Leadpages Review

Leadpages Review | Hoe bouw jij effectieve Landingspagina's met Leadpages??

Onlangs ben ik Leadpages Landingspagina's tegengekomen omdat dit een populaire partner is in mijn vakgebied om effectieve landingspagina's te maken (website) en leads te verzamelen. Daarom heb ik besloten om Leadpages te testen en in deze review beschrijf ik de ervaringen uit mijn onderzoek. Om meteen met de deur in huis te vallen: Leadpages is niet mijn favoriete keuze voor online marketeers en online marketing ondernemers die het beste uit hun bedrijf willen halen via online marketing Funnels.

In deze Leadpages Review vertel ik wat je kunt met Leadpages en waarom dit zo'n krachtige tool is om landingspagina's mee te maken!Benieuwd naar Online Marketing Software Tools die conversie verhogend werken? Bekijk mijn webshop eens!

Helaas is het niet de beste partner op de internationale markt. Je leest er alles over in dit artikel! Ben jij niet overtuigd van mijn mening en wil jij toch aan de slag met Leadpages? Test Leadpages gratis voor 14 dagen via deze link, Als jij uiteindelijk via mijn website start met het testen en kopen van online marketing software kun jij een mooie bonus verwachten. Wanneer jij mij het aankoopbewijs opstuurt via online_toekomst@hotmail.com stuur ik jou een exclusieve funneltraining bonus ter waarde van 399,- euro waarmee jij alles super effectief op kunt zetten!

Deze Leadpages Landingspagina Review laat zien hoe het systeem Leadpages werkt en wat je er als online ondernemer mee kunt. Deze software converteert ontzettend sterk en is goed vanwege het simpele, strakke design!Bij Leadpages kun je simpele, effectieve templates kiezen en in enkele uren een landingspagina / website online hebben!

Wat zijn Leadpages landingspagina's en wat kun je ermee? 

Leadpages is een software oplossing waarmee je laagdrempelig landingspagina's kunt maken. Je hoeft hiervoor geen technische kennis te hebben omdat je met een Drag & Drop editor werkt. Ook kun je direct templates overnemen die de online marketing specialisten van Leadpages hebben gebouwd. Dit maakt het mogelijk om in zeer korte tijd een website te maken en leads te verzamelen of verkopen te doen.

In de onderstaande afbeelding toon ik een overzicht van de beste features / functies van Leadpages!

In deze Leadpages Features Review bespreek ik wat je met Leadpages kunt in jouw online marketing business. Het kan je online marketing strategie echt veel voordelen opleveren als jij meer wilt verkopen!De belangrijkste features van Leadpages! :-)

SEO Zoekmachine Optimalisatie is ook mogelijk, maar toch zou ik focussen op een betaalde advertentie strategie (SEA)!

Leadpages heeft geprobeerd om een aantal toevoegingen te doen waardoor je je pagina's ook kunt laten scoren op SEO zoekmachine optimalisatie. Zo kun je informatie toevoegen voor je Metadescriptie en zoekwoorden. Toch zou ik met dit soort systemen niet te veel richten op SEO, omdat je geen massa in je website bouwt. Het is met Leadpages namelijk niet de bedoeling dat je veel gaat bloggen. Het is wat mij betreft veel beter om dit soort landingspagina editors te gebruiken om leads te verzamelen via social media kanalen zoals Instagram; Youtube of Facebook; of door je pagina's direct te adverteren via social media marketing. In dit artikel lees je hoe social media advertising werkt!

Je ziet ook veel online ondernemers die leadpages als een losse betaalpagina koppelen aan een Wordpress website. Wordpress is lastiger vorm te geven en de kans zit er in dat je dingen verpest door met het design te gaan kloten, dus dan verwijzen ze via een button op hun website of in hun blogs door naar een Leadpages landingspagina die er super mooi uit ziet en waar mensen op kunnen inschrijven.

Ook ben je er van verzekerd dat je webpagina's goed (en mooi) zichtbaar zijn op mobiele applicaties, want het is mobile responsive optimized. Ook zijn er een aantal features ingebouwd zoals Pop-Up Formulieren en Alert Notificatie Features, waarmee je de aandacht trekt van je bezoekers. .

Een van de strategieën die je kunt voeren met een landingspagina bouwer zoals Leadpages is dat je laagdrempelig via advertenties of social media bereik kunt verwijzen naar een enkele verkooppagina waar mensen in kunnen schrijven voor een bepaalde deal / actie. Op deze manier haal je veel lastige handelingen uit het online marketing proces en heb je geen SEO nodig om aan de slag te gaan.

Aan de achterkant bouw je dan een sterke funnel via een funnel software, waarin jij mensen via e-mail marketing en digitale (kennis)producten helpt met het oplossen van hun problemen.

De Leadpages Review is goed en het systeem werkt ontzettend fijn. Je hebt letterlijk in enkele uren een goed converterende site online waarmee jij leads kunt verzamelen.De Leadpages Reviews zijn goed en het systeem werkt ontzettend effectief. Je hebt letterlijk in enkele uren een goed converterende site online waarmee jij direct leads kunt verzamelen. Bekijk via deze link direct de best converterende templates om te kijken of het bij je business past!

Maar hoe bouw jij effectieve Landingspagina's met Leadpages?

Je kun volledige websites en effectieve landingspagina's met Leadpages maken door simpelweg de templates te volgen en creatief te schrijven. Je kunt je bijvoorbeeld verdiepen in het AIDA model, waarin je jouw bezoekers actie leert ondernemen. Een voorbeeld van een online marketing cursus waar je hier alles over kunt leren is IMU Plus, waar ik zelf ook lid van ben. Lees mijn review van IMU Plus!

Bekijk in de onderstaande video de review en tutorial van Leadpages! Zijn video's zijn ontzettend handig en leggen perfect uit wat jij kunt verwachten van Leadpages! :-)

Volg ook direct zijn kanaal, want hij doet veel toffe dingen rondom online ondernemen en Crypto!

Eigenlijk is het belangrijk dat je simpele en effectieve landingspagina's bouwt met het doel om mensen in te laten schrijven voor jouw e-mail lijst. Vanaf dat moment kun jij de relevante bezoekers altijd relevante aanbiedingen (blijven) sturen terwijl je steeds meer adressen verzamelt. Als je wilt leren hoe je effectieve marketing funnels bouwt, kun je ook inschrijven voor mijn online cursus over dit onderwerp.

Online Marketing Expert Neil Patel legt graag uit hoe je precies een landingspagina kunt maken met een hoge conversie. Bekijk de onderstaande video om dit te leren! 

Wat zijn de voordelen en nadelen van Leadpages Landingspagina's? 

Er zijn enkele belangrijke voordelen en nadelen te benoemen van de Leadpages landingspagina software. Waar Leadpages rond 2015 een marktspeler was die leidend was in hun vakgebied, hebben ze ondertussen wat terrein ingeleverd. Toch kan Leadpages  voor mensen die puur op zoek zijn naar een landingspagina en een kleine website een goede partner zijn.

Deze Leadpages Review geeft aan dat het systeem perfect werkt om landingspagina's mee te maken die converteren. Is Leadpages een systeem waar jij gebaat bij bent? Probeer dan nu 14 dagen gratis!

Voordelen van Leadpages.

 • Je kunt een betaalsysteem koppelen aan leadpages (Paypal of Stripe). Hier hoef je dus niet extra voor te betalen wanneer je het PRO abonnement neemt.

 • Je kunt ontzettend snel met een landingspagina online zijn, bijvoorbeeld in enkele uren! Hiervoor is weinig ervaring of kennis vereist omdat het met templates werkt.  

 • Je koppelt direct een betrouwbare e-mail marketing software aan leadpages zodat je een automatische funnel kunt laten draaien die jouw klanten informeert.

 • Via Video's krijg jij een volledige opleiding om het beste uit jouw Leadpages landingspagina's te halen en in enkele uren aan de slag te kunnen.

 • Leadpages is super makkelijk te gebruiken en heeft ook een app!

 • Je krijgt toegang tot statistieken om jouw online marketing strategie te verbeteren.

 • Je kunt pagina's online zetten zonder eigen URL, via een domeinnaam van Leadpages.


Nadelen van Leadpages.

 • Je moet software tools zoals een e-mail provider en Webinar kopen bij externe partijen, waardoor er in mijn optiek betere opties te vinden zijn.

 • Doordat je alle integraties zelf handmatig moet doen zijn er aardig wat "kleine klusjes" die voor niet technische marketeers problemen kunnen opleveren.

 • Leadpages is erg prijzig voor wat je er mee kunt.


Integraties en koppelingen die je i.c.m. Leadpages kunt gebruiken

Er zijn veel programma's die jij kunt koppelen met Leadpages. Je kunt hierbij nadenken aan integraties zoals...

 • Tools om statistieken te meten (Hotjar, Google Analytics)

 • CRM Systemen (Salesforce, Liondesk, Pardot, ZoHo CRM)

 • Je kunt zelfs Webinars integreren via WebinarJam en GotoWebinar

 • Advertentie mogelijkheden (Instagram ads, Facebook Ads, Google Ads / Adwords)

 • E-Commerce providers (Shopify, Sendowl)

 • E-mail marketing providers (Aweber, Getresponse, Mailblue, Activecampaign, Gmail, Mailchimp)

 •  Chat mogelijkheden (Livechat, Intercom, Manychat)

 • Automatiseringstools (Zapier)

 • Vele andere tools, die te bekijken zijn via deze link!


Wat zijn de kosten van Leadpages Landingspagina's? 

In de onderstaande afbeelding staan de prijzen van Leadpages abonnementen. Je ziet welke opties je bij welk abonnement krijgt en naar mijn mening heb je op zijn minst het PRO abonnement nodig om met deze software vooruit te kunnen. Je kunt vanaf dat level ook online betalingen ontvangen en opt-in formulieren toevoegen, waardoor je e-mail marketing kunt toepassen.

Verder ga ik niet te veel schrijven over de verschillende features van Leadpages, want ik ben van mening dat je veel beter kunt kijken naar GetResponse. Dit platform heeft een veel completer aanbod dan Leadpages, waardoor je uiteindelijk voordeliger en slimmer uit bent.

