Wat is Spam

Wat is Spam?

Spam Mails hebben de potentie om jouw computer volledig over te nemen. Maar Wat is Spam? En welke vormen kan het aannemen?

Spam in de minst gevaarlijke manier is verborgen / ongewenste reclame. Vaak versturen online ondernemers reclameboodschappen naar duizenden; tienduizenden of honderdduizenden e-mail adressen tegelijk en hopen ze verkopen te scoren met Direct Marketing / online marketing strategie.

Vaak versturen online marketeers / online ondernemers deze ongevraagd. Je zou vervelende telefonische acquisitie ook als spam kunnen zien...

Spam kan als je niet oppast simpel uitdraaien op Scam en dan is het gevaarlijker. Dit kan tot grote financiële verliezen; problemen in jouw persoonlijke leven of emotionele trauma's leiden... Helaas zijn er altijd "online ondernemers" die het slechtste met de wereld voorhebben en mensen via email marketing willen oplichten...

Wat is Spam? En wat kun je doen tegen spam berichten? In dit artikel leg ik het uit!Wil jij leren hoe je jouw leads niet meer hoeft te spammen? Bekijk de kennismaterialen in mijn webshop eens!

Wat zijn de meest bekende vormen van Spam?

Laten we eerst benadrukken dat Spam niet voor iedereen hetzelfde is. Een boodschap of communicatie methode die door de een als storend ervaren wordt, is voor de andere gewoon een fijne en nuttige boodschap. Maar er zijn wel een aantal manieren waarop online ondernemers regelmatig spam versturen...

  • Spam per E-mail of Post;

  • Spam per SMS;

  • Spam per Whatsapp / Telegram;

  • Spam via andere social media kanalen zoals Instagram; Facebook; Linked-In;

  • Spam via Google / Youtube (Link-Barfing van affiliate marketing ondernemers); 

Wil jij leren hoe jij groeit als content creator / online ondernemer en waardevol genoeg bent om niet meer als SPAM ontvangen te worden? Lees dan mijn Internet Marketing Voor Beginners artikel of bestel via mijn webshop de online marketing tornado van Tonny Loorbach [internet marketing unie]! Het heeft de potentie om jouw bedrijf te veranderen!

Wat is Spam? En wat kun je doen tegen spam berichten? In dit artikel leg ik het uit!

Wat kun je doen om Spam mail te voorkomen?

Er gebeurt al veel aan Spam Mail en het wordt met de dag moeilijker om als normale online ondernemer jouw e-mails door de privacy wetgeving te krijgen... Veel onbetrouwbare E-mails verdwijnen automatisch in de Spamfolder. Als ontvanger van spam mail kun je ook niet erg veel doen. Je kunt de instellingen van jouw mailbox vaak aanpassen en er voor zorgen dat je geen toestemming geeft voor het verzamelen van cookies en jouw e-mail adres. 

In het dagelijkse leven (bijvoorbeeld in B2B bedrijven) heb je vaak receptionisten of zogenaamde "Gatekeepers". Als Copywriter / Tekstschrijver hoort het bij jouw taakpakket om activerende reclameboodschappen te schrijven en vormgeven op een manier waarop deze de eind ontvanger bereikt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een mooi vormgegeven pakketje op te sturen of iets dat vermomt is... 

Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Begrippenlijst. Wil jij meer leren over online marketing strategie en waardevolle online marketing tools? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen