Partner met het affiliate netwerk van Tradetracker als affiliate marketeer

Online Geld verdienen via jouw website? Start als affiliate bij Tradetracker affiliate netwerk!

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over Online Geld Verdienen Via een Website terecht gekomen bent. 


Waarom dit artikel over online geld verdienen via een Website?

Wil jij graag geld verdienen met jouw website over jouw passie? In dit artikel leg ik jou uit via welk affiliate netwerk jij geld kunt verdienen vanuit huis door te schrijven over jouw passie. Daarbij leer ik jou hoe jij vanuit een brede categorie steeds verder omlaag kunt werken, en daarbij eindigen we bij de goed lopende niche "Wintersport". Lees dus snel verder, dan kun jij binnenkort via Tradetracker jouw werk gaan monetizen. 


Word lid van Tradetracker en ga speuren naar geschikte campagnes!

Zoals jij wellicht weet, schrijf ik voornamelijk over affiliate marketing. Via affiliate marketing promoot jij via jouw eigen website of Youtube kanaal producten van andere websites en webshops. Zo hoef jij zelf geen spullen in te kopen of voorraad op te slaan. Dit werkt volledig geautomatiseerd en jij hoeft alleen maar door te verwijzen naar andermans producten. 

Dit is op allerlei verschillende manieren mogelijk, maar het belangrijkste voor mij is dat ik dit volledig op mijn eigen manier kan opbouwen en daardoor ook producten kan kiezen die binnen mijn eigen doelgroep passen, dus waaraan mijn doelgroep ECHT iets heeft!

En dat kun jij ook leren!Deze afbeelding laat de product categorieën zien van het affiliate netwerk tradetrackerDeze categorieën stonden live op het Tradetracker affiliate netwerk in maart 2021! 

Het affiliate netwerk Tradetracker heeft tientallen productcategorieën 

Tradetracker is EEN van de belangrijkste affiliate marketing netwerken waar ik mee werk. Dit is een van de betrouwbaarste partners in Nederland. In januari 2021 was het mogelijk om 36 verschillende productcategorieën te kiezen, met in totaal 1623 actieve campagnes die door publishers gepromoot kunnen worden. Voorbeelden van categorieën op dit platform zijn bijvoorbeeld "reizen en vakanties", "sport", "games en spellen", "auto's en fietsen" en zelfs "erotische artikelen". 

Wanneer jij jouw website inschrijft bij Tradetracker, kun jij starten met producten promoten uit zelfgekozen categorieën. Dit is volledig gratis en duurt maar enkele dagen als jouw website er netjes uit ziet. Je moet er rekening mee houden dat je richt op betrouwbare partners die ook wat geld opleveren, maar niet te duur zijn. Je kunt jezelf de vraag stellen: zou ik hier zelf artikelen kopen wanneer een onbekende het aan zou raden via internet? Om te laten zien hoe dit precies werkt, richt ik in dit artikel op enkele partners die te vinden zijn in de productcategorie over sporten. In deze productcategorie op Tradetracker zijn 111 aanbieders actief. 


Je kunt hierbij denken aan partners die hun producten aanbieden zoals:

  • Aktiesport.nl (commissie op de omzet die jij genereert: 6%) 

  • Bodystore.nl (commissie op de omzet die jij genereert: 8%)

  • Onlineskateshop.nl (commissie op omzet die jij genereert: 5%)

  • Voetbalshop.nl (commissie op omzet die jij genereert: 8%)

  • Topsnowshop.nl (commissie op omzet die jij genereert: 8Zo zie je dat het heel goed mogelijk is om vanuit jouw passie vanuit huis geld te verdienen, simpelweg door producten van andere webshops aan te bieden via jouw website en/of social media kanalen

Naast deze kleinere partners, zijn er ook heel veel grote webshops binnen het sportgenre die "in-house affiliate netwerken" hebben. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Nike (maximaal 11%) en Footlocker.


