Bullguard Antivirus Review

Bullguard Antivirus Review | Heb jij een Computer of Laptop Virus?

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over Bullguard Computer Beveiliging terecht gekomen bent. 

Speel jij veel computer games of run jij een online business vanaf je laptop? Dan loop jij risico op beveiligingsproblemen zoals spyware of virussen. Heb jij een computer of laptop virus? Probeer dan vandaag computer beveiliging via Bullguard Antivirus Software. Je leest in dit artikel alles over dit internet security programma! 

Ondernemers krijgen regelmatig virussen op hun laptop en zeker als jij een serieuze business runt wil jij niet tegen risico's aan lopen die ervoor kunnen zorgen dat gegevens van jou of je klanten op straat komen te liggen. Daarom raad ik altijd aan om een goede virusscanner en antivirus software te gebruiken. Het programma Bullguard is een zeer geavanceerd bedrijf dat zowel op computer; laptop; Ipad en mobiel te installeren is. 

Online Security van Bullguard is een van de meest geavanceerde programma's om je computer te beveiligen tegen malware en spyware. In dit artikel leg ik uit hoe je het gebruikt!

Waarom moet je computer beveiliging via software zoals Bullguard? Wat zijn de risico's van computer virussen? 

Sinds het ontstaan van het internet is er steeds meer vraag gekomen naar services waarmee je als consument of bedrijf veilig kunt browsen. Het woord Identiteitsbescherming is echt een ding geworden en mensen zijn op zoek gegaan naar software voor Internet Beveiliging / online beveiliging. 

BullGuard is een van de beste internet security software die computers beschermd tegen Malware; oftewel "stiekeme" software die een computer van binnen uit kapot maakt of zelfs e-mails verstuurd via jouw e-mail adres of social media accounts. Met Bullguard als virusscanner kun jij elk Virus van jouw laptop verwijderen en jouw laptop virusvrij maken.

Het is een van de meest bekende, beste computer beveiligingsprogramma's die computers; laptops en telefoons beschermen tegen allerlei online bedreigingen. Wat dat betreft is het een sterk aangeschreven internationale speler op gebied van Internet beveiliging.

Wat kun je met computer beveiliging via Bullguard?

Je kunt met een virusscanner van Bullguard onder andere je harde Schijf opschonen en repareren, waardoor je een snellere computer krijgt. Je doet dit makkelijk via een online scan waarbij het programma allerlei onderdelen binnen jouw hardware scant. Ook kun je je computer beveiligen tegen Hackers. Dit doe je bijvoorbeeld via de Firewall; die je elk moment kunt aan en uitschakelen.

Je kunt je computer beveiligen tegen Virussen via het Antivirus programma; de ouderlijk toezicht functies; Firewall en het VPN. Ook voorkomt het programma dat je te maken krijgt met Social media Hacks. Bullguard staat bekend om de next level Anti-Phishing bescherming, waarbij in meerdere fases bescherming wordt geboden aan mailtjes van fraudeurs.

Voorbeelden van virussen die je kunt voorkomen met Bullguard Internet Security zijn de Trojan Horse / Trojaans paard; DDos aanvallen; de Computer Worm

Door sterke Adware Cleaning en de bijbehorende Spyware Scanner is Bullguard een populaire partner bij security voor bedrijven. 

Wat kost Bullguard? En zijn er ooit aanbiedingen?

Bullguard heeft meerdere abbonnementen die bij verschillende consumenten of bedrijven passen. Ik zal hieronder een screenshot delen van de prijzen voor abonnementen. 

Persoonlijk ken ik weinig gratis virusscanners, waardoor ik zelf een betaalde gebruik. Persoonlijk vind ik dat dit soort zaken best een paar euro per jaar mogen kosten, want daar krijg ik een beter gevoel bij dan wanneer ik een gratis variant zou gebruiken. Gratis voor zo'n belangrijk onderwerp spreekt mij met een lagere betrouwbaarheid wat minder aan.

Er worden regelmatig aanbiedingen gegeven binnen deze software. En je kunt via deze link een gratis proefversie downloaden zodat je eerst kunt testen voor je koopt.

Computer beveiliging via Bullguard voorkomt dat jij een virus op je pc krijgt. Op deze afbeelding zijn de verschillende abbonnementen te zien.

Wanneer je Bullguard koopt kun je direct downloaden, installeren en inloggen. Wil je deze online virusscanner op lange termijn blijven gebruiken? Dan moet je BullGuard jaarlijks verlengen.

Welke externe bronnen kun jij gebruiken voor meer informatie over Bullguard Antivirus Software? 

Bekijk de Bullguard Facebook pagina voor meer informatie! Je ziet dat deze zo'n 400.000 likes heeft vanwege hun internationale bereik. Je kunt ook de vele reviews op Trustpilot bekijken. Benieuwd naar wat jij kunt verwachten als je met Bullguard aan de slag gaat? Kijk dan eens op het forum dat ze op hun website / community toe hebben gevoegd. 

Je ziet dat hier veel studiematerialen en blogs beschikbaar zijn om het beste uit jouw Bullguard Virusscanner te halen! En wanneer er problemen zijn kun jij 24 uur per dag; 7 dagen per week via live chat contact krijgen met medewerkers van de virusscanner software om geholpen te worden.

Wat zijn concurrenten van internet beveiligings software? 

De belangrijkste concurrenten van Internet Beveiligings software zijn onder andere:

  • McAfee (500 miljoen PC's wereldwijd).

  • Norton Security Antivirus.

Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Online Marketing Tools Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en de meest geavanceerde online marketing strategie? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen