Affiliate Strategie

Affiliate Stategie: Affiliate Marketing gebruiken om een affiliate product te promoten?

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over Affiliate Producten Promoten terecht gekomen bent. 


Waarom dit artikel over Affiliate Producten Promoten VIA Affiliate Producten?

In dit artikel beschrijf ik een affiliate strategie die super populair en effectief is in (met name) de software wereld. Het is een affiliate marketing strategie voor gevorderden die jouw funnels sneller kan vullen waardoor jij door slimme investeringen uiteindelijk veel wederkerende sales ontvangt!

De vraag die centraal staat in dit artikel is: Kun jij Affiliate Marketing gebruiken om een affiliate product te promoten?

En het antwoord is: Zeker weten! Wanneer jij producten wilt promoten die duur zijn en hoge (wederkerende) commissies opleveren kun jij heel goed affiliate marketing gebruiken om in ruil voor een kleine investering meer verkopen te doen. 

In dit artikel leg ik de gehaaide affiliate strategie uit waarmee jij affiliate producten kunt promoten door zelf affiliate marketing in te zetten... 

Deze Beste Online Marketing Boeken moet jij als (online) ondernemer gelezen hebben. Je kunt deze online marketing boeken direct bestellen via dit artikel!In dit boek staat de onderstaande strategie centraal! Deze link gaat naar de directe verkooppagina!

Affiliate Strategie: Software verkopen via een online cursus!

Vooraf wil ik benoemen dat veel software as a Service (SAAS) pakketten wederkerende inkomsten opleveren. Dit is simpelweg omdat de klant die jij levert ook op lange termijn inkomsten op blijft leveren zolang deze gebruik maakt van de software. 

Beschikbare software pakketten variëren van enkele tientallen euro's per jaar tot in sommige gevallen enkele duizenden euro's per jaar. Een commissie van 20% tot 50% van de verkoopprijs is in dit geval ontzettend interessant om voor de rest van je leven te ontvangen...

Voorbeelden van software die veel geld opleveren in de hogere levels zijn Answer the Public; WebinarGeek; Semrush; WebinarJam; Phoenix Website; de Plug & Pay betaal software; Huddle; Bullguard; Leadpages en Clickfunnels! Een overzicht van deze tools kun jij vinden in mijn Online Marketing Tools en Online Marketing Kennisbank!

Via een cursus promoot jij een high-end product, wat jij vervolgens op een marktplaats zet. 

Stap 1: Kies een Software uit die nuttig is voor jouw bedrijf en leer er mee werken! Dit kost tijd en energie, dus kies een NUTTIGE tool! 

Stap 2: Waarvoor kopen klanten normaalgesproken deze software? Welk probleem of welke problemen lost het precies op?

Stap 3: Maak een Lead Magnet (E-Book) / Beginnerscursus waarin jij een bepaalde doelgroep aanspreekt en helpt dat probleem op te lossen! Wees hierin SUPER specifiek, zoals bijvoorbeeld het E-Book: Hoe kun jij als advocaat jouw Computer VirusVrij maken en houden? 

Stap 4: Schrijf een E-Book en verwijs door naar een cursus waarin jij leert hoe de advocaat zijn computer vrij kan houden van virussen... 

Stap 5: Bouw deze Cursus en leer de advocaat alles over Virussen en Virusscanners. Promoot in de cursus jouw affiliate virusscanner en help hem installeren via video's.

Stap 6: Promoot de Cursus met een hoog percentage commissie en geef anderen de mogelijkheid om te promoten. Als de commissie hoog genoeg is, zullen mensen deze gaan promoten zonder dat ze weten dat jij producten promoot die zij zelf zouden kunnen promoten.

Uiteindelijk zal het affiliate product een oplossing bieden voor hetgeen wat in de cursus wordt besproken. Omdat het logisch op elkaar aansluit en het probleem van de klant wegneemt zal deze hoogstwaarschijnlijk met de software gaan werken!

Je kunt ook betaalde advertenties gaan draaien om jouw cursus te promoten! 


Deze Beste Online Marketing Boeken moet jij als (online) ondernemer gelezen hebben. Je kunt deze online marketing boeken direct bestellen via dit artikel!Ook dit topboek is eigenlijk ONMISBAAR wanneer jij een affiliate marketing bedrijf aan het bouwen bent!

Wat heb je nodig om deze affiliate strategie toe te passen?


Wil jij via een Online Marketing Cursus leren hoe jij jouw eigen digitale producten zoals online cursussen kunt maken? Lees dan via de link mijn review over DE online marketing cursus van Nederland! Hier heb ik ook nog een overzicht van beste online marketing boeken! Veel succes in jouw groeiproces! 

Denk jij dat dit een Interessante Strategie is om toe te passen? Of pas jij deze al toe? Laat iets horen in de reacties!

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Affiliate Marketing kennisbank! Je bevindt je momenteel in de categorie Affiliate Marketing voor Affiliates

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen