Jacko Meijaard Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate Marketing Revolutie Review | Ervaringen met Jacko Meijaard [+ 10K Club Review]

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn Affiliate Marketing Revolutie Review terecht gekomen bent. 


Waarom een Affiliate Marketing Revolutie Review?

In dit artikel met een uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie Review staan mijn ervaringen met Jacko Meijaard en zijn online cursus traject centraal. Ook zijn coachingstraject genaamd de 10K Club; Jacko's website InternetSuccesgids.nl; en Jacko's Boek "De Laptop Lifestyle" komen aan bod.

Jacko is een slimme ondernemer die kosten noch moeite heeft gespaard om zichzelf de afgelopen jaren erg succesvol te maken. En voor mij persoonlijk is hij een groot voorbeeld geweest, omdat ik dezelfde technieken zelf in mijn bedrijf ben gaan toepassen. 

Sommige content die ik via mijn bedrijf uitbreng is gericht op het Affilliate Marketing verdienmodel. Door artikelen te schrijven en video's te maken over producten en diensten; kan ik commissies verdienen over de verkoopprijs. En dat is kortgezegd het proces dat Jacko Meijaard aan zijn studenten leert.

Als jij wilt weten hoe dit precies werkt en hier zelf ook geld mee wilt leren verdienen, kan ik je de online cursus van Jacko Meijaard aanbevelen. ECHTER, ik promoot in dit artikel ook een product dat (in mijn optiek) nog beter is dan de cursussen van Jacko Meijaard en ZEKER voor beginners een stuk makkelijker en goedkoper is... 

Je bent meer eigenaar van het proces en minder afhankelijk van externe partners of factoren... Benieuwd wat het is? Meer aanknooppunten zijn hier te vinden, en voor meer info kun je natuurlijk ook doorscrollen...

Zoals je op de onderstaande afbeeldingen ziet heb ik Jacko Meijaard in het verleden nog ooit geïnterviewd over zijn online bedrijven.

In deze affiliate marketing revolutie review bespreek ik mijn ervaringen met Jacko Meijaard van de InternetSuccesgids.


In deze affiliate marketing revolutie review bespreek ik mijn ervaringen met Jacko Meijaard van de InternetSuccesgids.


In dit interview over de Affiliate Marketing Revolutie komen onderstaande zaken aan bod:

In 2020 interviewde ik Jacko over zijn online aanbod als internet ondernemer. Voordat ik deze cursus (die ik zelf gevolgd heb) verder wilde gaan promoten vond ik het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle aspecten binnen zijn online business. Ik stelde hem een aantal vragen over onderwerpen zoals:

1. Wat is affiliate marketing?

2. Is affiliate marketing voor iedereen mogelijk?

3. Wie is Jacko Meijaard? 

4. Wat heeft hij cursisten te bieden?

5. Hoe is dit allemaal ontstaan?

6. Wat zou hij anders doen als hij terug kon? 

7. Wat zijn zijn doelen voor de toekomst?

Al bij al, een zeer nuttig interview voor mensen die twijfelen om met affiliate marketing aan de slag te gaan. De onderstaande video laat het interview zien dat ik deed met Jacko Meijaard.


Wie is Jacko Meijaard en hoe ziet zijn bedrijf er uit?

Jacko Meijaard heeft een mooi vermogen opgebouwd met affiliate marketing. Hij was er als een van de eerste online ondernemers bij en keek goed naar Amerikaanse ondernemers die voor lopen op de Nederlandse markt. Op die manier wist hij een groot aantal eigen websites te bouwen en ging daarnaast focussen op eigen digitale producten zoals online cursussen (de Affiliate Marketing Revolutie) en een bijbehorend online coaching traject (de 10k club). 

Hoewel Jacko zelden inzicht geeft in zijn websites, is het aannemelijk dat hij enkele tientallen websites in bezit heeft. Deze cijfers heeft hij in eerdere interviews regelmatig genoemd. Hij geeft hierbij ook aan dat hij het werk voornamelijk uitbesteedt aan goedkope schrijvers en zelf het management doet.

Benieuwd waar kansen liggen voor een online bedrijf? Bekijk mijn eigen video!


Jacko Meijaard Cursus: De Affiliate Marketing Revolutie Review

Met de affiliate marketing revolutie leert Jacko startende online ondernemers hoe affiliate marketing in elkaar zit. Hij leert hoe je een website bouwt; hoe je producten kiest; hoe je een doelgroep kiest en hoe je vervolgens de producten van affiliate partners aan de man kunt brengen.


Kortgezegd bestaat zijn Huddle Leeromgeving uit de onderstaande onderdelen:

  • Internet Succesgids Forum; waar affiliate marketeers met elkaar in gesprek gaan;

  • Internet Succesgids Inloggen op het ledengedeelte met meerdere cursussen en live webinars;

  • Extra coaching en tegenwoordig zelfs de mogelijkheid om teksten uit te besteden;

  • Jacko Meijaard heeft samen met Leon Gotye ook een eigen website bouwer gelanceerd in SaaS vorm;

Als mensen met online ondernemen en affiliate marketing willen starten, moeten ze volledig achter deze keuze staan en zich goed VOORBEREIDEN, want het is niet iets wat je in een paar weken doet. Affiliate marketing is een lange termijn pad dat jij moet kiezen, waarbij je ook jaren bezig moet blijven met studeren, websites leren bouwen en geld investeren voor betere tools. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar kan mooie financiële resultaten en een vrij leven opleveren.

Mijn review van Jacko Meijaard bestaat dan ook uit een positieve aanbeveling voor de Affiliate Marketing Revolutie, met daarbij een aantal algemene aandachtspunten en informatie over zijn werkwijze en inkomstenstromen. Het is namelijk een goedkope cursus, maar kost aardig wat geld om "verder te gaan" wanneer jij alle basis informatie hebt voltooid.

Op de onderstaande afbeelding zie je het aanbod van de affiliate marketing revolutie trainingen.

Dit is de affiliate marketing revolutie leeromgeving van Jacko Meijaard. Hier kunnen studenten alles leren over affiliate marketing.Het aantal "Pagina's" is het aantal video modules per training. Dus in Affiliate Marketing Revolutie 4.0 zitten 69 video's.

Mijn ervaring met de affiliate marketing revolutie + 10K club...

De online marketing cursus van Jacko heeft in meerdere stadia van mijn online projecten veel voor mij betekend. De mindset die hij promoot vanuit zijn eigen leven en online business, ben ik ook gaan toepassen. Als startende (online) ondernemer kun jij er ontzettend veel baat bij hebben, want Jacko weet bij consistente en gemotiveerde deelnemers een zaadje te planten, waarmee op lange termijn een boom kan groeien. 

Jacko geeft met de cursus alle basis informatie om te starten met online ondernemen. En dat kan hij zich als ervaringsdeskundige ook prima veroorloven.

Het Forum van de affiliate marketing revolutie is door Jacko Meijaard opgebouwd om online ondernemers met elkaar in contact te brengen. Hier gaan affiliate marketeers dan ook met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen!Het Forum van de affiliate marketing revolutie is door Jacko Meijaard opgebouwd om online ondernemers met elkaar in contact te brengen. Hier gaan affiliate marketeers dan ook met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen!

Het wereldje van online ondernemen en affiliate marketing is klein en Jacko is een van de grote spelers in Nederland. De meeste mensen die geïnteresseerd zijn in online marketing zullen zijn naam wel kennen. Hij is een betrouwbare bron van kennis, houdt zich aan zijn afspraken en zijn cursus helpt om de wereld van online ondernemen en affiliate marketing te begrijpen. 

Daarbij laat hij regelmatig heel goede cijfers van zijn inkomsten zien en daar uit blijkt dat het mogelijk is om veel geld te verdienen. Op zijn social media pagina's staan soms foto's van duizenden euro's per dag! Jacko was dan ook een van de eerste Nederlanders die dit ging doen en heeft er bijna 10 jaar aan moeten bouwen om op dit punt te komen. 

Daarbij komt een gedeelte van zijn inkomsten van zijn cursussen en coachingprogramma af, dus staar je vooral niet blind op de bedragen die hij verdient. Dit zal voor jou waarschijnlijk een heel stuk lager zijn in het begin en het komt ZEKER NIET vanzelf! Je moet er op de lange termijn voor blijven werken. Zelf had ik pas geleden mijn eerste commissie na 4 maanden bouwen! Maar dat voelde dan ook heerlijk! In passief inkomen geloof ik dan ook niet!

De 10K Club van Jacko Meijaard is een exclusieve leeromgeving voor leden die Jacko's Upsell van 1500,- euro hebben afgenomen. Hier zitten enkele honderden leden in.De 10K Club van Jacko Meijaard is een exclusieve leeromgeving voor leden die Jacko's Upsell van 1500,- euro hebben afgenomen. Hier zitten enkele honderden leden in.

De 10K Club extra Coaching Ervaringen

Daarnaast nog een tweede aandachtspunt, dat jij in je voordeel moet benutten. De bedragen die Jacko voor zijn "producten voor gevorderden" vraagt zijn niet goedkoop. Ik twijfelde daarom enigszins of ik deze aan zou bevelen aan startende affiliate marketeers. Jacko beantwoordt hier eerlijk een aantal vragen over in het interview. Hij is een succesvolle ondernemer die zijn kennis en ervaring deelt. En met deze kennis en ervaring IS het mogelijk om op lange termijn veel geld te verdienen. 

De beste tip die ik jou kan geven: Volg je hart en vraag jezelf af of je op lange termijn het doorzettingsvermogen kunt opbrengen om te investeren. Jouw doelen in online marketing gaan niet slagen als je er niet met 200% voor gaat. En je moet echt de stappen volgen die hij je zegt. Ga daar zelf niet creatief in wezen, en naar betere oplossingen zoeken, want eerlijk is eerlijk, ik heb daar grote fouten mee gemaakt.

