Wanneer is Black Friday 2022

Wanneer is Black Friday 2022? [+ Perfect Online Marketing Handboek voor Ondernemers!]

Hey, Kevin Louwers van OnlineToekomst.nl hier! Top dat je in mijn artikel over Black Friday 2022 terecht gekomen bent. "Wanneer is Black Friday 2022?" is een van de meest gestelde vragen van 2022! Dus Wanneer is Black Friday 2022? Wat is Black Friday ook alweer precies? En waar draait Black Friday om voor online ondernemers? In dit artikel leg ik het voor je uit! 

En Misschien ben je hier om even snel naar de datum te kijken, maar ik wil je zoiezo ook even uitnodigen om de rest van het artikel te lezen. Ik deel een aantal tips over Black Friday EN het beste online marketing handboek om de (online) marketing strategie van jouw bedrijf volledig te checken en updaten naar de meest optimale online marketing strategieën! 

Klaar om aan de slag te gaan en jezelf voor te bereiden op Black Friday 2022? Let's Do It!

Wanneer is Black Friday 2022? In dit artikel leg ik je precies uit wanneer het is en hoe je kunt voorbereiden!Bekijk dit boek eens als jij jouw online marketing strategie wilt optimaliseren! Het is een TOPPER op gebied van Online Marketing & Ecommerce!

Wat is Black Friday ook alweer precies?

Black Friday is een Grote, Internationale online marketing "feestdag" die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Wellicht heb je wel eens op tv gezien dat ze daar uren in de rij staan voordat ze binnen mogen en daarna de hele schappen leegtrekken en bijna plunderend door de winkels gaan? 

Zo heftig is het gelukkig niet in Nederland, maar we mogen toch stellen dat Black Friday ook in Nederland Super Populair geworden is. Niet alleen in de normale winkelstraten, maar ook online zie je dat ondernemers er in de weken die daar vooraf gaan veel reclame voor maken.

Op Black Friday doen ondernemers kortingsacties, staffelkortingen en andere speciale deals om de klanten die het hele jaar al wachten op deze dag zo veel mogelijk te verkopen.


Wanneer is Black Friday 2022? 

Zoals ik eigenlijk in de inleiding al verklapt heb is Black Friday 2022 op Vrijdag 25 november 2022...

Voor het gemak zal ik er ook de data van Black Friday 2023; 2024; 2025 vast bijzetten!

  • Black Friday 2023 is op vrijdag 24 november;

  • Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november;

  • Black Friday 2025 is op vrijdag 30 november;

Black Friday duurt eigenlijk maar een dag, maar is in Nederland altijd een weekend. En door de populariteit en flinke omzetten die door ondernemers worden gedraaid doen veel ondernemers er nog wat extra dagen bovenop...

Daarnaast heb je ook Cyber Monday nog, wat uiteindelijk na het weekend van Black Friday is. Ook op deze dag doen veel ondernemers nog een laatste actie om de twijfelaars en mensen die het (haast onmogelijk) gemist hebben nog een kans te geven.

Black Friday Begint S'nachts om 00.00!!   

 Wanneer is Black Friday 2022? In dit artikel leg ik je precies uit wanneer het is en hoe je kunt voorbereiden!

Waar draait Black Friday om voor online ondernemers? [Korting; Korting; Korting]

Mensen zien Black Friday als een moment om koopjes te jagen en deals te krijgen die normaal haast onmogelijk zijn... Of dat ook is? Die conclusie mag je zelf trekken!

Dit is HET moment om schaarste te creëren en Fear of Missing Out [FOMO] toe te passen in jouw bedrijf. Je zult het normaal wellicht ook toepassen, maar met dit soort dagen loopt de commercie natuurlijk bij de meeste ondernemers door. 

Verder draait Black Friday om een ijzersterke promotie en een langdurige klantenbinding. 


Hoe kun je je Black Friday marketing strategie aanpassen voor meer omzet?

Bij Black Friday hoort ook nog een Cyber Monday! Speel hier ook direct op in! Op mijn server staat ook het artikel Wanneer is Cyber Monday 2022!

Je kunt je Black Friday Marketing Strategie optimaliseren door veel waarde te geven. Zorg voor een speciale deal en kijk niet direct hoe je je producten naar de bodem kunt prijzen, maar kijk ook eens naar de voordelen van extra waarde toevoegen

Denk er eens over na of je niet iets nieuws kunt introduceren in jouw online bedrijf wat echt goed is voor jouw klanten. Een van de meest bekende Amerikaanse ondernemers (Dan Kennedy) zei ooit dat het NOOIT het beste is om de tweede goedkoopste in jouw markt te zijn, maar wel om de duurste en meest geavanceerde te zijn. 

Mensen hebben simpelweg geld te besteden en als jij kunt verkopen dat jouw aanbod duur is OMDAT jij een extra sterke service kunt bieden zul jij die ook op Black Friday kunnen verkopen! En als je het slim doet, bijvoorbeeld via de strategieën in het boek dat ik gepromoot heb, kun je het ook nog aan de massa verkopen! 

Onlangs Schreef ik ook een artikel met een overzicht van Winkels met Afterpay! Oftewel winkels waar je achteraf kunt betalen. Is dat ook iets voor jou?  


Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Strategie Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en waardevolle online marketing tools? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen