404 Betekenis

404 Betekenis | Wat betekent deze Foutmelding op jouw Website?

Een 404 Foutmelding is een belangrijk probleem voor Webmasters en Online Ondernemers... Laat je het te lang opbouwen en sluimeren? Dan kan dat voor schade in jouw zoekmachine posities zorgen. 

Maar wat is de Betekenis van een 404 Melding? Wanneer verschijnt deze precies? En wat kun je er aan doen om het op te lossen? Dat zijn vragen die in de zoekmachine van Google tientallen keren per maand gesteld worden... Vandaar dat ik via dit korte artikel in wil gaan op het onderwerp!

Een 404 Error Melding verschijnt wanneer jouw pagina URL verandert is en jouw website niet meer doorverbonden kan worden naar het juiste adres; oftewel de URL. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als jij pagina's offline hebt gehaald en nog wel doorverwijst vanaf een andere pagina. Dit komt veel voor wanneer jij zoekmachine optimalisatie toepast en een gezond linkbuilding profiel hebt gebouwd via interne links. 

Het is belangrijk dat jij op de hoogte blijft van de connecties die jij legt qua interne links, maar ook de externe links die anderen naar jouw website leggen. Dit kan met tools zoals Google Search Console; Semrush; Ahrefs; en Ubersuggest.

Wil je meer de diepte in over dit onderwerp? Dan kun je verder lezen in mijn artikel over Gebroken Links Oplossen! Om Gedupliceerde content te voorkomen heb ik besloten daar het kernproces over 404 meldingen volledig uit te leggen!

In dat artikel ga ik de diepte in over de gevolgen voor jouw online marketing strategie en de (gratis) online marketing tools waarmee jij dit probleem kunt voorkomen en oplossen!   

Een 404 Betekenis verschijnt wanneer jouw pagina URL verandert is en jouw website niet meer doorverbonden kan worden naar het juiste adres.Meer leren over online ondernemerschap en technische tools? Bekijk mijn webshop eens!

Een 404 Melding Voorkomen is Beter dan genezen! 

Ga jij zelf een eigen website maken en wil jij hoger ranken in Google? Probeer dan vanaf de start van het bouwproces een heldere structuur aan te houden en focus op tijdloze content. Wanneer jij intern niks hoeft te wijzigen of verwijderen voorkom jij 404 meldingen.

Google kan straffen opleggen wanneer jij te veel wijzigingen doet in jouw website structuur en linkprofiel. Een goede voorbereiding en planning kost wat tijd, maar voorkomt dat jij uiteindelijk veel grote fouten moet repareren. Faal je hier in? Dan kost het je in de ogen van Google voor de lange termijn autoriteit en betrouwbaarheid.

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit korte artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Begrippenlijst. Wil jij meer leren over online marketing strategie en waardevolle online marketing tools? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen (zoals IMU Plus & de Online Marketing Tornado); mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen