Miljonair Worden via Internet? Deze route volgen ondernemers!
05 juni 2021 
9 min. leestijd

Miljonair Worden via Internet? Deze route volgen ondernemers!

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over "Miljonair worden via Internet" terecht gekomen bent. Dat je via internet (veel) geld kunt verdienen is geen geheim. Maar het komt voor vrijwel niemand zonder langdurige studie, inspanning en financiële / emotionele investeringen. Het is een groeipad dat jaren duurt, maar voor ondernemers met de juiste mindset mooie kansen op kan leveren!

Wil jij naar een financieel onafhankelijke toekomst werken? Wil jij Miljonair worden via Internet? Dan is dit artikel een goede leidraad die jij boven je bed kunt hangen! Ik heb namelijk de route in kaart gebracht die dit proces beschrijft en heb onderzoek gedaan naar een aantal online ondernemers die miljonair zijn geworden via Internet.

Ik ga hier geen financieel blog van maken, maar ik heb onlangs de strategie geleerd die anderen volgden en ik graag met jou wil delen.

Het is een strategie die haalbaar is voor iedereen met lange termijn visie en deze route is gevolgd door ondernemers die het hebben geflikt om financieel onafhankelijk; en in veel gevallen zelfs miljonair zijn geworden via internet!

Hoe succesvol jij zult worden, is (mede) afhankelijk van de tijd en moeite die jij investeert in het begrijpen van de onderstaande afbeelding!

 

Op deze afbeelding zie je een Sales Funnel. Wanneer jij je sales funnel als online ondernemer sterk inricht kun jij een super effectieve online business bouwen.

Dit is de Sales Funnel; waarin nietsvermoedende voorbijgangers begeleid worden tot er uiteindelijk alleen maar klanten over blijven! Bron: Russell Brunson.

Miljonair worden via internet: is dat haalbaar?

We gebruiken in dit artikel de term “miljonair worden via internet”, maar waarschijnlijk is dit niet direct een doel wat jij hebt, toch? Voor MIJ persoonlijk, is het een meer tastbaar doel om financieel onafhankelijk te worden en me bezig te kunnen houden met leuke dingen, terwijl er op een schaalbare manier een veilig maandelijks inkomen binnen komt. En het goede nieuws is: ik heb het meerdere mensen zien presteren!

Je kunt verschillende manieren benutten om financieel onafhankelijk en miljonair te worden via het internet, en het is niet eens super moeilijk om dit voor elkaar te krijgen, want je kunt met investeringen en een stukje geluk al ontzettend veel voor elkaar krijgen. Zo was een investering van 10.000 euro in Bitcoin rond 2017 op de top van 2021 dik over een miljoen heen gegaan!

Een uitspraak die Warren Buffet (GURU Belegger) ooit deed: “het enige wat je nodig hebt om miljonair te worden is 10.000 euro en twee aandelen op rij die 10x over de kop gaan”.

Dus met de juiste inside informatie en een stukje kapitaal zou jij dat in enkele jaren tijd kunnen bereiken!

Maar is dit de juiste manier? 

Persoonlijk heb ik twee jaar de aandelenmarkt gevolgd en ook contact gehad met grote investeerders die super vroeg wisten wanneer ze ergens in moesten investeren, dus ik weet dat dit op grote schaal gebeurt! Ik zag in het verleden al gekte in de medicinale cannabis industrie; en zie momenteel ook weer heftige resultaten voorbij komen van crypto munten in de Cryptomarkt.

Wij gaan echter geen miljonair worden door te gokken of te investeren in andermans bedrijf of skillset.

De insteek van dit artikel ligt anders; we investeren namelijk alleen in onszelf en onze lange termijn doelstellingen. We gaan miljonair worden via online marketing, door zelf online te ondernemen en een duurzame (evergreen) business te bouwen. Daarin willen we in geen geval afhankelijk zijn van anderen en iets bouwen wat echt van onszelf is. En geloof me, dit is veel online ondernemers de afgelopen 20 jaar gelukt die echt geen universitaire studie achter de rug hebben!

Het internet geeft jou de mogelijkheid om op lange termijn te blijven studeren en opschalen, terwijl jij ook nog eens de mogelijkheid hebt om bepaalde zaken uit te besteden aan experts! In veel vakgebieden of vaardigheden zijn experts te vinden die zichzelf op grote schaal kunnen terugverdienen, zonder dat jij zelf aandacht hoeft te besteden aan het proces.

Je moet begrijpen dat financieel onafhankelijk worden op veel verschillende manieren mogelijk is, maar je moet wel een keuze maken en daar achter blijven staan. Dit leerde ik uit het boek Think and Grow Rich, wat ik onlangs reviewde.

Think And Grow Rich is het Mindset Boek waarin jij succesvol en doelgericht leert denken.

De basis van een financieel onafhankelijke business die je op lange termijn kunt optimaliseren en opschalen totdat je miljonair status bereikt.

Wie Financieel onafhankelijk wil worden via internet moet begrijpen dat verschillende zaken geregeld moeten worden om een succesvolle business te runnen.

Je moet gaan studeren om het internet te begrijpen en om allerlei kleine stukjes van de puzzel in elkaar te schuiven. Je kunt er voor kiezen om dit zelfstandig te doen; of door bij een bedrijf te werken dat werkt via het internet.

Persoonlijk ben ik van mening dat je met de juiste cursussen alles zelf kunt leren, maar het is makkelijker, goedkoper en heeft minder risico’s als je de skills via een bedrijf leert!

Er zijn ontzettend veel boeken, online cursussen en online business masterminds in omloop waar je alles in kunt leren. Zo kun je bijvoorbeeld via de Internet Marketing Unie starten met het investeren in jouw eigen online business.

Dit is volgens mij de beste, meest waardevolle Nederlandse partij die zo’n sterke praktische cursussen over internet marketing aanbied (je leest hier mijn persoonlijke review).

Het proces wat jij moet begrijpen als (toekomstige) succesvolle online ondernemer

Tonny Loorbach van IMU beschrijft in zijn boek het volledige stappenplan naar online succes via een eigen bedrijf (lees mijn Online Marketing Tornado review hier). Dit boek richt specifiek op online trainers en coaches, maar leren mensen de basis van een online onderneming, waarmee ook andere verdienmodellen kunnen worden toegepast.

Je leert hoe jij in de beginfase een sterke doelgroep kiest en een bedrijf opbouwt via jouw eigen digitale (kennis)producten.

Want focussen op jouw eigen digitale (kennis)producten is de slimste keuze die jij kunt maken als jij ooit financieel onafhankelijk wilt worden via internet. Het geeft je een schaalbaar product dat 100% van jou is en dat jij onbeperkt kunt verkopen zonder hoge (productie) kosten. Wanneer je het gebouwd hebt, kun je ze voor de rest van jouw carrière blijven verkopen en er op lange termijn waarde uit halen.

Het is de bedoeling dat je blijft leren en je bedrijf stukje bij beetje blijft verbeteren op verschillende vlakken, zoals commerciële schrijfstijl (copywriting); klantenbinding; conversie optimalisatie strategie; maar ook hoe je je content klaar maakt voor zoekmachine optimalisatie en hoe je kunt leren werken met technische Online Marketing Tools.

Deze technische software oplossingen, zoals bijvoorbeeld de software producten van IMU maken het voor online ondernemers mogelijk om met weinig technische kennis (en dus weinig zorgen) hun bedrijf te groeien.

Dit is allemaal niet makkelijk en gaat zeker tijd, geld en inspanning kosten. Je gaat je leven op sommige punten echt vervloeken als jouw omzet niet zo snel stijgt als je gehoopt had. Maar het gaat om een lange termijn doel voor jezelf creëren dat in de basis begint bij een bepaald probleem dat jij op wilt lossen voor een bepaalde groep klanten. En je bent volledig zelf verantwoordelijk om dit op te bouwen, uit te voeren en in de markt te zetten bij de juiste klanten tot alles moeiteloos draait.

Je bouwt dit totdat je bedrijf door middel van automatiseringstools volledig geautomatiseerd en locatie onafhankelijk draait; waardoor het voor jou geen verschil meer maakt of je 10; 100 of 1000 mensen tegelijk helpt met jouw digitale (kennis)producten. Via online business tools zoals e-mail marketing software en Webinar Tools kun jij 1000’en mensen tegelijk helpen, zonder dat het jou per persoon meer werk kost.

En terwijl steeds meer mensen met jouw content in aanraking komen, doordat jij steeds meer uitbrengt op lange termijn, heb jij alle tijd om zorgeloos meer content voor deze ene doelgroep mensen te blijven produceren. Ik ken online ondernemers die op deze manier tientallen online cursussen hebben gemaakt en tienduizenden betalende leden in hun membership community hebben zitten die jaarlijks een financiële bijdrage doen.

Deze ondernemers zijn ooit, jaren terug met een idee begonnen en hebben dat laten groeien tot waar ze nu staan. En sommigen hiervan zijn nog geen 30 jaar oud en multimiljonair geworden via internet!

Dus wanneer alles optimaal (schaalbaar) via internet draait, zit er geen plafond meer aan je omzet!

Uiteindelijk moet jij je business gaan groeien en opschalen via gratis vormen van social media marketing en betaalde manieren van social media advertising en het Affiliate Marketing verdienmodel, waarbij je alleen hoeft te betalen wanneer daadwerkelijk verkopen worden gedaan! Dit werkt bijzonder effectief bij hoog geprijsde kennisproducten, waarbij jij een hoog winstmarge hebt en je door jouw groeiende bereik en omzet keihard kunt groeien.

Je zult zien dat je je bedrijf hebt gebouwd om optimale waarde voor jouw klanten en jezelf te realiseren op basis van “Customer Lifetime Value”. Door je aanbod te verbeteren naar een lange termijn groeiproces voor de klant, probeer je zo veel mogelijk inkomsten aan bestaande klanten te verdienen, zodat het return on investment van jouw reclamebudget steeds blijft verbeteren!

Je bedrijf ziet er dan uit als de onderstaande afbeelding, waarbij je klanten bereikt in de meest laagdrempelige levels met gratis of goedkope kennisproducten en steeds meer vertrouwen wint; wat kan leiden tot duurdere verkopen!

 

De Customer Lifetime Value gecombineerd met de verschillende funnels die hierbij passen. Bron: Russell Brunson.

De bovenstaande afbeeldingen vormen letterlijk het stappenplan wat veel online ondernemers gevolgd hebben die via internet miljonair zijn geworden. 

Ik raad je sterk aan om het boek DotCom Secrets te kopen in de ontwikkelfase van jouw bedrijf. Het leert je in korte tijd de ultieme basis waar jij rekening mee moet houden in de opstartfase van jouw eigen bedrijf via internet.

Ik wil nog 1 ding specifiek vermelden. Er zijn namelijk verschillende manieren om te ondernemen via internet!

Je kunt dit met eigen (kennis)producten doen of met producten van anderen. Hierbij is het altijd verstandig om zo weinig mogelijk van anderen afhankelijk te zijn, maar het is zeker mogelijk om een super sterk bedrijf te bouwen op basis van andermans producten.

Er zijn 3 vormen van online ondernemen waarmee jij kan experimenteren

  1. Een eigen business bouwen als coach of trainer op basis van (digitale) kennisproducten.
  2. Een eigen business bouwen op basis van andermans producten op basis van affiliate marketing.
  3. Een eigen business bouwen op basis van andermans producten op basis van dropshippen.

Hoewel deze online verdienmodellen van elkaar verschillen, werkt het internet in alle gevallen steeds hetzelfde!

Ik raad je dan ook aan om eerst in algemene kennis over het internet te investeren, zodat je het kernproces in je hoofd krijgt. Je kunt dit doen door je in te schrijven aan de onderstaande mailinglijst, zodat ik jou ga begeleiden naar een beter presterend online bedrijf!


Het belang van Mindset en de Compound Effect Theorie

Als (online) ondernemer start je klein en groeit steeds verder in nieuwe richtingen en resultaten. Waar je start, zul je na jaren werken niet meer staan. Bij een online onderneming blijft alles wat je doet meedraaien op de achtergrond, doordat je iedere keer resultaten op elkaar blijft stapelen en blijft optimaliseren.

Jij moet er voor zorgen dat je een sterke mindset krijgt en groots / ambitieus gaat denken. Je wilt bij voorkeur ook grote en waardevolle problemen oplossen!

Bij online ondernemen moet je focussen en scherp blijven, want het kan in veel periodes ook tegenzitten. Met name in het begin zit er totaal geen glans in het opbouwen van een online bedrijf. Je hebt hier ijzersterke discipline en geduld voor nodig.

Andere mensen nemen je niet serieus en lachen je uit, want ze zien jou vechten, terwijl ze zelf elke maand een salaris van 2500 euro mee naar huis nemen.

Als jij dit interessant vindt en wilt leren hoe jij op lange termijn flinke stappen kunt zetten, kun je er slim aan doen om je te verdiepen in de Compound Effect Theorie (Bekijk het boek van Darren Hardy).

De Compound Effect Theorie zorgt ervoor dat jij op lange termijn moet blijven groeien en keuzes moet maken, in plaats van voor korte termijn resultaten gaan. De kleinste keuzes zijn makkelijker te maken en langer vol te houden dan de grote, levensveranderende keuzes die mensen vaak niet volhouden.

Je groeit het beste en meest effectieve door kleine veranderingen te doen en jezelf steeds te blijven ontwikkelen. Je kunt nog zoveel boeken lezen om iets te leren, maar als je het in de praktijk niet DOET en ERVAART, zal het nog niet tot grote resultaten leiden. Je geeft jezelf namelijk niet de kans om van je fouten te leren en creatief op zoek te gaan naar oplossingen!

De onderstaande video is de beste samenvatting die online te vinden is; en je kunt ook het volledige audiobook op Youtube luisteren.

In dit geval gaat het niet direct om een financieel hefboomeffect, maar daar kan het zeker toe leiden als jij aan de slag gaat met online marketing! Door je te specialiseren en op lange termijn naar de toekomst te kijken kun jij zeker miljonair worden via het internet als jij de route volgt die ik in dit artikel voor je heb uitgestippeld.

Je moet het zelf willen; en zelf de stappen zetten die dit traject voor je in gang kan zetten. Dus investeer in de juiste kennis, begin ergens met groeien en hak eens een knoop door! Dan kan jij over enkele jaren miljonair worden via internet en een ontzettend toffe, vrije levensstijl opbouwen, terwijl je goed zorgt voor je klanten!

Vond jij dit een interessant artikel? Wellicht is mijn artikel over het Mindset boek Think and Grow Rich ook iets voor jou!

Over de schrijver
Toen ik (Kevin) in 2018 startte met online marketing, ging dat niet zo lekker! Het was een lange weg waarin ik door veel (kostbare) fouten wijzer werd over internet marketing, mijn eigen persoonlijkheid en de benodigde kenmerken van succesvol ondernemerschap. Een van de grootste leerpunten was dat ik moest investeren in een doelgerichte, succesvolle Mindset; en terwijl ik zelf mijn omzet groei, gebruik ik deze website om andere startende online ondernemers te helpen met tips over online marketing en software die helpen opschalen!
Reactie plaatsen