Doelen Stellen en Bereiken helpt je nieuwe wegen vinden in je persoonlijke of zakelijke leven. Wanneer jij geen doelen stelt zul je falen om bijbehorende acties te nemen die je helpen naar dat doel toe te groeien. Zo zul jij niet; of tenminste minder effectief groeien dan mogelijk is!

Op welke manier; of om welke reden jij ook wilt groeien als persoon of op zakelijk vlak; jij zult altijd ondernemend gedrag moeten ontwikkelen om dat te doen. En in deze kennisbank staan een groot aantal artikelen die jou op weg helpen om dat zo slim mogelijk aan te pakken. Hierdoor kun je richten op lange termijn groei en Evergreen Groei om een sneeuwbal effect van resultaten te veroorzaken.

Wanneer je verder scrolt kun jij een groot aantal artikelen vinden waarin (beter) Doelen Stellen en Bereiken centraal staat! Denk aan Tools; Tips; en Tricks om beter te plannen en jezelf gemotiveerd te houden... 

Doelen Stellen en Bereiken zou centraal moeten staan in jouw leven als je betere resultaten wilt bereiken!Meer leren over Doelen Stellen en Bereiken? Bekijk mijn Webshop eens voor Kennismaterialen!

Waarom zou ieder mens doelen moeten stellen en bereiken?

Doelen Stellen helpt je nieuwe wegen vinden in je persoonlijke of zakelijke leven en geeft je het zelfvertrouwen en de middelen om actie te ondernemen... Dit geldt met name wanneer jij vanaf 0 iets wilt starten op gebied van zakelijke kansen. Denk aan een Eigen Bedrijf Starten en groeien als startende Entrepreneur of online ondernemer. Maar ook veranderingen in jouw leven op gebied van gezondheid (afvallen); conditie verbeteren; krachtiger worden of het opbouwen van een gezonde relatie / leefsituatie werkt stukken beter wanneer jij doelen stelt en die consistent blijft nastreven...

Je kunt via deze pagina mijn artikelen vinden met nuttige tips over het stellen van doelen en ik hoop dat je hier veel waarde uit kunt halen. Wellicht sta jij er goed voor, maar het kan ook zo zijn dat jij totaal niet staat waar jij momenteel zou willen staan. En dan is het tijd om nieuwe plannen te maken en te accepteren dat je ondanks eerdere pogingen TOCH opnieuw actie moet ondernemen! 

Je moet de controle terugnemen over je leven en accepteren dat jij degene bent die vanuit jouw hart een eigen agenda moet bepalen. 

Doelen houden je scherp en zorgen voor richting in je persoonlijke ontwikkeling. Als je hier mee kunt leren werken en het gestructureerd toepast kun jij super succesvol worden in je persoonlijke leven en je carrière / zakelijke leven. Maar daar is wel veel focus en een lange termijn visie voor nodig. Daar tegenover staat korte termijn visie en leven voor instant gratification; oftewel korte termijn genot. 

Het falen in het stellen van doelen zorgt ervoor dat je jouw doelen ook nooit bereikt en in het ergste geval blijft hangen in een situatie die jij niet wilt! Zorg daarom altijd dat jij scherp blijft om de voortgang te bewaken en eventueel bij te sturen wanneer dat nodig is! 

Doelen Stellen en Bereiken helpt je nieuwe wegen vinden in je persoonlijke of zakelijke leven. Wanneer jij geen doelen stelt zul jij minder effectief groeien!

Aanvullende Bronnen voor beter Doelen Stellen en Bereiken

In deze kennisbank leer je dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw acties en verantwoordelijkheid moet nemen voor elke keuze en situatie waarin jij je bevindt... Ik wil je vragen om ook mijn andere kennisbanken rondom persoonlijke ontwikkeling training te bekijken! 

  • Mijn Categorie met tientallen artikelen over nieuwe vaardigheden ontwikkelen;

  • Mijn Categorie met artikelen over Problemen Oplossen;

  • Mijn Categorie met artikelen voor de beste Mindset Hacks;

Het bestuderen van deze materialen kan je ZEKER HELPEN om succesvoller te worden; maar dan zul jij jezelf ondernemend gedrag moeten aanleren...

Bekijk hieronder de artikelen die ik heb geschreven over Doelen Stellen en Bereiken! En laat me ook zeker weten als je er iets aan hebt gehad!

Artikelen in Doelen Stellen en Bereiken | Hoe kun je dit effectief aanpakken?

Een Persoonlijk Ontwikkelingsplan maken voor persoonlijke ontwikkeling? Start vandaag!
Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over...
Wat zijn SMART doelen? EN hoe kun jij SMART doelen stellen en bereiken?
SMART doelen stellen,  dus doelen stellen   via de SMART Methode...
Levensdoelen Stellen | Hoe kan het stellen van een Toekomstgericht en Concreet Levensdoel jouw toekomst veranderen?
Levensdoelen Stellen | WAT een zware en lastige term! Want WAT als jij jouw...
De Cirkel van Invloed en Betrokkenheid (Stephen Covey): Hou jij je bezig met dingen die je kunt VERANDEREN?
Focus jij wel op de juiste dingen in jouw leven of bedrijf? Of ben jij in je...
Wat is Succesvol? Hoe kun jij Succesvol worden? En wanneer ben jij Succesvol? [Betekenis + Uitleg]
Wat is Succesvol? En hoe kun je succesvol worden? Dat zijn veel gestelde vragen...
Heb jij invloed op Intrinsieke motivatie en Extrinsieke Motivatie? Hoe kun je DIRECT jouw motivatie verbeteren?
Er kunnen veel redenen zijn om je motivatie verbeteren  centraal te zetten...
Uitstelgedrag Aanpakken | Hoe stop jij met het uitstellen van jouw doelen? [Procrastinatie Tips]
Wellicht herken je het... Je staat op het punt om te beginnen met een taak voor...
Remote / Locatie Onafhankelijk Werken in het Buitenland als Digital Nomad.
Remote Werken [Locatie Onafhankelijk Werken] is de droom van vele mensen in...
Bucket List Activiteiten | Hoe het maken van een Bucket List met speciale dingen en activiteiten jouw leven kan verrijken!
Een Bucket List bestaat uit bijzondere Activiteiten en P ersoonlijke D ingen...
De LEAN methode | Hoe werkt Lean management voor Startups?
Een Plan van Aanpak maken voor jouw bedrijf via de  LEAN methode is super...
Gebruik de Eisenhower Matrix om Prioriteiten te stellen voor jouw leven of bedrijf!
Heb jij problemen met prioriteiten stellen  in je bedrijf of je...

Wat heb jij geleerd van deze artikelen over Doelen Stellen?

Hopelijk heb jij tot dusver voordeel kunnen halen uit mijn Persoonlijke Ontwikkeling Kennisbank en mijn artikelen over Doelen Stellen. Persoonlijk vind ik het een prachtig onderwerp om mee bezig te zijn en het is ook een manier om andere mensen te helpen groeien met de Mindset die ik zelf heb ontwikkeld tijdens de afgelopen jaren! 

Als ik zie hoeveel ik persoonlijk ben gegroeid in mijn vaardigheden, mijn Mindset (denkwijzen) en mijn ondernemerschap kijk ik met een ontzettend positieve blik naar de toekomst en wat er allemaal nog komen gaat! 

Ik leef er voor om mijn ideeën groter te maken en te delen met anderen die zich in een dal bevinden en niet op de hoogte zijn van de verschillende kansen om op "alternatieve manieren" een leven en inkomen op te bouwen.

Schrijf je in voor mijn Tunnel Visie Mailinglijst en/of Tunnel Visie Academie!

Focus op de foute dingen en jij leeft al snel een leven dat niet van jou lijkt te zijn! Daarom Investeer ik tijd en geld in mijn "Inner Circle" via mijn Tunnel Visie Mailinglijst en Tunnel Visie Academie in rechte lijnen naar hun wildste doelen toe! Zonder pardon werken aan een leven waarin jij de totale verantwoordelijkheid neemt en nadenkt over wat jij nu ECHT wilt; ook als dat niet hetgeen is wat "de gemiddelde burger" met zijn leven doet. 

Ik ben geen gemiddeld persoon; met gemiddelde dromen. Ik ben een persoon dat ambitieuze doelen heeft en me nooit wilde aanpassen aan "de standaard". Ik kijk verder dan mijn neus lang is; creëer mijn eigen leven en mijn eigen denkwijzen. 

Wil jij geactiveerd worden om een soortgelijk leven gericht op Persoonlijke Groei te gaan leven? Dan nodig ik je graag uit om mee te liften op de kennis die ik tot dusver heb opgedaan. Via bijna dagelijkse E-Mails informeer; inspireer en motiveer ik jou om meer inzicht in je huidige situatie te krijgen en uit te zoeken waar je naartoe wilt in jouw persoonlijke leven; jouw carrière of jouw bedrijf! 

Deze E-mails geven niet alleen mooie inzichten en wijze lessen, maar ik heb hard mijn best gedaan om je ook nog eens direct aan het werk te zetten via bewezen methodes om te kijken waar jij persoonlijk en zakelijk gezien naartoe wilt. Als jij naar jouw eigen doelen wilt groeien en meer uitdaging in je leven wilt, zijn er binnen de andere vlakken van mijn onderneming ook nog wel een aantal kansen die interessant voor je zijn!  

Je kunt onder andere steun verwachten op de volgende onderdelen:

  • Ik Motiveer jou om Ambitieuze Doelen te Stellen en evenwicht te vinden binnen de meest belangrijke onderdelen van jouw leven;

  • Ik Motiveer jou om een Internationale kijk op de wereld te ontwikkelen en te streven naar een leven dat past bij jouw kernwaarden;

  • Ik Motiveer jou om sterk in jouw schoenen te blijven staan en niet terug te deinzen wanneer je tijdens jouw groeiproces op fysieke of mentale barrières stuit;

  • Ik Motiveer jou om te groeien als persoon waardoor jij sterker in je schoenen staat; uitdagingen wilt tackelen en ACTIE blijft ondernemen;

Jij staat er NIET alleen voor! Werk in Groepsverband samen met Ambitieuze Leden en vindt jouw Buddy.

Gemotiveerd blijven; angsten en uitstelgedrag zijn de belangrijkste vijanden van een ambitieus leven en vrijheid van handelen. Vandaar dat ik extreem hard aanstuur op ijzersterke focus en gedisciplineerd handelen via mijn "Tunnel Visie Methodes". Wanneer jouw interesse en motivatie verslapt kan het zomaar afgelopen zijn met de doelen die jij voor ogen had. 

Om deze reden zorg ik er zo veel mogelijk voor dat een hechte familie ontstaat van leden die voor elkaar door het vuur gaan. En dat kan alleen door mijn academie dagelijks onderdeel te laten worden van jouw leven. Ik Organiseer een levendige online en offline community met leden die elkaar continue blijven motiveren en activeren. Het is geen cursus academie, maar een totale lifestyle waarin wij ervaringen zoals uitdagingen, tegenslagen, successen en extreme groei met elkaar delen.

Dit doen we via wekelijkse online contactmomenten en periodieke offline contactmomenten zoals (inter)nationale inspiratie-trips; Online Business Co-Working Spots; Entertainment weekenden en andere samenwerkingsverbanden die bijdragen aan gezamenlijke groei. Deze zijn volledig georganiseerd door onze organisatie en tegen meerbetaling bij te wonen.

Wil je hier meer over horen en ben jij op zoek naar meer informatie? Schrijf je in voor mijn Tunnel Visie mailinglijst of neem deel aan een van mijn Tunnel Visie Webinars, waarin ik je uitleg wat je kunt verwachten en hoe dit proces in zijn werk gaat. Schrijf je in om serieus aan de slag te gaan!