Wil jij een eigen Online Cursus Maken en Aanbieden? Je leert de perfecte strategie op mijn internationale Retreat Masterclass!

Tijdens deze Exclusieve All-Inclusive VIP-Reis ontmoet jij 11 andere startende ondernemers die op hetzelfde punt in hun online marketing carrière staan en dezelfde doelen hebben als jij. En naast Luxe Accommodaties en gezellige Activiteiten ga jij ook met een volledig concreet plan naar huis!

Wil jij het verhaal horen over wie ik ben en hoe het is gekomen dat ik ben gaan leren hoe je aan de slag kunt gaan met een locatie onafhankelijk inkomen? Ik heb de bovenstaande video voor je opgenomen om je een eerste indruk te geven en meer te vertellen over mijn groeiproces en visie! Als dat je bevalt, kun je hieronder meer lezen over het GENIALE aanbod dat ik je vandaag doe! 

Ontwikkel jouw Online Cursus Community en Leer Praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw doelgroep!

Met een simpel Product en de juiste actie, perceptie en communicatie zorg jij voor directe ACTIE bij jouw klant; en door deze actie en de daaropvolgende resultaten zal jouw klant jou ZO gaan vertrouwen dat een lange termijn relatie overblijft die jij kunt blijven voeden vanuit jouw online cursus traject en de bijbehorende membership community!


Want wist jij dat jij de gedachten die jouw klant over je heeft zelf kunt sturen en beïnvloeden tot een regelrecht succes of falen? Er zijn bewezen strategieën die zorgen dat jouw klanten geen genoeg van je kunnen krijgen, puur doordat jij steeds precies op het juiste moment op de juiste plaats bent en daardoor ECHT URGENTE problemen oplost!


Dat is wat je gaat leren op de Tunnel Visie Retreat Masterclass! Maar het is niet alles. Vanuit eigen ervaring weet ik dat het grote gevaar van een online cursus in de psychologische barrières zit. De grootste vijand ben jij namelijk zelf! Jouw angsten, twijfels en "is dit wel goed genoeg" mentaliteit zal jou op meerdere momenten tegen gaan werken tijdens het maken, positioneren en aanbieden van jouw online cursus traject. 


En juist daar ga ik jou met ijzersterke discipline doorheen loodsen! Omdat ik zelf niemand had die het voor me deed!


Bij mij ging het heel anders! Ik vocht tegen een vijand van onzekerheid en bleef steken op momenten dat het eigenlijk juist sneller moest gaan! Maar toch slaagde ik er in om de benodigde strategieën te leren, bouwen en aanbieden aan mijn klanten. 


Zonder persoonlijke begeleiding, dat wel! Degenen die er voor mij moesten zijn waren er niet. En daarom heb ik er persoonlijk voor gezorgd dat er voor jou wel iemand is om de voortgang te checken! 


Lees Door om er achter te komen wat jij kunt verwachten!

Altijd al een online cursus willen maken? Op deze internationale retreat masterclass ga ik je precies leren hoe jij het succesvol kunt maken!

IK zorg dat jij scherp blijft; jouw doelen in de gaten houdt en prioriteiten stelt wanneer dat nodig is!

Een Online Cursus Maken in een week kun jij zelf ook, maar kun jij zelfstandig ook voorzien in deze onderdelen?


  • Jij wilt een geslaagde online cursus maken, dus ik geef je de snelste weg daar naartoe!
  • Aan het einde van deze inspirerende reis weet jij PRECIES hoe jouw online cursus strategie er uit gaat zien!
  • Jij wordt gemotiveerd om een haalbare lange termijn planning te maken en te streven naar grote resultaten!
  • Jij ontmoet mensen die met hetzelfde bezig zijn en werkt hiermee aan een netwerk voor de toekomst!
  • Jij Gaat keihard uit je Comfort Zone; en kom als een ander mens terug!Tijdelijke bonus!

Let goed op bij het onderstaande aanbod! Hier wordt namelijk een online product verkocht EN een fysiek product. Als EXTRA BONUS ontvang jij direct na deelneming aan de Online Marketing Retreat Masterclass een jaar gratis toegang tot de volledige Tunnel Visie Academie t.w.v. 997,00! Zo weet jij ZEKER dat jij nog een jaar lang kennismaterialen en online motivatie sessies ter beschikking hebt om jouw online cursus traject tot een lange termijn succes te maken!

Ben jij er nog niet van overtuigd dat mijn Retreat Masterclass waarin jij jouw eigen online cursus leert maken en aanbieden jouw leven zal veranderen?

Kan Gebeuren, maar niet getreurd! Je kunt je via de onderstaande knop inschrijven voor meer informatie over mij; mijn bedrijf en deze internationale reis! Een alternatief is om je in te schrijven voor mijn Periodieke Webinar. Je leest hier meer over wanneer je verder naar beneden scrollt!

50%
Online Cursus Retreat
Aanmelden voor meer informatie over deze online cursus Retreat kan via dit inschrijfformulier!
Ik ga akkoord met het feit dat ik commerciële informatie ontvang!
Ontvang Direct Meer Informatie!
Your information is safe with us

Een aantal EXTRA Wapenfeiten die laten zien hoe UNIEK deze Internationale Retreat Masterclass wordt!

In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Bouw aan jouw persoonlijke en zakelijke netwerk voor lange termijn!

Met 11 andere gelijkgestemde ondernemers tussen 20 en 30 jaar ga jij aan een eigen bedrijf werken. Er is ruimte voor 6 mannen en 6 vrouwen. Helaas is dat de maximale capaciteit die ik tijdens mijn coaching en de activiteiten aan kan. Ik wil de groep graag klein en besloten houden! 
In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Ontwikkel jouw marketing kennis en maak een concreet plan van aanpak!

5 dagen geef ik online marketing masterclasses en gaan we in een inspirerende locatie samenwerken om een plan van aanpak voor jouw eigen bedrijf te maken. Een dagdeel bestaat uit presentaties met theoretische kennis; en een dagdeel bestaat uit (samen)werken aan de opdrachten die je van mij krijgt. Zo kun jij super effectief aan de slag en kun je mij de hele middag vragen stellen wanneer iets niet helder is. Door LEREN en DOEN te combineren zal de strategie van jouw online cursus volledig helder zijn als jij terugvliegt naar Nederland!
In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Ontdek samen de verborgen pareltjes in het dag- en nachtleven van Lviv!

Work Hard staat in mijn woordenboek onder Play Hard! We gaan elke avond uit eten in een luxe setting en bezoeken samen de mooiste en beste restaurants van Lviv! Ook gaan we meerdere avonden op pad om samen te borrelen en bezoeken de mooiste; meest prestigieuze barren; shisha-lounges en dansclubs van Lviv! Uiteraard is deze reis volledig all-inclusive en hoef jij je nergens zorgen om te maken!

In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Overwin Angsten en GROEI door mee te doen aan Spectaculaire Activiteiten!

Wij gaan meerdere dingen doen die jij (waarschijnlijk) nog nooit hebt gedaan omdat het in Nederland verboden OF moeilijk te regelen is! Maar aangezien de regels in Ukraine wat flexibeler zijn en alles goedkoper en toegankelijker is dan in Nederland; maken wij hier dankbaar gebruik van om onze comfort zone wat te stretchen. Op de planning staan onder andere een ballonvaart boven de stad Lviv; schieten met zware automatische wapens en een bezoek aan een show in de Prachtige Opera! 
In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Ook NA de reis sta jij er niet alleen voor! Jij ontvangt alle nodige begeleiding...

Is dat niet TE INTENSIEF? Zo'n reis met LUXE ENTERTAINMENT en ook af en toe een hapje en een drankje tussendoor? Wat als jij TE VEEL PLEZIER hebt en je niet volledig op de masterclass kunt focussen? Daar heb ik als realist natuurlijk over nagedacht en hiervoor geef ik de beste service mogelijk! 


Na de reis krijg jij gratis toegang tot de online cursussen binnen de Tunnel Visie Academie ter waarde van 475,- per jaar. Hierdoor weet jij zeker dat jij alle benodigde materialen NA de reis nog eens terug kunt kijken wanneer iets niet helemaal duidelijk was. Ook krijg jij literatuur en handleidingen om jouw plan van aanpak uit te voeren EN toegang tot de Live Webinars waarin ik samen met experts barrières weg neem op gebied van Ondernemen; Doorzettingsvermogen; Angsten en een betere Mindset.

In de Tunnel Visie Academie leer jij hoe je jouw leven kunt veranderen door te ondernemen via internet!

Dit is wat wij te bieden hebben voor ondernemers die een sterke, toekomstgerichte online cursus willen maken en aanbieden!

Limited

De Tunnel Visie Retreat Masterclass [7 dagen]

3500,00  
2750,00
All-Inclusive Prijs in Euro's exclusief BTW

Jij gaat met een groep van 12 Personen samen op een onvergetelijk avontuur in een van de Grootste en VETSTE steden van Ukraine! Je leert nieuwe mensen kennen die dezelfde doelen hebben als jij en gaat direct aan de slag met het bouwen van een Praktisch Toepasbaar Online Business Plan.


Work Smart; Play Hard! Mijn visie is dat dit een levensveranderend traject zal worden als jij er in slaagt om een lange termijn band op te bouwen met de andere leden van de Tunnel Visie Retreat Masterclass! Daarom staan er elke dag Spectaculaire en luxe activiteiten op het programma om de sfeer te verbeteren! Van eten in de Beste Restaurants en het bezoeken van Luxe Dance Clubs tot Schieten met Automatische Wapens en een Ballonvaart over deze prachtige UNESCO Gecertificeerde stad!


Limited

De Tunnel Visie Academie

1297,00  
997,00
In Euro's Per Jaar | 1 jaar inclusief

In de Tunnel Visie Academie train ik jou om een locatie onafhankelijk inkomen te bouwen via het internet en help jou om de nodige barrières te overwinnen die een rol spelen in jouw markt. En die markt gaan we samen benaderen door te bouwen aan een eigen online cursus traject.


Tijdens het bouwen van dit traject leer jij onder andere hoe jij leiderschap toont en door middel van unieke verhalen jouw producten verkoopt. Je leert ook hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt waar jouw concurrenten jaloers naar kijken; terwijl jouw klanten verliefd reageren; puur doordat jij elke keer op het juiste moment met de juiste antwoorden en aanbiedingen komt. Hierdoor blijven klanten lid van jouw community voor lange termijn en gaan ze geloven in jouw autoritaire status binnen jouw markt!


Ben jij degene die actie gaat nemen en aan de slag gaat om jouw leven en toekomst in eigen hand te nemen?