doordat er niet betaald hoeft te worden als er geen verkopen worden gedaan. 

Door Affiliate Marketing is het mogelijk geworden om te adverteren op basis van commissie ( No Cure, No Pay ). En dat maakt dat steeds meer ondernemers tegenwoordig besluiten om affiliate marketing in te zetten als een kosten effectieve groeistrategie. En jij kunt binnenkort bij deze ondernemers horen! 

Bekijk de onderstaande video voor (nieuwe) adverteerders!Wil jij leren hoe jij als adverteerder kunt beginnen met affiliate marketing? 

In deze kennisbank richt ik specifiek op (startende) online ondernemers die zich willen richten op adverteren via affiliate marketing. Je mag mijn artikelen gratis gebruiken om alles te leren over het toepassen van affiliate marketing, bijvoorbeeld via jouw website of jouw social media kanalen. Ben jij nog niet zo ver? En heb jij bijvoorbeeld nog geen website / online business? Dan laat ik je graag zien hoe je kunt starten met affiliate marketing als affiliate. ONDER mijn artikelen over affiliate marketing voor adverteerders lees je nog meer informatie over hoe jij kunt beginnen met affiliate marketing als adverteerder. Twijfel je of dit iets voor jou is of wil je gewoon meer informatie over dit onderwerp? Dan help ik jou graag vooruit met een van de producten in mijn webshop!

Als je hier meer informatie over wilt, lees je er meer over wanneer je voorbij mijn affiliate marketing artikelen scrolt.

Wil jij leren hoe jij als online ondernemer kunt beginnen met adverteren via affiliate marketing? 

In deze kennisbank richt ik specifiek op bestaande online ondernemers die zich willen richten op adverteren via affiliate marketing. Je mag mijn artikelen gratis gebruiken om alles te leren over het toepassen van affiliate marketing, bijvoorbeeld als online ondernemer via jouw digitale kennisproducten. Ik laat je graag zien hoe je kunt starten met affiliate marketing en wat jij nodig hebt om hier in te slagen. Hierbij neem ik ook persoonlijk contact met je op om te peilen waar je precies staat en hoe we dit voor je laten werken. 

Ik begeleid je persoonlijk via mijn Facebook Groep en via mijn mailinglijst door de benodigde stappen en processen om jouw bedrijf klaar te stomen voor (meer) affiliate marketing succes.


Beginnen met adverteren via Affiliate Marketing hoeft geen moeilijk proces te zijn!

Afhankelijk van waar jij staat met je business, hoeft dit niet direct een moeilijk proces te worden. Ik help je namelijk vooruit met mijn eigen video's en bestaande kennisproducten / online cursussen van partners. Ik breng je ook in contact met de benodigde software tools die voor jouw specifieke situatie het beste zijn, waardoor jij je zaakjes zelf kunt regelen. Dit gaat geen makkelijk proces worden, maar ik werk met bewezen strategieën en zorg dat je alleen de beste studiematerialen in handen krijgt. Je moet er ook rekening mee houden dat er een aantal kleine investeringen aan verbonden zitten. 

Het kost namelijk geld om de benodigde kennis en software systemen te kopen. Ik werk hiervoor wel samen met de partners die de beste prijs / kwaliteit aanbieden in hun cursussen EN een bewezen track-record hebben. Dat zijn de kosten van het "zaken doen op internet".


Is jouw bedrijf nog niet klaar voor succes met affiliate marketing? 

Affiliate Marketing is met name interessant voor ondernemers die werken met kennisproducten zoals E-books, online cursussen, online coaching en online communities. Wanneer jouw bedrijf hier nog niet klaar voor is help ik je met het vinden van de juiste cursus die ik zelf ook volg en kan dromen. Dit is absoluut de juiste weg om jouw online business om te toveren van een "starre" offline organisatie tot een "doelgerichte, vlugge" online organisatie. 

Hierbij leer je onder andere om goed naar je productfunnel en salesfunnel te kijken, zodat jij jouw onderneming SUPER schaalbaar kunt maken. Ook ben ik in de gelegenheid om met andere partners te matchen die een indrukwekkend track-record hebben in online marketing, bijvoorbeeld op gebied van SEO strategie en Social Media Advertising! 

 

Wil jij weten via welke stappen je kunt starten als affiliate adverteerder? 

Wil jij zelf adverteerder worden maar weet je niet hoe? Dan nodig ik je van harte uit om aan de slag te gaan met online marketing als adverteerder. Schrijf je in voor mijn mailinglijst "starten als affiliate" en ik neem je van A tot Z mee in dit proces, zodat ook jij aan de slag kunt met geld verdienen via affiliate marketing!


Wil je alvast een tipje van de sluier? 

De Internet Marketing Unie (IMU) schreef in 2020 de online marketing tornado als online marketing BIJBEL. over het opbouwen van een online marketing business  en schreef ook een gratis E-Book over affiliate marketing. Beide kennisproducten zijn erg de moeite waard voor alle online marketeers EN adverteerders die hun business via affiliate marketing naar een hoger niveau willen tillen! 

Als jij geïnteresseerd bent in online ondernemen wil ik echter nog iets anders onder de aandacht brengen! Naast deze kennisbank heb ik namelijk ook nog een kennisbank over Internet Marketing en handige online business Software oplossingen. Mijn ultieme leermomenten deel ik met lezers in mijn Mindset en persoonlijke ontwikkeling kennisbank!