In de Webshop krijg je producten te zien die voor mij een belangrijke rol speelden in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Welkom in mijn Webshop over Persoonlijke Ontwikkeling!

In deze webshop staan de Beste Boeken over Zelfontwikkeling en Mindset die ik de afgelopen tijd gelezen heb. Deze zijn wat mij betreft een MUST READ voor mensen die zichzelf en hun persoonlijke ontwikkeling serieus nemen. 

De onderstaande artikelen betekenen veel voor me. Bekijk gerust of er iets tussen zit dat ook een rol in jouw leven kan gaan spelen!

Think And Grow Rich is het Mindset Boek waarin jij succesvol en doelgericht leert denken.

#1 Think and Grow Rich

Think and grow rich behoort tot een van de beste mindset boeken aller tijden. Met meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 120 talen is dit een boek dat vele levens heeft veranderd. 

Centraal in het boek staat het inzicht dat jij verantwoordelijk bent voor alles wat jij in het leven aantrekt. Zie jezelf als een buschauffeur die aan het stuur draait wanneer die een bepaalde afslag wil nemen. Alleen jij kunt doelen stellen die 100% van jou zijn en jouw leven in positieve zin veranderen. 


Een tweede hoofdlijn is dat jij bent hoe je denkt. Zowel positieve als negatieve gedachten beïnvloeden jouw state of mind en de manier waarop je naar de wereld om je heen kijkt. Zorg daarom dat je het negatieve zoveel mogelijk ontwijkt; en focust op het positieve. Hierdoor zal jouw leven in positieve zin veranderen! 


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek!

De Beste Mindset Boeken zijn wat mij betreft Think and Grow Rich; Compound Effect en Atomic Habits. Deze moet je zeker gelezen hebben!

#2 The Compound Effect

The Compound Effect behoort zeker tot de beste Mindset boeken. Het behoort niet (zoals vele anderen) tot de boeken over positieve mindset! Het gaat veel meer in op het meten en analyseren van jouw gewoontes, jouw keuzes en jouw gedrag. Het is volgens Compound Effect namelijk niet belangrijk wat je denkt, maar wat je uiteindelijk in de praktijk doet... 


De Kernboodschap van Compound Effect is dat wat jij ook doet; en welke richting jij ook in gaat in je leven; het zich altijd zal vermenigvuldigen met een hefboomeffect (Compound Effect) op lange termijn. Doe jij vandaag slechte dingen? Dan zul jij over een jaar slechtere dingen doen; en over 5 jaar in de goot zitten! Doe jij vandaag goede dingen? Dan zul jij over een jaar betere dingen doen en over 5 jaar onaantastbaar zijn! 


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek!

Maak een keuze die bij je past en ga er mee aan de slag!