Sales Training voor Beginners

Sales Training voor Beginners: Leer in Nederland Online verkopen!

Wil jij de komende periode een high income skill leren waarmee jij jouw woorden in daden; omzet en winst kunt veranderen? En dan bij voorkeur in daden die voor betrouwbare producten en opdrachtgevers toegepast; flinke deals en commissies op kunnen leveren?

De Sales Training voor Beginners waarmee ik jou ga introduceren kan jouw leven veranderen wanneer jij er actief jouw tijd en energie in durft te investeren. Het geeft je een kans om te leren verkopen en tijdens het proces financieel vrij en locatie onafhankelijk te worden. Het is SUPER nuttig voor jouw zakelijke en persoonlijke leven en levert kansen op als ZZP'er in Sales; als Sales Manager in Loondienst of wanneer jij effectiever Sales wilt leren toepassen voor een eigen onderneming...

Leeftijd en Locatie spelen niet mee wat deze sales training betreft en ook de kosten zijn voor iedereen haalbaar. Want of jij nu een MBO student bent die een sales bijbaan wil; een  HBO student die zich voor wil bereiden op een Sales Traineeship; of een Professional die gericht op zoek is naar een Sales Baan / Carrière; dit kan absoluut de missende match zijn om goed voorbereid aan dat nieuwe avontuur te starten.

Dus denk jij dat jij klaar bent voor een nieuwe stap in jouw carrière? Dan raad ik je aan om in dit artikel goed te lezen over wat de mogelijkheden zijn! EN keihard aan de slag te gaan met doelen stellen en ACTIE ONDERNEMEN...

Tip: Ik ben blij om te vermelden dat ik je aan het eind van dit artikel een aanbod mag doen dat al honderden mensen financieel vrij heeft gemaakt door met dit bedrijf samen te werken; enerzijds als Sales Closer; anderzijds als Ondernemer / Opdrachtgever!

Daarbij moet gezegd worden dat het risico om deel te nemen erg laag is. Jij hebt NA het volgen van de training 14 dagen het recht om je investering terug te vragen als je het gevoel hebt dat dit niet was wat jij ervan verwacht had...

Een Sales Training voor Beginners zal jou op lange termijn sterker maken met jouw online business! Via dit boek leer je de eerste stappen!Via dit boek leer jij de EERSTE stappen in het Salesproces van een van de snelst groeiende Sales Bureaus van Nederland...

Wat is Sales? [De Betekenis en Uitleg in deze context]

De meeste mensen die zoeken op het zoekwoord "Sales Training voor Beginners" hoef ik niet uit te leggen wat het belang en de betekenis van sales / verkopen is, maar ik wil TOCH even stil staan bij wat het vak Sales precies inhoudt bij Salespassie; het bedrijf dat ik in dit artikel promoot. Persoonlijk kijk ik al lange tijd (sinds 2020) naar hun ontwikkelingen en heb veel bewondering voor hoe ze in korte tijd hun imperium hebben gegroeid.

Dat komt mede omdat het in dit specifieke geval een stukje anders is dan "de gemiddelde sales training"; die vaak op de plank bij andere online trainingen verdwijnt.

Zelf heb ik ook contact met teamleiders binnen het bedrijf die mij goed inzicht hebben gegeven in hun werkwijzen; en ik ken ondernemers die vanaf de opdrachtgeverszijde betrokken zijn en de omzet van hun bedrijf lieten exploderen door de samenwerking. Ze gingen letterlijk x10 met hun omzet door hun sales uit te besteden; dus wat dat betreft is dit zeker geen promotie zonder inhoud of achtergrondkennis!

Het grote verschil met veel andere online trainingen of communities is als volgt...

Er zijn meerdere sales trainingen voor Beginners die waarde beloven, maar behalve de cursus verder geen echte mogelijkheden kunnen bieden... Salespassie is niet zomaar een sales bedrijf dat geld verdient door opleidingen en cursussen te verkopen; Het is een "High Ticket Sales Bedrijf" met meer dan 65 sales professionals in dienst... Deze Sales Professionals hebben ze zelf de benodigde opleiding gegeven en bellen nu dagelijks vanaf meerdere kantoren in Nederland hun leads...

Deze Sales Training voor Beginners kan makkelijk doorgroeien naar een Sales Training voor Gevorderden.

Je leert Focussen op Hoge Bedragen en Commissies...

Bij dit Sales Bedrijf richten ze alleen op producten met een verkoopwaarde boven de €2000,- euro; waardoor een gemiddelde commissie van 30 procent op iedere verkoop voor jou als sales medewerker minimaal €600,- euro oplevert.

Geen slechte leeromgeving voor een absolute beginner in Sales... En de Toppers die uiteindelijk goed opletten de kans aanpakken om hun carrière voort te zetten binnen het bedrijf kunnen doorgroeien naar grootschalige Sales Projecten met een verkoopwaarde van €15.000 per deal, met soortgelijke commissie percentages...

Het zal niet vanzelf aan komen waaien, maar 1 verkoop per maand op dit level is waarschijnlijk voldoende om jouw huidige maandsalaris te vervangen!   

Maar het gaat niet alleen om de pure sales, want het bouwen van tevreden (en passende) klanten is nog veel belangrijker. Op het moment dat jij mensen iets verkoopt die eigenlijk niet geholpen zijn met de producten zullen er terugvorderingen plaatsvinden en dat wil je niet. Daarom leren ze jou om je leads en hun situatie echt te begrijpen om ze op de juiste manier te matchen.

Je krijgt trainingen in samenwerking met de opdrachtgevers waarvoor jij werkzaam bent en door daar op lange termijn op te blijven focussen kan dat ook sterk in je voordeel gaan werken!

Je leert een Gezonde Focus ontwikkelen op WARME Leads...

Daarbij komt dat je alleen maar warme klanten hoeft te bellen die zelf via het internet om meer informatie over de producten hebben gevraagd. Ze hebben zich via het internet al verdiept in deze producten en hebben alleen de juiste begeleiding nodig om een beslissing te maken die hun situatie verbetert. Je valt dus zeker niet onder het aandeel ongewenste verkopers, wanneer je bij dit bedrijf zou gaan werken na jouw sales training...

Je krijgt de unieke kans om high ticket klanten te helpen door voor lange termijn voor een van de bedrijven te werken die hun volledige Sales Uitbesteden. Dat biedt mogelijkheden voor specialisatie in deze branche en de productcategorieën...

Kortom: Deze Sales Training kan een springplank voor jouw carrière zijn en zorgen dat jouw leven de komende jaren flink gaat veranderen. Onder (bege)leiding van een jong team met Self Made Sales Sales Closers en Professionals.

Benieuwd naar Ervaringen van de Closers die via deze Sales training bij Salespassie zijn gaan werken? Bekijk de onderstaande Video!


Waarom zou jij de Sales Training voor Beginners volgen?

Dit is meer dan alleen een online sales cursus waarin je naar jouw scherm zit te kijken en nooit met jouw trainer in contact komt... Je hebt daadwerkelijk de kans om na het groeien van jouw kennis over sales strategie aan een sterke positie / carrière binnen het bedrijf te bouwen. Dit doe je door te leren en analyseren met anderen (management & collega's) en daarbij is ook ruimte voor ontspanning en entertainment.

Dit stimuleert het groeiproces van totale beginner naar een goede, gemotiveerde en professionele verkoper. Een goed voorbeeld hiervan is dat ze binnen het bedrijf dagelijks Mindset en Sales Coaching geven VOOR het starten van de werkdag, zodat IEDEREEN gemotiveerd aan het werk gaat om hun targets te halen. Hierbij worden leaderboards bijgehouden en speciale commissies uitgekeerd bij het behalen van je targets.

De Sales Training die ik promoot via dit artikel werkt van de beginnerscursus toe naar een intensievere Sales Training. En dit proces is letterlijk hetzelfde als dat van de sollicitanten die direct op kantoor gaan werken.

Het voordeel is dat deze Online Sales Training een stabiele basis geeft om te kijken of het iets voor je is...

Tijdens het volgen van deze training zit jij nergens aan vast... Je bent zelf verantwoordelijk voor het afmaken en volhouden van de cursus. Maar het geeft je aan de andere kant de mogelijkheid om je als in een "proefperiode" te verdiepen in het bedrijf zonder er echt te moeten werken. Je kunt ook simpelweg de training volgen en kijken hoe het proces in elkaar zit... 

Deze Sales Training is volledig Online en doet niet onder voor een Sales Opleiding op HBO Niveau. Het verschil is alleen dat de meeste HBO opleidingen geen bedrijf met tientallen miljoenen omzet per jaar in online sales draaien... De jarenlange kennis en ervaring binnen het bedrijf maakt het mogelijk om jezelf te ontwikkelen als een echte sales expert.

Samen ga je aan de slag met het maken van een gericht Sales plan en werkt toe naar continue verbetering van jouw Sales Doelen om veel Sales te Genereren voor jouw opdrachtgever! Benieuwd naar de opdrachtgevers? Bekijk hieronder twee zakelijke reviews van ondernemers die hun sales bij dit bedrijf uitbesteden!

Is een Sales Training een kans die jou naar een nieuw level zal tillen? Niet elke, maar bij deelnemers aan deze specifieke cursus is levensveranderende groei vaker regel dan uitzondering!Deze Opdrachtgevers gingen volledig door het dak door de samenwerkingen met closers van dit Sales Bedrijf!

Wat is de Inhoud van deze Sales Training?

Deze Sales Training voor Beginners kan het verschil maken in jouw Sales Carrière. Niet alleen omdat je slimmer, maar ook commerciëler wordt!

In deze Sales Training voor Beginners leer jij meer over high ticket sales en met name het verkopen van digitale kennisproducten zoals online cursussen en high level coaching trajecten; Mastermind Groepen of Online Business Software waarop volledige bedrijven kunnen worden gebouwd. Bewezen producten die zich in een grote groeimarkt bevinden vanwege de opkomst van online ondernemerschap.

Het is een hete markt; met veel ondernemers die goed in staat zijn om bij de doelgroep een groepsgevoel en "FOMO Effect" voor hun producten te creëren. Want ook ZIJ krijgen coaching in hoe ze hun producten en projecten in de markt moeten zetten.

Bekijk de onderstaande video waarin je inzicht krijgt in het groeiproces van deze sales organisatie EN hoe jij zelf een vliegende start kunt maken met hun kennismaterialen EN eventuele begeleiding op lange termijn!


Je leert een Sterke Sales Strategie Plannen en Uitvoeren

Je leert alles over het bestuderen en "leren lezen" van jouw klanten en hun wensen / behoeften. Hierdoor leer jij op lange termijn jouw product verkopen via de juiste invalshoeken. Dit maakt dat jij effectiever zult worden en meer sales kunt doen.

 • Als online ondernemer en Sales Specialist MOET jij een geoptimaliseerd Sales Proces hebben op basis van Marktkennis en Tools;

 • Leer alles over het belang van Sales Forecasts en het stellen van Sales Doelstellingen;

 • Ontvang Concrete Sales Tips om jouw sales skills te verbeteren; bijvoorbeeld het verhelpen van limiterende geloofsovertuigingen;

 • Begrijp en Ontwikkel een Mindset op basis van de belangrijkste sales technieken;

 • Leer hoe een goed Sales Gesprek in elkaar zit aan de hand van sales scripts;

 • Leer hoe je jouw klant leest en kom er achter wanneer het juiste moment is voor een Sales Pitch;

 • Is dit niet het juiste moment voor een Pitch of is het product niet goed voor jouw lead? Dan leer jij de juiste keuze te maken!

 • Hierdoor zijn de Sales die jij closed vrijwel altijd een Win Win voor jouw portemonnee EN die van de klant;

Klinkt het tot dusver interessant voor je? En ben je overtuigd dat jij de komende periode klaar bent om een nieuwe stap te zetten richting een mooie Toekomst? 


Bekijk dan het onderstaande aanbod eens wat ik jou vandaag mag doen!


Met deze Sales Training Voor Beginners verander jij jezelf in een onafhankelijke high ticket verkoper om daarmee de komende jaren goed geld te verdienen.Bekijk deze speciale actie en werk aan een sterke toekomst in Sales!

Wat zijn de Kosten van deze Sales Training voor Beginners?

De kosten van deze Sales Training zijn €47,- en hiervoor krijg je alle informatie die jij nodig hebt. Via de Bovenstaande link kun jij met de kortingsprijs starten en direct aan de slag met de Online Sales Training materialen. Jij kunt snel aan de slag gaan OF wat meer tijd nemen om te zorgen dat je alles goed begrijpt.

Voor dit bedrag kun jij testen of het iets is en een sterke indruk krijgen van het bedrijf; hun bedrijfscultuur EN hoe ze zaken doen. Dit zal het uiteindelijk veel makkelijker en logischer maken om met een goed gevoel verder te groeien binnen dit bedrijf; of juist zelfstandig door te gaan op jouw eigen manier.

De Basistraining is in 2 weken te volgen en hiermee zorg jij dat het salesproces volledig helder voor je is. Is het niet wat jij ervan verwacht had? Dan heb jij het recht om jouw investering terug te claimen en zelf te bepalen wat jouw volgende stap naar succes zal worden...

Is deze Sales Training Waardevol op LANGE termijn?

Qua Toekomst zit je met deze Sales Training zeker goed! Het Sales bedrijf achter deze training (Sales Passie) staat bekend als een van de snelst groeiende sales bureaus van Nederland en ze hebben 65+ fulltime closers voor zich werken in de vestigingen Tilburg en Utrecht.

De vrijheid die je na jouw inwerkperiode krijgt is ongekend en jij kunt remote werken voor een van de High Ticket opdrachtgevers in Beleggen; Investeren; Crypto Currencies; Persoonlijke Ontwikkeling en Online Marketing Tools... Je krijgt wanneer je doorgroeit een professionele Sales Coach toegewezen die zich over jou ontfermt en hebt de volledige vrijheid om zelf aan te geven wat je nodig hebt in jouw ontwikkeling!

DAT + Tevreden klanten en een sterke groei in jouw inkomen maakt dit een van de MEEST interessante trajecten die op dit gebied momenteel in de Nederlandse Sales industrie te vinden zijn.

Er zijn ook Interne Doorgroeimogelijkheden binnen andere posities

Er zitten binnen het team ondertussen "Closers" die via deze training zijn binnengekomen op goedbetaalde posities zoals

 • Sales Recruiter

 • Sales Teamleider

 • CRM Software Specialist

Ontmoet ook Teamleiders Jim en Mike; om meer over hun ervaringen en visie te horen!

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Of ga jij starten met deze Sales Training voor Beginners? Laat dan gerust een reactie achter! 

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn Internet Marketing Unie Categorie waarin ik online marketing kennismaterialen (online marketing tornado) en cursussen / trainingen zoals Sales Mastery en IMU Plus promoot. Wil jij meer leren over belangrijke online marketing Begrippen en waardevolle online marketing strategie? Bekijk mijn webshop en alle evergreen content zoals Internet Marketing voor Beginners!

Dan kun jij via persoonlijke ontwikkeling training aan de slag om zelf ook je resultaten te gaan verbeteren door te richten op meer autoriteit; meer organisch bereik; meer Web Verkeer; meer leads en meer omzet en winst! Voor jouw Side Hustle of een volwaardig eigen bedrijf! 

Wilfried Benjamins
Door

Wilfried Benjamins

op 18 Nov 2023

Link werkt niet ?

Jacob Wakker
Door

Jacob Wakker

op 17 Jan 2024

De linkt werkt niet

Reactie plaatsen