Uurtje Factuurtje

Wat is het Uurtje Factuurtje Verdienmodel?

Veel online ondernemers / content creators praten over het feit dat ze een locatie onafhankelijk inkomen; of zelfs een passief inkomen voor zichzelf hebben gebouwd. Maar wat zijn de stadia die daar meestal voor komen? De manier van werken waarmee de meeste mensen in het begin van hun carriere Beginnen omdat ze niet weten dat er iets anders bestaat?

Het Uurtje Factuurtje Verdienmodel, dat veel gelijkenissen heeft met werken in loondienst... Maar Wat is het Uurtje Factuurtje verdienmodel? En waarom is het belangrijk om dit verdienmodel in jouw zakelijke carrière te gaan ontwijken als je echt iets op wilt bouwen? 

Dat leg ik kort en krachtig uit in dit artikel!

Geld verdienen via het Uurtje Factuurtje verdienmodel brengt vele nadelen met zich mee, waaronder dat jij nooit meer kunt doen dan in jouw dag past. In dit artikel geef ik enkele tips om dat te voorkomen.Meer Leren over Ondernemen en Online Verdienmodellen? Bekijk mijn Webshop eens!

Wat is het Uurtje Factuurtje Verdienmodel?

Het Uurtje Factuurtje verdienmodel betekent dat jij betaald krijgt voor de uren die jij werkt. Je krijgt simpelweg een vergoeding voor het werk dat jij gedaan hebt en concurreert daarin vaak met een gemiddelde salaris strategie zoals andere soortgelijke ondernemers in jouw vakgebied (concurrenten) dat ook doen. Er zit niet echt een target of beloning verbonden aan de resultaten die jij oplevert voor een bedrijf, tenzij je dat zelf afspreekt met de opdrachtgever. 

Stel je voor dat jij een SEO Tekstschrijver bent in een markt waarin jouw concurrenten allemaal 65 euro per uur vragen, dan is het heel erg lastig om op basis van Uurtje Factuurtje een rekening te sturen voor 125 euro per uur. Simpelweg omdat jouw opdrachtgever zich dan af gaat vragen of jij dat wel waard bent. Het is niet onmogelijk, maar ik schat de kansen op een dergelijk salaris voor lange termijn niet heel hoog in.

Je zult hierbij nooit hele gekke dingen kunnen doen, tenzij je jezelf geweldig weet te verkopen en speciale deals kunt sluiten.

Voordelen en Nadelen van het Uurtje Factuurtje Verdienmodel.

Een voordeel is dat veel mensen op deze manier werken en aan dit verdienmodel gewend zijn geraakt. Wat dat betreft is het makkelijker om water bij de wijn te doen en jezelf wat lager te prijzen wanneer je even dringend werk nodig hebt.

Geld verdienen via het Uurtje Factuurtje verdienmodel brengt vele nadelen met zich mee, waaronder dat jij nooit meer kunt doen dan in jouw dag past. Jij kunt een Uurtje Factuurtje bedrijf nooit opschalen, tenzij je nieuwe werknemers aanneemt die jij doorverkoopt aan jouw opdrachtgever. Hierin geldt vaak dat meer mensen en meer verantwoordelijkheden meer problemen opleveren voor degene. Dat drukt niet alleen de omzet, maar vooral ook het risico en de potentiële winst...

Om deze reden is het vaak beter om een schaalbaar bedrijf te bouwen, bijvoorbeeld via het internet. Door processen te optimaliseren en te starten met marketing automation kun jij uiteindelijk opschalen wat werkt en snel / effectief jouw omzet en winst groeien als organisatie. Hierdoor kun je jezelf op een gegeven moment los maken van je bedrijf doordat je niet perse meer een aantal uren per week moet werken om salaris binnen te krijgen. 

Sterker nog, je zou het wanneer het draait zelfs volledig uit kunnen besteden... Ben jij al aan het plannen hoe jij dit gaat bereiken?

Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Begrippenlijst. Wil jij meer leren over online marketing strategie en waardevolle online marketing tools? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen