Domeinnaam registreren Neostrada Review

Neostrada Review 2022 | Domeinnaam en hosting registreren voor je website of landingspagina!

Jij wilt als online ondernemer starten met een eigen website maken of een webshop, maar weet niet waar en hoe je een domeinnaam en hosting kunt registreren. Herken jij je hier in? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik heb namelijk in dit artikel een volledig stappenplan voor je klaar staan hoe je bij Neostrada een domeinnaam en (eventueel) hosting kunt registreren. Een hosting is overigens niet altijd nodig, want dat is afhankelijk van het online business platform / CMS systeem waarmee jij gaat werken! 

In dit artikel schrijf ik een review over Neostrada, waar ik zelf mijn domeinnamen en hosting geregistreerd heb staan. Ik heb de afgelopen jaren alleen maar goede ervaringen gehad met dit bedrijf en mijn websites zijn nooit offline geweest! Een domeinnaam registreren doe je voor een website, webshop of E-mail marketing provider, en ik hoop dat jij daar al een goede keuze in hebt kunnen maken voordat jij bij dit artikel terecht kwam. Als dat niet het geval is; kun je in dit artikel mijn stappenplan lezen over het kiezen van een CMS systeem; en in dit artikel een volledig stappenplan om een eigen website te maken! 

In deze Neostrada review leg ik je precies uit hoe mijn ervaringen met dit Hosting bedrijf zijn.Na het lezen van dit artikel benieuwd naar meer conversie verhogende marketing tools? Bekijk mijn webshop eens!

Dus: Via deze Neostrada review laat ik je zien hoe jij een domeinnaam kunt registreren voor jouw online business, website of e-mail software koppeling. Wil jij starten met een webshop of website via een betrouwbare Nederlandse partner? Lees snel verder en dan kun jij binnen nu en een half uur een domeinnaam en hosting geregistreerd hebben! 

Via Neostrada kun jij jouw domeinnaam en hosting veilig registreren! Je kunt in enkele uren jouw website online hebben door deze te koppelen aan Neostrada. In mijn review lees je er alles over!Neostrada is een uitstekende Nederlandse partner om jouw domeinnaam te registreren. Bekijk via deze link direct de mogelijkheden om te zien of er starters kortingen zijn! 

Wat is Neostrada en wat kun je ermee? 

Neostrada is het bedrijf waar ik altijd mijn domeinnamen heb geregistreerd. Ik ben hier over het algemeen altijd erg tevreden mee geweest en heb nooit problemen met het bedrijf gehad. Het is niet perse de goedkoopste aanbieder, maar je weet dat er kosten verbonden zitten aan online ondernemen. 

Wat is een Domeinnaam?

De URL of het webadres dat jij voor jouw website registreert. Je kunt een URL eigenlijk zien als een digitaal paspoort waarmee bedrijven en instanties jou kunnen herkennen. Je kunt CMS systemen en landingspagina's aan jouw URL koppelen. Een URL is uniek en kan in sommige gevallen veel geld opleveren, wanneer je hem kunt verkopen aan een bedrijf dat deze van je wil kopen..

Wil jij een domeinnaam registreren bij Neostrada? Bekijk dan via deze link of jouw gewenste URL nog vrij is! Dan kun jij binnen enkele minuten jouw domeinnaam registreren!

Wat zijn en doen hosting providers?

Wanneer jij je aansluit bij een hosting provider, kun jij daar een domeinnaam (url) registreren voor je website, webshop of app. Dat is als het ware het paspoort voor jouw website. Je kunt dan zelf kiezen wat voor tools en services (bijv. een eigen e-mail) jij nodig hebt. Zo bieden veel hosting providers een aantal verschillende totaalpakketten aan. Als de naam die jij voor ogen hebt nog niet in gebruik is, verhuurd de hosting provider jouw voor een bepaalde tijd (bijv. 1 jaar) de opslagruimte en beschikbaarheid tot het internet, zodat jij zonder problemen jouw project kunt gaan bouwen. Hierbij zorgt de hosting provider uiteraard voor de volledige organisatie en afhandeling van alle technische zaken en kun jij je focussen op je website.

Domeinnaam Registreren? Via deze Neostrada review laat ik je zien hoe jij een domeinnaam kunt registreren voor jouw online business, website of e-mail software koppeling.Via Neostrada is alles wat jij nodig hebt goed geregelt. De snelheid, veiligheid en het gebruiksgemak staan bij deze organisatie centraal! 

Mijn persoonlijke Review over Neostrada

Persoonlijk ben ik er ontzettend blij mee geweest dat ze bij Neostrada altijd paraat staan met Nederlandse klantenservice om vragen te beantwoorden en zelfs problemen op te lossen. Zo lukte het mij in het begin bijvoorbeeld niet om mijn domeinnaam aan mijn CMS systeem te koppelen en had ik ooit foute "DNS Records" weggegooid. 

Iemand van Neostrada heeft dat toen voor me opgelost en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor! Voor mij is Neostrada een partij waar ik graag in investeer en waar ik me veilig voel. Het is namelijk ontzettend belangrijk om te kunnen vertrouwen op het bedrijf achter jouw domeinnaam. 


Wat zijn de kosten van een domeinnaam registreren bij Neostrada?

Op de onderstaande afbeelding zie je de kosten van een domeinnaam registreren bij Neostrada. 

Hierbij wil ik benadrukken dat Neostrada niet de goedkoopste van Nederland is, maar wel een betrouwbare, sterke partner waar ik in jaren nog nooit problemen mee heb gehad. 

Ze werken met een goede klantenservice die via livechat direct bereikbaar zijn en ze hebben zelfs mijn instellingen een keer volledig gereset toen het koppelen van mijn Phoenix Website me niet lukte en ik de foute bestanden had verwijderd. 

Domeinnaam registreren? Waar kun je veilig een domeinnaam registreren voor jouw online business? In dit artikel leg ik het volledig voor je uit!Dit zijn de kosten die je bij Neostrada moet betalen als je een pakket kiest! Meerdere jaren is altijd voordeliger! Check de huidige prijzen via deze link! 

Welk abonnement kun jij als ondernemer het beste kiezen wanneer je via Neostrada een domeinnaam wilt registreren?

Persoonlijk heb ik een advanced pakket. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik meerdere domeinen wilde registreren en ik snelheid en veiligheid wat beter geregeld wilde hebben. Graag wil ik je de tip mee geven om direct twee jaar vooruit te betalen, want dat kan flink in de prijs schelen als je dit direct regelt. 

Als je op de bovenstaande afbeelding met het prijsoverzicht klikt en op de website over de "bestellen" button gaat hangen met je muis, zie je hoeveel korting je krijgt bij 2 of 3 jaar!


Wat is het beste CMS systeem voor jouw nieuwe website / online business? 

Het beste en meest voordelige CMS systeem om hoger in Google te ranken is Wordpress. Dit is niet het makkelijkste systeem, maar valt zeker door iedereen te leren die er voldoende tijd in investeert. Blijf weg bij systemen zoals Wix, Squarespace en Jimdo, tenzij jij graag een website wilt die alleen bezoekers krijgt via sociale media en advertenties. 

Wil jij echt een sterke website en durf jij te investeren in je bedrijf? Kijk dan ook eens naar mijn review over de Phoenix software van de Internet Marketing Unie

Dit is een systeem waarmee je een volledig dynamische online marketing funnel mee kunt bouwen. 

Voor ondernemers die grote plannen hebben en zorgeloos sales funnels willen bouwen kan ik ook de Clickfunnels software en online marketing cursussen aanbevelen.

In deze Neostrada review leg ik je precies uit hoe mijn ervaringen met dit Hosting bedrijf zijn.Het CMS wat jij wilt kiezen voor jouw Website / Webshop is afhankelijk van de doelen die jij hebt. Lees onder deze afbeelding een korte indicatie over wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken! 

Extra tips voordat jij gaat starten met een website of webshop!

Wanneer jij een website of webshop wilt bouwen, raad ik je aan om eerst goed uit te zoeken WAAROM je dat wilt en wat je er mee wilt bereiken. 

Het kan namelijk heel goed zijn dat jij geen website, maar een marketing funnel nodig hebt. Of een simpele landingspagina met een geautomatiseerde e-mail marketing provider aan de achterkant. Er zijn verschillende manieren van online ondernemen en die ken jij niet voordat je in kennis hebt geïnvesteerd. 

Persoonlijk zou ik er na al mijn ervaring op het internet ook serieus over na durven denken om gewoon met een systeem als GetResponse aan de slag te gaan, waarmee je mooie landingspagina's kunt ontwikkelen en direct een e-mail marketing service provider en Webinar geïntegreerd hebt. 

Dat kost wat meer, maar is veel makkelijker te bouwen en dan hoef je in eerste instantie alleen maar in Copywriting Skills te investeren.

Domeinnaam Registreren? Zie hier een extra stappenplan waarmee jij extra effectief aan jouw online bedrijf kunt gaan werken!Extra Tip omdat jij een domeinnaam wilt registreren: gebruik dit online business stappenplan waarmee jij extra effectief aan jouw online marketing strategie kunt werken!


De onderstaande kennisbronnen geven jou een goede basis om jouw online avontuur te starten.

  1. De Online Marketing Tornado (praktisch stappenplan / boek over het starten van een online onderneming).

  2. De online marketing cursussen inclusief leeromgeving van IMU Plus.

  3. DotCom Secrets van Russell Brunson, waarin het idee van een salesfunnel in plaats van een website wordt gepitcht. 


Wil jij een website starten met Neostrada? 

Welke keuze jij ook maakt, je hebt meestal wel een domeinnaam nodig. En ik kan het je van harte aanbevelen om deze bij Neostrada te registreren. 

Je kunt hier een website starten via Neostrada! Dat is een van de betere (meest betrouwbare en goedkope) partners in Nederland.

Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Online Marketing Tools Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en de meest geavanceerde online marketing strategie? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen