Webinar Geek Promoten

WebinarGeek Webinar software promoten als Affiliate?

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over Webinar Software Promoten als Affiliate terecht gekomen bent. 


Waarom dit artikel over Webinar Software Promoten?

SaaS oplossingen hanteren normaalgesproken ontzettend mooie verdienmodellen; en bieden tegelijkertijd ook voor ondernemers mooie kansen. Ze zorgen namelijk voor een sterkere business en meer vrijheid. Een van de voorbeelden van online marketing software tools die interessant zijn om te promoten zijn Webinar Software zoals WebinarGeek

Wil jij webinar software promoten als affiliate? Word dan affiliate voor WebinarGeek! In dit artikel lees jij alles over het affiliate programma van WebinarGeek en of het de moeite waard is om hier tijd in te investeren. Benieuwd naar de voordelen en nadelen van het Webinar Geek affiliate programma? 

Lees dan snel deze review!


Op deze afbeelding zie je de back-end van WebinarGeek. Hier kun je webinars organiseren om jouw online business locatie onafhankelijk te maken.

Wil jij webinar software promoten? Start als affiliate partner voor WebinarGeek!

Webinar Geek is een Nederlands bedrijf dat ten opzichte van (inter)nationale concurrentie kosteneffectief en doelgerichte features heeft. Zelf werk ik er nu een tijdje mee en ben met klanten aan het experimenteren om succesvolle verkoop Webinars te organiseren. Ik heb gezien dat het een ontzettend simpel, easy to use en goedkoop platform is om Webinars te hosten. 

Echter, heb ik in enkele maanden tijd al eens een prijsverhoging meegemaakt, dus ik vraag mij af in hoeverre deze Webinar Software zo gunstig geprijsd blijft al die momenteel is.

Wat zijn de mogelijkheden van Webinars? 

Webinars zijn online programma's waarmee jij grote groepen mensen (bijv. klanten of werknemers) kunt bereiken. Webinars zijn producten die ondernemers vrijheid geven doordat ze locatie-onafhankelijk met mensen in gesprek kunnen gaan. Je stuurt mensen een link en vervolgens kunnen ze live, geautomatiseerd of "On-Demand" jouw Webinar bijwonen. 

De mate van automatisering maakt het interessant, want ik heb online ondernemers ontmoet die dagelijks dezelfde, volledig geautomatiseerde Webinars afspelen voor dure online cursussen en/of coaching trajecten die op deze manier duizenden euro's per dag opleveren. 

Dat maakt Webinars in de basis een investering in jouw toekomst, want als jij goed gebruik leert maken van Webinars kun jij voortaan wereldwijd jouw producten verkopen. Webinars hoeven overigens niet duur te zijn en je kunt er makkelijk je kosten mee terugverdienen EN succesvolle Webinars organiseren. Dat kan je online business veel verbeteren. WebinarGeek is een van de terwijl de software een van de beste ter wereld is.


Voordelen van het Webinar Geek affiliate programma. 

 • Je ontvangt maandelijkse wederkerende inkomsten zo lang als de klant die jij hebt aangebracht de software blijft gebruiken.

 • Je ontvangt altijd 10% van de maandelijkse inkomsten. Dat wil zeggen dat jouw inkomsten groeien wanneer jouw klanten hogere abonnementen nodig hebben. Zo kost een basisabonnement bijvoorbeeld 19,

 • WebinarGeek is in Nederland een van de beste, goedkoopste opties. Het is een super handig programma waarmee jij in een uurtje tijd jouw Webinars hebt gemaakt.

 • WebinarGeek geeft duidelijke informatie over Webinars, waardoor je er je klanten meer over kunt vertellen als dat nodig is! 

Op deze afbeelding zie je de opleidingsmaterialen van WebinarGeek. Deze zijn super waardevol voor startende online ondernemers!Zoals je in de afbeelding ziet kun je alle informatie vinden via WebinarGeek om succesvol te starten als affiliate!

Nadelen van het WebinarGeek affiliate programma.

 • Een groot nadeel is dat jij wel betaald lid moet zijn van Webinar Geek om toegang te krijgen tot een affiliate link. Wanneer jij een goedlopende website hebt kan dit echter ontzettend de moeite waard zijn. En je kunt ook aan de slag met Webinars, dus je krijgt er ook iets voor terug!

 • Een tweede nadeel is dat Remco Treuren, de eigenaar van WebinarGeek, niet echt gul is naar zijn affiliates. Over het algemeen zijn er namelijk redelijk wat online marketing software tools en SaaS oplossingen te vinden die 30% affiliate commissie opleveren. Sterker nog: eigenlijk is het een ontzettend slecht affiliate programma. 10% commissie wil zeggen dat jij 11 personen moet aanbrengen voordat jij winst maakt als affiliate.


Conclusie: is het verstandig om Webinar Geek te gaan promoten? 

Over het algemeen is het zeker een goed idee om Webinar Geek te gaan promoten, maar alleen als jij de software ook actief wilt gaan gebruiken. Webinar is een mooi platform, handig te installeren en met veel verschillende mogelijkheden...

Toch zijn er op gebied van Webinar software betere platformen te vinden die veel meer waarde opleveren voor minder kosten. Dit zijn echter wel Amerikaanse bedrijven die qua gebruik veel duurder en minder effectief zijn.

Daarom is het verstandig om echt te kijken wat jij wilt. Neem jij genoegen met minder winst, waarbij je jouw klanten betere software verkoopt voor een lagere prijs? Of kies jij voor een Webinar Software met hogere kosten, hogere commissies en Webinar Software die iets minder innovatief werkt? 

Ik heb mijn keuze gemaakt. Nu jij nog!


Extra tips om Webinar Geek te promoten.

 • Koop Traffic! Ga adverteren op relevante zoekwoorden (via Google Ads); Linked-In advertenties of Facebook advertenties naar zakelijke doelgroepen. Weet je niet hoe dit moet? Dan kan ik je de IMU Plus cursus aanbevelen waarin jij alles leert over adverteren via internet!

 • Als jij een Online Marketing Boek zoekt over het optimaliseren van jouw Online Business, kan ik je de Online Marketing Tornado van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren aanbevelen. De strategie die zij hun studenten aanleren is ook gericht op het geven van Webinars.

  Veel succes met jouw keuze! Laat je me weten hoe jij over dit affiliate programma denkt? 
 • Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Affiliate Marketing kennisbank! Je bevindt je momenteel in de categorie Affiliate Marketing voor Affiliates

  Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen