Er zijn mogelijkheden om contact op te nemen voor deze zaken

Jij zoekt een Online Marketing of Sales Partner

Jij wilt Online Marketing Uitbesteden voor jouw onderneming en zoekt daarvoor een betrouwbare, gekwalificeerde Partner. Wij werken samen met de sterkste bedrijven in Nederland die jou hier graag mee helpen.


Jij zoekt een Online Cursus en nieuwe start

Iedereen kan aan de slag met Persoonlijke Ontwikkeling en Online Marketing. Ik geloof ontzettend in zelfstudie via online cursussen. Neem contact op als je meer wilt weten over betrouwbare cursussen; een Plan van Aanpak en zelfs kortingen.


Jij zoekt een Online Marketing Stage

Momenteel experimenteer ik samen met enkele online ondernemers in mijn netwerk met de mogelijkheden om online marketing stagiaires aan te nemen die gaan leren en mee bouwen aan onze online bedrijven. 


Jij wilt een Eigen Bedrijf met online cursussen starten

Jij wilt een eigen online cursus traject  starten via de software pakketten van de Internet Marketing Unie. Via online cursussen neem ik jou stap voor stap mee in het ontwikkelproces en hoe jij deze tools voor jezelf installeert en optimaliseert.


Lees meer over EEN van de Bovenstaande onderwerpen!

Ik en mijn partners helpen jou en je online onderneming graag vooruit met betere online marketing resultaten!

             

Ik en mijn partners helpen graag vooruit om de beste begeleiding te bieden naar online succes. Zo werken we toe naar online marketing en media campagnes, waarin de mogelijkheden en impact die je online kunt maken beide onbegrensd zijn.


Wij zijn van mening dat "aankloten" geen oplossing is en kunnen er voor zorgen dat je campagnes waarde opleveren. Niet alleen in de portemonnee, maar ook in de beleving van de klant en alle andere stakeholders die jouw bedrijf uiteindelijk via het internet tegenkomen. 


Momenteel doe ik Digital Marketing / Internet Marketing / Online Marketing / Social Media Marketing / Affiliate Marketing en werk ik vanuit Eindhoven!


Op deze foto zie je Kevin Louwers in Amsterdam
Op deze foto zie je Kevin Louwers in Amsterdam
Ik en mijn partners helpen graag vooruit om de beste begeleiding te bieden naar online succes. Zo werken we toe naar online marketing en media campagnes, waarin de mogelijkheden en impact die je online kunt maken beide onbegrensd zijn.


Wij zijn van mening dat "aankloten" geen oplossing is en kunnen er voor zorgen dat je campagnes waarde opleveren. Niet alleen in de portemonnee, maar ook in de beleving van de klant en alle andere stakeholders die jouw bedrijf uiteindelijk via het internet tegenkomen. 


Momenteel doe ik Digital Marketing / Internet Marketing / Online Marketing / Social Media Marketing / Affiliate Marketing en werk ik vanuit Eindhoven!


Jij zoekt een Online Cursus Traject en/of Academie om jezelf op Persoonlijk of Zakelijk vlak te ontwikkelen!

Ik heb 100% vertrouwen in de online kennismaterialen en opleidingskwaliteit van de onderstaande partners. Je kunt direct doorklikken naar informatieve Webinars.

De Tunnel Visie Academie

Ik werk persoonlijk aan het organiseren en bouwen van mijn Tunnel Visie Academie, waarin ik mensen stimuleer en motiveer om nieuwe doelen te stellen en bereiken. Het doel hiervan is om aan een locatie onafhankelijk leven te bouwen op jouw eigen voorwaarden...

Internet Marketing Unie

De Internet Marketing Unie leert ondernemers hoe ze via het internet aan een bedrijf kunnen bouwen op basis van eigen Online Cursus Trajecten (Online Coaching). Je verkoopt jouw digitale kennisproducten en bouwt een eigen online academie die jij jaren kunt blijven ontwikkelen.

Dropship Academie

Bouw jouw eigen Webwinkel via Shopify en leer hoe jij producten kunt verkopen die jij niet eens in jouw eigen bedrijf hoeft te hebben. Je leert samenwerken met bedrijven in binnen- of buitenland die de producten direct naar jouw klanten versturen.


E-Commerce Verkopen

Bouw een Eigen Bedrijf door producten te verkopen via bestaande verkoop platformen zoals Amazon of bol.com. Het voordeel is dat jij zelf geen webwinkel of distributie hoeft te bouwen. Je betaald simpelweg een commissie en lift mee op het netwerk en de klantenkring.
Altijd al een online cursus willen maken? Op deze internationale retreat masterclass ga ik je precies leren hoe jij het succesvol kunt maken!

Een Online Cursus traject of Opleiding start jij met oog op de lange termijn toekomst.


Het kost je meer dan een aantal weken en ik zou er ook ALTIJD met deze visie aan beginnen...

Kevin Louwers

Wil jij liever geen eigen bedrijf starten maar een mogelijkheid vinden om jouw kapitaal aan het werk zetten?

Start met Beleggen op de beurs via Harm van Wijk

Geld Beleggen op de beurs is een manier om op lange termijn miljonair te worden als jij consistent vanaf je jeugd geld in een investeringsaccount belegt. Het Compound Effect van lange termijn sparen en rente op rente zal op termijn voor een steeds groter hefboomeffect zorgen. Degene die hier een absolute expert in is; is Harm van Wijk. Hij is een autoriteit in de financiële wereld en organiseert een online community met bijna 100.000 particuliere beleggers...

Start met Crypto's Traden met Madelon Vos

Madelon Vos (ook wel bekend als Miss Bitcoin) is al 8 jaar actief op de financiële markten. Ze groeide haar kennis via haar familie en later ook studies tot ze uiteindelijk docent werd aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar zoektocht binnen macro economische ontwikkelingen; investeren en traden kwam ze de blockchain industrie tegen en begon een Youtube kanaal dat uitgroeide tot een volwaardige online onderneming. Tegenwoordig runt ze een volledige online membership community waarin meerdere online cursussen over beleggen in cryptocurrencies te volgen zijn...


Ben jij op zoek naar een Online Marketing Stage op MBO niveau? Graag zoeken wij met jou uit hoe we dit mogelijk kunnen maken...

Wat wil ik jou bieden als stagebedrijf?

Toegang tot Nederlandse online marketing cursussen en boeken over onderwerpen zoals

Starten met Online Ondernemen; Bouwen en Optimaliseren van Marketing & Sales Funnels; Google Zoekmachine Optimalisatie; Creatieve Copywriting; Online Sales Technieken; Digitale Kennisproducten Ontwikkelen en Online Community Management...

Laat mij weten waar jij als stagiaire meer over wilt leren!

De bovenstaande cursussen zijn vanuit huis via internet te volgen en wanneer jij stage wilt lopen zul jij jezelf in een of ENKELE overlappende vlakken specialiseren en ontwikkelen. Je gaat enkele weken aan de slag met de studie en na het toetsen van jouw kennis mag je snel jouw eigen analyse en plan gaan maken om binnen het bedrijf te starten met optimaliseren.

Wij hebben momenteel interesse om iemand aan te nemen voor de volgende taken:

Zoekmachine Optimalisatie en Creatieve Copywriting: De zoekmachine van Google is cruciaal voor online bedrijven! Jij gaat leren hoe je teksten schrijft die goed gevonden worden door de doelgroep. Jij mag nieuwe teksten gaan schrijven en bestaande teksten analyseren / optimaliseren via realtime inzichten uit online marketing tools. Deze teksten leren je meer over Online Marketing + Persoonlijke Ontwikkeling.

Jij kunt zelfstandig werken en bent een Action Taker!

Jij komt niet terecht bij een standaard bedrijf waar jij dingen MOET doen. Tijdens deze stage krijg jij veel vrijheid en ervaart geen 9/5 baan of stricte controle op hoe jij jouw dag invult. Dat wil zeggen dat jij prioriteiten stelt en jezelf aan het werk kunt houden. Jij zult ook initiatief moeten tonen voor nieuwe ideeën wanneer deze in je op komen.

Jij kunt volledig Remote Werken...

Momenteel heb ik geen eigen kantoor en hier is bewust voor gekozen. Ik wil jou de mogelijkheid geven om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken en heb eventueel ook ruimte beschikbaar in een kantoor in de omgeving van Eindhoven waar meerdere online marketing ondernemers samenwerken. Je kunt hier op meerdere vlakken iets leren en bijdragen aan het succes van andere ondernemers. 

We plannen Wekelijkse Contactmomenten.

Wanneer jij Remote / vanuit huis gaat werken plannen we wekelijkse contactmomenten op vaste tijden via Zoom of Webinar Software. Jij hebt dan de mogelijkheid om te presenteren wat je geleerd en gedaan hebt en krijgt dan feedback en tips. Ook stuur jij elke 2 weken een e-mail op maandag met een planning en een evaluatie op vrijdag met een evaluatie. Dagelijks contact is uiteraard mogelijk via telefoon en Whatsapp!