OVER MIJ: WAAROM besloot ik mijn hele leven te veranderen voor een ONLINE TOEKOMST?


Hoe begon het investeren in online marketing bij mij? 

Op deze foto zie je Kevin Louwers in Amsterdam

Ik wilde investeren in mezelf om meer impact te maken via een online business!

Werken in loondienst ging mij ontzettend moeizaam af en ik vond weinig inspiratie... Ik maakte me er altijd te makkelijk van af en met die mentaliteit wilde ik niet rond blijven lopen.


Sinds 2018 ligt mijn focus daarom op het bouwen van een locatie onafhankelijk inkomen via internet. Hoe dat kon, wist ik toen nog niet, maar in dat streven heb ik twee harde doelen gehad:


1. Het werk dat ik doe, moet op lange termijn waarde toevoegen. Met tegenzin naar mijn werk voor een tientje per uur wilde ik niet voor de rest van mijn leven doen. Het inspireerde me niet en ik zocht vrijheid. Zo ging ik via cursussen en coaching trajecten investeren in mezelf en op zoek naar alternatieve verdienmodellen waar ik op de lange termijn slimmer, verstandiger en onafhankelijker door zou worden.


2. Ik wilde leren hoe ik slimmer kon werken door mijn business te digitaliseren en automatiseren, zodat wat ik deed makkelijker op te schalen is. Geen "uurtje factuurtje" dus, en eigenlijk wilde ik NOOIT MEER betaald worden met een uurloon, maar delen in langdurige resultaten. Een bijkomend doel was dat ik zou kunnen reizen en dat mijn business 24/7 door zou kunnen draaien wanneer ik een dagje "offline" wil gaan.


Het plan dat ik wilde realiseren was om te gaan reizen en een gedeelte van het jaar door te brengen op een warmere plek dan Nederland! En aangezien ik tijdens een verkenningsreis naar Malta ontdekte hoe gaaf het was als ik niet iedere keer terug naar Nederland moest om te gaan werken, besloot ik dat het tijd was om me te gaan richten op nieuwe vaardigheden...


Zo ging ik op zoek naar mogelijkheden voor (Semi) Passief Inkomen dus, wat in mijn optiek alleen maar voordelen kent! 


Ik zocht manieren om online te werken! Maar hoe kon ik dat bereiken?


Dit is een foto van Martin de Jong
Kevin en ik werkten vanaf 2021 samen om mijn offline coaching te vertalen naar een online strategie. Om dit te realiseren maakte Kevin; die op dat moment zelf ook keihard aan het studeren en bouwen was; een plan van aanpak met de kennis die hij via IMU en Amerikaanse cursussen leerde. De waarde die hij toevoegde heeft ons beide naar betere resultaten gebracht.


Het fijne aan de samenwerking was dat hij op commissiebasis werkt, waardoor hij op eigen initiatief in mijn onderneming met nuttige adviezen kwam. Door een affiliate marketing campagne te bouwen en managen samen werd mijn resultaat direct ook zijn resultaat...
Martin de Jong, Trainer en Coach van BuildingChampions.nl

De belangrijkste kansen die ik binnen mijn eigen bedrijf benut:

Deze foto toont passief inkomen

Passief Inkomen

Hoe kun je locatie onafhankelijk inkomen verkrijgen dat doorwerkt wanneer jij afwezig bent?


Die vraag stelde ik al aan mezelf in 2008, toen ik startte met mijn eerste pogingen om dit voor elkaar te krijgen. Op dat moment dacht ik dat daar online pokeren of beleggen voor nodig was, maar dat bleken gevaarlijke combinaties. Na jaren rotzooien kreeg ik het inzicht dat ik dit om foute redenen wilde bereiken (feesten / reizen / snel geld). Ik was op dat moment niet klaar om echt op lange termijn actie te ondernemen en gokte liever op resultaten van anderen dan dat ik in mezelf investeerde. Dat MOEST anders, maar ik bleef altijd zoeken naar manieren om een inkomen via internet op te bouwen dat blijft groeien en bestaan, zelfs wanneer ik minder werk.


In deze tijd vormden ook mijn ideeën om op basis van commissies te werken i.p.v. voor een uurtarief / salaris!
Deze foto toont de cyclus van een affiliate netwerk

Affiliate Marketing

Mijn focus ligt voornamelijk op affiliate marketing, waar ik online coaching in heb gevolgd en actief mee bezig ben geweest door een aantal eigen websites te maken.


Omdat ik zag dat deze markt door online coaching programma's erg "plat" en concurrerend werd gemaakt, ben ik uiteindelijk meer naar de kant van de affiliate-adverteerders gaan kijken... Ik voelde me namelijk genaaid doordat vele online ondernemers het makkelijker lieten klinken dan het in werkelijkheid is...


Het leek mij interessanter om op ervaren ondernemers te richten en die te matchen met affiliate marketing, in plaats van net als vele anderen geld te verdienen aan schooljochies en huismoeders.


Na onderzoek kwam ik er achter dat het uitgeven van E-learning producten als online ondernemer en die promoten via affiliate marketing ook kansen bracht...

Deze foto toont online marketing tools

Online Marketing Software

Ik ontmoette de afgelopen jaren als affiliate marketeer regelmatig internet ondernemers via coaching trajecten en Masterminds. Ik promootte hun cursussen en mocht de inhoud vooraf checken.


Hierdoor snapte ik steeds beter waar de verdienmodellen van dergelijke coaches liggen en WAT ze precies deden om grote successen te bereiken op het internet.


Toen ik uiteindelijk het bedrijf tegenkwam dat uitgever was van de automatiserings- software waarmee de meest succesvolle online ondernemers hun bedrijf opschalen, werd ik super enthousiast!


Ik besloot voor mezelf dat ik een software EXPERT wilde worden en er anderen mee te helpen, en ging volledig op het online marketing proces van de automatiserings- tools focussen. Dit zorgde voor snelle groei en het starten van een cursus met elementen die ik zelf eerder miste!


Ik wilde dus altijd al aan de slag met een locatie onafhankelijke inkomen maar dat liep altijd erg moeizaam. Gezonde focus zat er bij mij niet in, tot de Corona crisis alle afleiding weg nam...

Lees verder om te lezen hoe dat proces voor mij ging; en wat JIJ daar van kunt opsteken als jij soortgelijke doelen hebt! :-)

Op deze foto staan de schrijvers van de online marketing tornado (Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren)

Terug van Malta startte ik met een affiliate marketing cursus en een online coaching traject, waarbij ik moeizaam  in beweging kwam. Er zaten nog veel beginnersfouten in; en het duurde lang voordat ik uiteindelijk echt de focus en inzichten kreeg waar ik vandaag de dag mee werk.


Een groot gedeelte van mijn verandering in kennis kwam vanwege nieuwe investeringen in online marketing boeken EN Mindset cursussen, die ik in 2020 ontdekte. Door een online marketing boek over het bouwen van een online coaching business raakte ik verkocht. In de 2 jaar dat ik bezig was met online marketing zag ik nooit zo'n inspirerend boek over het bouwen van een online business. 


Het boek gaf me een uitgebreid stappenplan over hoe ik meer bezoekers en klanten kon krijgen via internet. Daarbij leerde ik meer over content creatie, SEO zoekmachineoptimalisatie, marketing Funnels, neuromarketing technieken en hoe ik zo'n bedrijf technisch zou moeten runnen...


Na het boek en een lidmaatschap aan de online leeromgeving besloot ik via de software van deze online marketing experts door te bouwen! Sindsdien ben ik actief ambassadeur van dit bedrijf geworden en specialiseer ik me in hun werkwijzen en software; om daar ook anderen mee vooruit te helpen in mijn eigen klantenkring.


Ik leerde dat de kracht van een succesvolle online business voornamelijk afhankelijk is van de manier waarop jij werkzaamheden automatiseert; opschaalt, analyseert en optimaliseert via slimme software pakketten en kosten effectieve marketingtools. 


Wil jij daar meer over leren? Neem gerust contact met me op! 
Mindset is alles! Jij kunt alles bereiken als jij tijd en geld in je persoonlijke ontwikkeling en je business durft te investeren!

Op deze afbeelding laat ik zien dat ik blij ben dat we aan het einde van de minicursus over geld verdienen met instagram en tiktok zijn gekomen. Mensen zijn nu als het goed is klaar om te starten.
Wil jij zelf een online business starten; jouw bestaande business optimaliseren of gewoon meer informatie over geavanceerde werkwijzen die succesvolle online marketeers toepassen?

Maar weet je niet zo goed waar je op dit moment moet beginnen; hoe je een sterk online productaanbod bouwt of hoe je potentiele klanten uiteindelijk moet bereiken en benaderen?


Dan wil ik je uitnodigen om je in te schrijven voor mijn strategische mails waarin ik je informatie toe ga sturen over het optimaliseren van jouw Mindset en jouw online marketing skills. Ik laat je PRECIES zien hoe ik zelf ben gegroeid en met welke visie ik tegenwoordig in mijn business sta!


Ik zorg voor volledige transparantie en geef je ook andere kansen om te profiteren van mijn kennis en het netwerk dat ik de afgelopen tijd heb opgebouwd. Zo denk ik altijd met je mee over wat jij op dit moment zou moeten optimaliseren en mag je mij uiteraard benaderen voor advies...

Schrijf je in voor mijn begeleiding via E-mail en laat je inspireren om jouw online strategie te verbeteren!

  • Ik help je alleen met bewezen strategieën die door experts zijn gekozen;
  • We gaan voor direct resultaat; met tools die technisch gezien door IEDEREEN te gebruiken zijn;
  • Start jij met deze tools? Dan lift jij mee op mijn kennis en voorzie ik je van templates en strategie;
  • Ik behoed je voor domme keuzes en dure fouten vanuit mijn eigen ervaringen tijdens de opstartfase;
  • Ik motiveer jou om de juiste stappen te zetten en steeds weer ACTIE te ondernemen;
  • Ik sta voor je klaar wanneer jij vragen of begeleiding nodig hebt; via E-mail en Zoom;
  • Ik organiseer regelmatig Webinars om extra zaken uit te leggen; 
50%
Schrijf je in voor Strategische Tips over online marketing en Business Mindset!
Hoe kun je een persoonlijk ontwikkelingsplan met SMART doelen stellen om iets te veranderen in je leven? Alles wat je nodig hebt moet je uit je eigen brein halen om je mindset te verbeteren. In dit artikel leer ik je hoe!
arrow_drop_up arrow_drop_down