Om goede resultaten te gaan behalen met jouw website, is het natuurlijk belangrijk om een totaal aanbod binnen een bepaalde categorie (oftewel een niche) te kunnen aanbieden. Op deze foto zie je een voorbeeld van producten uit het wintersport niche, die als affiliate verkocht kunnen worden.Het Wintersport Niche zou een goede kans zijn om een online business in te starten.


Een voorbeeld van een populair niche in Nederland: Wintersport.

Wanneer jij via Google zoekt op Wintersport, kom jij al snel een aantal producten tegen die hier mee te maken hebben. 

Zo merk jij al snel dat mensen die geïnteresseerd zijn in wintersport, ook geïnteresseerd zijn in ski's, snowboards, skipassen, reiskoffers, en wintersportkleding. Vaak zijn dit prijzige producten, dus met een prima marge. Daarbij komt dat je ze met meerdere services binnen datzelfde proces te helpen zijn!  

Als jij vervolgens naar de categorie van reizen gaat binnen Tradetracker, kom jij al snel aanbieders tegen van wintersportvakanties. Je kunt bezoekers kant en klare wintersportvakanties laten zien, of het zelf compleet maken door via booking.com en skyscanner door te verwijzen naar de beste wintersportlocaties. 

Afhankelijk van hoe de mensen uiteindelijk op wintersport gaan, zitten daar nog toevoegingen aan. Wanneer jouw bezoekers met de auto gaan, hebben ze wellicht interesse om via Bol.com een ophangsysteem te kopen om hun ski's op hun auto te kunnen maken.

Of wellicht willen ze wel op wintersport, maar kunnen ze nog niet skiën of snowboarden. Dan kun jij ze doorverwijzen naar een cursus bij een indoor winterparadijs in Nederland, en daar een kleine commissie op verdienen.

Voor de echte waaghalzen die ook hun hele wintersport willen filmen, verwijs je ze door naar GoPro actiecamera's. Hiermee kunnen ze de vetste beelden maken tijdens hun reis! 

Zo ga jij op lange termijn leren om jouw doelgroep steeds meer waardevolle aanbiedingen te kunnen doen met behulp van verschillende partners. En dit kun jij jarenlang uit blijven breiden met gerichte content.


Wat heb je nodig om met affiliate marketing te starten?

Je moet een website hebben die er netjes uit ziet, waarmee jij content publiceert. Deze content kun jij via andere social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Youtube, en Whatsapp promoten. 

Meer informatie over hoe jij aan de slag kunt met zelf een eigen website maken. Daar laat ik precies zien welke partners jij kunt gebruiken en wat jij moet doen.

Je kunt in de online marketing cursus van IMU Plus precies leren hoe je een online business bouwt en beter vindbaar bent via internet. Ik heb onlangs ook een review over deze online cursus en de bijbehorende online marketing community geschreven. Daarin leg ik uit waarom ik denk dat dit de beste online marketing cursus is die je in Nederland zult vinden. Je leert er van A tot Z welke processen jij moet doorlopen en krijgt inzicht in hoe dit proces het leven van anderen heeft veranderd. Lees via deze link de IMU Plus Review!

Meer weten over online geld verdienen?

Wil jij meer weten over hoe jij online geld kunt verdienen met jouw website? Of wil jij meer lezen over hoe jij jezelf aan kunt melden bij het affiliate netwerk van Tradetracker? Bekijk dan de website van het bedrijf, en jouw visie ten opzichte van het internet zal ontzettend veranderen! 

Wil je mijn content over geld verdienen via internet volgen? Abonneer je dan op een van mijn social media kanalen en dan stuur ik jou regelmatig nuttige tips! Of vraag me om advies via Instagram, wellicht kan ik je op een andere manier vooruit helpen door af en toe met je mee te kijken! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Affiliate Marketing kennisbank! Je bevindt je momenteel in de categorie Affiliate Marketing voor Affiliates

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen