In de Webshop krijg je producten te zien die voor mij een belangrijke rol speelden in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Welkom in mijn Webshop over Online Marketing & Sales Strategie!

In deze webshop staan de beste online kennisproducten (Boeken en online cursussen) over online marketing en sales strategie die ik de afgelopen tijd bestudeerd heb. Deze boeken zijn wat mij betreft een MUST READ voor mensen die zichzelf en hun eigen bedrijf serieus nemen.

Deze Beste Online Marketing Boeken moet jij als (online) ondernemer gelezen hebben. Je kunt deze online marketing boeken direct bestellen via dit artikel!

#1  De Online Marketing Tornado

De online Marketing Tornado van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren (eigenaren van de Internet Marketing Unie) wordt door de Nederlandse online marketing industrie beschreven als een van de beste online marketing boeken; of zelfs DE bijbel voor ondernemers met een online business. En op Nederlandse bodem ben ik het daar BEST WEL mee eens... 


Het neemt je mee in het marketing proces waarmee succesvolle online marketing specialisten zoals Joshua Kaats, Boyd Hoek en Jia Ruan hun business opschaalden tot miljoenen. Deze ondernemers werden bekend vanwege hun agressieve advertentie campagnes, maar ondertussen zijn er duizenden online ondernemers die met de online marketing cursussen en conversie verhogende online marketing software van IMU werken. Zelf doe ik hier graag aan mee!


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek!

Bestel de Online Marketing Tornado! 
Ga het Avontuur op EIGEN KRACHT aan!
Deze afbeelding toont het online marketing cursus traject IMU Plus dat je via mijn webwinkel aan kunt schaffen.

#2 IMU Plus Online Marketing Studie voor Startende Online Ondernemers...

Sinds begin 2021 ben ik lid van de IMU Plus online leeromgeving waarin "all-inclusive" marketing cursussen en masterclasses voor online ondernemers gegeven worden. Deze online marketing academie bestaat uit online cursussen; online masterclasses en opnames van strategische sessies tijdens live-evenementen...


IMU Plus heeft duizenden leden van allerlei (omzet) niveau's geholpen en deze helpen elkaar ook vooruit via het forum en de live evenementen. Online Marketing Leren via de online marketing cursussen is bij IMU Plus mogelijk voor een goede prijs als je kijkt naar de kwaliteit die ze leveren.


Je komt regelmatig exclusieve interviews of strategische tips tegen van allerlei online ondernemers in de IMU Plus online marketing community! Voor startende ondernemers is het dan ook een bron aan inspiratie die jouw bedrijf kan veranderen!


Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hieronder hoe je zou kunnen starten met jouw zelfstudie!

Lid Worden van IMU Plus! 
De Grootste Nederlandse Online Ondernemen Cursus Community!
Deze Beste Online Marketing Boeken moet jij als (online) ondernemer gelezen hebben. Je kunt deze online marketing boeken direct bestellen via dit artikel!

#3 Expert Secrets

In Expert Secrets gaat hij dieper in op hoe jij jezelf als online ondernemer kunt positioneren als een expert binnen jouw vakgebied; en daarmee honderden; duizenden of tienduizenden mensen kunt beïnvloeden met jouw digitale producten. Hierin richt hij voornamelijk op het presenteren van modellen voor storytelling waarmee je jouw klanten niet alleen "wakker" houdt, maar ook activeert om actie te ondernemen wanneer dat nodig is. 

Expert Secrets is een boek wat de leider en expert in jou laat ontwaken en laat zien wat jij nodig hebt om een sterke en betrouwbare woordvoerder voor je bedrijf te zijn. Uit de gehele reeks van Brunson is dit mijn favoriet, maar ze zijn allemaal SUPER sterk. 


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek! Tip: Er is ook een Audioboek beschikbaar via bol.com dat je direct naar je telefoon kunt downloaden! 

Bestel Expert Secrets! 
Zorg dat mensen begrijpen wat jij wilt zeggen via deze technieken!
Deze Beste Online Marketing Boeken moet jij als (online) ondernemer gelezen hebben. Je kunt deze online marketing boeken direct bestellen via dit artikel!

#4 Dotcom Secrets

Waar de Online Marketing Tornado het voordeel van de twijfel heeft gekregen omdat het van Nederlandse bodem komt, is DotCom secrets een waardige nummer twee, die misschien zelfs wel op nummer 1 zou moeten staan. De reden dat DotCom Secrets iets minder goed scoort is omdat het een stuk specifieker toe te passen is; en dus zeker niet voor iedereen relevant is. Het verkiest namelijk Funnels boven Websites; en het bouwen hiervan is een efficiënt, maar toch gecompliceerd proces... 

Hierdoor is DotCom Secrets een extra diepgaand boek dat jij als ondernemer gelezen moet hebben om te begrijpen hoe gevorderde marketeers online marketing producten verkopen via simpele; geautomatiseerde funnels. Dit maakt het boek van Russell Brunson wat mij betreft tot een van de beste Online Marketing Boeken op internationaal niveau. Je leert hoe je vanaf niks een online bedrijf start en dat positioneert via het internet. Hierin staat het bouwen van sales funnels centraal, waarbij alles zo effectief mogelijk en zonder ruis gebouwd wordt. 


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek! Tip: Er is ook een Audioboek beschikbaar via bol.com dat je direct naar je telefoon kunt downloaden! 

Bestel Dotcom Secrets! 
Dit Boek Opende een NIEUWE WERELD met alternatieven...
Dit boek gaat over de Blue Ocean, een marketing strategie waarmee je jezelf leert onderscheiden van de bestaande concurrentie.

#5 Blue Ocean Strategy

Als ondernemer doe jij er verstandig aan om jouw aanbod te zien als een aanvulling op het totale marktaanbod. In plaats van de markt verkleinen en de marges verlagen, kun je de markt juist vergroten door een volledig nieuwe weg in te slaan. Zo werk je tegelijkertijd aan het maximaliseren van jouw kansen en het minimaliseren van jouw risico’s.


Deze theorie staat centraal in dit oude, tijdloze boek van Chan Kim en Renee Mauborgne. Het Blue Ocean Model is ontwikkeld om een onderneming te bouwen op basis van slimme, strategische beslissingen waarin zowel klanten als concurrenten winnen, in plaats van elkaar in de weg te staan.


Je doet dit door te innoveren op een of meerdere van de 6 strategische richtingen die centraal staan in het boek... Door weg te breken van de concurrentie ben jij een creatieve, frisse aanbieder in een nieuwe markt die niemand in de weg loopt of “klanten en werk steelt” van anderen. Een authentieke speler die zich op meerdere vlakken anders positioneert en een echte toevoeging is!


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek!

Bestel Blue Ocean Strategy! 
Leer Differentiëren EN Innoveren richting een specifieke klant...
Traffic Secrets

#6 Traffic Secrets

Traffic Secrets van Russell Brunson leert je hoe je meer online verkeer naar jouw aanbod kunt krijgen. Het grootste probleem dat jij als online ondernemer hebt is namelijk dat jouw klanten niet van jouw bestaan weten. Daarom staan in dit boek alle "Evergreen Marketing Strategieën" centraal waarmee jij jouw doelgroep kunt bereiken. Niet alleen leer je hoe je eigen kanalen kunt bouwen en exploiteren, maar je leert ook hoe je bestaande social media kanalen kunt gebruiken om jouw bedrijf en producten te promoten.

Dit is voorlopig het laatste boek dat werd uitgebracht door de Clickfunnels familie en door zowel Dotcom Secrets; Expert Secrets EN Traffic Secrets gelezen te hebben kun jij als online ondernemer optimaal gebruik maken van het internet om jouw doelen te bereiken en een miljoenen omzet na te streven. 


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek! Tip: Er is ook een Audioboek beschikbaar via bol.com dat je direct naar je telefoon kunt downloaden! 

Bestel Traffic Secrets! 
Jij zit nooit meer zonder Online Verkeer na het lezen van dit boek!
Deze Beste Online Marketing Boeken moet jij als (online) ondernemer gelezen hebben. Je kunt deze online marketing boeken direct bestellen via dit artikel!

#7 The Ultimate Sales Letter (Kennedy)

Dan Kennedy wordt internationaal gezien als een van de beste Copywriters; oftewel verkopers via advertenties in tijdschriften en op het internet; ter wereld. De wijsheid die hij in tientallen jaren heeft opgedaan als professionele copywriter voor miljoenenbedrijven heeft hij gebundeld in een relatief klein; goed leesbaar boek genaamd "The Ultimate Sales Letter". 


Hierin neemt hij je mee door het (online) verkoopproces en laat zien welke factoren jij moet toevoegen in jouw website / digitale producten om tot een hoger conversie ratio te komen. Oftewel: met welke factoren kan ik het percentage bezoekers dat iets aankoopt verhogen? En hoe kan ik daarnaast zorgen dat ze ook nog eens meer geld uitgeven per aankoop? 


Het is een boek dat jou direct een stappenplan geeft om meer verkopen te doen; en ook de waarde van deze verkopen kan laten stijgen. En het gave van deze skill is dat ieder mini-percentage conversie stijging een enorm (financieel) resultaat kan veroorzaken als je het op grote schaal toepast. Daarom behoren Copywriters tot een van de best betaalde beroepen die locatie-onafhankelijk en via het internet beoefend kunnen worden.  


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek!

Bestel Ultimate Sales Letter! 
Kruip in het Hoofd van jouw Klant met Copywriter Dan Kennedy!
Deze Beste Online Marketing Boeken moet jij als (online) ondernemer gelezen hebben. Je kunt deze online marketing boeken direct bestellen via dit artikel!

#8 Influence (Robert Cialdini)

Dat er met verkopen op internet af en toe "smerige" trucjes worden toegepast om de bezoeker in een koper te veranderen staat vast. Maar als jij echt wilt weten hoe dit precies in zijn werking gaat, doe jij er verstandig aan om Influence van Robert Cialdini te lezen. In dit boek staan de 7 factoren centraal die zowel online als offline marketeers en sales agents gebruiken om op jouw gevoel in te spelen. 

Hierin komen o.a. zaken zoals Social Proof; het creëren van Urgentie; het creëren van Autoriteit in jouw markt; het creëren van schaarste in jouw communicatie; en andere principes aan bod die jij als online ondernemer MOET kennen om een scherp aanbod te creëren dat jouw (potentiele) klanten tot in hun diepste emoties raakt.


Benieuwd hoe het werkt? Koop dan via de onderstaande link het boek!

Bestel Influence van Cialdini! 
Leer Online Overtuigen Om Jouw Ideeën Groot te Maken!

Maak een keuze die bij je past en ga er mee aan de slag!