Ik kan jou aanraden om eerst zijn boek te lezen en daarna pas aan zijn cursus te beginnen. Niet alleen omdat je meer inzicht moet verkrijgen in het onderwerp, voordat jij begrijpt wat je aan het doen bent, maar ook omdat je dan niet meteen geld uit hoeft te geven. Het boek is naar mijn mening beter dan de cursus. Wanneer jij dat gelezen hebt, begrijp je veel beter waar je aan begint.

Verder wil ik zeggen, dat als jij gemotiveerd bent en jezelf onder controle hebt, het zeker kan werken. En als dat zo is, lig jij echt niet meer wakker van het geïnvesteerde geld. Dan kun je wellicht het droomleven gaan leiden dat je voor ogen hebt! Denk daarom vooraf heel goed na over wat jij wilt bereiken, hoe graag je het wilt en tot hoe ver jij durft te gaan. Doe je dat niet? Dan ga jij wellicht investeringen doen die je beter in iets anders had kunnen steken!

Uiteindelijk is het een fijne cursus. Het geeft veel informatie, en veel mindset coaching. Jacko geeft ontzettend veel voorbeelden van persoonlijke informatie, die heel hard binnenkomen als je op datzelfde moment met hetzelfde worstelt. Dus wanneer jij serieus aan de slag gaat met affiliate marketing en Jacko's cursus, ontstaat er in jouw hoofd een "biologische klok" voor succes. 

Als jij daar verder in wilt gaan en die stappen volgt, zal er op lange termijn resultaat komen. Maar begrijp wel waar je mee bezig bent, want anders ga je fouten maken en heeft het allemaal geen zin. Je moet die cursus echt meerdere malen volgen voor je dat snapt. Bij mij kwam dat pas nadat ik alles fout had gedaan en weer opnieuw begon, na 6 maanden werk. Kortgezegd leer je dit het beste door fouten te maken.

Op deze afbeelding staat de kaft van het online business boek Bestel de Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard via deze link om te kijken of de cursus iets voor je is!

Conclusie over Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie / 10K Club

Jacko heeft mij heel veel kennis en inspiratie gegeven om mijn eigen zaken beter te regelen. Zijn content heeft mij door moeilijke tijden heen gesleept, en ik ben een van de mensen die het heel graag wilde EN door heeft gezet. Maar ik was niet op alle momenten even tevreden met zijn werkwijzen en ik voelde mij soms "dom" door het geld wat ik er aan besteed had wanneer het tegen zat. 

Zelf heb ik dat om weten te zetten in een motivatie om harder door te zetten en meer te focussen, maar dat moet je wel op lange termijn waar kunnen maken om hier succesvol in te worden! Zelfs met heel erg veel tijd hoeft affiliate marketing geen vruchten af te werken.

Denk daarom altijd aan de juiste platformen (Wordpress), nodige tools die Jacko bespreekt (Google Analytics, Google Search Console; Google Trends; Semrush, KeywordFinder, Ubersuggest) en het optimaliseren van jouw website door bijvoorbeeld in SEO te schrijven. Wanneer je dit wilt gaan doen, zul je tijd en geld moeten investeren. En aan de tools en cursussen verdient Jacko geld. 

Dat is geen schande, maar het maakt Jacko in principe niet veel uit of jij slaagt of niet. De bal ligt bij jouzelf, en hoe hongerig jij bent naar succes op lange termijn. Jacko geeft alleen de tools die jij nodig hebt. Maar je moet het uiteindelijk zelf begrijpen en DOEN. Als je dat begrijpt, en zover bent, dan kun je er best aan beginnen. 

De Online Marketing Tornado is een boek waarin het bouwen van een online marketing business centraal staat. Het is een aanrader voor iedere online ondernemer die met zoekmachine marketing aan de slag wil!Lees dit boek voor NOG betere informatie over het starten van een eigen online bedrijf...

Een sterk alternatief voor Jacko Meijaards Affiliate Marketing Revolutie

Hoewel Jacko Meijaard zeker geen slechte cursus neerzet; is het op mij vaak overgekomen alsof het echt een lange termijn traject is. Als startende online marketeer zonder enige voorkennis was het lastig om er doorheen te komen en de juiste keuzes te maken. 

Pas toen ik overstapte van Jacko Meijaard naar de Internet Marketing Unie van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren begon mijn bedrijf sneller te groeien. Hiervoor had ik wel eerst het opstapje van Jacko Meijaard nodig om mijn verlangen naar een online business te groeien, maar achteraf was ik liever direct bij IMU gestart...

Voor beginners is het makkelijker om via de Internet Marketing Unie te starten, dan via Jacko Meijaard. Het is tevens ook een stuk goedkoper om het volledige cursustraject van de Internet Marketing Unie te doorlopen. Lees mijn Internet Marketing Unie kennisbank waar je de online marketing cursussen kunt vinden die iets minder specifiek gericht op affiliate marketing zijn.

Denk jij dit te hebben? En durf jij dit avontuur aan te gaan? Dan is het affiliate coaching traject van Jacko Meijaard waarschijnlijk wel iets voor jou!

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Affiliate Marketing kennisbank! Je bevindt je momenteel in de categorie Affiliate Marketing voor Affiliates

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen