In de Webshop krijg je producten te zien die voor mij een belangrijke rol speelden in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Welkom in deze Webshop met Sterke Tools voor Online Media Content Creators!

In deze webshop staan de beste gratis en betaalde tools om tot een perfecte Online Content Creatie & Social Media Strategie te komen! Ze zijn geschikt voor startende EN gevorderde ondernemers en een MUST KNOW voor degenen die zichzelf en hun online bedrijf zo effectief mogelijk willen groeien.


Proberen of Kopen via mijn website kost jou niks extra t.o.v. bij de originele aanbieder, maar steunt mij en mijn bedrijf AANZIENLIJK! Heel erg Bedankt! 

Met de Online Business Software Tools uit mijn Webshop kun jij haast zonder moeite jouw eigen bedrijf starten en groeien! Benieuwd hoe het werkt?

#1  Ontdek De Online Marketing Tornado...

Voordat we starten... Een gedeelte van de Software op deze pagina is van de Internet Marketing Unie; waar ik klant en affiliate voor ben. Denk aan mijn website; mijn online membership community EN mijn online betaalsysteem.


Via het Online Marketing Tornado boek leren ze hun (potentiële) klanten hoe je kunt beginnen met online marketing en hun software geeft daar enkele shortcuts in die het technisch ietsjes makkelijker / laagdrempelig maken. Qua marketing strategie leest het lekker inspirerend weg en daarom is het een dikke aanrader om dit boek te lezen voor je een trial van de software aanvraagt! 


De online Marketing Tornado van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren wordt door de Nederlandse online marketing industrie beschreven als een van de beste online marketing boeken; of zelfs DE BIJBEL voor ondernemers met een online business... 


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek!

Bekijk de Online Marketing Tornado! 
Leer meer Over Online Marketing Groei Mogelijkheden!
Welkom bij deze Video Editing Review van Magix! Deze video editing software helpt mij ontzettend bij het maken van mijn eigen video's.

#2 Ontdek De Magix Video Deluxe Editor...

De Magix Video Deluxe Software is een laagdrempelige video editor waarmee je snel en makkelijk allerlei soorten films kunt produceren. Wanneer jij aan de slag wilt met jouw eigen films voor persoonlijk gebruik kun jij hier laagdrempelig, simpel en snel mee vooruit. Maar het programma is ook sterk genoeg om zakelijk te gebruiken voor social media marketing of video marketing! 


Voordat je jouw beelden kunt importeren moet je ze natuurlijk zelf maken via jouw telefoon of video camera. OF je kunt screen capture video's maken via de software, waardoor jij eigenlijk geen camera nodig hebt. Je kunt video's maken en deze films ook direct monteren voor verschillende platformen zoals Youtube, Instagram, Facebook of jouw website.


Benieuwd hoe het werkt? Bekijk of er een speciale deal is via de onderstaande button!

Bekijk Magix Video Deluxe! 
Bekijk hoe jij ZELF video's kunt Editen!
De Canva Content Creator stelt jou in stelt jou in staat om mooie content te maken voor jouw eigen bedrijf.

#3 Ontdek De Canva Content Creator...

Hoe maken al die online ondernemers toch zo'n mooie foto's, video's, Youtube Thumbnails en alle andere content? Velen doen het met de Gratis versie van de Canva Content Creator!


Het is leuk om te werken met de content creator van Canva omdat er zoveel mogelijkheden zijn voor mooie content. Het werkt met templates, die jij naar eigen wens kunt aanpassen. Je kunt gaan voor een simpele content strategie waarin weinig gekke dingen gebeuren, maar je kunt ook content maken met allerlei bewegende elementen en in meerdere lagen.


Dat maakt Canva een ontzettend veelzijdige, simpele tool die voor iedereen te leren is en voor een groot aantal verschillende media platformen zoals Facebook; Instagram; Linked-In; Pinterest; Youtube en Tiktok te gebruiken is.


Benieuwd hoe het werkt? Test via de onderstaande button en ontvang online Canva Training!

Bekijk de Canva Editor! 


Gebruik de Gratis Versie Levenslang!
In de content creatie webshop deel ik producten waarmee jij jouw online content creatie kunt verbeteren!

#4 Ontdek het boek Traffic Secrets...

Traffic Secrets van Russell Brunson leert je hoe je meer online bezoekers (traffic) naar jouw aanbod kunt krijgen. Het grootste probleem dat jij als online ondernemer hebt is dat jouw klanten niet van jouw bestaan weten. Daarom staan in dit boek alle "Evergreen Marketing Strategieën" centraal waarmee jij jouw doelgroep kunt bereiken. Niet alleen leer je hoe je (social) media platformen kunt exploiteren door het algoritme te bespelen, maar je leert ook hoe je een boodschap creëert waardoor mensen het nut inzien van de producten die jij verkoopt.


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek! Tip: Er is ook een Audioboek beschikbaar via bol.com dat je direct naar je telefoon kunt downloaden! 

Bekijk Traffic Secrets! 
Lees dit boek om tot sterke media strategie te komen!
Bitly Link Management geeft jouw Content Creatie proces een nieuwe richting wanneer jij jouw links gaat volgen en optimaliseren.

#5 Ontdek Bitly Link Management...

Wanneer jouw bedrijf begint te groeien heeft dat invloed op het aantal artikelen en externe tools. Zo versturen mensen soms dagelijks boodschappen via hun website, Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest en externe mailinglijsten.


Super handig deze kanalen, maar al snel raak jij het overzicht volledig kwijt! Dat zorgt ervoor dat belangrijke statistieken verloren gaan en daar speelt Bitly handig op in. Via Bitly kun jij links maken en personaliseren per platform en meten + analyseren wat de resultaten zijn. Zo weet jij in de toekomst precies waar jouw verkeer vandaan komt (en waar niet!!) en waar jij extra aandacht aan zou moeten besteden!


Door een Bitly link voor elk kanaal te maken kun jij als online ondernemer precies volgen waar jouw bezoekers vandaan komen en inspelen op de analytische gegevens die daaruit voort komen! 


Benieuwd hoe het werkt? Maak via de button een gratis account aan en ontvang direct een training van het bedrijf!

Bekijk Bitly Link Management! 
Krijg meer Inzicht in jouw Webverkeer!
Met deze automatische copywriter tool kun jij op basis van artificial intelligence teksten laten schrijven voor jouw website!

#6 Ontdek de NR1 Artificial Intelligence tool voor Copywriting en Contentcreatie...

De grootste uitdaging van een Website Bouwer is het Continue schrijven van goede teksten op basis van zoekwoord onderzoek en zoekmachine optimalisatie. Je moet veel schrijven om een website te krijgen die alle belangrijke onderwerpen uit jouw branche bevat... 


Een van de beste uitvindingen van dit moment zijn Artificial Intelligence Tools die dit proces gedeeltelijk voor jou uit handen nemen. Ik zeg gedeeltelijk omdat je ze altijd zelf nog moet controleren en aanpassen naar keuze...


Deze tool is al jaren in ontwikkeling en veel marketeers zien het als de NR1 tool voor het (laten) schrijven van SEO vriendelijke teksten zoals blog artikelen, advertenties en social media posts. Je kunt voor een maandelijkse betaling van zo'n 30 euro per maand al 30 artikelen van 1000 woorden laten schrijven. Daar komt geen SEO schrijver in Nederland het bed voor uit!  


Benieuwd hoe het werkt? Start dan via de onderstaande link om via mijn aanbeveling direct 7 gratis proefartikelen te laten schrijven! Je profiteert hiermee direct van een korting...

Bekijk deze Copywriting Software! 
En start Direct met Jouw Slimme Copywriting Assistent! :-)
Wat is de beste Heatmap Software? En hoe werkt deze precies? In dit artikel geef ik de betekenis en uitleg!

#7 Professionele Heatmap Software...

Wanneer jouw website begint te groeien heeft dat invloed op het aantal artikelen en de externe tools die jij kunt schakelen om bezoekersgedrag te meten. Steeds meer Statistieken betekent steeds meer data anlyse, want je wilt de resultaten van je website verbeteren en jouw doelen bereiken.


Om dit voor elkaar te krijgen moet je statistieken in jouw Google Analytics leren lezen en begrijpen dat er ook echt mensen met menselijke trekjes achter zitten. Een prachtige tool die ervoor zorgt dat jij dit niet vergeet is deze Professionele Heatmap software (meest gebruikte tool in Nederland), waarmee je via screen opnames te zien krijgt wat jouw bezoekers op jouw website uitspoken.


Wat doen ze in jouw artikelen wanneer ze via de zoekmachine komen? Welke websites bekijken ze nog meer? Bekijken ze andere onderdelen van jouw website? Klikken ze op jouw Call to Actions? Allemaal zaken die deze tool inzichtelijk maakt!


Benieuwd hoe het werkt? Maak via de button een gratis account aan en ontvang met mijn doorverwijzing 32 gratis Website Registraties en een online training van het bedrijf!

Bekijk Heatmap Software voor jouw Website! 
Krijg meer Inzicht in jouw Webverkeer!
Met de Online Business Software Tools uit mijn Webshop kun jij haast zonder moeite jouw eigen bedrijf starten en groeien! Benieuwd hoe het werkt?

#8 Ontdek dit software programma om Animaties en Cartoons te maken...

In 2022 kwam ik voor de eerste keer Doodly Videos tegen. Hiermee kun je een leuke nieuwe richting geven aan jouw marketing. De Software geeft kansen om een merk te bouwen dat NIET om jou draait. Dat was ook de reden dat ik er bij uit kwam. Ik had veel last van tegenvallende social media resultaten en stond niet echt achter de kwaliteit van mijn content die ik publiceerde.


Doodly gaf mij een kans om mezelf wat meer te differentiëren via korte Animatie Video's. Zelf gebruik ik de software om Youtube Video's; Stripverhaaltjes en screenshots voor mijn website en social media kanalen te maken.


Benieuwd hoe het werkt? Start dan via de onderstaande link! Tip: Als jij de website wegklikt en jouw Facebook opent verschijnt er een goedkoper aanbod via een Retargeting advertentie! 

Bekijk deze Animatie Software! 
En start met het maken van eigen Cartoons! :-)

Maak een keuze die bij je past en ga er mee aan de slag!