Hou er rekening mee dat je bij online marketing software pakketen en SaaS oplossingen altijd voordeliger uit bent wanneer je meteen voor 12 maanden of langer registreert.

Dit zijn de Leadpages Landingspagina Prijzen wanneer jij als ondernemer met Leadpages aan de slag wilt gaan. Dit is een betaalbare optie voor ondernemers die snel online willen zijn.Dit zijn de prijzen en verschillende features die jij krijgt bij Leadpages abonnementen. Let er op dat het altijd voordeliger is om per jaar te betalen bij dit soort software! 

Extra Tips voor wanneer jij met Leadpages aan de slag wilt gaan!

Bekijk mijn Internet Marketing Unie kennisbank eens om meer informatie te bekijken over online marketing en het optimaliseren van jouw online business! Dit gaat jou ontzettend helpen om jouw online bedrijf te verbeteren en beter voor je leads te zorgen. Dit bedrijf richt zich volledig op online marketing educatie en het opleiden van sterke online marketeers...

Wat kun je verwachten? 

 • Ben jij benieuwd hoe conversie optimalisatie werkt? Lees mijn artikel om er achter te komen hoe jij meer omzet uit dezelfde bezoekersaantallen haalt!
 • Hoe schrijf je een goede, sterke verkooppagina om jouw leads / klanten te verleiden tot inschrijving op jouw mailinglijst of aankopen?
 • Leadpages is een perfect systeem om E-Learning Producten te promoten en verkopen. Lees dit artikel om er achter te komen hoe je hier mee aan de slag kunt!
 • Gebruik Storytelling technieken in jouw Copywriting om een betere band te krijgen met jouw leads en klanten. Je zult dit op lange termijn zeker merken in je omzet!
 • Leer hoe jij zoekmachine advertising; oftewel SEA toe kunt passen. Zo kun jij jouw Leadpages landingspagina's direct bij warme en koude doelgroepen krijgen!

Schrijf je ook in voor mijn online marketing mailinglijst, waarin ik jou meer leer over hoe je de processen als SEO / SEA / Conversie optimalisatie kunt verbeteren!

Wil jij jouw Leadpages Strategie verbeteren? Lees dan de online marketing tornado waarmee jij jouw seo, sea en conversie strategie kunt verbeteren!Bestel dit boek direct om jouw online marketing strategie naar een next level te brengen! Ik heb hier ontzettend goede ervaringen mee! 

Tutorial Leadpages van een collega! 

Omdat ik zelf geen fan ben van Leadpages, heb ik zelf geen Tutorial gemaakt van deze landingspagina provider. Toch heb ik research gedaan naar een aantal "online marketing collega's" die naar mijn mening de beste tutorial hebben gebouwd. Jack van ESL Online bespreekt het programma vanuit zijn eigen ervaring en helpt je graag met zijn walkthrough!

Hopelijk maakt dit jouw keuze om wel of niet met Leadpages te werken makkelijker!


Leadpages Gratis Testen is mogelijk via deze link! Je komt direct op het juiste formulier terecht waar je in kunt schrijven.Leadpages Gratis Testen is mogelijk via deze link! Je komt direct op de juiste pagina terecht waar je in kunt schrijven voor 14 dagen gratis testen!

Conclusie Leadpages Landingspagina's | Is dit de beste keuze?

Persoonlijk ben ik niet zo onder de indruk van Leadpages. Het is allemaal behoorlijk simpel gemaakt, maar naar mijn insziens heeft Leadpages als software provider niets beters dan GetResponse. Bij GetResponse kun je bijvoorbeeld ook Webinars en E-mail marketing runnen vanaf het platform. Mijn belangrijkste conclusie is dan ook om niet aan de slag te gaan met Leadpages, maar naar GetResponse te kijken.

Voor online ondernemers die wat meer budget te besteden hebben en op grotere schaal willen handelen (met meerdere licenties) is er ook de Nederlandse Phoenix Website Software [mijn review] en de Amerikaanse Clickfunnel Software [mijn review]. Dit zijn systemen die zeer populair zijn bij ervaren online marketeers omdat ze het mogelijk maken om in enkele dagen een sterke online business en funnels te kunnen runnen. In beide reviews zijn linkjes te vinden waar je 14 dagen gratis en zonder verplichtingen de software kunt testen.

Voor startende ondernemers is GetResponse een solide startpunt. De kans zit er dik in dat je hier een stuk beter geholpen bent, voor een extra toegankelijke prijs! Je kunt Getresponse via deze link 30 dagen gratis testen.

Ben je niet overtuigd en wil je toch met Leadpages aan de slag? Test Leadpages gratis voor 14 dagen via deze link, Start jij uiteindelijk met een van de software pakketten in dit artikel? En stuur je mij het aankoopbewijs via online_toekomst@hotmail.com? Dan stuur ik jou een exclusieve funneltraining bonus waarmee jij alles super effectief op kunt zetten!

Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Online Marketing Tools Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en de meest geavanceerde online marketing strategie? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen