Wil jij locatie onafhankelijk leven door een Online Cursus traject te bouwen? Je leert jezelf en je bedrijf ontwikkelen via de perfecte strategie in de Tunnel Visie Academie!

In deze online academie ontmoet jij andere startende ondernemers die op hetzelfde punt in hun online marketing carrière staan en dezelfde doelen hebben als jij. Ook blijf je je online cursus traject groeien via de beste online marketing technieken van dit moment!

Wil jij het verhaal horen over wie ik ben en hoe het is gekomen dat ik ben gaan leren hoe locatie onafhankelijk ondernemen in zijn werk gaat? Ik heb de bovenstaande video voor je opgenomen om je een eerste indruk te geven over mijn groeiproces en visie! Als dat je bevalt, kun je hieronder meer lezen over het GENIALE aanbod dat ik je vandaag doe! 

Ontwikkel jouw Online Cursus Community en Leer Praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw doelgroep!

Met een simpel Product en de juiste actie, perceptie en communicatie zorg jij voor directe ACTIE bij jouw klant; en door deze actie en de daaropvolgende resultaten zal jouw klant jou ZO gaan vertrouwen dat een lange termijn relatie overblijft die jij kunt blijven voeden vanuit jouw online cursus traject en de bijbehorende membership community!


Want wist jij dat jij de gedachten die jouw klant over je heeft zelf kunt sturen en beïnvloeden tot een regelrecht succes of falen? Er zijn bewezen strategieën die zorgen dat jouw klanten geen genoeg van je kunnen krijgen, puur doordat jij steeds precies op het juiste moment op de juiste plaats bent en daardoor ECHT URGENTE problemen oplost!


Dat is wat je gaat leren in de Tunnel Visie Academie! Maar dat is niet alles. Vanuit eigen ervaring weet ik dat het grote gevaar van een online cursus in de psychologische barrières zit. De grootste vijand ben jij zelf! Jouw angsten, twijfels en "is dit wel goed genoeg" mentaliteit zal jou op meerdere momenten tegen gaan werken tijdens het maken, positioneren en aanbieden van jouw online cursus traject. 


En juist daar ga ik jou met ijzersterke discipline doorheen loodsen! Omdat ik zelf niemand had die het voor me deed!


Bij mij ging het heel anders! Ik vocht tegen een vijand van onzekerheid en bleef steken op momenten dat het eigenlijk juist sneller moest gaan! Maar toch slaagde ik er in om de benodigde strategieën te leren, bouwen en aanbieden aan mijn klanten. 


Lees Door om er achter te komen wat jij kunt verwachten!

Altijd al een online cursus willen maken? Op deze internationale retreat masterclass ga ik je precies leren hoe jij het succesvol kunt maken!

IK zorg dat jij scherp blijft; jouw doelen in de gaten houdt en prioriteiten stelt wanneer dat nodig is!

Tijdelijke bonus!

Let goed op bij het onderstaande aanbod! Hier wordt een ONLINE PRODUCT EN een fysiek product verkocht.  Zo weet jij ZEKER dat jij nog een jaar lang kennismaterialen en online motivatie sessies ter beschikking hebt om jouw online cursus traject tot een lange termijn succes te maken!

Ben jij er nog niet van overtuigd dat mijn Tunnel Visie Academie jouw leven voorgoed zal veranderen?

Kan Gebeuren, maar niet getreurd! Je kunt je via de onderstaande knop inschrijven voor meer informatie over mij; mijn bedrijf en wat ik voor jou kan betekenen! Een alternatief is om je in te schrijven voor mijn Periodieke Webinar. Je leest hier meer over wanneer je verder naar beneden scrollt!

50%
Online Cursus Retreat
Aanmelden voor meer informatie over deze online cursus Retreat kan via dit inschrijfformulier!
Ik ga akkoord met het feit dat ik commerciële informatie ontvang!
Ontvang Direct Meer Informatie!
Your information is safe with us

Een aantal EXTRA Wapenfeiten die laten zien hoe UNIEK de Tunnel Visie Academie is!

In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Bouw aan jouw persoonlijke en zakelijke netwerk voor lange termijn!

Met gelijkgestemde ondernemers tussen 20 en 30 jaar ga jij aan een eigen bedrijf werken. Dit zal via online cursussen en live coaching sessies plaatsvinden. Daarnaast zullen er zo gauw corona dat toelaat (inter)nationale live evenementen georganiseerd worden zodat jij kennis kunt maken met de voordelen van een locatie onafhankelijke leven!
In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Ontwikkel jouw marketing kennis en maak een concreet plan van aanpak!

We gaan samenwerken om een plan van aanpak voor jouw online cursus traject te maken. Dit gebeurt via online marketing trainingen en de bijbehorende opdrachten die je van mij krijgt. Hiermee kun jij super effectief aan de slag en ook vragen stellen wanneer iets niet helder voor je is. Door LEREN en DOEN te combineren zal de strategie van jouw online cursus traject volledig helder zijn en heb jij een lange termijn plan om naartoe te werken!
In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Overwin Angsten en GROEI door aan de slag te gaan met Persoonlijke Groei!

Omdat Mindset het belangrijkste is dat jij als online ondernemer kunt groeien staat er een volledige training klaar waarin jij persoonlijke en zakelijke doelen leert stellen en op zoek gaat naar de mentale barrières die jouw succes in het verleden in de weg hebben gestaan.


Door te analyseren hoe jij jouw tijd invult kun jij super effectief en efficiënt gaan werken de komende tijd om binnen een tijd van 6 maanden een sterke content strategie en jouw eerste locatie onafhankelijke inkomen gerealiseerd te hebben.

In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Dit is wat wij te bieden hebben voor ondernemers die een sterke, toekomstgerichte online cursus willen maken en aanbieden!

Limited

De Tunnel Visie Retreat Masterclass [7 dagen]

3500,00  
2750,00
All-Inclusive Prijs in Euro's exclusief BTW

Jij gaat met een groep van 12 Personen samen op een onvergetelijk avontuur in een van de Grootste en VETSTE steden van Ukraine! Je leert nieuwe mensen kennen die dezelfde doelen hebben als jij en gaat direct aan de slag met het bouwen van een Praktisch Toepasbaar Online Business Plan.


Work Smart; Play Hard! Mijn visie is dat dit een levensveranderend traject zal worden als jij er in slaagt om een lange termijn band op te bouwen met de andere leden van de Tunnel Visie Retreat Masterclass! Daarom staan er elke dag Spectaculaire en luxe activiteiten op het programma om de sfeer te verbeteren! Van eten in de Beste Restaurants en het bezoeken van Luxe Dance Clubs tot Schieten met Automatische Wapens en een Ballonvaart over deze prachtige UNESCO Gecertificeerde stad!


Limited

De Tunnel Visie Academie

1297,00  
997,00
In Euro's Per Jaar | 1 jaar inclusief

In de Tunnel Visie Academie train ik jou om een locatie onafhankelijk inkomen te bouwen via het internet en help jou om de nodige barrières te overwinnen die een rol spelen in jouw markt. En die markt gaan we samen benaderen door te bouwen aan een eigen online cursus traject.


Tijdens het bouwen van dit traject leer jij onder andere hoe jij leiderschap toont en door middel van unieke verhalen jouw producten verkoopt. Je leert ook hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt waar jouw concurrenten jaloers naar kijken; terwijl jouw klanten verliefd reageren; puur doordat jij elke keer op het juiste moment met de juiste antwoorden en aanbiedingen komt. Hierdoor blijven klanten lid van jouw community voor lange termijn en gaan ze geloven in jouw autoritaire status binnen jouw markt!


Ben jij degene die actie gaat nemen en aan de slag gaat om jouw leven en toekomst in eigen hand te nemen?