Als ondernemer heb ik een aantal centrale boodschappen die ik promoot. Op deze pagina kun je doorklikken naar verschillende korte achtergrondverhalen en leerpunten...

Altijd al een online cursus willen maken? Op deze internationale retreat masterclass ga ik je precies leren hoe jij het succesvol kunt maken!

Kevin Louwers: MIJN Persoonlijke Filosofie...

In mijn optiek kan er veel beter worden in de wereld waarin wij vandaag de dag leven. Overheden hebben veel invloed en te veel mensen kiezen voor de "veilige weg" waarin ze hard moeten werken; weinig verdienen en weinig keuzevrijheid hebben. Veel mensen belanden hierdoor in benauwde gevoelens; Burn-Outs; Angsten of Frustraties.


Volgens mij is een mens niet gemaakt om vast te zitten aan een werkgever en zou iedereen de volledige vrijheid moeten hebben om te gaan en staan waar de wereld het beste aansluit op persoonlijke wensen. Dit is mogelijk door naar een volledig locatie onafhankelijk inkomen toe te groeien, maar dat is niet iets wat "de politiek" of "de maatschappij" actief bespreekt...


In mijn Ideale wereld zouden er veel dingen veranderen, waaronder de manier waarop de meeste mensen werken. Niet langer zouden we "normale 9/5 banen" werken voor een mager salaris, maar juist waardevolle skills leren die volledig locatie onafhankelijk via het internet over te brengen zijn aan anderen, die daar op hun beurt hun leven mee kunnen veranderen.


Ik kan niet de hele wereld veranderen, daarom ben ik gestart met MIJN WERELD. Ik heb mezelf los getrokken uit de "Normale Wereld" en heb daar "mijn ideale wereld" voor in de plaats gezet. Daarin ben ik aan mezelf gaan werken om nieuwe dingen te leren en een positieve invloed te hebben op de anderen op me heen. Ik heb het doel gesteld om via mijn Tunnel Visie Academie de komende jaren het leven van tenminste 2500 mensen te veranderen door te investeren in mijn eigen platform, de nodige online marketing kennis; business tools en media kanalen waarmee ik mijn ideeën groter kan maken.


Bij mij startte het bij een nulpunt en ik moest hard in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling Investeren om naar nieuwe doelen toe te gaan werken.    En dat kun jij ook voor jezelf gaan doen.   MET of ZONDER mijn begeleiding. Ik heb via mijn webwinkel de producten tentoon gesteld die mijn leven op een positieve manier hebben veranderd op gebied van persoonlijke ontwikkeling; Mindset; Ondernemen; Online Marketing & Sales Kennis!


Zo lang jij jezelf uit wilt blijven dagen en durft te geloven in jouw eigen toekomst kun jij je niet voorstellen waar je over 3 jaar kunt staan. Als je maar klein durft te starten en een positieve beweging in je leven creëert om met een Gezonde Tunnel Visie naar jouw einddoel te bewegen, EN je wilt INZETTEN om daar anderen mee te HELPEN en INSPIREREN!

Volg mijn Progressie via Youtube!

Scroll door om er achter te komen wat mij drijft tot deze Filosofie; en waarom ik kies om anderen te veranderen!

De Gevaren van een 9/5 Mentaliteit...

Is die Droom van je baas of van jezelf?

Voordelen van Locatie Onafhankelijk Leven...

Vrijheid om je eigen leven in te delen...

Trots op de Carrière van mijn Vader...

Maar ik zou niet willen ruilen...

Eindeloos Investeren in Jouw Persoonlijke Groei...

Ik kan dit niet heeft nog Nooit Gewonnen.

Bouw je toekomst op Waardevolle Skills...

Zodat je straks niet hoeft te ploeteren...

Gebruik je Invloed om Anderen te helpen...

Sales Psychologie | Massa is Kassa...

Lessen uit Oost Europese "Warzones"...

Leef je Leven, ook bij Beren op de Weg...

Online Marketing Geheimen...

Bouw een Levensveranderend Platform...

Ga je via de Goede of de Foute weg?

Zorg voor een Ethische Business...

Ontvang de eerste aanknopingspunten!

Neem eens een kijkje in mijn webshop of schrijf je in voor mijn Funnel waarin ik je meer ga leren over wat ik doe om anderen naar soortgelijke doelen te helpen in mijn Tunnel Visie Academie!


Hoe begon het investeren in online marketing bij mij? 

Op deze foto zie je Kevin Louwers in Amsterdam

Ik wilde investeren in mezelf om meer impact te maken via een online business!

Werken in loondienst ging mij ontzettend moeizaam af en ik vond weinig inspiratie... Ik maakte me er altijd te makkelijk van af en met die mentaliteit wilde ik niet rond blijven lopen.


Sinds 2018 ligt mijn focus daarom op het bouwen van een locatie onafhankelijk inkomen via internet. Hoe dat kon, wist ik toen nog niet, maar in dat streven heb ik twee harde doelen gehad:


1. Het werk dat ik doe, moet op lange termijn waarde toevoegen. Met tegenzin naar mijn werk voor een tientje per uur wilde ik niet voor de rest van mijn leven doen. Het inspireerde me niet en ik zocht vrijheid. Zo ging ik via cursussen en coaching trajecten investeren in mezelf en op zoek naar alternatieve verdienmodellen waar ik op de lange termijn slimmer, verstandiger en onafhankelijker door zou worden.


2. Ik wilde leren hoe ik slimmer kon werken door mijn business te digitaliseren en automatiseren, zodat wat ik deed makkelijker op te schalen is. Geen "uurtje factuurtje" dus, en eigenlijk wilde ik NOOIT MEER betaald worden met een uurloon, maar delen in langdurige resultaten. Een bijkomend doel was dat ik zou kunnen reizen en dat mijn business 24/7 door zou kunnen draaien wanneer ik een dagje "offline" wil gaan.


Het plan dat ik wilde realiseren was om te gaan reizen en een gedeelte van het jaar door te brengen op een warmere plek dan Nederland! En aangezien ik tijdens een verkenningsreis naar Malta ontdekte hoe gaaf het was als ik niet iedere keer terug naar Nederland moest om te gaan werken, besloot ik dat het tijd was om me te gaan richten op nieuwe vaardigheden...


Zo ging ik op zoek naar mogelijkheden voor (Semi) Passief Inkomen dus, wat in mijn optiek alleen maar voordelen kent! 


Ik zocht manieren om online te werken! Maar hoe kon ik dat bereiken?Ik wilde dus altijd al aan de slag met een locatie onafhankelijke inkomen maar dat liep altijd erg moeizaam. Gezonde focus zat er bij mij niet in, tot de Corona crisis alle afleiding weg nam...

Lees verder om te lezen hoe dat proces voor mij ging; en wat JIJ daar van kunt opsteken als jij soortgelijke doelen hebt! :-)

Op deze foto staan de schrijvers van de online marketing tornado (Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren)

Terug van Malta startte ik met een affiliate marketing cursus en een online coaching traject, waarbij ik moeizaam  in beweging kwam. Er zaten nog veel beginnersfouten in; en het duurde lang voordat ik uiteindelijk echt de focus en inzichten kreeg waar ik vandaag de dag mee werk.


Een groot gedeelte van mijn verandering in kennis kwam vanwege nieuwe investeringen in online marketing boeken EN Mindset cursussen, die ik in 2020 ontdekte. Door een online marketing boek over het bouwen van een online coaching business raakte ik verkocht. In de 2 jaar dat ik bezig was met online marketing zag ik nooit zo'n inspirerend boek over het bouwen van een online business. 


Het boek gaf me een uitgebreid stappenplan over hoe ik meer bezoekers en klanten kon krijgen via internet. Daarbij leerde ik meer over content creatie, SEO zoekmachineoptimalisatie, marketing Funnels, neuromarketing technieken en hoe ik zo'n bedrijf technisch zou moeten runnen...


Na het boek en een lidmaatschap aan de online leeromgeving besloot ik via de software van deze online marketing experts door te bouwen! Sindsdien ben ik actief ambassadeur van dit bedrijf geworden en specialiseer ik me in hun werkwijzen en software; om daar ook anderen mee vooruit te helpen in mijn eigen klantenkring.


Ik leerde dat de kracht van een succesvolle online business voornamelijk afhankelijk is van de manier waarop jij werkzaamheden automatiseert; opschaalt, analyseert en optimaliseert via slimme software pakketten en kosten effectieve marketingtools. 


Wil jij daar meer over leren? Neem gerust contact met me op! 
Mindset is alles! Jij kunt alles bereiken als jij tijd en geld in je persoonlijke ontwikkeling en je business durft te investeren!