Snel Geld Verdienen Bitcoin

Snel en met weinig risico Geld Verdienen via Bitcoin & Crypto? Dit is hoe slimme internet ondernemers het doen!

Wil jij Snel Geld Verdienen via Bitcoin met weinig risico? Dan zit jij in dit artikel goed! Ik leg je precies uit hoe slimme ondernemers zoals Madelon Vos, Harm van Wijk en Corne Marchand het doen! Zij verdienen snel en met weinig risico een riant salaris met hun media onderneming waarmee ze kennis verspreiden over de blockchain industrie & Bitcoin. 

Het is zo dat in opkomende markten gedurende de jaren experts opstaan die precies weten hoe ze online marketing toe moeten passen, maar zijn ze ook echte EXPERTS op gebied van Bitcoin en Crypto's? 

Want er zullen ongetwijfeld ondernemers tussen deze Youtube sterren; of online coaches / influencers zitten die veel schrijven over snel geld verdienen via Bitcoin of andere crypto's / blockchain bedrijven, die uiteindelijk nog niet zo lang aanwezig zijn in deze markt! Ben jij slim genoeg om dit als consument te doorzien?


Dit artikel is geschreven na het onderzoeken van de diverse Crypto trading Trainingen en Academies zoals die van 


Wil jij Snel Geld Verdienen via Bitcoin zonder risico's? Dan is het wellicht verstandig om te investeren in een online marketing business. Hiermee kun je zonder te investeren snel geld verdienen via blockchain / digitale currencies zoals Bitcoin!Is het mogelijk om snel geld te verdienen met Bitcoin? Laat een reactie achter onder dit artikel!

Snel en met weinig risico's Geld verdienen via Bitcoin.

Jij hoopt hier waarschijnlijk een artikel te vinden over snel geld verdienen via Bitcoin, maar ik geef je eerlijk toe dat het een kleine clickbait is waarmee ik investeerders en beleggers in Crypto's target! Het gaat in dit geval namelijk niet over het traden van Bitcoins; Crypto's of Blockchain technologie, maar om het starten van een duurzame online business in digitale kennisproducten binnen dit internationale niche.

Om direct met de deur in huis te vallen: ik ben geen fan van Crypto's; de Blockchain industrie en Bitcoins. Vanuit negatieve ervaringen in de medicinale cannabis industrie in 2017 / 2019 heb ik de keuze gemaakt om niet meer zo gevoelig voor "hypes" of "trends" te zijn. Ik focus me liever op lange termijn groei; bewezen producten en industrieën waar ik MINIMAAL tien jaar mee vooruit kan, zonder het risico dat al mijn werk in de vergetelheid verdwijnt.

Is de Crypto Industrie een Hype, Trend of iets dat echt geaccepteerd gaat worden?

Voor mij geen geld in Crypto's & Blockchain dus. Laat mij de boot maar missen; ik dacht de boot eerder al eens te missen en daar ging ik bijna mentaal en financieel aan onderdoor! :-) 

Het is namelijk zo dat dit soort industrieën vaak erg gevoelig zijn voor fraude, scams en domme fouten waarbij (op zijn minst) een beetje misbruik wordt gemaakt van de onwetendheid van "mom and pop" investors, zoals deze op Amerikaanse Fora worden genoemd. 

Mensen die hard hebben gewerkt om een paar ton op de bank te krijgen en die dat vervolgens riskeren op een ongelukkig moment, wanneer in elke bakkerij ter wereld over de koers van de Bitcoin gesproken wordt. 

Zelf maakte ik mijn eerste oplichting / scam op de beurs mee toen de "louche" Canadese CEO Ben Ward van Maricann Group / Wayland Group dit trucje flikte in de medicinale cannabis industrie; terwijl honderden miljoenen investeerderskapitaal verdween (inclusief de rat Ben Ward). Toen dat speelde eind 2018 ben ik er zelfs voor naar Malta gereisd om daar een conferentie bij te wonen waar dit soort bedrijven zouden presenteren; en raad eens hoeveel bedrijven er vandaag de dag nog bestaan?

De score is niet best! Weinig van de bedrijven die daar geld op kwamen halen bestaan vandaag de dag nog. En dat is ook een groot risico in de Crypto industrie. Dus pas echt op voor Scams en fraudeurs wanneer jij in buitenlandse "nieuwe" bedrijven investeert! Ken je de verhalen van eigenaren van de Crypto Exchanges die in de afgelopen jaren verdwenen met honderden miljoenen "kapitaal van beleggers"?

Geloof maar dat we dit soort praktijken de komende jaren nog regelmatig tegen gaan komen! 

Ik vind dit een trieste manier van zakendoen; omdat ze misbruik maken van anderen om hun eigen egoïstische doelen te bereiken. Zelf heb ik daarom gekozen om zakelijk gezien van dit soort markten af te blijven. 

Maar als online business eigenaar en online marketeer kan ik je WEL via dit artikel uitleggen hoe de verdienmodellen van die online media influencers en online coaches er uit zien, zodat jij je als consument kunt wapenen tegen "sprookjesverhalen".

Er zit namelijk veel meer achter dan de meeste beleggers en investeerders zich kunnen voorstellen!

Snel Geld Verdienen via Blockchain Currencies zoals Bitcoin? Dit is hoe je het als online ondernemer kunt doen!

Op het moment van schrijven (23/6/2021) is de Bitcoin prijs net gehalveerd van 66.000$ tot $32.000 dollar na een aantal "tegenvallers" vanuit Elon Musk (Tesla) en de Chinese Overheid Boycot; en nu beginnen veel online marketing ondernemers ineens wat schrik te krijgen. Mooi moment om eens wat inkomstenstromen van mijn favoriete online ondernemers bloot te leggen!

Snel en met weinig risico's geld verdienen via Blockchain zoals Bitcoin? Zo pakken slimme internet ondernemers het aan!

Hoewel ik begrijp dat dit artikel niet helemaal met de juiste insteek is gestart; hoop ik dat je begrijpt dat het proces waarop veel influencers / online coaches hun business hebben gebouwd een prachtig proces is! Maar kun je dit in 1 industrie toepassen; dan kun je dit in elke industrie toepassen. 

Het proces achter online marketing is geweldig en ik ben hier zelf ook mee bezig. Het opstarten van een online marketing business via digitale kennisproducten; zoals jij deze tegenwoordig in de Blockchain industrie regelmatig tegen komt; wordt in dit boek van A tot Z uitgelegd; en het is een dikke aanrader voor mensen die meer willen leren over de geheimen van online marketing.

Het komt er op neer dat wanneer de vraag groeit naar informatie over Crypto's / bitcoins / altcoins; ook het aantal ondernemers toeneemt. En deze ondernemers huren bureau's in die in No-Time een online business via een sales funnel kunnen bouwen. In principe kun je dit met de juiste partners; programma's en technische kennis in 24 uur regelen.

Deze business gaat (veel) content produceren en krijgt door het hoge zoekvolume en een consistent aantal wekelijkse posts via kanalen zoals Youtube; Instagram; Pinterest en Facebook snel veel views en volgers. Ondernemers worden populairder omdat ze aan de ene kant gratis informatie verschaffen; en aan de andere kant (redelijk) laagdrempelige cursussen verkopen met een membership community waar leden met elkaar in contact komen.

Is dit proces eenmaal gebouwd? Dan zie je dat deze ondernemers hun digitale kennisproducten zoals E-books en online cursussen gaan adverteren via social media; Google en een verdienmodel genaamd Affiliate Marketing. En dit is waar het allemaal heel erg interessant wordt voor online ondernemers. Het is een proces dat plaatsvindt in elke industrie; en nu dus ook in de blockchain industrie waar deze ondernemers media content produceren over Crypto valuta zoals de Bitcoin; Ethereum en Ripple. 

Benieuwd hoe dit werkt en hoe jij daar zelf de vruchten van kunt plukken? 


De Online Marketing Tornado is een boek waarin het bouwen van een online marketing business centraal staat. Het is een aanrader voor iedere online ondernemer die met zoekmachine marketing aan de slag wil!Leer via dit online stappenplan hoe je een duurzame online kennis business opzet zoals Corne Marchand; Madelon Vos en Harm van Wijk!


Snel en met weinig risico Geld Verdienen met een informatie business? Online Ondernemers slagen hier in door aan beide kanten affiliate marketing toe te passen!

Wanneer deze ondernemers via online advertising op de belangrijkste bronnen vertegenwoordigd zijn zorgen ze dat er een e-mail marketing software is aangesloten op hun website of landingspagina. Hiervoor schrijven geïnteresseerde bezoekers zich in wanneer ze meer informatie willen over Crypto's; Blockchain of Bitcoins. 

En aangezien het voor iedereen een "Hot"; onbekend onderwerp is en iedereen er nieuwsgierig naar is schrijven veel mensen zich in.. Wat dat betreft is Crypto de perfecte industrie om dit verdienmodel op los te laten. De ondernemer in kwestie bouwt een zogeheten "lead-magnet" die de klant waarop ze richten graag wil zien, bijvoorbeeld een online stappenplan met "de 10 beste cryptocurrency tips"; of "De top 3 voordeligste Crypto Wallets" en als jij eenmaal op die lijst staat gaan ze je dingen proberen te verkopen!

Jij krijgt als consument aanbiedingen voor Crypto Wallets; Crypto Exchanges zoals Bitvavo (om aan te melden); crypto cursussen; crypto communities en uiteindelijk zelfs crypto coaching! En waar jij flink moet leren traden, verdienen ze over jouw inschrijvingen in (vrijwel) iedere schakel in dit proces hun aandeel. 

  • OF het volledige bedrag over hun eigen cursussen;

  • OF een percentage over de omzet van andere producten via affiliate marketing;

  • Daarnaast in sommige gevallen nog Youtube inkomsten van de advertenties en affiliate marketing inkomsten;

  • Bij grote influencers ook speciale sponsoringsdeals; zoals Madelon Vos een deal heeft voor haar "Madelon Navigeert" video's.

Snel Geld Verdienen met Bitcoin? Pak het aan zoals Madelon Vos via een online media imperium en afiliate marketing deals!Madelon Vos laat zien hoe je een online media imperium bouwt waarbij het geld van alle kanten (schaalbaar) binnen stroomt.

Ik zal je aan de hand van een aantal voorbeelden laten zien hoe je snel geld verdient met Bitcoin!

Madelon Vos is bekend van Youtube (Madelon Praat + Madelon Navigeert) en maakt video's met ondernemers of influencers uit de financiele wereld. Haar eerste Youtube video kwam online in maart 2018 en sindsdien heeft ze honderden video's gemaakt waarvan sommigen meer dan 100.000x bekeken zijn. Ze spreekt met invloedrijke personen zoals Arno Wellens; Willem Middelkoop en JayJay Boske. 

De reden dat ik Madelon Vos kies voor dit artikel is dat ik 100% zeker weet dat Madelon Vos geen oplichter is. Ik durf inzicht te geven in haar business en als dat tot een stukje promotie leidt, gun ik haar dat van harte. Madelon is al lange tijd een financieel analist en heeft een sterke achtergrond in de financiele wereld, waardoor de vraag ZEKER niet gesteld hoeft te worden of ze "eerlijk in de race" zit. Madelon baseert al haar uitspraken op een technische achtergrond; een lange geschiedenis aan de Hogeschool van Amsterdam (als docent technische analyse); en opleiding door haar vader die haar op jonge leeftijd al kennis mee gaf over investeren en beleggen. 

In de onderstaande video zie je een redelijk recente video van Madelon Vos! 

De inkomsten van online ondernemers zoals Madelon Vos; die focussen op een online business in de Crypto industrie.

Madelon geeft verschillende cursussen uit die ze de afgelopen jaren heeft gebouwd en geintroduceerd, varierend van een prijs tussen 25,- euro per maand tot eenmalige investeringen van enkele honderden euro's (394,- euro). Naar eigen zeggen heeft ze meer dan 15.000 cursussen verkocht de afgelopen jaren en momenteel zouden in haar community meer dan 1000 leden zitten die wederkerende maandelijke inkomsten betalen (bron: Madelonvos.nl). 

Maar hier komt nog een stukje affiliate marketing bij kijken. Madelon Vos heeft namelijk een groot gedeelte van de cursisten ingeschreven bij een Bitcoin Exchange broker zoals Bitvavo of Binance. En in sommige gevallen zal ze ook andere producten van haar affiliate pagina hebben verkocht aan een gedeelte van de 15.000 cursisten. Het mooiste voorbeeld hiervan is wel BitVavo; met een wederkerend affiliate programma met 15% van de transactiekosten die ELKE bezoeker levenslang oplevert.

Meer informatie over het affiliate netwerk van BitVavo is in de onderstaande screenshot van de Bitvavo Website te zien. Met duizenden bezoekers die Madelon Persoonlijk heeft leren traden via dit platform kan ze uiteindelijk een mooi bedrag opbouwen! 

Snel geld verdienen met bitcoin kun je bijvoorbeeld doen via het affiliate programma van BitVavo.

Dit is een voorbeeld van een extra verdienmodel dat Madelon Vos op lange termijn winstgevend kan blijven draaien. Sterker nog: zo lang de mensen niet stoppen met traden zal zij hier altijd haar aandeel over blijven krijgen. En ze kan dit doen op allerlei soorten producten in meerdere levels. Zo heeft ze verder nog slimme deals met Binck Bank; Gold Republic (fysiek goud / kluizen kopen) en Trading View; een Trader Statistieken Software Programma waarvoor ze 30% levenslange, wederkerende commissies krijgt voor iedere bezoeker. Afhankelijk van welk abbonnement een cursist neemt; betaald deze tussen de 0$ en 60$ per maand; oftewel maximaal 720$ per jaar. Madelon zou daar in het beste geval 216$ per persoon; per jaar aan verdienen! 

Om af te sluiten laat ik je graag nog het voorbeeld van Bybit zien, waarvan het affiliate programma nog een stukje dieper gaat. Bij ByBit krijg je namelijk naast de 30% reguliere commissie voor lange termijn ook nog eens 10% commissie over alle personen die jij aandraagt die uiteindelijk zelf affiliate partner worden voor dit bedrijf. Dit noemen we een 2nd tier (of tweederangs) affiliate programma waarbij je een leger van influencers kunt bouwen.

Wil jij Snel Geld Verdienen via Bitcoin zonder risico's? Dan is het wellicht verstandig om te investeren in een online marketing business. Hiermee kun je zonder te investeren snel geld verdienen via blockchain / digitale currencies zoals Bitcoin!

Is dit interessant of is dit interessant? Als jij meer wilt leren over affiliate marketing wil ik je aanraden om in te schrijven voor mijn mailinglijst waarin ik je precies uitleg hoe jij met affiliate marketing aan de slag kunt!

Met Madelon gaat het goed trouwens. Ze werkt samen met Elroy Ryon en Jean-Paul van Oudheusden en heeft 8 personen personeel om de community; het forum en de rest van het bedrijf in goede banen te leiden. Je kunt je voorstellen dat Madelon Vos ook ZONDER het handelen van Bitcoin een aardig vermogen op heeft kunnen bouwen via de trend / rage / hype van de blockchain industrie.

En dat heeft ze ook zeker verdient! Volgens mij is Madelon een van de eerste Crypto analisten van Nederland en een van de weinige vrouwelijke ondernemers die groot geworden is binnen Crypto en Blockchain. Kom dus niet met reacties dat ze een oplichter of iemand die niet het beste voor heeft met haar klanten, want ik weet dat ze redelijk lage prijzen vraagt en een ontzettend fijn persoon is om iets van te leren. Ze heeft zeker haar hart op de juiste plek; en haar ondernemershart toch ZEKER!


Voorbeelden van online ondernemers die op deze manier snel geld verdienen met Bitcoin! 

Er zijn de afgelopen jaren een aantal nieuwe experts bij gekomen op gebied van Cryptocurrencies zoals Ripple; Bitcoin; Ethereum; Cardano en Dogecoin. Zo heb je bijvoorbeeld Madelon Vos; die een online cursus met community heeft en die we al besproken hebben, maar er zijn nog een aantal andere voorbeelden die jij als voorbeeld kunt nemen!

  • Corne Marchand (Cryptonite Cursus)

  • Harm van Wijk (Beleggen.com / Trading Navigator);

  • Derek Westra & Patrick Suiker (AllesoverCrypto.nl);

  • Joel Beukers (??);

  • Lil Kleine aka Jorik Scholten;

  • Rapper Boef (??) en Vasco Rouw;

Vanuit de Nederlandse Instanties zijn verschillende keren meldingen geweest dat je als Crypto Consument goed op moet passen van wie je financieel advies aanneemt. Sommige ondernemers zullen er namelijk voor het geld in zitten en zijn lastig in staat om onpartijdig te blijven.

Dit kan helaas voor Pump & Dump praktijken of andere mistoestanden waarbij minder ervaren beleggers of investeerders aan het kortste eind trekken. 


Wil jij zelf starten met een online business? Bijvoorbeeld door digitale kennisproducten te verkopen en mensen te introduceren met nieuwe, hete markten?

Wil jij niet meer afhankelijk zijn van gokken en beurskoersen, maar wel voor lange termijn tijd en geld in een financieel vrije toekomst investeren? Dan kun je het overwegen om met online marketing aan de slag te gaan, bijvoorbeeld via een affiliate marketing Business of eigen coachingstrajecten op basis van digitale kennisproducten en E-Learning.

Misschien wil je het zelf wel in de Crypto industrie doen; want ik heb een soort van Blueprint / stappenplan voor je klaar liggen! Kijk eens rond op mijn online marketing kennisbank, waarin je ontzettend veel nuttige informatie vindt over het bouwen van een online / affiliate marketing business. 

Voor meer informatie koop je de Online Marketing Tornado; of neem je contact met me op om te kijken wat ik voor je kan regelen! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Affiliate Marketing kennisbank! Je bevindt je momenteel in de categorie Affiliate Marketing voor Affiliates

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen