Answer the Public Affiliate Programma

Affiliate worden voor Answer the Public?

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over het Answer The Public Affiliate Programma terecht gekomen bent. 


Waarom Answer The Public Promoten als Affiliate?

Ik ben een groot fan van affiliate programma's met wederkerende of opbouwende inkomsten. En soms kom ik pareltjes tegen die ik wil delen met mijn achterban. Zo ontdekte ik een tijdje terug Answer the Public, een gratis tool die jij kunt gebruiken voor jouw zoekmachine optimalisatie. 

En bijzonder genoeg, hebben weinig affiliate marketeers deze tool in hun "promotie pakket" zitten. Wat is de reden? Dat Answer the Public in de basis voor iedereen gratis te gebruiken is. Maar er is dus ook een professionele versie die populair is bij grotere zelfstandige ondernemers en online marketing bureaus. En het heeft een verassend lekker affiliate programma! 

In dit artikel lees je meer over het affiliate programma van Answer the Public! 


Dit is het start scherm van Answer the Public. Via Answer the Public kun je zoekwoord onderzoek doen als ondernemer.De online software tool voor gerichte keywords: Answer the Public!

Wat is Answer the Public en waarom is het affiliate programma zo interessant? 

Lees hier mijn Answer the Public Uitleg, want in dit artikel wil ik voornamelijk aandacht besteden aan het affiliate marketing programma van deze software tool. Kortgezegd: Je kunt deze online marketing tool gebruiken om jouw content te optimaliseren op basis van populaire long tail zoektermen in de Google Zoekmachine. En Answer the Public is een van de weinige tools die in dit specifieke doel voorziet. Door real-time data te verzamelen en op een gestructureerde manier aan te bieden aan online marketeers kunnen deze hun online marketing strategie verbeteren.

Dit is een verassend goed affiliate programma. De kans is klein dat mensen echt kopen, tenzij ze groeien, maar als dat gebeurt weet je wel dat je jarenlang commissies krijgt! Omdat dit een software tool is met een abonnement zie je elk jaar een commissie van 30% terugkomen.  

Daarnaast gaan de kosten van een abonnement omhoog wanneer bedrijven groeien en hun abonnement upgraden. En wanneer de kosten stijgen, stijgen de commissies met ze mee.  


Op deze afbeelding zijn de kosten van answer the public te zien! Hiermee leg ik de kracht van het affiliate programma uit.

Aan de hand van de bovenstaande afbeelding laat ik zien wat je kunt bereiken als affiliate Publisher van software programma's zoals Answer the Public. Je ziet dat wanneer iemand een betaalde versie neemt, ze direct 79$ per maand betalen. Dat is 948$ per jaar. Je ontvangt dan als affiliate een commissie van 284$ voor een jaar. 

Die 284$ komt elk jaar terug zolang het abonnement actief blijft, voor elke klant die jij via jouw website inschrijft. Dus dat is op zich al een leuke deal.

Maar er zit nog een bonus aan verbonden. Er is namelijk ook nog een Enterprise account voor grotere ondernemers. Groeit de ondernemer die jij inschreef tot een grotere organisatie, die in de komende jaren een Enterprise account nodig heeft, dan kun jij rekenen op een jaarlijkse commissie van 1.436$

Alleen dat is al de reden waarom het nooit slecht is om te richten op Business 2 Business Software oplossingen.

Het answer the Public affiliate programma geeft mooie kansen voor slimme marketeers. Lees in dit artikel hoe je het kunt groeien!Wil jij jouw Affiliate Strategie Verbeteren? Dan is dit boek over SEO en Conversie een Must Read!

Zelf aan de slag als affiliate voor Answer the Public?

Wil jij zelf aan de slag met het affiliate marketing verdienmodel? Dan is Answer the Public een goed programma om zelf te gebruiken voor jouw zoekmachine optimalisatie, het wellicht aan te schaffen (voor grotere spelers) en daarnaast ook om te gaan promoten als affiliate. Het is een van de programma's die zeer de moeite waard zijn om er tijd en geld in te investeren zodat jouw resultaten op de lange termijn kunnen groeien. 

Je kunt er simpelweg een groeiende asset mee bouwen waarvan de inkomsten niet alleen wederkerend zijn, maar ook nog eens de potentie hebben om op lange termijn meer waard te worden wanneer jouw klanten na verloop van tijd succesvoller worden en groeien richting duurdere abonnementen. 

Weet jij nog niet hoe je zelf affiliate marketing kunt toepassen? Lees dan mijn kennisbankartikelen en reviews over de Internet Marketing Unie van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Zij runnen de leidende online marketing cursus van Nederland waar je alles kunt leren over het bouwen van een succesvol online marketing bedrijf. 

Online Marketing is een proces dat jij kunt leren als je investeert in jouw kennis over het internet. Wanneer jij start via de Online Marketing Tornado van de Internet Marketing Unie is het heel goed mogelijk om hier snel in te groeien!

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Affiliate Marketing kennisbank! Je bevindt je momenteel in de categorie Affiliate Marketing voor Affiliates

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen