The Huddle Review

The Huddle Review + Ervaringen | Beste online community software om een online leeromgeving te maken?

Hey! Kevin van Online Toekomst hier! Tof dat je in mijn Huddle Review terecht bent gekomen... Waarom deze Huddle Review?

Sinds begin 2021 verdiep ik me in de Huddle Online Community Software van IMU; waarop je online cursussen en een online community kunt bouwen (membership forum) om meer klanten tegelijk te helpen en jouw bedrijf via internet te digitaliseren. OF om als lead magnet te gebruiken om de producten van jouw webwinkel te promoten richting vaste klanten. Er zijn veel mogelijkheden met een Nederlandse Online Leeromgeving en Membership Forum!

Misschien sta jij op het moment dat jij dit leest voor een lastige keuze, maar ik zal via mijn Huddle review en ervaringen laten zien dat dat niet nodig is! Mijn ervaringen met Huddle als online community platform zijn goed en IMU heeft mij bewezen dat ze geniale software in hun pijplijn hebben die constant makkelijker in gebruik EN innovatiever worden. En je kunt je online leeromgeving eventueel ook laten bouwen door het bedrijf achter Huddle, of door een Freelancer!

Internet Marketing Unie wijzigt soms de prijzen en doet ook kortingsacties... Zeker weten dat jij de beste deal krijgt? 

Via deze link kun jij direct bekijken waar en hoe je Huddle voor de beste prijs kunt kopen!

Met Huddle bouw jij direct een e-learning community met online cursussen en een forum. Huddle is een sterk systeem waarmee jij jouw online business in no-time opstart!Klik op deze afbeelding om te zien of er momenteel een speciale actie is voor nieuwe Huddle Software starters!

Let Op: Speciaal Huddle Training Aanbod!!!

Wat kun je verwachten van deze Huddle Review met mijn eigen Ervaringen?

Video's... HEEL VEEL Video's! En de meeste gaan over the Huddle van IMU, maar ik deel incidenteel ook andere online marketing content die waarschijnlijk relevant voor je is. Zo deel ik onderaan nog ergens een video met mijn 9 beste online marketing boeken en een aantal "nuggets". Het artikel hiervan staat overigens ook op mijn website voor als je na het lezen van deze review nog niet genoeg van mij hebt!  

Verder ga ik in dit artikel volledig de diepte in over mijn ervaringen met de Huddle Features, kosten van Huddle, de voordelen; nadelen en voor wie dit systeem wel / niet geschikt is. Daarnaast heb ik een volledig stappenplan toegevoegd in dit artikel dat jou laat zien welke stappen je moet doorlopen om jouw eigen Huddle leeromgeving te installeren en groeien (Hint: check de inhoudsopgave aan de linkerkant van je scherm). Aan het einde van dit artikel zijn nog een aantal informatieve downloads beschikbaar die IMU schreef om hun online community software promoten.

Graag wil ik vooraf vermelden dat ik ook mijn eigen klanten help met het kiezen voor Huddle en ook een eigen online membership site heb die draait op Huddle! Ondanks dat ik een affiliate partner ben van IMU en Huddle Bv kun jij er dan ook van uit gaan dat dit artikel geschreven is op basis van eigen ervaringen en eerlijke emoties. Ik ben ambassadeur geworden omdat ik tevreden ben over de software + kennisproducten van IMU; en omdat het een stabiel bedrijf is dat grote groeikansen geeft. De online marketing kracht achter IMU is dan ook sterk en het team van IMU heeft een gunfactor bij mij opgebouwd doordat ik flink gegroeid ben door hun IMU Plus online marketing cursussen en de Tornado tools, waarmee je makkelijk een online business kunt bouwen. Mijn website draait op Phoenix; mijn betaalsysteem op Plug & Pay; en ik denk dat Huddle ook de beste Nederlandse online community software is om cursussen op te publiceren.

Klaar om aan de slag te gaan met mijn Huddle Review waarin ik je vertel over mijn ervaringen?

In deze Huddle Review bespreek ik onder andere dat ik begeleiding kan bieden bij het installeren van jouw Huddle!

Gebruik deze Huddle Review wijs; en CLAIM mijn Exclusieve Training Deal!

Voordat we beginnen met deze Huddle Review wil ik je nog van iets belangrijks bewust maken. Ik verstrek als affiliate partner van IMU namelijk een Persoonlijke; Exclusieve deal voor mensen die via de bovenstaande link met Huddle aan de slag gaan om hun online business te versterken. Meer daarover is te lezen via deze pagina! Houd daar vooral rekening mee wanneer je na het lezen van deze review een gratis trial aan wilt vragen!

Mijn Huddle Review beschrijft mijn ervaringen met de online community software van IMU.

Let Op: Speciaal Huddle Training Aanbod!!!

Bestel voordat jij aan de slag gaat met het lezen van mijn Huddle Review en Ervaringen de Online Marketing Tornado! In dit boek lees je alles over het online marketing kernproces.Bestel voordat jij aan de slag gaat met het lezen van mijn Huddle Review de Online Marketing Tornado! In dit boek lees je alles over het online marketing kernproces.

Let Op: Speciaal Huddle Training Aanbod! Ga jij jouw Online Leeromgeving via Huddle Maken?
Bekijk hieronder mijn meest recente Huddle Review op Youtube, voordat je door de rest van het artikel heen gaat werken!

Wat is een Huddle Online Community Software en hoe kun je er een online Leeromgeving mee maken? 

Op een dag heb je het gouden ei gevonden. Je wilt meer mensen gaan helpen met jouw bedrijf door kennisproducten te maken en verkopen aan klanten in jouw markt. Maar het offline werken, zoals in klassen of evenementencentra is duur en kent limieten op gebied van capaciteit en bereikbaarheid. Daarom werd in het verleden de "online leeromgeving" of "online academie" geïntroduceerd, waarbij je locatie onafhankelijk jouw digitale producten (online cursussen / webinars / community forum etc) kunt publiceren.

Via deze digitale producten kun jij jouw klanten in groepsverband trainen of opleiden tot een expert in hun vak; of je kunt jouw klanten helpen met een specifiek probleem waarvoor ze een oplossing zoeken. Door een niche klantenkring te bouwen kun je dat gebruiken als een startpunt om deze doelgroep via jouw (online) onderneming ook met andere relevante problemen te gaan helpen..

Dat is waar een tool als Huddle komt kijken, want met Huddle bouw je snel en effectief een online membership community waarin jij online cursussen kunt verkopen. Huddle is dus een online cursus platform dat jij als (extra) service aan kunt bieden aan jouw klanten, waardoor jij jouw cursussen niet keer op keer live hoeft te doen. Werken met een online leeromgeving geeft jou de mogelijkheid om via videocursussen of handboeken / werkboeken een gedeelte van jouw werk te automatiseren en digitaliseren..

Als jij een online leeromgeving (laat / gaat) maken kun jij doorgaans meer mensen bereiken en meer omzet genereren terwijl je jouw bedrijf blijft uitbreiden met vervolgcursussen. Lees ook mijn artikel over online academie bouwen voor online ondernemers eens!  


Waarom zou je als ondernemer / bedrijf een Huddle Online Community bouwen?

Ik ga mijn Huddle Review starten met het beschrijven van de verschillende features en wat testimonials, want er zijn momenteel al bijna 1000 Huddle Communities in Nederland en veel mensen hebben er een prima ervaring mee, waardoor ze hun online cursussen en eigenlijk hun volledige business locatie onafhankelijk kunnen draaien. Het starten van hun online community heeft ze geholpen om te groeien in hun bedrijf.

In deze Huddle Review vertel ik je alles over de online leeromgeving software van IMU. Benieuwd wat deze software allemaal in de pijplijn heeft?

Enerzijds omdat je je klanten mee wilt nemen door jouw aanbod! Een professionele Huddle community is namelijk perfect geschikt om mensen iets te leren of vanuit een veilige omgeving te verkopen (denk aan webwinkel producten / affiliate marketing / dropshipping). Je kunt een bepaalde groep klanten binnen jouw niche bijeen brengen en voorlichten over jouw producten. Zo is een Huddle ook extreem geschikt om een webwinkel te promoten.

Een tweede reden is dat je via een Huddle community niet afhankelijk bent van social media platformen. Tonny Loorbach vertelt in deze video het volgende over het voordeel van een Huddle community ten opzichte van bijvoorbeeld een Facebook Community!Wat zijn de mogelijkheden / Features van Huddle's E-learning Community Software?

Je kunt een online academie bouwen of laten bouwen. Met Huddle bouw je zonder technische kennis jouw eigen professionele e-learning community! Wanneer je deze gekoppeld hebt aan jouw eigen domein, kun je hier jouw online cursussen aanbieden en communiceren met jouw klanten. Naast het aanbieden van jouw digitale producten, kun je ook zorgen voor extra engagement door challenges te doen en met elkaar in gesprek te gaan via jouw eigen forum. Het voordeel hiervan is dat je niet meer afhankelijk bent van social media platformen en jouw bezoekers makkelijker kunt aansturen. Huddle is beschikbaar via desktop, maar sinds kort ook via een mobiele app! Dit maakt Huddle een zeer innovatief programma en een van IMU's paradepaardjes!


Deze afbeelding toont de Huddle COmmunity Software Features

In de onderstaande video vertelt Tonny Loorbach van IMU hoe je via Huddle succesvol een E-learning programma kunt starten!

De Huddle App voor mobiel gebruik!

De belangrijkste focus van IMU bij zowel alles wat ze doen is dat hun software klaar is voor mobiel gebruik. Google heeft aangegeven dat dit in de toekomst een van de belangrijkste graadmeters wordt in SEO / Zoekmachine optimalisatie, dus dit is een absolute must. Steeds meer mensen gebruiken hun telefoon om te internetten en in andere dagelijkse behoeften te voorzien en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen.

IMU heeft hier handig op ingespeeld door voor Huddle een prachtige, goed werkende app te bouwen waarmee jouw klanten op hun mobiel jouw cursussen kunnen bekijken of kunnen reageren in posts binnen de online community. De Mobile Responsibility van de Huddle App is dan ook een van de beste features die jouw bedrijf in de toekomst voordelen gaat bieden.

In de onderstaande video geef ik je nog wat tips om je toekomstvisie te optimaliseren wanneer je wilt starten met je Huddle!


Tips om te starten met een Huddle E-learning Community

Het starten van een community kan als een barrière voelen wanneer je al een groep en klantenkring op social media hebt opgebouwd. Je wilt natuurlijk geen community starten waar niemand in zit, zodat de betalende members in een lege omgeving terecht komen. Een tip over hoe je dit aan kunt pakken is door de members van jouw gratis community voor een gereduceerd tarief toe te laten met de afspraak dat dit na een bepaalde tijd verhoogd wordt. Wees hier wel duidelijk in en peil de interesse persoonlijk!


Hier zie je de Huddle E-learning community modules


Hoe krijg jij jouw Huddle community actief? Engagement is key!

Bouw urgentie in om actief deel te nemen. Vraag ze bijvoorbeeld om zich voor te stellen wanneer ze starten, zodat ze vast gewend zijn om actief deel te nemen. Je kunt je gasten ook publiekelijk welkom te heten door je team een berichtje te laten sturen. Ga vooral zelf het gesprek aan en vraag hoe je de ander kunt helpen! Een community draait over activeren en betrokkenheid!

Als dit activeren niet lukt, zullen mensen ook geen wederkerende inkomsten gaan betalen om maanden lid te blijven. Als je nog geen volledige community hebt, zoek dan uit waar jouw klanten op dat moment het meest mee geholpen zijn en focus daarop. De leden die je hebt moet je altijd koesteren! Hoe je dit kunt realiseren bespreken Tonny en Martijn in de onderstaande video!Extra tip: Online communities hoeven niet altijd online te blijven! Leg de basis content online en combineer daarnaast ook online onderwerpen met offline meetings en uitstapjes richting andere digitale tools, zoals bijvoorbeeld Webinars!

In de onderstaande video leggen Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren uit hoe jij via een Huddle Community voor goede sales resultaten kunt gaan zorgen!


De kracht van het Huddle Forum.

Door een eigen forum te starten naast jouw digitale e-learning producten kun jij jouw leden met elkaar in contact brengen en vragen laten stellen over jouw content! Zo kun je na verloop van tijd een hechte community bouwen met duizenden leden die jou maandelijks een vergoeding betalen om lid te zijn.

Wat is een Forum? 

Een Forum is een plek, openbaar OF prive waar mensen samen komen om aan soortgelijke doelen te werken. Je ziet dat dit populair is in E-Learning omdat mensen elkaar dan langdurig kunnen steunen met het behalen van hun gezamenlijke doelstellingen.
Hier zie je de opzet van een Huddle Membership Forum!


Wat kost Huddle en wat kost het bouwen van een E-learning Membership community?

Wil jij starten met een eigen Huddle E-learning community? Dan moet je rekening houden met de jaarlijkse e-learning software kosten van 695,- per jaar exclusief BTW.

Je kunt bij IMU ook altijd jouw abonnement per maand betalen, maar dan zijn de kosten hoger. Wanneer jij jouw Huddle maandelijks wilt betalen is de prijs 70,- euro per maand, dus 840,- euro per jaar. Er is onlangs wel een prijsverhoging aangekondigd, dus hou er rekening mee dat ALS jij Huddle wilt Installeren; je het beter zo snel mogelijk kunt doen!

Wat zijn de kosten van Huddle? Op deze afbeelding zie je welke abonnementen er zijn en wat deze kosten per jaar!Klik op deze link om te kijken of deze prijzen nog kloppen en om te checken of er wellicht een KORTING is momenteel.

Zijn er ook Gratis E-Learning Software? 

E-Learning software kosten horen er wat mij betreft een beetje bij... Er zijn vast gratis varianten of Wordpress plugins, maar die zul je zelf moeten bouwen (en dat kost tijd en geld). Wanneer je vastloopt met je bedrijf omdat je technisch niet vooruit komt kost dat geld, want gratis opties bieden geen klantenservice en zijn vaak niet OF moeilijk te bereiken. Mijn advies is om goed na te denken over gratis e-learning software, want waarom zijn deze gratis? Is het bedrijf achter deze software wel betrouwbaar en kun jij er zeker van zijn dat er in de toekomst innovaties komen OF dat het bedrijf uberhaupt blijft bestaan?

Uiteraard probeer ik je via dit artikel iets te verkopen; dus ik ben niet 100% onafhankelijk; maar denk er voor jezelf over na hoeveel risico jij wilt nemen om jouw inkomen als ondernemer veilig te stellen. Want wat als jij voor een partner kiest die niet goed werkt of die in de toekomst failliet gaat? Verlies je dan je hele progressie en kunnen jouw klanten nog bij hetgene dat jij ze hebt beloofd en verkocht?

Deze risico's zijn vrijwel 0 bij Huddle en de andere software van IMU. Het zijn niet alleen marktleiders in deze software, maar ze hebben ook een grote achterban en veel budget. En dat geld investeren ze in het verbeteren van hun software; hun Nederlandstalige team en hun marketing / promotie; zodat jij als online ondernemer zonder problemen een goed lopend bedrijf kunt runnen met de juiste, meest innovatieve tools.

Ik wil je via deze Huddle Software Review laten weten dat Huddle een van de beste opties is en een van de weinige partijen waarmee jij zonder ervaring in enkele dagen jouw cursussen en community online hebt staan.


Kan iedereen met het online community platform van Huddle leren werken? 

Zeker weten. Een Huddle community is letterlijk binnen enkele uurtjes geïnstalleerd als jij alle content al klaar hebt die je toe wilt voegen. Onlangs heb ik iemand vooruit geholpen tijdens deze fase die via mij startte met een Huddle en ze was binnen enkele dagen klaar met het inrichten. Ik zou je wel aanraden om het boek van IMU te kopen en daarna eventueel lid te worden van de Online Community van IMU Plus, waarvan ik hierboven de Review heb gedeeld.

Ze omschreef het proces als "super easy". Zij was een schoonheidsspecialiste die eerder nog nooit in Huddle had gewerkt.

Huddle is, net als de andere software van IMU, gemaakt voor ondernemers die geen ervaring hebben met webdesign. Je krijgt alle benodigde materialen opgestuurd om jouw community te installeren EN het beste uit jouw online cursussen te halen. Dit doet IMU via video bootcamps en geschreven stappenplannen.

Toch problemen met jouw Huddle? De klantenservice van IMU is dagelijks bereikbaar!

Ook de klantenservice is dagelijks bereikbaar om vragen te beantwoorden. Ze doen dit via een live-chat die gekoppeld is aan jouw Huddle. Dat wil zeggen dat ze direct weten wat jouw situatie is en ze kunnen achter de schermen direct aanpassingen doen als iets niet lukt.

Persoonlijk heb ik dit sinds mijn samenwerking met IMU als zeer prettig ervaren. Je kunt vragen wat je wilt en krijgt (meestal) binnen enkele uren een reactie met een oplossing voor onduidelijkheden of problemen.


Stappenplan voor jouw eigen Huddle Online Community Software

Een belangrijk onderdeel van mijn Huddle Review is het onderstaande Stappenplan. Met dit stappenplan (dat ik ook heb gemaakt voor Plug & Pay & Phoenix) laat ik jou precies zien hoe je via Huddle jouw eigen E Learning Membership Community kunt installeren. Dit helpt jou om vooraf meer inzicht te krijgen in het proces zodat jij met goede voorbereiding aan jouw eigen online community platform kunt bouwen.

Houd er rekening mee dat ik screenshots heb gemaakt van het volledige installatieproces van mijn Huddle. Ik schrijf over mijn ervaringen met Huddle tijdens het bouwproces en laat precies zien hoe ik het gebouwd heb. Maar dat betekent ook dat ik op het moment van schrijven (helaas) nog een lege community heb. Dus ik kan momenteel nog geen statistieken laten zien over de acties van mijn leden / cursisten. Deze Huddle Review zal gedurende de komende maanden en jaren regelmatig worden geüpdate naar aanleiding van mijn nieuwe ervaringen!

Toch ben ik er van overtuigd dat Huddle de beste Community Software van Nederlandse bodem is; mede door mijn eerdere ervaringen met klanten en op basis van de andere software van IMU ( Plug & Pay + Phoenix), die ik al veel langer gebruik. Ben jij benieuwd naar mijn Reviews van Plug & Pay of Phoenix? Klik na het lezen van deze Huddle Review dan direct even door!

Voorbereiding: Alle basisinformatie over Online Ondernemen via een eigen Bedrijf.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Absolute Must Have: De Online Marketing Tornado

Ik wil je aanraden om voordat je start met jouw Huddle eerst het boek van IMU te lezen. De titel is de Online Marketing Tornado en hierin lees je het volledige proces over hoe jij jouw online marketing bedrijf kunt starten. Het is een goed leesbaar boek geworden en je kunt het bestellen via de directe link als je op de onderstaande afbeelding klikt. Via de Online Marketing Tornado heb jij altijd een tastbaar overzicht in huis met de zaken die jij moet optimaliseren om jouw online business tot een lange termijn succes te brengen...

Je kunt ook mijn persoonlijke Online Marketing Tornado review lezen, waarin ik stiekem al wat belangrijke zaken verklap!

De Online Marketing Tornado geeft precies aan hoe jij een online marketing business kunt bouwen. Bestel de online marketing tornado als je meer wilt leren over IMU en Marketing!Bestel via deze link de Online Marketing Tornado die volledig beschrijft hoe jij een online business start.

2e Optie: De Tornado Masterclass (Online Marketing Cursus)

Als je niet van lezen houdt, kun je ook overwegen om de Tornado Masterclass te volgen via de Internet Marketing Unie. Dit is een online marketing cursus die speciaal richt op het bouwen van een online coaching business en het verkopen van digitale kennisproducten via het "Tornado Model" dat centraal staat in de materialen van IMU. In principe bevat de cursus dezelfde informatie als het boek, maar dan extra uitgebreid en in videocontent in plaats van geschreven teksten.

In de IMU Plus Tornado Masterclass leer je van A tot Z hoe je een online business bouwt. Dit is een van de krachtigste modules van IMU Plus en erg waardevol voor iedere online ondernemer.Deze online Cursus is te vinden in de Online Marketing Academy van IMU. Bekijk direct via deze link of er een korting is!

Je kunt een van de bovenstaande kennisproducten aanschaffen om de perfecte online marketing strategie voor jezelf te bouwen, maar je kunt ook gebruik maken van de materialen die ik voor jou klaar heb staan om de installatie van Huddle makkelijker te maken. Zoals je wellicht gelezen hebt kun jij aanmelden voor mijn persoonlijke community over online marketing en Mindset wanneer jij via mijn affiliate link met Huddle (of een van de andere IMU software) start.

Na het opsturen van jouw aankoopbewijs naar online_toekomst@hotmail.com geef ik jou binnen 24 uur een membership account en zal ik starten met jou motiveren om het beste uit jouw online business en persoonlijke leven te halen.

Klaar om door te gaan naar het echte stappenplan waarmee jij jouw Huddle kunt bouwen?

Stap 1a: Start met het bouwen van jouw online community via de gratis trial, zodat jij 14 dagen kunt testen!

Ik zou je aan willen raden om een Online Huddle Community te starten via de 14 dagen gratis Trial Periode. Je kunt dit doen via deze link; en dan krijg jij wanneer je de factuur stuurt naar online_toekomst@hotmail.com toegang tot mijn training over online cursussen.

Wanneer jij via deze link aan de slag gaat, krijg jij na het invullen van de gegevens de onderstaande melding.

In deze review over the huddle bespreken we alle ins en outs van de online community software van IMU (Huddle).


Stap 1B: Wat kun je van de gratis trial periode van Huddle verwachten?

Extra Informatie: Als je via de 14 dagen gratis trial van Huddle jouw Community & E-Learning start krijg je de volgende dag deze mail met extra uitleg over wat je precies hebt afgesloten.


Als je via Huddle jouw Community & E-Learning start via de gratis trial krijg je deze mail met extra uitleg!

Stap 1C: Aankondiging Incasso waarmee jij jouw Huddle abonnement na 14 dagen automatisch verlengt

Jouw Huddle E-Learning Community Software verlengen gebeurt automatisch wanneer jij jouw abonnement niet stopzet voor de 14 daagse termijn verloopt.

Jouw Huddle E-Learning Community SOftware verlengen gebeurt automatisch wanneer jij jouw abbonnement niet stopzet voor de 14 daagse termijn verloopt.

Stap 2: Maak de keuze om zelf jouw Huddle online leeromgeving te bouwen of te LATEN bouwen door een andere partij.

Na het invullen van jouw gegevens zie je de onderstaande afbeeldingen die jou wijzen op het feit dat je jouw online community ook kunt laten bouwen, bijvoorbeeld door Traffic Leaders dat eigendom is van IMU. Als jij geïnspireerd bent geraakt door mijn website; en dit wilt laten doen; zou ik het gaaf vinden als je mijn naam (Kevin Louwers) zou willen noemen wanneer jij in gesprek raakt met Traffic Leaders.

In deze review over the huddle bespreken we alle ins en outs van de online community software van IMU (Huddle).

Vanwege mijn afspraken met Traffic Leaders kan ik een kleine commissie ontvangen wanneer ik nieuwe klanten aandraag voor deze diensten. Je kunt mailen of bellen naar Traffic Leaders en vragen naar mijn contactpersoon Annelies Bogaerds (Project Manager) of Youri Meuleman (Eigenaar). Mijn dank is groot!

Deze Features komen kijken bij het installeren van een Huddle Community. In mijn review lees je er alles over!

In de Huddle Review staat een stappenplan om jouw online community via Huddle te installeren. Doe er je voordeel mee!

Jouw Huddle Laten Bouwen kan een optie zijn wanneer jij geen tijd en zin hebt om je te verdiepen in de technische vereisten. Traffic Leaders werkt via strippenkaarten, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding.

Huddle Laten Bouwen kan een optie zijn wanneer jij geen tijd en zin hebt om te verdiepen in de technische vereisten. Je moet dan bij Traffic Leaders zijn!

Stap 3: Installeer via de E-Mail van IMU jouw eigen Huddle Online Community Software

Installeer via de E-mail van Martijn direct je Huddle. Zoals je ziet is het ontzettend handig dat alles in het Nederlands is!

Mijn Huddle Ervaringen tijdens het inlogproces zijn goed geweest. Het is erg overzichtelijk zoals ik via IMU ben gewend ondertussen.

Stap 4: Kies een E-mail Adres om in te loggen EN kies een sub-domeinnaam.

Deze domeinnaam kun je later nog wijzigen. Je logt hier ook direct een account in zodat je kunt zien wat er gebeurt.

Mijn Huddle Ervaringen tijdens het inlogproces zijn goed geweest. Het is erg overzichtelijk zoals ik via IMU ben gewend ondertussen.

Stap 5: Huddle Community Software Starten.

Wanneer je start met de Huddle Community Software kom je terecht in het onderstaande inlogscherm. Je krijgt hier direct (automatische) aanwijzingen van Teamleden van Huddle. Ook de klantenservice van Huddle is via deze chat dagelijks bereikbaar om vragen te beantwoorden of te ondersteunen in het managen van jouw Huddle.

Wanneer je de Huddle Community Software Start kom je eerst bij een inlogscherm waarin je aanwijzingen krijgt.

Stap 6: Kleuren / Lay-Out van jouw online community platform Kiezen

Mijn Huddle Ervaringen met het Inlogproces en kiezen van de Lay-Out is erg simpel. In deze afbeelding zie je hoe je kleuren instelt voor jouw online community.

Mijn Huddle Ervaringen met het Inlogproces en kiezen van de Lay-Out is erg simpel. In deze afbeelding zie je hoe je kleuren instelt voor jouw online community.

Stap 7: Kies wat je allemaal nodig hebt (Forum / E-Learning Academy / Online Community Platform)

In de onderstaande afbeelding kun je zien welke features Huddle aanbiedt en hoe je die kunt installeren. Niet iedere ondernemer wil alle opties gebruiken, maar het is wel mogelijk. Zo zie je bijvoorbeeld het platform voor je community; voor je cursussen en memberships; maar ook voor Online en Offline Evenementen; Groepen; Helpdesk en Spelelementen waarmee jij jouw leden activeert om deel te nemen aan online discussies (Gamification).

Al deze zaken moet je afzonderlijk kiezen en installeren; naar aanleiding van jouw eigen wensen.

Mijn ervaringen met The Huddle zijn erg simpel geweest als je kijkt naar de installatie. The Huddle is dan ook gemaakt voor mensen zonder ervaring met IT / ICT.

Stap 8: Stel jezelf en het doel van jouw Huddle community voor! 

De onderstaande gegevens moet je invullen om je community te starten en positioneren. Zoals je ziet kun je alles direct invullen; wat mijn persoonlijke voorkeur heeft; OF je gaat eerst de software testen en bekijken of het iets voor je is. Persoonlijk wist ik vanaf de start dat ik met deze software zou gaan werken, dus ik heb altijd zo veel mogelijk van deze gegevens direct ingevuld zodat ik mijn Huddle had staan en er zo snel mogelijk vanaf was.

Mijn Huddle Ervaringen laten zien dat het allemaal niet moeilijk is om een Online Leeromgeving te installeren met Huddle. Je moet er even voor gaan zitten en alle gegevens invullen.

Stap 9: Nog even de Disclaimer voor jouw Huddle afvinken...

IMU Levert Huddle natuurlijk als een software om ondernemers de mogelijkheid te bieden een online bedrijf te runnen, maar wat de ondernemer hiermee doet is volledig de eigen verantwoordelijkheid. Deze melding is geplaatst om te laten zien dat jij zelf verantwoordelijk bent voor de content in jouw Huddle en dat jij geen illegale dingen moet gaan doen...

Mijn Huddle Ervaringen laten zien dat het allemaal niet moeilijk is om een Online Leeromgeving te installeren met Huddle. Je moet er even voor gaan zitten en alle gegevens invullen.

Stap 10: Welkom in jouw Eigen Huddle Community! Laten we starten!

Nadat je de vorige stap hebt afgesloten krijg jij voor de eerste keer jouw Online Community Software te zien. Zoals je ziet hebben wij in 10 korte stappen een eigen Huddle Community opgezet. Er zit nu nog geen online academie voor jouw cursussen bij; maar daar gaan we direct verder naar kijken! En hoewel dit natuurlijk alleen de basis is; heb jij nu al een beeld gekregen van hoe het proces in elkaar zit. De vormgeving en simpelheid van Huddle als software systeem is eigenlijk voor iedereen te managen en onderhouden.

Daar wil ik nog bij vermelden dat je tijd genoeg hebt om het te bouwen en installeren; wanneer jouw business groeit. Voel je daarom niet schuldig als je alleen de basis neerzet in het begin en later blijft verbeteren wanneer dat nodig is!

Mijn Huddle Ervaringen laten zien dat het allemaal niet moeilijk is om een Online Leeromgeving te installeren met Huddle. Je moet er even voor gaan zitten en alle gegevens invullen.

Stap 11: Richt jouw Huddle Profiel in zodat mensen weten wie jij bent en wat jou drijft!

Binnen jouw Huddle Community & E-Learning kun jij jezelf voorstellen aan de hand van een profiel dat zichtbaar is voor leden en (indien ingesteld) niet leden. Je kunt ook mensen volgen en berichten sturen.

Binnen jouw Huddle Community & E-Learning kun jij jezelf voorstellen aan de hand van een profiel dat zichtbaar is voor leden en (indien ingesteld) niet leden. Je kunt ook mensen volgen en berichten sturen.

Stap 12: Het maken van jouw online leeromgeving via Huddle

Het hebben van een Online Forum om jouw leden te verwelkomen is gaaf, maar hetgene dat echt interessant is aan een Huddle is de Online Leeromgeving oftewel online Academie. Bij het maken van deze online leeromgeving kun je alle kanten op! Dit is in mijn optiek ook hetgeen waarmee Huddle boven andere aanbieders uitstijgt. Er zitten zoveel verschillende levels en niveaus aan de achterkant...

Om jouw eerste online cursus te publiceren klik je in de menu-balk op E-Learning en daar kun jij cursussen toevoegen. Je moet dan door de onderstaande stappen heen om uiteindelijk jouw cursus en content toe te voegen.

In deze Huddle Review laat ik zien hoe je jouw online community en leeromgeving kunt bouwen via Huddle van IMU.Stap 1: Cursus Module Openen in Huddle.

In deze review over the Huddle laat ik zien via welke stappen jij jouw Huddle installeert.Stap 2: Bedenk een naam en publiceer.

Huddle Ervaringen wijzen uit dat vele ondernemers hun bedrijf flink op kunnen schalen met behulp van deze online community software.Stap 3: Vul de gegevens in en start met content toevoegen via Losse Bestanden; Youtube of Vimeo.

Er zitten een aantal waardevolle, slimme features in Huddle. Je kunt je cursussen onder andere releasen via Content Dripping; waardoor je lessen in een bepaald schema worden losgelaten. Je klant kan dan geen lessen overslaan voordat deze naar de volgende les gaat. Ook kun jij aan de hand van verschillende levels toegang geven tot nieuwe cursussen, wanneer jouw klant daar klaar voor is. De voorwaarden hiervoor stel je zelf in; bijvoorbeeld door een betaalknop in te stellen.

In deze Huddle Review laat ik je zien hoe je verschillende cursus levels kunt maken om aan te bieden aan jouw klanten.Het maken van nieuwe cursus levels geeft jouw klant de kans om door te groeien en meer aankopen te doen.

Stap 4: Publiceer jouw content met behulp van Youtube of Vimeo

Je kunt aan de slag gaan met videocontent; audiocontent; losse tekst en andere files zoals Pdf's. Ook kun je een Quiz toevoegen wanneer jij de kennis van jouw leden wilt toetsen. Als jij cursussen gaat publiceren via Huddle ziet dat er als volgt uit.

In deze Huddle Review laat ik je zien hoe je jouw Online Leeromgeving kunt installeren zodat jij members kunt uitnodigen voor jouw bedrijf.

Stap 5: Auteurs Instellen. 

Na het aanmaken van je leeromgeving en je cursus kun je een specifieke pagina aanmaken per auteur. Op deze pagina kun je persoonlijke informatie kwijt en daarnaar worden klanten doorverwezen wanneer ze met een bepaalde cursus aan de slag gaan.

Extra Tip: Hoe maak je een online cursus? Via de onderstaande video leggen Tonny en Martijn van Huddle het aan je uit! Je kunt ook mijn eigen artikel lezen over zelf E-learning Maken!In The Huddle Review laat ik mensen zien hoe je een online membership site / Community kunt starten.

Stap 13: Eindelijk mensen uitnodigen om jouw cursussen te volgen.

Je kunt handmatig of automatisch contacten importeren in jouw community, zodat jij altijd klanten toegang kunt geven tot jouw community en cursusmaterialen. Je kunt elke persoon toegang geven tot verschillende levels zodat duidelijk is waar ze recht op hebben.

In deze huddle review laat ik zien hoe je mensen kunt toevoegen aan je online academie.

Stap 14: Daarnaast zijn er nog een groot aantal dingen die jij in kunt stellen...

Op de onderstaande afbeelding zie je een groot aantal zaken binnen Huddle waar jij invloed op hebt als ondernemer. Deze ga ik niet ALLEMAAL nalopen; aangezien dit voor iedereen verschillend is. Het is van belang dat jij al deze zaken goed naloopt en ook via de handleidingen van IMU goed bekijkt wat jij WEL en NIET nodig hebt voor jouw eigen online leeromgeving.

Mijn ervaring met deze onderdelen is dat ze allemaal in 5 minuten na te lopen zijn en erg duidelijk is uitgelegd wat voor effect bepaalde wijzigingen hebben op jouw Online Community. Voor sommige onderdelen is een API Sleutel nodig (bijv. bij E-mail koppelingen), maar die weet ik persoonlijk goed te vinden. Ook heb ik sommige dingen gewoon op de oorspronkelijke methode laten staan, zoals de originele domeinnaam.

In deze Huddle Review laat ik je zien hoe je jouw Online Leeromgeving kunt installeren zodat jij members kunt uitnodigen voor jouw bedrijf.

Een van de specifieke zaken die ik wil laten zien is dat Huddle volledig te Customizen is naar jouw eigen wensen. Zo kun jij bepaalde termen in je bedrijf positioneren en een eigen sfeer bouwen. Je kunt dit proces via de onderstaande foto bekijken.

Mijn Huddle Ervaringen laten zien dat Huddle volledig te Customizen is. Zo kun jij bepaalde termen in je bedrijf positioneren en een eigen sfeertje bouwen.

Stap 15: Extra Motivator | Bekijk hoe IMU nieuwe klanten begroet na installatie van jouw Huddle Leeromgeving!

IMU is een bedrijf dat sterk is in haar marketing en probeert de klantenservice en community te optimaliseren (en daar rekenen ze hun prijzen ook naar). Hierdoor zijn ze een sterke, commerciële speler geworden in de online business software markt. Zie bijvoorbeeld de onderstaande video die ze al hun nieuwe klanten sturen. Het is een klein; simpel gebaar; maar geeft je als nieuwe klant toch een beetje het gevoel dat je niet zomaar een nummertje bent!

Bekijk de Persoonlijke video:                     Elmie (Team IMU) sent you a message via Bonjoro

In mijn Huddle Review deel ik mijn ervaringen met de online community software Huddle en hoe de integratie daarvan verlopen is!

Stap 16: Hoe makkelijk is het installeren van de online community via Huddle nu eigenlijk?

Het installeren van mijn online community via Huddle heeft mij hooguit 6 uur gekost inclusief het schrijven van een aantal korte teksten. Uiteraard begint daarna het echte werk pas zoals het maken van video's en het bijhouden van content. Het installeren is een makkelijk proces, wat zo simpel mogelijk is gemaakt om ondernemers zonder IT kennis te ontzorgen. Dat is dan ook de grote kracht van IMU's Tornado Tools. Wanneer je eenmaal weet hoe het werkt; verandert er niks meer en kun je er steeds sneller mee werken.

Daarbij moet ik wel zeggen dat ik al ervaring had met Phoenix en Plug & Pay. Ik kon daardoor vrij snel door de software heen lopen om te kijken wat er allemaal moest gebeuren en wat ik wellicht ook een andere keer zou kunnen doen. Het bouwen van een online academie hoeft niet perse perfect te zijn, maar mag na verloop van tijd groeien!

Wel wil ik een opmerking geven: het voor mij makkelijker zou zijn geweest als er echt een specifieke volgorde zat in het installatieproces. Momenteel geeft IMU de klant de vrijheid om zelf met de verschillende features aan de slag te gaan en dat op eigen houtje te doen. Er zit niet echt een vaste volgorde / structuur in, hoewel de website van IMU daar wel een handleiding bij geeft.

Die Huddle handleiding zal door de meeste mensen echter niet gebruikt worden tenzij ze echt tegen problemen aan lopen.


Wat voor software kan jouw Huddle ervaring nog verrijken? 

Het is handig om met een aantal tools te leren werken wanneer jij start met een Professionele E-learning Community zoals Huddle. Hierbij een handig overzicht van tools die jouw ervaring met Huddle sterk kunnen verbeteren, waardoor het voor jouw klanten een extra waardevolle beleving is.

Een Online Betaalsysteem zoals Plug & Pay (te koppelen met Mollie)

Het is handig om een betaalsysteem te koppelen aan je Huddle community. Het ligt voor de hand om dit via Plug & Pay

Webinar Software

Met Webinar software kun jij de members in jouw Huddle wekelijks op de hoogte houden van nieuws en/of strategische sessies. Dit is een ontzettend waardevolle investering omdat je hiermee grote aantallen leden tegelijk in laat loggen EN daarvan de opnames achteraf beschikbaar stelt. Een tweede reden waarom Webinar software een online business ontzettend kan versterken is omdat je het kunt inzetten om jouw online community te promoten. Zo kun jij bijvoorbeeld wekelijks een Webinar geven om vragen te beantwoorden van mensen die twijfelen om met jouw online cursussen / community aan de slag te gaan.

Twee top Webinar aanbieders zijn WebinarGeek (Nederlands) en WebinarJam (Amerikaans). Beide zijn erg toegankelijk voor online ondernemers.

E-mail Marketing Software

Jij kunt aan de domeinnaam waaraan jij jouw Huddle koppelt ook een e-mail marketing provider integreren, zodat jij jouw leden geautomatiseerd kunt mailen. Dit kan ook een belangrijke schakel zijn voor jouw promotie proces, want wanneer jij de bezoekers van jouw website laat inschrijven voor meer informatie kun jij ten alle tijden promotie opsturen voor jouw online cursussen en/of community.

Enkele top E-mail providers zijn Enormail (Simpel en Nederlands), Aweber (Geavanceerd en Amerikaans) en Mailblue (Geavanceerd en Nederlands). Deze zijn erg toegankelijk voor online ondernemers en worden aangeraden door IMU om in combinatie met Phoenix te gebruiken. Andere E-mail marketing providers zoals Getresponse worden afgeraden, omdat deze moeilijker te integreren zijn.


Wat is een Alternatief als jij geen online leeromgeving wilt maken via Huddle? 

Een van de weinige software die echt op een soortgelijk level zit als de combinatie van IMU Software Systemen (Phoenix / Huddle / Plug & Pay) is de Clickfunnels software van Russell Brunson uit Amerika. Ik durf te zweren dat Tonny en Martijn hun software tenminste een beetje gebouwd hebben op het concept van Clickfunnels.

Echter zitten er een aantal sterke voorbeelden van IMU ten opzichte van de Amerikaanse software. Zo is Clickfunnels bijzonder traag; waardoor het niet goed scoort in de zoekmachine van Google. Ook de Nederlandse klantenservice; geen tijdsverschil in business; en het vinden van een partner op Nederlandse bodem heeft mij laten beslissen om voor software van IMU te gaan.

Qua prijsverschil maakt het niet veel uit en betaal je voor beide platformen een premium prijs. Maar wel een Premium prijs die aanvoelt als een lachertje wanneer jij jouw bedrijf richting tonnen aan omzet weet te schalen. Het aanbieden van een eigen platform en community geeft namelijk de perfecte mogelijkheid om mensen bij elkaar te krijgen; te sturen en om jouw processen interactief te houden.

Dat zorgt er voor dat jij ook hogere service verleent en daarom hogere prijzen kunt vragen aan jouw klanten.

Extra Kennisproducten over de kracht van de Huddle E-learning community software

IMU staat voor consistent waarde leveren en investeert veel in heldere kennisproducten. Dat is iets wat je niet bij veel organisaties terugziet. Zelf heb ik hier ontzettend veel van geleerd, maar dit is ook voor de klant mega interessant. Zo zou ik zelf nooit met IMU in aanraking zijn gekomen als de Online Marketing Tornado niet op mijn pad was gekomen. Dat boek heeft mij ontzettend veel kennis opgeleverd over het runnen van een online business, dus die raad ik jou ook aan!

Lees in dit gratis E-book alles over hoe jouw organisatie groeit met behulp van (wederkerende) Memberships.

Door inkomsten te stapelen bouw je een stabiele cashflow en marketing budget. Wil jij weten wat de kracht is van een Membership community die jij koppelt aan jouw organisatie? Je leest er in IMU's Memberships E-book alles over!


Huddle Ervaringen wijzen uit dat vele ondernemers hun bedrijf flink op kunnen schalen met behulp van deze online community software.Wil jij weten hoe je digitale producten bouwt? Lees het in dit handboek!

Lees dit gratis E-book alles over het maken van een online leeromgeving en hoe dit jouw omzet kan verhogen.

Wil jij weten hoe je een succesvolle online community kunt bouwen voor jouw bedrijf? Je leest in IMU's Community Building E-book alles over de mogelijkheden en ervaringen met dit onderwerp.

In deze Huddle Review laat ik je zien hoe je jouw Online Leeromgeving kunt installeren zodat jij members kunt uitnodigen voor jouw bedrijf.Download het Community Building Handboek van Huddle.


Lees meer over hoe jij jouw bedrijf kunt opschalen via Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing is een manier om jouw bedrijf op no cure no pay basis op te laten schalen via behulp van andermans (social) media kanalen. Benieuwd hoe dit werkt en hoe je dit in kunt zetten om jouw digitale producten te laten promoten? Lees het onderstaande E-book!

Huddle Community Ervaringen wijzen uit dat zowel klanten als cursisten goede ervaringen hebben met de krachtige software van Huddle.Download via deze button het E-book over Affiliate Marketing.

Wil jij de Huddle Online Community Software 14 dagen gratis testen?

Wil jij een Online Leeromgeving Maken? IMU zou IMU niet zijn als ze mensen niet de kans gaven om "verslaafd" te raken aan hun producten voordat er betaald moet worden. Dit is op eigen risico, want wanneer je eenmaal bezig bent zul je merken dat het lastig is om niet te kopen...

Via deze link kun jij Huddle 14 dagen gratis testen. Heel veel succes met jouw online marketing avontuur! Als je iets aan deze review hebt gehad, zou ik het gaaf vinden als je me even op de hoogte brengt via Instagram.

Veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Unie Categorie waarin ik online marketing kennismaterialen (online marketing tornado); online marketing tools (Phoenix / Huddle / Plug & Pay) en cursussen zoals IMU Plus promoot. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en waardevolle online marketing strategie? Bekijk mijn webshop en alle evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen