OnlyFans Affiliate Programma

Onlyfans Strategie Verbeteren? Start Hier met effectievere online media!

In mijn serie over affiliate marketing programma's en aparte online verdienmodellen, ga ik steeds op zoek naar manieren om geld te verdienen via internet. En soms kom ik dan vreemde dingen tegen. Het onderwerp van vandaag is enigszins "louche", maar anderzijds ook ontzettend lucratief. Wist jij namelijk dat je online geld kunt verdienen door mooie vrouwen en knappe mannen te matchen als model? Als OnlyFans affiliate / referral verdien je maximaal 50.000 euro wanneer jij nieuwe leden inschrijft. 

In dit artikel lees je alles over hoe dit in zijn werk gaat!

Hoeveel verdien je met onlyfans? In dit artikel laat ik het je zien!Benieuwd hoe jij MEER kunt verdienen met Onlyfans? Verdiep je in Online Marketing!

Wat is Onlyfans? 

Onlyfans werd ooit gemaakt als een social media platform waar allerlei verschillende creators (meer) geld konden verdienen met hun social media content zoals foto's en video's. Het bedrijf ontstond in 2016 en is gevestigd in Londen (Engeland). Waar in het begin veel muzikanten, fitness instructeurs en influencers gebruik maakten van het platform, ontstond er al snel een invasie van sekswerkers en ädult modellen". 

Doordat het mogelijk is om content te plaatsen achter een betaalmuur en te chatten, heeft Onlyfans ondertussen de hele seks industrie ontregeld. Er zit namelijk buiten het platform en de creators / modellen niemand anders tussen die een gedeelte van de inkomsten opeist; en dat is iets wat in de modellenwereld en porno-industrie altijd ontzettend uitgemolken werd.

Hoe werkt het verdienmodel van OnlyFans? En hoeveel verdien je er mee?

Creators kunnen gratis content plaatsen op het platform wanneer ze hun betaalgegevens en persoonlijke gegevens hebben doorgegeven. De Fans kunnen vervolgens een abonnement nemen op hun account, betalen op basis van losse content (Pay-Per-View) en zelfs fooien geven. Een model of creator kan onbeperkt content plaatsen en zoveel fans krijgen als het platform toelaat.  

Het platform beheert alle inkomsten en betaald de creators / modellen zo'n 80% van alle inkomsten. Creators bepalen zelf de content en de prijzen die zij hanteren, dus het is best een goede deal. In sommige gevallen verdienen modellen er miljoenen mee!

Dit maakt het een ontzettend toegankelijk platform voor allerlei verschillende branches, want iedereen met een mobiele telefoon en een webcam kan immers content plaatsen en chatten.

Het Corona Virus gaf het Onlyfans Platform een flinke boost in 2020.

Groeicijfers schoten tijdens de corona crisis door het dak omdat veel mensen in de entertainment en adult industrie hun werk kwijtraakten. Veel branches in Nederland vielen stil en er vielen bij veel mensen inkomsten weg. Ineens lonkte het makkelijke geld dat te verdienen viel via OnlyFans. 

Vanaf het moment dat meer "normale" influencers het platform gingen promoten op Instagram, Tiktok en Youtube, werd Onlyfans als platform ook algemeen geaccepteerd. Volgens CEO Tim Stokely mocht het bedrijf in mei 2020 dagelijks gemiddeld 7000 nieuwe modellen / creators verwelkomen. Ook bezoekers namen met 200.000 per dag toe.
Hoeveel verdien je met onlyfans? In dit artikel laat ik het je zien!Leer meer over "Verleiden op het Internet" en Social Media Marketing! 

Welke tactieken gebruiken modellen om te groeien op OnlyFans? 

In principe gebruiken veel modellen en beroemdheden hun bekendheid en andere social media kanalen als catalysator voor hun OnlyFans account. Dan gebruiken ze bijvoorbeeld Instagram, Tiktok of Youtube om snel te groeien en verwijzen ze van daaruit door naar "privé content" voor mensen die via OnlyFans willen betalen. 

Hierbij is niet altijd duidelijk of het om sexuele content gaat, want als je de klachten leest over het platform schijnt dat velen hier geheimzinnig over doen, zodat mensen uiteindelijk betalen en niet krijgen wat ze hadden gehoopt.


Bella Thorne haalde in haar eerste week op OnlyFans 2 miljoen dollar op. Dit toont de enorme kracht van het online platform!Bella Thorne verdiende ontzettend veel geld via OnlyFans. Lees dit artikel verder voor het verhaal!


Nederlandse "sterren" op Onlyfans. 

 • Ferry Doedens (Acteur)

 • Fabiola Volkers

 • Sylvana Ijsselmuiden (Bekend van Dumpert)

 • Rapper Sjors Peeters

 • Rosanna en Niels (Bekend van Temptation Island).

 • Sheena James (Bekend van Instagram)


Ik wil nog even vermelden dat OnlyFans niet door iedereen gebruikt wordt om Adult Content te publiceren. Sommige influencers / artiesten gebruiken het gewoon om met hun fans in gesprek te gaan, waar het platform ooit voor werd gebouwd!

Rage: Veel geld verdienen als model of influencer via OnlyFans! 

Dat modellen er online geld verdienen op grote schaal werd het afgelopen jaar duidelijk. Tijdens de corona crisis groeide het aantal betalende abonnees sterk en de top-modellen verdienden bakken met geld via het internet Platform.

Ondertussen zijn er twee gevallen geweest van bekende influencers / artiesten die via Onlyfans in 24 uur tijd een miljoen dollar hebben verdient. Dit zijn Bella Thorne (model / influencer) en Bhad Bhabie (rapper / influencer). Bella Thorne verdiende in haar eerste week 2 miljoen dollar op en Bhad Bhabie haalde in april 2021 een nieuw record door op 18 jarige leeftijd en in 6 uur tijd tot dit resultaat te komen.


Dit brengt ons tot mijn favoriete onderwerp...


Hoe kunnen wij als affiliate / referrals geld verdienen aan OnlyFans? 

De CEO heeft in ieder geval goed nagedacht over hoe hij zijn platform snel kan laten groeien, want door een goed affiliate programma te bouwen is een interessante situatie ontstaan waarbij jij mensen kunt aanmelden en een percentage over zijn of haar omzet krijgt. We noemen dit een Second Tier of Tweederangs affiliate programma. 


De OnlyFans CEO Tim Stokely bouwde een interessant verdienmodel in voor affiliates / referrals van Onlyfans. Meer hierover in de onderstaande paragraaf!CEO Tim Stokely weet Affiliate Marketing / Referral Marketing in te zetten voor een groeispurt.


Hoe kun jij als affiliate / referral geld verdienen aan OnlyFans?

Niet alleen aan de kant van creators valt veel geld te verdienen. Het is namelijk ook prima mogelijk om als promoter aan de slag te gaan voor Onlyfans. Ben jij in staat om mooie vrouwen en knappe mannen te matchen als model? Als OnlyFans affiliate verdien je daar namelijk op een interessante manier geld mee...

Sterker nog; het is zeer de moeite waard om op zoek te gaan naar talentvolle dames of heren in jouw netwerk. Je kunt namelijk 5% van de jaaromzet krijgen voor elk model dat jij aandraagt bij het netwerk. Dit is alleen geldig voor het eerste jaar, maar als jij iemand kunt strikken die mega populair is op andere sociale media kanalen zoals Instagram; Facebook of Pinterest; kon dit lucratief eindigen. 

Helaas zijn de echte inkomsten begrensd, want je krijgt maar een commissie TOTDAT het eerste miljoen is bereikt. Zo is de affiliate fee / referral fee begrensd op 50.000 dollar per persoon. Velen zullen dit bedrag natuurlijk niet halen, maar HET IS MOGELIJK! 


Wat zijn de precieze regels van het OnlyFans affiliate / referral programma?

 • Je krijgt 12 maanden lang 5% van de omzet van elke content creator die jij aanbrengt.

 • Je moet ze in laten schrijven via jouw unieke referral link, anders kom je niet in aanmerking.

 • Jouw inkomsten worden maandelijks uitbetaald naar je rekening.

 • Je kunt alleen mensen inschrijven die nog nooit een account hebben gehad op OnlyFans.

Je zult via het internet maar net een Bhad Bhabie inschrijven! :-)  


Een van de apartste online verdienmodellen is van het Onlyfans affiliate referral programma. Je kunt hierbij geld verdienen door nieuwe modellen aan te sluiten.


De strategie voor een succesvol bedrijf met wederkerend, passief inkomen via OnlyFans.

Ik heb best een sterk idee over hoe jij als Modellenbureau / adult agency of zelfstandige Influencer veel extra geld kunt verdienen via Onlyfans. Dit idee heb ik namelijk in meerdere industrieën toegepast zien worden waardoor de eigenaar schatrijk werd. Als je de capaciteiten hebt en dit voor de lange termijn uit gaat voeren, zal dit 100% zeker positief voor je uitpakken. 

Het zou mooi zijn als jij al een netwerk met modellen / influencers hebt, maar dit is zeker niet verplicht. Dit idee is prima uit te bouwen tot een succesvolle online business. Ik heb dit idee ooit willen pitchen aan een van de bekendste Nederlandse OnlyFans modellen, maar zij zag zichzelf als ZO ONAFHANKELIJK dat ze niet open stond voor hulp en nieuwe ideeën. 

De inkomsten die ik nu ga beschrijven hebben niet alleen te maken met het affiliate / referral programma, maar vul ik aan met andere ideeën. Gewoon om te laten zien wat er precies mogelijk is. De precieze strategie achter dit online business idee is terug te vinden in de Online Marketing Tornado.

Jij moet een aantal verschillende fasen doorlopen om dit bedrijf succesvol te maken.

 1.  Jij start een sterke website die gericht is op het bouwen van een online marketing funnel. Een veelgebruikt systeem hiervoor is een Phoenix Website. Het beste is om via dit systeem een website op te zetten over "succes behalen op Onlyfans". Wanneer jij onderzoek hebt gedaan naar jouw doelgroep (de modellen) en een sterke, informatieve website hebt opgezet die de vragen van deze doelgroep beantwoordt, zal jij na verloop van tijd scoren in de zoekmachine.

 2. Jij gaat een online cursus maken waarin jij mensen helpt met het opzetten van een OnlyFans account en strategie. Nieuwe mensen, die nog aan het twijfelen zijn en die iemand zoeken die in hun schoenen heeft gestaan. Je plaatst deze online cursus in een professionele E-Learning Community, zoals Huddle. Het HOEFT niet in de erotiek te zijn, maar kan wel! Je kunt dit plan ook perfect toepassen als een influencer agency; of artiestenbureau; dat richt op normale content.

 3.  Je wilt het grootste gedeelte van jouw traject schaalbaar en geautomatiseerd inrichten. Het is namelijk een gevoelig onderwerp waarover mensen misschien niet direct in gesprek durven te gaan. Zorg ervoor dat mensen laagdrempelig in kunnen stappen voor enkele tientjes. Je maakt deze video's zelf of zoekt een vrouwelijke "coach" die video's op gaat nemen en via deze video's de modellen door de aanmeldprocedure helpt.

  Om het duidelijk te maken: Jij gaat jezelf specialiseren in OnlyFans en mensen begeleiden die hier op willen werken, maar nog niet precies weten wat ze kunnen verwachten. Je kunt bijvoorbeeld een modellenbureau starten en deze modellen actief managen. Er worden op OnlyFans dus altijd modellen gezocht; en over ieder model wat jij aandraagt krijg je 5% van de inkomsten.

 4.  De modellen die jij succesvol hebt geholpen, geef je de kans om tegen een maandelijkse betaling OF een eenmalige upsell lid te worden van een traject voor gevorderden. Hier zit een Forum bij waar OnlyFans strategie besproken wordt door leden onderling; en je kunt er af en toe gastsessies laten doen door bekende modellen.

 5.  Je kunt ook mensen gaan coachen om succesvoller te worden via jouw vervolgtrajecten. Deze doe je een aanbod van 1479,- euro per jaar en dan komen ze in een speciale community waar jij mensen via webinars en persoonlijke begeleiding helpt om beter te worden en hun inkomsten te verhogen.

 6.  Ken jij geen mooie vrouwen of knappe mannen? Om jouw modellen te bereiken ga je online adverteren via Google en social media. Je kunt ook grote influencers benaderen om te kijken of ze interesse hebben in meer inkomsten via Onlyfans.

 7.  Uiteindelijk zorg je dat jouw online cursus en vervolgtrajecten gepromoot kunnen worden via een affiliate marketing netwerk zoals Plug & Pay. Hierdoor gaan mensen jouw bedrijf promoten en vinden meer modellen jouw producten en services.

  Wanneer dit allemaal staat, zie je dat er wederkerende inkomsten binnen komen van de modellen die jij geholpen hebt. Zij kunnen met elkaar in gesprek over modellenwerk en OnlyFans in een digitale community zonder pottenkijkers. Mensen die echt talent hebben of verder willen gaan, kun je verder begeleiden wanneer ze met je mee groeien in jouw bedrijf. 


Ben jij de nieuwe OnlyFans Scout voor mooie vrouwen en knappe mannen?

Dus... Ben jij de nieuwe OnlyFans scout van Nederland? Dan moet je zo snel mogelijk op zoek naar mooie vrouwen en knappe mannen om deze online business te starten! Het zal vast niet zo makkelijk zijn dan hoe ik het laat klinken, maar deze manier van online business bouwen via online cursussen werkt zeker! Door jouw eigen netwerk of door actief op zoek te gaan naar Instagram en Tiktok influencers verhoog je de kans op succes aanzienlijk. 

In dit artikel legde ik uit hoeveel geld er te verdienen valt als model op OnlyFans EN als Affiliate / Referral door mensen te introduceren bij dit online platform. Als jij mensen gaat begeleiden door het aanmeldproces en het opzetten van hun "OnlyFans carrière", valt hier op meerdere manieren een goed inkomen mee te verdienen. In de vorige paragraaf legde ik uit hoe je dit via online cursussen en een e-learning membership community kunt monetizen en promoten.

Wil jij weten hoe je dit kunt doen? Dan kun je overwegen om dit boek te bestellen, waarin schrijvers Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren deze online business strategie volledig uitleggen. Hier kan eventueel ook de bijbehorende videocursus van IMU Plus bij worden gekocht. 

Wil jij meer informatie over hoe dit via de juiste technische tools mogelijk gemaakt kan worden?

Neem contact met me op of kijk direct op de website van het online marketing bedrijf dat de tools levert om dit online business concept technisch mogelijk te maken. 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Affiliate Marketing kennisbank! Je bevindt je momenteel in de categorie Affiliate Marketing voor Affiliates

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen