Zakelijke Evenementen Agenda

Online Marketing & Sales Strategie


 • Online Events;

 • Conferenties;

 • Business Events;

 • Andere Zakelijke evenementen;

  Met dit overzicht wil ik (online) ondernemers op de hoogte houden over waardevolle zakelijke evenementen op gebied van online marketing & Sales Strategie. In mijn optiek is het bezoeken van live evenementen nu het weer mogelijk is de mooiste en leukste manier om nieuw netwerk en meer inspiratie voor jouw bedrijf op te doen.

  Let op: er kunnen kosten verbonden zijn aan het bezoeken van deze zakelijke evenementen!

  Ben jij benieuwd hoe jij mij kunt tippen over evenementen die jij tegen bent gekomen en die bij mijn doelgroep passen? Bekijk onderaan deze pagina eens naar de mogelijkheden!
Deze Zakelijke Evenementen kunnen jouw bedrijf groeien doordat jij leert over nieuwe kennis; ervaringen en netwerkt met andere experts!

Bekijk het Overzicht van Interessante Zakelijke Evenementen!

Online Marketing & Sales
Platform Day 2022

🗓 12 Mei 08:30 uur tot 18:00 uur


In Amsterdam gaan online ondernemers op 12 mei samenwerken om hun kennis en netwerk te verbreden. Ze zullen de nieuwste innovaties in de branche bespreken op dit event; genaamd Platform Day 2022.

Dit evenement gaat volledig over het opbouwen van een eigen bedrijf via Platform Marketing; oftewel verkopen via een bestaand of eigen platform. Het is niet alleen informatief, maar ook echt gericht op lange termijn groei door middel van partnerships.

Er komen onder andere sprekers zoals Laurens Groenendijk (de directeur van Dutch Founder Fund en Angel Investor van o.a. JustEat; Hiber en Treatwell). • Leer over het plannen en bouwen van een eigen platform;    

 • Leer hoe je jouw bedrijf aanpast aan een eigen doelgroep;    

 • Leer meer over betrouwbare bronnen van online verkeer;     

 • Leer over hoe mensen denken en besluiten nemen;               

 • Leer meer over Online Marketing en Slimme Tools;                 

 • Leer meer over Financieren en Extern Vermogen;                     

 • Neem deel aan Diverse Mastermind sessies;                           

  Het zal een intiem en interessant evenement worden met maar tweehonderd ondernemers aanwezig!


Online Marketing & Sales
IMU Live Evenement 2022

🗓 7 / 8 / 9 Juni - 09:00 uur tot 18:00 uur


Er is geen leukere manier om jouw online marketing kennis en netwerk te verbreden dan door met honderden ondernemers samen deel te nemen aan het IMU Live Evenement 2022.


Via tientallen sessies verspreid over 3 dagen zullen succesvolle Nederlandse Entrepreneurs meer vertellen over hoe ze hun bedrijf hebben gebouwd en via internet zijn opgeschaald naar honderdduizenden euro's omzet per jaar. Denk aan ondernemers als Tonny Loorbach; Zarayda Groenhart; Albert Sonnevelt; Mitchel van Duuren; Kirsten Jassies en Martijn van Tongeren. • Leer over het plannen en bouwen van een eigen bedrijf;                
 • Leer hoe je jouw bedrijf aanpast aan een eigen doelgroep;    

 • Leer meer over betrouwbare bronnen van online verkeer;     

 • Leer Impact Maken door Zichtbaar te zijn op Sociale Media; 
   
 • Leer jezelf positioneren als een autoriteit / expert;                  

 • Leer hoe je grote periodieke pieken in jouw omzet bouwt;     

  Wellicht weet jij dat ik persoonlijk een groot fan en Ambassadeur ben van de Internet Marketing Unie; vanwege kwalitatieve en inspirerende kennissessies en evenementen. Benieuwd naar meer informatie over de Internet Marketing Unie? Bekijk mijn kennisbank onder de kop "Eigen Bedrijf Starten".


Online Marketing & Sales
Webwinkel Vakdagen 2022

🗓 29 / 30 Juni - 09:00 uur tot 18:00 uur


De Webwinkel Vakdagen bieden een laagdrempelige en brede impressie op gebied van Ecommerce en internet marketing. Door met andere ondernemers de nieuwste online marketing strategieën te bespreken kan iedereen nieuwe inspiratie opdoen en aan een waardevol netwerk bouwen.


 • Ontmoet leveranciers van de meest innovatieve tools;                            
 • Meng je in een massa van 13.000 bezoekers;                                                                        
 • Ontmoet 250+ bedrijven die hun aanbod promoten;              

 • Volg meer dan 200 presentaties over online marketing ;        

 • Leer over het belang van Big Data en inzet voor je bedrijf;     

  Het evenement is GRATIS, dus een goed idee om in jouw agenda te blokken om twee dagen aan nieuwe ideeën voor jouw online business te werken!


Online Marketing & Sales
Digimarcon Nederland

🗓 8 / 9 September - 09:00 uur tot 18:00 uur


Met tientallen eerdere edities in landen als Dubai; Amerika; Canada; Brazilië en ... is DigiMarcon geen onbekende speler in de Digital Marketing Industrie.


Er is geen leukere manier om jouw online marketing kennis en netwerk te verbreden dan door met honderden ondernemers deel te nemen aan dit internationale evenement over digitale marketing in de Johan Cruijff Arena van Amsterdam.


Via tientallen sessies verspreid over 2 dagen zullen succesvolle vertegenwoordigers van bedrijven als Facebook; Twitch; Google; Microsoft; Twitter en Amazon meer vertellen over hoe ze hun online marketing strategie invullen. • Leer over het bouwen en opschalen van promotie;                 

 • Leer over slimme innovaties en nieuwe software tools;           

 • Leer meer over betrouwbare bronnen van online verkeer;    
   
 • Bekijk Case Study Presentaties over online Campagnes;         

 • Leer Sociale Media inzetten voor jouw bedrijf als influencer;  

 • Leer meer over Video Marketing; Viral & Buzz Marketing;       
    
 • Leer hoe je grote periodieke pieken in jouw omzet bouwt;     


Naast deze onderwerpen zijn er vele andere onderwerpen.
Digimarcon is een grote naam in de internationale sector van Zakelijke Evenementen. Wat mij betreft ZEKER waard om een kijkje te nemen en je te mengen onder online marketing professionals!


Ontbreken er Interessante Evenementen op deze Pagina?

Soms bied ik ondernemers de kans om hun evenementen te promoten; MITS ik het idee heb dat dit waardevol is voor mijn doelgroep...

Ben jij een Evenementen Organisator en denk jij dat jouw evenement niet op deze pagina mag ontbreken? Dan is het verstandig om contact op te nemen via het e-mail adres online_toekomst@hotmail.com.

Wij richten alleen op Marketing / Sales Gerelateerde evenementen die echt matchen met onze doelgroep (startende online marketeers / groeiende online business eigenaren).

Het lijkt mij interessant om samen te kijken naar een manier om een unieke deal te maken voor de volgers van mijn platform; mailinglijst en social media kanalen.

OnlineToekomst.nl is in principe geen advertentieplatform. Ik streef naar het bouwen van een waardevol project waarbij persoonlijke ontwikkeling en online ondernemen centraal staan. Mensen moeten geïnspireerd raken om slimme doelen te stellen en hard te werken voor een financieel vrije (online) toekomst.

Voor projecten die soortgelijken waarden nastreven valt zeker een samenwerking te realiseren; maar de doelgroep moet hierbij altijd centraal staan! Ik kan jouw organisatie de mogelijkheid bieden om een klein stukje te schrijven over het doel en de doelgroep; en reserveer ruimte voor een introductievideo...

Met welke Voorwaarden dien jij rekening te houden?

Het evenement moet waardevol zijn voor startende online marketeers / online ondernemers;

2 Do Follow Backlinks van jouw website naar OnlineToekomst.nl; waarvan 1 naar de Evenementenpagina en 1 in overleg;

Ik bespreek graag de mogelijkheden rondom een kleine vergoeding / een affiliate samenwerking;

Ik ontvang graag enkele gastenlijstplekken om zelf het evenement te bezoeken OF te verloten onder de lezers van mijn website en andere media kanalen binnen mijn netwerk;