Wanneer is Cyber Monday

Wanneer is Cyber Monday 2022? [+ Perfect Online Marketing Handboek voor Ondernemers!]

Top dat je in mijn artikel over Cyber Monday 2022 terecht gekomen bent. "Wanneer is Cyber Monday 2022?" in Nederland is een van de meest gestelde vragen van 2022!  Dus wat is Cyber Monday ook alweer precies? En waar draait Cyber Monday om voor online ondernemers

In dit artikel leg ik het voor je uit! 

Misschien ben je hier om even snel naar de datum te kijken, maar ik wil je zoiezo ook even uitnodigen om de rest van het artikel te lezen. Ik deel een aantal tips over Cyber Monday EN het beste online marketing handboek om de (online) marketing strategie van jouw bedrijf volledig te checken en updaten naar de meest optimale online marketing strategie! 

Klaar om aan de slag te gaan en jezelf voor te bereiden op Cyber Monday 2022? Let's Do It!

Wanneer is Cyber Monday  2022? In dit artikel leg ik je precies uit wanneer het is en hoe je kunt voorbereiden!Bekijk dit boek eens als jij jouw online marketing strategie wilt optimaliseren! Het is een TOPPER op gebied van Online Marketing & Ecommerce!


Wat is Cyber Monday ook alweer precies?

Cyber Monday is een commerciële "feestdag" die samenhangt met Black Friday. Black Friday is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en staat bekend om de beelden op tv waarop mensen uren in de rij staan voordat ze binnen mogen en daarna de hele schappen leegtrekken en bijna plunderend door de winkels gaan...

Zo heftig is het gelukkig niet in Nederland, maar we mogen toch stellen dat zowel Cyber Monday en Black Friday ook in Nederland Super Populair geworden zijn. Niet alleen in de normale winkelstraten, maar ook online zie je dat ondernemers er in de weken vooraf ontzettend veel reclame voor maken.

Op Cyber Monday doen ondernemers kortingsacties, staffelkortingen en andere speciale deals om de klanten die het hele jaar al wachten op deze dag zo veel mogelijk te verkopen.


Wanneer is Cyber Monday 2022? 

Zoals ik eigenlijk in de inleiding al verklapt heb is Cyber Monday 2022 op Maandag 28 november 2022...

Voor het gemak zal ik er ook de data van Cyber Monday 2023; 2024; 2025 vast bijzetten!

  • Cyber Monday 2023 is op maandag 27 november;

  • Cyber Monday 2024 is op maandag 2 december;

  • Cyber Monday 2025 is op maandag 2 december;

Cyber Monday duurt een dag. Maar door de populariteit en flinke omzetten die door ondernemers worden gedraaid doen veel ondernemers er nog wat extra dagen bovenop...

 Wanneer is Cyber Monday 2022? En hoe kun jij hier als online ondernemer optimaal van profiteren? In dit artikel deel ik een online marketing handboek om jouw strategie direct te upgraden!

Waar draait Cyber Monday om voor online ondernemers? [Korting; Korting; Korting]

Mensen zien Cyber Monday als een moment om koopjes te jagen en deals te krijgen die normaal haast onmogelijk zijn...  Dit is HET moment om schaarste te creëren en Fear of Missing Out [FOMO] toe te passen in jouw bedrijf. Je zult het normaal wellicht ook toepassen, maar met dit soort dagen loopt de commercie natuurlijk bij de meeste ondernemers door. 

Het is een snelle en makkelijke manier om marketing doelstellingen zoals de omzet; winst en het marktaandeel nog een extra boost te geven.


Hoe kun je je Cyber Monday marketing strategie aanpassen voor meer omzet?

Combineer Cyber Monday met de acties van Black Friday! Ik heb ook een artikel "Wanneer is Black Friday 2022"!

Je kunt je Cyber Monday Marketing Strategie optimaliseren door veel waarde te geven. Zorg voor een speciale deal en kijk niet direct hoe je je producten naar de bodem kunt prijzen, maar kijk ook eens naar de voordelen van extra waarde toevoegen, waardoor je oorspronkelijke prijs stijgt. 

Denk er eens over na of je niet iets nieuws kunt introduceren in jouw online bedrijf wat echt goed is voor jouw klanten. Een van de meest bekende Amerikaanse ondernemers (Dan Kennedy) zei ooit dat het NOOIT het beste is om de tweede goedkoopste in jouw markt te zijn, maar wel om de duurste en meest geavanceerde te zijn. 

Mensen hebben simpelweg geld te besteden en als jij kunt verkopen dat jouw aanbod duur is OMDAT jij een extra sterke service kunt bieden zul jij die ook op Cyber Monday kunnen verkopen! En als je het slim doet, bijvoorbeeld via de strategieën in het boek dat ik gepromoot heb, kun je het ook nog aan de massa verkopen! 

Onlangs Schreef ik ook een artikel met een overzicht van Winkels met Afterpay! Oftewel winkels waar je achteraf kunt betalen. Is dat ook iets voor jou?  


Heel veel succes met jouw groeiproces! Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Strategie Categorie. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en waardevolle online marketing tools? Bekijk dan mijn internet marketing unie kennismaterialen; mijn webshop en al mijn evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Reactie plaatsen