Social Media Training voor ondernemers

Social Media Training Voor Ondernemers | Enkele Tips om aan de slag te gaan!

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over Social Media Training voor Ondernemers terecht gekomen bent.

Wist jij dat een kwart van de wereldbevolking 10 jaar geleden al elke dag inlogde op Facebook en dat die mensen allemaal op 52.000 verschillende punten werden geanalyseerd op basis van hun gedrag op het platform? Privacy Technisch EEN GROTE RAMP natuurlijk, maar een droom voor Ondernemers die hun bedrijf willen groeien...

Maar Hoe Werken Social Media? En wat kun je er als ondernemer uit halen voor jouw bedrijf? Social Media Training Voor Ondernemers is super belangrijk! Daarom geef ik via dit artikel een voorzet waarmee jij de belangrijke aandachtspunten in jouw bedrijf in enkele weken tijd kunt optimaliseren.
Daarbij kun je volledig op eigen kracht aan de slag en "leer je succesvol vissen" in plaats van "dat je vis aangeboden krijgt".
Begrijp jij deze uitspraak? Dan kunnen we gaan kijken hoe social media werken...

Maar Hoe Werken Social Media?

Eigenlijk heeft iedere doelgroep en iedere hobby ter wereld wel een aantal grote communities / platformen met influencers die artikelen / handleidingen schrijven, video’s plaatsen, foto’s maken en wellicht zelfs wedstrijden of live evenementen organiseren om hun doelgroep aan zich te binden.

Als een online platform / community goed gebouwd en gerund wordt kun je het zien als een grote online vriendengroep die elkaar helpt met problemen of het bestuderen / opbouwen van een bepaald doel. En dat wil zeggen dat er niche platformen tussen zitten die SUPER specifiek te targeten zijn.

Hier kun jij als online ondernemer makkelijker gebruik van maken dan jij denkt! En Als jij begrijpt hoe sociale media werken kun jij jezelf en je bedrijf naar een nieuwe strategie toe werken... 

 • Waarom moet je bijvoorbeeld de nadruk niet te zeer op het verkopen leggen op sociale media?

 • En denk jij dat je bezoekers beter op hun Pijnpunten of hun Verbeterpunten aan kunt spreken?

Ik zal je verklappen dat er complete Facebook; Instagram; Tiktok en Linked-In stappenplannen zijn die jij alleen maar in hoeft te vullen voor jouw bedrijf... En Deze laat ik je zien in dit artikel! 

Doordat jij die als ondernemer voor jouw eigen bedrijf kunt invullen zal een volledige social media training niet nodig zijn...

Ga jij direct aan de slag met mijn tips?

Social Media Training Voor Ondernemers is super belangrijk! Daarom geef ik via dit artikel enkele belangrijke aandachtspunten die jij snel en efficient kunt optimaliseren in jouw bedrijf. Ga jij direct aan de slag met mijn tips?De onderstaande kennismaterialen EN die in mijn webshop geven waardevolle info!

Vandaag Geen Social Media Training voor Ondernemers; maar BOEKEN...

Vandaag ga ik het NET even anders doen als anders... Normaal zou ik hier een grote lap tekst neerschrijven over hoe jij jouw eigen social media kunt verbeteren...

Dat ga ik vandaag echter niet doen. Ik ben nog niet ver genoeg om een volledige social media training voor ondernemers te geven... Ik wil je alleen tippen op 2 boeken die ik als online ondernemer de afgelopen tijd gelezen heb. Zelf was ik kort geleden OOK aan het vechten met mijn social media kanalen als online ondernemer...

Ik probeerde allerlei dingen tegelijk te doen...

 • Facebook Tijdlijn + Stories + Facebook Groepen;

 • Instagram Stories + Posts;      

 • Google artikelen;

 • Youtube Video's + Youtube Shorts;

 • Promotie in Whatsapp Groepen;

En eigenlijk kwamen ze ALLEMAAL niet echt bij mijn doelgroep terecht...

Ik probeerde krampachtig een strategie te vinden en bleef maar content posten... Terwijl ik totaal geen idee had wat ik eigenlijk aan het doen was en wat ik hiermee zou gaan bereiken... Dat was voor mij de reden dat ik afvreog waar ik stond als content creator en onderzoek ging doen naar social media strategie.

Door het onderstaande boek te lezen verschoof ik mijn aandacht volledig en op dit moment ben ik op sommige platformen niet eens meer actief, omdat ik leerde dat ik mijn tijd aan het verdoen was door mijn onderneming op al die verschillende platformen te promoten... Want zoals ik bezig was zou NIEMAND ooit resultaten halen, en gek genoeg is dat de meest gemaakte fout van startende online ondernemers die hun bedrijf via Social Media willen promoten.

TE VEEL KEUZE en TE VEEL DOEN... Herkenbaar?

Dit was voor mij alvast Eye-Opening... De vraag is: voor jou ook? Herken jij je bijvoorbeeld in het idee dat je op dit moment meerdere kanalen doet en dat dat mis lijkt te gaan? Maar dat je de vinger niet op de zere plek kunt leggen? Dan is dit boek 100% zeker iets voor jou!

De onderstaande afbeeldingen verwijzen naar twee verschillende boeken. De bovenste staat gelijk aan een social media training voor ondernemers; en de onderste is een Nederlandse online marketing blauwdruk die toe te passen is voor 80% van de bedrijven op de Nederlandse markt. 


Social Media Training Voor Ondernemers is super belangrijk! Daarom geef ik via dit artikel enkele belangrijke aandachtspunten die jij snel en efficient kunt optimaliseren in jouw bedrijf. Ga jij direct aan de slag met mijn tips?Dit Boek geeft jou een complete blauwdruk voor jouw social media strategie waarbij jij een strategie leert die op ELK PLATFORM werkt...


Bestel Dit Boek voor een volledige handleiding waarin je leert starten op Social Media!

Het boek leert je de optimale strategie die jij kunt toepassen op letterlijk elk social media kanaal! Het is moeilijk uit te leggen in een korte post en zou de kracht en de verhalen ter illustratie niet goed genoeg tot hun recht laten komen. De ondernemer achter deze boeken staat bekend om zijn storytelling technieken en deze blijven hangen!

Daarom wil ik je motiveren om enkele tientjes in jezelf te investeren!  


Dit kun je verwachten van het bovenstaande boek!

 • Hoe kies jij het perfecte kanaal dat bij JOU PERSOONLIJKHEID en AGENDA past?!

 • Hoe jij een bepaald platform DOOR EN DOOR leert kennen en jouw content aanpast aan het algoritme;

 • Leer hoe jij de behoeften van jouw (potentiële) klanten zo effectief mogelijk aanspreekt!

 • Met welke simpele truc kom jij er achter waar jouw klant zich per platform verscholen heeft om met anderen te connecten?

 • Hoe kun jij Win-Win samenwerkingen opzetten met andere online ondernemers die waardevol en entertainend zijn voor jouw doelgroep?

 • Hoe kun je goede influencers selecteren om in ruil voor een sterk ROI samen te werken voor jouw merk?

 • Hoe kun je jouw aanbod verkopen op meerdere platformen ZONDER zelf een account te bezitten of een post te schrijven?

  Je leert in dit boek Nog vele andere zaken die jou als ondernemer laten begrijpen waar het spel op sociale media om draait...
  Vertrouw me op mijn woord. Het is een boek dat alles voor mij veel helderder heeft gemaakt en liet beseffen dat ik totaal fout bezig was... Ondertussen ben ik al ongeveer een maand van Instagram weg en eindelijk kreeg ik weer eens echt iets nuttigs gedaan ZONDER dat ik het gevoel had dat ik iets moest posten...


NOG een Online Marketing Boek dat ontzettend waardevol is voor ondernemers!

Het bovenstaande boek uit Amerika is qua social media dus echt goed geweest, maar er is nog iets wat ik je graag wil laten zien... Het is een boek en online ondernemers community met duizenden online ondernemers uit Nederland die elkaar motiveren om aan hun online marketing strategie te werken...

Zelf ben ik lid EN fan van het bedrijf en ik spendeer veel tijd aan het bestuderen van hun materialen. Zo geven ze bijvoorbeeld wekelijkse live Webinars waarin ondernemers achter miljoenenbedrijven zoals Joshua Kaats; Simone Levie en Aart Jan van Erkel over hun expertise komen vertellen...

Kijk er eens naar; en misschien kunnen ze jou ook inspireren om betere resultaten te behalen! Het onderstaande boek is niet voor niks het beste online marketing boek van Nederland bodem genoemd en omarmd door de volledige online marketing community!

Social Media Training Voor Ondernemers is super belangrijk! Daarom geef ik via dit artikel enkele belangrijke aandachtspunten die jij snel en efficient kunt optimaliseren in jouw bedrijf. Ga jij direct aan de slag met mijn tips?Dit Boek leert je nog eens opnieuw kijken naar jouw Online Marketing Funnel en alle mogelijke online marketing strategieën!


Ga jij er het beste van maken? Ik wens je heel veel plezier en succes met het uitbouwen van jouw bedrijf!

Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Strategie Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en waardevolle online marketing tools? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen