Mastermind Groep Opzetten

Mastermind Groep Opzetten | Tips voor (online) Ondernemers!

Veel Online Ondernemers willen na het bereiken van hun eigen doelen en het vrijspelen van succes op een bepaald moment anderen helpen. Ze vragen zich dan af welke richting ze met hun onderneming in kunnen groeien. Vaak eindigt dit op een verdienmodel waarbij ze starters gaan helpen met doelen stellen en bereiken. Ze willen de kennis en ervaring delen. 

Ze willen een Mastermind Groep Opzetten...

Een Mastermind Groep Opzetten kan jouw bedrijf veel extra inkomsten opleveren. Het is een van de levels waarvan jij zelf kunt bepalen op welke doelgroep jij richt. En wanneer jij mensen uit een hoger segment van de samenleving target met jouw Mastermind en hen helpt met het bereiken van hun doelen mag je er van uit gaan dat je er zelf ook iets moois aan mag verdienen... 

Benieuwd hoe je zo effectief mogelijk een Mastermind Groep kunt opzetten? Ik deel het met je in dit korte artikel!

Een Mastermind Groep Opzetten kan jouw bedrijf veel extra inkomsten opleveren. Dit komt doordat je steeds diepere levels bereikt met jouw deelnemers.Wil jij meer leren over het verbeteren van jouw bedrijf via online marketing strategie? Bekijk mijn Webshop eens!

Wat is een Mastermind Groep?

Een Mastermind Groep is een groep met personen die jij gaat begeleiden naar een bepaald doel. Vaak is dit een doelgroep met een specifiek probleem. Een probleem waar zij zelf heel graag begeleiding bij willen hebben EN daar ook de rekening voor willen betalen. Het samenwerken en netwerken met soortgelijke ondernemers is hen (veel) geld waard en je leert hier veel van. 

Ook voor een ondernemer die Mastermind Groepen organiseert is dit super interessant. Dit komt doordat je steeds diepere levels bereikt met jouw deelnemers en daardoor in sommige gevallen ook steeds hogere prijzen mag vragen...

Voorbeeld van een Mastermind Groep

Stel je voor dat je een webwinkel hebt die 2000 euro winst draait per maand, maar nooit boven dat bedrag komt... Jij wilt graag als ondernemer groeien en jezelf omringen met andere ondernemers die datzelfde doel hebben OF het al klaarspelen. Jij kunt dan op zoek gaan naar een Mastermind Groep waarin dit doel centraal staat. 

Je gaat op zoek naar een mastermind en komt een ondernemer tegen die soortgelijke ondernemers coached. In de betreffende groep gaan 10 tot 20 verschillende ondernemers samen cursussen volgen en ze krijgen coaching van de ondernemer die dit al heeft bereikt. Door elke week bij elkaar te komen blijf je scherp op jouw doelen en spreekt ook met de mensen die hetzelfde doen. Door deze ervaringen te delen met elkaar groei je harder dan je ooit had durven denken... 

En via deze Mastermind Groep bereik jij inderdaad die winst van €10.000; die vervolgens het level van 25.000 vrijspeelt waar jij opnieuw voor kunt betalen. Je hebt nu meer budget en gaat hogere doelen achterna, dus ook de prijs gaat omhoog...

Zo kan dit spelletje op lange termijn door blijven gaan naar hogere doelen...

Een Mastermind Groep Opzetten kan jouw bedrijf veel extra inkomsten opleveren. Dit komt doordat je steeds diepere levels bereikt met jouw deelnemers.

Hoe kun je een Mastermind Groep Opzetten?

Vanuit een Lead Magnet zoals een instapcursus kun jij via een Online Academie jouw eerste lichting cursisten binnenhalen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen via een lage prijs; of zelfs via een Gratis Product, waardoor ze gemotiveerd worden om met jouw producten aan de slag te gaan. Als ze eenmaal aan de slag zijn gegaan en aan het eerste succes hebben geproefd willen ze meer bereiken. 

Omdat ze jou als online ondernemer / entrepreneur al kennen zijn ze geneigd om jou ook te vertrouwen wanneer ze de rest van hun avontuur moeten vormgeven. Ze zijn dit avontuur immers met jou gestart en willen het nu ook met jou afmaken. En zeker wanneer jij resultaten kunt garanderen zullen ze je niet meer zo makkelijk in de steek laten, omdat ze simpelweg weten dat ze hun succes aan jouw coaching te danken hebben en ook jou het geld gunnen dat ze betalen voor het netwerk en de coaching.


Later zal hier meer informatie volgen over het specifieke proces van een Mastermind Groep Opzetten!


Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Strategie Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en waardevolle online marketing tools? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen