Affiliate Marketing Beginnen

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn Kennisbank over Affiliate Marketing terecht gekomen bent. 


Waarom deze Affiliate Marketing Kennisbank?

Als online ondernemer bouw ik mijn bedrijf (voornamelijk) op basis van affiliate marketing! Het is een mooi, schaalbaar online verdienmodel waarmee je met de juiste Instelling en Mindset een mooi inkomen kunt bouwen.

Maar tegelijkertijd is het ook iets dat niet makkelijk is omdat je makkelijk kunt verdwalen in alle mogelijkheden die er zijn. Het is nu eenmaal zo dat er op het internet een groot aantal mogelijkheden en kanalen zijn die een eigen bedrijf starten mogelijk maken. En in het begin weet jij niet hoe en waar je kunt beginnen. Daarom is het belangrijk dat jij wilt leren en met persoonlijke ontwikkeling Training aan de slag gaat om jezelf constant te blijven ontwikkelen.


Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is een vorm van adverteren waarbij de adverteerder zijn online producten beschikbaar stelt via een affiliate netwerk. Het affiliate netwerk zorgt voor de technische afhandeling en zorgt dat de campagnes van deze adverteerders gepromoot worden bij het netwerk van "affiliates", oftewel affiliate marketeers.

Affiliate marketeers zijn bijvoorbeeld mensen met een populaire website, mailinglijst of social media kanaal. Een interessant punt om te benoemen is dat het promotiewerk bij affiliate marketing vooral bij de affiliate marketeers ligt, omdat zij alleen performance based betaald krijgen. Zo kost affiliate marketing voor een adverteerder alleen geld wanneer daadwerkelijk een sale wordt geclosed.


No Cure, No Pay! Dat wil zeggen dat het volledige advertentie budget performance based is, dus super effectief!

Veel online ondernemers gebruiken affiliate marketing dan ook om hun bedrijf op te schalen, wanneer ze er in geslaagd zijn om hun business geautomatiseerd in te richten. Zo kunnen ze een groot bereik benutten van relevante influencers of tevreden klanten die zelf klanten aan willen brengen. Zo kan iedereen wat extra geld verdienen door deze producten (via een affiliate programma) te promoten in ruil voor een commissie. 

Ter introductie van deze affiliate marketing kennisbank en mijn content over dit onderwerp nam ik deze video voor je op! Welkom in de wereld van Affiliate Marketing! Klaar om meer te leren als affiliate of adverteerder? 

Op deze website onderscheid ik twee vormen van affiliate marketing, namelijk affiliate marketing vanuit het oogpunt van de adverteerder EN affiliate marketing vanuit het oogpunt van de affiliate marketeer. Door partijen aan elkaar te koppelen ontstaat een gezonde indruk van het affiliate marketing ecosysteem. Bekijk mijn kennisbanken en schrijf je in voor de mailinglijst als je van A tot Z door de wereld van affiliate marketing rondgeleid wilt worden. 

Als jij geïnteresseerd bent in online ondernemen wil ik echter nog iets anders onder de aandacht brengen! Naast deze kennisbank heb ik namelijk ook nog een kennisbank over Internet Marketing en handige online business Software oplossingen. Mijn ultieme leermomenten deel ik met lezers in mijn Mindset en persoonlijke ontwikkeling kennisbank!