Affiliate Programma Fiverr voor affiliates

Hoe verdien je geld als affiliate voor Fiverr?

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over het Fiverr Affiliate Programma terecht gekomen bent. 


Waarom dit artikel over het Fiverr Affiliate Programma?

Fiverr is een platform waar internationale freelancers en bedrijven samenkomen om elkaars vraag en aanbod te combineren. Maar wist jij dat Fiverr ook interessant is voor affiliates? In dit artikel beschrijf ik hoe je online geld kunt verdienen als affiliate voor Fiverr. Je kunt verschillende services promoten en jij kunt hier in principe direct mee aan de slag! 

Fiverr is een van de affiliate programma's die ik beschrijf in mijn artikel over wederkerende commissies en second tier inkomsten. Hier staat een verzameling van affiliate programma's die bovengemiddeld veel waarde opleveren wanneer je hier als affiliate voor lange termijn mee aan de slag gaat! 

In de onderstaande video neem ik je mee door de kern van dit artikel, maar ik nodig je ook van harte uit om de content te lezen! 

Wat heeft Fiverr te bieden voor bedrijven en freelancers?

Fiverr is een freelancer platform waar freelancers hun diensten aanbieden voor zaken zoals grafisch design, digitale marketing, schrijfwerk en vertalen, video bewerking en animatie, muziekproductie en audiobewerking en data analyse. Via dit platform worden honderden verschillende diensten geleverd door professionals aan bedrijven over de hele wereld. 

Check wat voor klussen via Fiverr worden aangeboden!

Op deze afbeelding staan een aantal voorbeelden van Freelancer jobs via Fiverr.Een beperkt overzicht van de Diensten van Fiverr die jij als affiliate kunt promoten!

Hoe werkt Fiverr dan precies? 

Bedrijven uit rijke landen gaan soms op zoek naar goedkopere freelancers uit arme landen. Daar tegenover staat dat goedkope freelancers uit arme landen op zoek gaan naar rijke bedrijven. Beide partijen zijn op zoek naar economisch voordeel door op deze manier te werken; en ik denk dat dit de gemiddelde prijs ook omlaag drukt; maar freelancers kiezen zelf om hun diensten er aan te bieden. Het online platform Fiverr handelt alles tussen deze partijen af en vraagt daar een commissie voor.

Het Fiverr platform geeft zeker kansen voor meerdere partijen. Ik heb regelmatig via sociale media contact gehad met freelancers vanuit Fiverr, die heel goed in staat bleken om via dit platform een salaris te verdienen dat ver boven het gemiddelde salaris in hun eigen land ligt. Op sommige plekken is weinig werk, waardoor dergelijke online platformen een oplossing bieden. Ook spelen in sommige gevallen de schommelende wisselkoersen een grote rol, waardoor werken voor dollars of euro's erg interessant is. 

Tegenwoordig ligt de focus bij Fiverr ook bij het opleiden van freelancers via online cursussen, zodat mensen op een betaalbare manier kunnen investeren in zichzelf.

Wat mij positief opviel tijdens testen met Freelancers via Fiverr

Eigenlijk kun jij voor iedere klus die jij uit wilt besteden wel een geschikte freelancer vinden op Fiverr. Dat is in het begin zeker wennen en kan ook zeker tegenvallen, maar wanneer jij de eerste keer durft te investeren heb je ook de mogelijkheid om mooie samenwerkingen tegen te komen met mensen die je vooraf nooit had verwacht.

Wat mij persoonlijk opgevallen is aan Fiverr, is dat hier hoog opgeleide mensen werken vanuit ontwikkelingslanden. De communicatie met de freelancer loopt dan soms wat moeizaam en je moet rekening houden met verschillende tijdzones, maar ze kunnen en willen zeker werken! Als je dit kunt managen scheelt het uurtarief aanzienlijk. 

Tijdens mijn experimenten met Fiverr werkte ik onder andere met mensen uit Venezuela, Kenia en de Filippijnen. Persoonlijk heb ik maar 1x het gevoel gehad dat ik echt met mensen werkte die het heel erg slecht hadden. Dit was een minder prettige ervaring in de Filipijnen, waarbij de vrouw in kwestie vanuit een internetcafé online klusjes moest doen, want ze had zelf geen laptop of telefoon. Dat was wel confronterend, maar daardoor voelde het van de andere kant wel goed om haar een inkomen te bieden...

Daarbij komt dat ik in Nederland met freelancers minimaal 8x zoveel geld kwijt zou zijn, en niet zou kunnen garanderen dat het dan perfect zou lopen. Als er nu iets fout gaat, is de schade makkelijk te overzien en herstellen.

Laten we naar het Affiliate Programma van Fiverr gaan kijken, maar check eerst even snel wat ik hier voor je heb...

Het onderstaande boek helpt jou om je Website en Social Media Kanalen te verbeteren; Webpsychologie toe te passen in jouw content; en digitale producten te bouwen! 

Het Fiverr Affiliate Programma geeft kansen aan slimme marketeers. Niet alleen omdat je zelf werk uit kunt besteden maar ook kunt promoten!Klik hier als jij meer inspiratie zoekt om de resultaten van je online bedrijf te optimaliseren! 

Hoe werken de affiliate partnerships van Fiverr?


Het Fiverr Affiliate Programma geeft kansen aan slimme marketeers. Niet alleen omdat je zelf werk uit kunt besteden maar ook kunt promoten!


Het is top voor mensen die locatie onafhankelijk willen leven of ondernemen. Je kunt Fiverr op meerdere manieren monetizen als een (passieve) inkomstenbron via affiliate marketing. Het werkt van meerdere kanten, en maakt het daardoor ook nog eens extra interessant om via meerdere kanalen te promoten. 

Zo kun jij bijvoorbeeld zelf freelancers aandragen, zelf bedrijven aandragen en daarnaast ook nog commissies verdienen over cursussen op het platform. Maar hoe werken de affiliate partnerships van Fiverr precies?

 • Wat als jij anderen doorverwijst naar cursussen van Fiverr?
  Wanneer jij freelancers doorverwijst naar de cursussen op het platform van Fiverr, verdien jij 30% van de totale verkoopprijs.

 • Wat als jij bedrijven doorverwijst naar Fiverr?
  Wanneer jij als affiliate partner nieuwe bedrijven naar het platform kunt verwijzen die daar samen gaan werken met freelancers, kun jij een bonus ontvangen van 100$ + 10% van de omzet voor een tijdsperiode van 12 maanden. De enige regel is dat de omzet van dat bedrijf ook minimaal 100$ is, voordat het uitbetaald wordt. Wanneer jij serieuze bedrijven aandraagt is dit uiteraard goed te doen.

 • Wat als jij freelancers doorverwijst naar Fiverr?
  Wanneer jij nieuwe freelancers doorverwijst naar Fiverr ontvang jij 50% over hun eerste inschrijving voor het platform. Persoonlijk ben ik hier niet zo'n fan van, omdat ik vind dat de kosten bij bedrijven moeten liggen in plaats van bij freelancers.

 • Wat als jij nieuw affiliates aanbrengt bij Fiverr?
  Wanneer jij nieuwe affiliate partners doorverwijst, krijg jij 10% van de totale omzet die zij draaien op het platform! Dit is dus een prima 2nd tier affiliate programma om bij betrokken te raken! 


Op deze afbeelding staat een promotie voor het affiliate programma van Fiverr.

Is het interessant om als affiliate te werken voor Fiverr?

Als jij een relevante online business hebt is het zeker interessant om als affiliate te werken voor Fiverr. Er zijn vele mogelijkheden om op lange termijn geld te verdienen via het affiliate marketing programma en het netwerk heeft een goede reputatie. Daarnaast is het ook gewoon een goed bedrijf om in de gaten te houden, want het combineert betaalbaar werk met een goede kwaliteit. Daarom geeft het je ook de mogelijkheid om meer in mensen te investeren en levens te veranderen van mensen in arme(re) landen.   

Als jij durft te testen en investeren, kun jij best goede resultaten behalen aan alle zijdes van Fiverr's producten en diensten. Dus doe er je voordeel mee! Wil jij weten hoe je zelf affiliate partner kunt worden van de producten en services van Fiverr en daarmee commissies kunt verdienen? Kijk dan in de footer van de bovenstaande link en daar kun je je aanmelden als affiliate! 

Veel succes met het promoten! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Affiliate Marketing kennisbank! Je bevindt je momenteel in de categorie Affiliate Marketing voor Affiliates

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen