Met deze Online Marketing Training en Coaching help ik ondernemers werken met de online business software van IMU (Phoenix; Huddle; Plug & Pay);

Wil jij GRATIS gebruik maken van mijn MARKETING & SOFTWARE TRAINING om met PHOENIX; HUDDLE of PLUG & PAY te starten?


Ik zag ondernemers die "DACHTEN" een magische oplossing te kopen voor hun online marketing problemen; maar ze kwamen bedrogen uit na duizenden euro's geïnvesteerd te hebben...


Dat is de belangrijkste reden dat ik de keuze heb gemaakt om deze exclusieve Online Marketing Training Community te starten!

Met deze Phoenix Cursus kun jij perfect een website leren bouwen.

IMU Positioneert zich te veel als een "Kant en Klare Oplossing"...

Wat ik heb gezien toen ik met de Internet Marketing Unie startte was dat ze zich positioneren als een bedrijf dat software tools heeft voor ondernemers ZONDER technische ervaring...

Dat ze zich zo positioneren is niet perse een fout; want andere online business partners hebben 100% zeker een langere "Learning Curve". Maar ik denk WEL dat ze het IETS makkelijker maken dan het daadwerkelijk is...

Met deze Phoenix Cursus kun jij perfect een website leren bouwen.

Mijn eigen Ervaringen + die van klanten waren minder perfect...

In mijn optiek is het gebruiken van IMU Software makkelijk; maar nog steeds een ervaringsproces dat fout kan gaan als je er mee start zonder de juiste basiskennis; zeker als jij nog geen technische kennis over online ondernemen en online marketing tools hebt. 

Dus JA; het is prachtige, kwalitatieve software; maar je moet weten wat je doet en er veel mee oefenen! En het scheelt ontzettend als jij vanaf het begin begrijpt wat je aan het doen bent en waar je naartoe werkt.

Met deze Phoenix Cursus kun jij perfect een website leren bouwen.

Hoe werkt het voor veel mensen in de praktijk?

Ik zal je vertellen hoe mijn groeiproces verlopen is toen ik begon te werken met IMU; om je een kleine impressie te geven over wat jou misschien te wachten staat!

Persoonlijk startte ik in januari 2021 met het bouwen van mijn Phoenix Website + SEO bestuderen. Eerder was ik al enkele jaren parttime met online marketing bezig geweest, maar toen was ik nog zoekende en dat had meer met het verbeteren van mijn online video's en grafisch design te maken. 

Wat ik merkte in 2021 is dat het mij MEER DAN FULLTIME heeft gekost; om de strategie achter IMU's Software Tools te begrijpen en content te bouwen. Sterker nog: Alleen het volgen van alle cursussen in de IMU Plus Leeromgeving + aanvullende Amerikaanse cursussen heeft mij zo'n 6 maanden gekost.

Met deze Phoenix Cursus kun jij perfect een website leren bouwen.

Tijd is Geld: Dus wil jij 6 tot 12 maanden fulltime bezig zijn met het bestuderen van marketing? Of heb je liever slimme, concrete tips?

Ik vraag mij af of jij net zo veel tijd te besteden hebt om online marketing strategie te leren als ik. ZEKER OMDAT jij waarschijnlijk een drukke ondernemer bent die Fulltime bezig is met het bouwen van jouw business EN misschien wel een gezin hebt waar je dingen mee moet ondernemen.

Dit zelfde proces wil jij als drukke ondernemer waarschijnlijk niet; al zou je er tijd voor hebben! En daarom wil ik je het aanbod doen om bij mij in te stromen. Want jij gaat toch niet zelf kloten als ik jou 24/7 een plek kan aanbieden om jezelf; je Mindset en je Online Marketing Skills te kunnen trainen?

Gelukkig zijn er laagdrempelige oplossingen om de beste ondernemer in jou boven te halen en problemen te tackelen... 

Toegang tot mijn Exclusieve Training Community werkt als volgt:

Groen Vinkje

Koop jij Phoenix via Mijn Affiliate Link?

Dan krijg jij toegang tot mijn Phoenix Website Membership Gedeelte; waarin je leert hoe je een sterke website kunt bouwen! Hierbij besteed ik aandacht aan de meest gebruikte vormen van websites bouwen (OnePager / vs. Grote SEO Website) en de mogelijkheden van promotie! :-)
Groen Vinkje

Koop jij Plug & Pay via Mijn Affiliate Link? 

Dan krijg jij toegang tot mijn Plug & Pay Membership Gedeelte; waarin je strategieën leert om jouw betaalsysteem te optimaliseren! Want hoe zet je die One Click Upsell en dat Kassakoopje optimaal in? En hoe zorg jij ervoor dat je geen klanten verliest wanneer ze afgeleid raken tijdens het betaalproces? 
Groen Vinkje

Koop jij Huddle via Mijn Affiliate Link? 

Dan krijg jij toegang tot mijn Huddle Membership Gedeelte; waarin ik je leer hoe jij online cursussen kunt opzetten in jouw eigen leeromgeving! En daarbij leg ik uit hoe je producten kunt bouwen die lange termijn waarde opleveren voor JOU en JOUW KLANT en hoe ondernemers een kennis business bouwen op basis van verschillende waarde trappen. 
Groen Vinkje

Koop jij andere relevante Business Software Pakketten via mij? :-) 

Persoonlijk werk ik nog met een aantal programma's om mijn online bedrijf te optimaliseren en groeien. Sommige daarvan hebben een affiliate programma en neem ik mee in mijn online cursussen / content. Denk aan E-Mail Marketing software; Webinar Software; Zoekmachine Optimalisatie Tools; Grafisch Design Tools; etc...
Groen Vinkje

Zo blijft het voor iedereen relevant; en hoef ik niemand lastig te vallen met minder relevante informatie! Iedereen is vrij om toegang aan te vragen voor extra modules.

Het grootste gedeelte van de content zal GRATIS zijn. Naast deze gratis cursussen, zullen ook af en toe expert sessies; Live Evenementen; OF betaalde trainingen aangeboden worden. In sommige gevallen kan er een extra financiële bijdrage voor nodig zijn om hier gebruik van te maken! 

Wat Kun jij van Mij verwachten?

Bekijk EEN van mijn Video's!

Uiteraard heb ik video's over alle drie de verschillende software pakketten van IMU! Je kunt hier meer over zien onder deze video!

De precieze opbouw van mijn online marketing Ondernemerschap EN mijn Training Community!

Mijn naam is Kevin; en ik werk momenteel zo'n 2 jaar zelfstandig als Affiliate Marketeer. Ik hou me (zoals je op deze website kunt zien) volledig bezig met het produceren van content over online marketing strategie. 


Hierdoor kan ik in mezelf investeren; groei ik elke dag en heb de vrijheid om eigen content; cursussen en een duurzaam bedrijf te bouwen! 


  • Ik Lees Boeken over Marketing & Mindset; Ik volg Cursussen; Ik test en werk met Online Business Software Tools; en interview ook wel eens Online Marketing Experts; 

  • Veel van deze informatie deel ik op deze website + in mijn eigen Online Marketing Community; waarin werken met de Tornado Tools van IMU Centraal staat;

  • Naast het werken met deze Tools; Investeer ik ook in eigen cursussen over het optimaliseren / bouwen van online cursussen; SEO; Copywriting; Sales Strategie; ETC;

  • Mijn leerpunten presenteer ik via Online Video's in mijn community EN Live Webinars;

De Kennis die ik verzameld heb; ben ik momenteel aan het structureren in mijn eigen Exclusieve Membership Community. Hier zullen de komende maanden betaalde cursussen komen voor mensen die een Lange Termijn Online Cursus Traject willen starten; waarin ik ze help met het installeren van Plug & Pay; een Phoenix Website & een Huddle Leeromgeving.


Echter. Ik heb besloten dat ik de kennis die ik hierover verzameld heb OOK beschikbaar wil stellen aan gebruikers die NIET MIJN CURSUSSEN KOPEN; maar WEL met mijn persoonlijke affiliate link inschrijven voor EEN van de IMU Software (of andere Business Tools die ik gebruik). 


Waarom is het belangrijk? 

Je bouwt een plan op basis van gedachten en bewezen strategie, in plaats van te starten met iets bouwen als een kip zonder kop! 

Wanneer je eindelijk geïnteresseerde klanten hebt, wil je ze niet verliezen doordat je website hapert. Je wilt processen daarom optimaliseren.

Denk aan Email Marketing, Webinars, Productlanceringen en affiliate marketing.

De zoekmachine van Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Wanneer je hier goed gevonden wordt levert dat gratis klanten op.
Denk aan het bouwen van communities en memberships, waarbij jij mensen opleidt en de kans geeft om jouw materialen door te verkopen in ruil voor een commissie.De Voordelen die JIJ krijgt door mijn persoonlijke inbreng:

Groen Vinkje

Lift mee op mijn Kennis en GROEIPAD als ONLINE ONDERNEMER die focust op Online Groei; Online Cursus Creatie EN Affiliate Marketing.

Ik geef jou als ondernemer de kans om mee te liften op de Marketing Kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan EN die ik de komende jaren nog op doe. Mijn bedrijf heeft en houdt mijn volledige aandacht de komende jaren. 

Groen Vinkje

Geniet van de Voordelen die IK EN MIJN SNEL GROEIENDE NETWERK voor jou kunnen opleveren. NU en IN DE TOEKOMST. 

Dit doe ik door jou GRATIS toegang te geven tot mijn eigen online marketing community. Op deze pagina leer je de precieze voorwaarden waaraan jij moet voldoen om toegang te krijgen tot deze actie! 

Groen Vinkje

Door Jezelf via dit aanbod aan mij te verbinden verander jij per direct in mijn klant! En met mijn klanten deel ik waardevolle info!

Mijn klanten krijgen toegang tot alle onderwerpen waar ik me mee bezig houd en waar ik me de afgelopen tijd in heb verdiept; EN DE KOMENDE TIJD IN GA VERDIEPEN. 

Mijn persoonlijke interesse ligt in het stellen van doelen; het verbeteren van mijn Mindset; SALES Psychologie; EN het bouwen van een locatie onafhankelijk internet bedrijf; waarbij de doelen behoorlijk hoog liggen voor mezelf. 

Als het jou lukt om diezelfde Mindset te ontwikkelen zal dat jou flink vooruit kunnen helpen tijdens jouw eigen groeiproces.

Groen Vinkje

De Software van IMU is niet de goedkoopste op de markt; maar wel een investering in KWALITEIT;  GEBRUIKSGEMAK en VRIJHEID!

De reden dat ik mijn bedrijf op deze manier heb opgezet; is omdat het JOU niet meer geld kost om VIA MIJ te kopen; terwijl jij met mijn service wel veel meer waarde voor hetzelfde geld krijgt.


In mijn optiek is het voor jou een No-Brainer om via mij de software te kopen ALS jij al twijfelt om de software te kopen, maar het momenteel nog als een dure investering ziet. Maar door mijn kennis met jou te delen krijg jij meer waar voor jouw geld! 


Ooit gehoord van een Win=Win situatie? 

Wil jij weten hoe jij stap voor stap jouw online bedrijf start?

Om jou te motiveren om aan de slag te gaan met mijn materialen doe ik je een aanbod dat jij eigenlijk NIET KUNT WEIGEREN...

Groen Vinkje

Binnen 24 uur Toegang na verzenden Factuur!

Jij krijgt van mij BINNEN 24 UUR TOEGANG wanneer jij mij bewijs mailt dat jij via mijn link met de Testversie van 14 dagen aan de slag bent gegaan. Hierdoor kun jij al van mijn online marketing training gebruik maken VOORDAT je de software moet betalen. 
Groen Vinkje

Geen Risico voor jou! Alleen maar extra voordelen en service! 

Dat betekent dat ik als zelfstandige ondernemer het volledige risico op me neem! Simpelweg omdat ik jou wil helpen en voor mezelf ook GRAAG mijn bedrijf wil bouwen op deze manier. Dus als jij besluit om NIET met de software te blijven werken na de proefperiode; cancel ik vrijblijvend de toegang tot jouw membership account en accepteer ik dat ik helaas een klant verloren ben! 
Groen Vinkje

WAAROM is dit een GRATIS AANBOD?

Maak je om mij geen zorgen! Ik word door IMU beloond als ik NIEUWE KLANTEN aanbreng voor hun producten en diensten. En de bonus die ik krijg is HOGER dan wanneer ik jou een paar tientjes zou vragen voor een cursus. Dus ik kies er persoonlijk voor om mijn bedrijf op deze manier te bouwen door er zelf voor te zorgen dat jij als klant een goede opleiding krijgt en een extra succesvol bedrijf bouwt en lang klant blijft van de IMU producten. 

Kortom: er zit voor jou GEEN RISICO AAN VERBONDEN; dus eigenlijk ook GEEN REDEN om niet VIA MIJ met IMU te starten...

In deze Video leg ik uit over HOE MIJN aanbod jouw leven gaat verrijken en WELKE waarde ik toevoeg met mijn COMMUNITY!

De precieze opbouw van deze online marketing Training Community!


  • Leer hoe jij een online business marketingplan schrijft zodat jij structuur in je business krijgt en nadenkt over de doelgroep, producten en diensten waar jij op focust. Pak dit in de basis serieus aan, zodat je uiteindelijk geen nieuwe start nodig hebt!

  • Leer hoe jij een website bouwt die helder is voor jouw bezoeker en die geen klanten verliest door technische fouten, bijvoorbeeld in het betaalproces. Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan. Het doel van IMU is om websites te faciliteren die leads opleveren en volledig geautomatiseerd bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

  • Leer welke componenten (software en technieken) nodig zijn om een online business te bouwen die qua opbouw en content de focus legt op gebruikersgemak. Een belangrijke tip is om maximaal 1 doel aan een stuk content te hangen, zodat mensen niet verdwalen in jouw "web" van internetmarketing. Maak alles zo simpel mogelijk! 

  • Leer hoe je inspeelt op de techniek en de regels van de Google zoekmachine, waardoor jouw content beter gevonden wordt door een relevante doelgroep. Je leert niet alleen de technieken die jij toe kunt passen, maar kunt via IMU ook geoptimaliseerde software kopen die dit proces automatisch vereenvoudigen, zodat het makkelijker wordt om hoger te scoren. Naast SEO optimalisatie, zitten er ook modules in over adverteren op Google en via social media kanalen om jouw gewenste doelgroepen te bereiken.

  • Leer hoe jij steeds meer mensen tegelijk kunt bereiken wanneer jouw business uiteindelijk staat. IMU faciliteert meerdere tools om jouw bezoekers meer aan je te binden, bijvoorbeeld via hun community building software (Huddle) en het Plug & Pay betaalsysteem en affiliate marketing netwerk. Met deze tools leer jij hoe je het enthousiasme van jouw bezoekers kunt gebruiken om te schalen naar betere resultaten. 

  • Laat je uitdagen via de wekelijkse masterclasses en challenges door professionals die er aan bijdragen dat jij jouw online marketing processen leert verbeteren. Door elke week via webinars gezamenlijk met een ander onderwerp aan de slag te gaan blijf jij gemotiveerd om aan je online doelen te werken. 

Waarom is het belangrijk? 

Je bouwt een plan op basis van gedachten en bewezen strategie, in plaats van te starten met iets bouwen als een kip zonder kop! 

Wanneer je eindelijk geïnteresseerde klanten hebt, wil je ze niet verliezen doordat je website hapert. Je wilt processen daarom optimaliseren.

Denk aan Email Marketing, Webinars, Productlanceringen en affiliate marketing.

De zoekmachine van Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Wanneer je hier goed gevonden wordt levert dat gratis klanten op.
Denk aan het bouwen van communities en memberships, waarbij jij mensen opleidt en de kans geeft om jouw materialen door te verkopen in ruil voor een commissie.