Online marketing blogs

Beste Online Marketing Blogs Nederland! [Een Handig Overzicht]

Online Marketing Blogs bevatten vaak een grote schat aan online marketing kennis in de kennisbanken en blogs die zij in soms (tientallen) jaren gepubliceerd hebben. Als startende online marketeer is het dan ook een goede mogelijkheid om je kennis te verdiepen door te volgen wat er dagelijks uitkomt.

Daarom deel ik in dit artikel de (in mijn optiek) Beste Online Marketing Blogs van Nederland. Het is weergegeven in een handig overzicht en ik raad je aan om je te abonneren op hun nieuwsbrief of je te verdiepen in de kennisproducten die ze uitgegeven hebben. In sommige gevallen vallen hier ook leerzame Webinars en persoonlijke ontwikkeling initiatieven onder!

Klaar om naar de lijst te gaan kijken?

De Beste Online Marketing Blogs van Nederland staan in dit artikel. Dit is handig voor startende online marketeers.Meer leren over het verbeteren van jouw Online Marketing Strategie? Bekijk mijn Webshop eens!

Wat is een Online Marketing Blog?

Een Online Marketing Blog kan meerdere betekenissen hebben. Zo kan het een geschreven artikel op een blog website over online marketing zijn; OF een volledige website met geschreven blogs over een bepaald genre.

In dit artikel staat een Online Marketing Blog voor een website met een groot aantal artikelen over de verschillende Niches binnen de Online Marketing Industrie. Een Online Marketing Blog heeft meestal het doel om experts een podium te geven en reclame te maken via product placement of advertenties.

Benieuwd wat voor Niches er zoal in een online marketing blog passen? Bekijk de structuur van de onderstaande websites eens door of lees mijn artikel Internet Marketing voor Beginners eens door!

Beste Online Marketing Blogs van Nederland

Deze online marketing blogs zijn geselecteerd op basis van maandelijkse bezoekersaantallen en de professionaliteit van de website en artikelen daarop. Ook is naar het aantal backlinks gekeken om te bekijken wat anderen van deze websites vinden.

Deze Websites staan overigens niet op een bepaalde volgorde...

  1. MarketingTribune;

  2. Frankwatching;

  3. Marketingfacts;

  4. Adformatie;

  5. Dutch Cowboys;

  6. Emerce;

  7. Schrijven Voor Internet;

  8. Business Insider;

  9. Double Smart;

  10. Internet Marketing Unie;


Online Marketing Blogs zijn leerzaam wanneer jij wilt starten met Marketing. In dit artikel presenteer ik de beste bronnen!Wil jij naast deze Blogs een goed boek lezen om jouw online marketing kennis snel te verbeteren? Bekijk deze eens!

Volg jij deze Online Marketing Blogs al?

Ik heb je een mooi aantal blogs gegeven die het goed doen in de Nederlandse Online Marketing Branche. Het is een goed idee als je deze gaat volgen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de industrie. Wil jij meer inspiratie? Bekijk dan eens wie de auteurs zijn van blogs op deze websites en zoek op of deze een social media profiel zoals Facebook of Linked-In hebben waar ze hun artikelen delen.

Vaak kan dit extra motiverend werken omdat je nieuwe artikelen van jouw favoriete bloggers op je tijdlijn krijgt!

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Online Marketing Tools Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en de meest geavanceerde online marketing strategie? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen