Doelen Stellen en Bereiken zou centraal moeten staan in jouw leven als je betere resultaten wilt bereiken!

Kevin Louwers: MIJN Persoonlijke Filosofie...

In mijn optiek kan er veel beter worden in de wereld waarin wij vandaag de dag leven. Overheden hebben veel invloed en te veel mensen kiezen voor de "veilige weg" waarin ze hard moeten werken; weinig verdienen en weinig keuzevrijheid hebben. Veel mensen belanden hierdoor in benauwde gevoelens; Burn-Outs; Angsten of Frustraties.


Volgens mij is een mens niet gemaakt om vast te zitten aan een werkgever en zou iedereen de volledige vrijheid moeten hebben om te gaan en staan waar de wereld het beste aansluit op persoonlijke wensen. Dit is mogelijk door naar een volledig locatie onafhankelijk inkomen toe te groeien, maar dat is niet iets wat "de politiek" of "de maatschappij" actief bespreekt...


In mijn Ideale wereld zouden er veel dingen veranderen, waaronder de manier waarop de meeste mensen werken. Niet langer zouden we "normale 9/5 banen" werken, maar juist waardevolle skills leren die volledig locatie onafhankelijk via het internet over te brengen zijn aan anderen, die daar op hun beurt hun leven mee kunnen veranderen.


Ik kan niet de hele wereld veranderen, daarom ben ik gestart met MIJN WERELD. Ik ben gaan nadenken over de "Normale Wereld" en probeer daar steeds meer "mijn ideale wereld" voor in de plaats te zetten. Een wereld waarin je keuzevrijheid hebt en nadenkt over internationale kansen om je persoonlijke situatie te verbeteren.


Om dat te bereiken ben ik aan mezelf gaan werken om nieuwe dingen te leren en een positieve invloed te hebben op de anderen in mijn omgeving.


Bij mij startte het bij een nulpunt en ik moest hard in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling Investeren om naar nieuwe doelen toe te gaan werken.    En dat kun jij ook voor jezelf gaan doen.        Ik heb via mijn webwinkel de producten tentoon gesteld die mijn leven op een positieve manier hebben veranderd op gebied van persoonlijke ontwikkeling; Ondernemen; Online Marketing & Sales!


Zo lang jij jezelf uit wilt blijven dagen en durft te geloven in jouw eigen toekomst kun jij je niet voorstellen waar je over 3 jaar kunt staan. Als je maar klein durft te starten en een positieve beweging in je leven creëert om met een Gezonde Tunnel Visie naar jouw einddoel te bewegen!

Ontvang de eerste aanknopingspunten!

Neem eens een kijkje in mijn webshop of schrijf je in voor mijn Funnel waarin ik je meer ga leren over wat ik doe om anderen naar soortgelijke doelen te helpen in mijn Tunnel Visie Academie!


Hoe begon het investeren in online marketing bij mij? 

Op deze foto zie je Kevin Louwers in Amsterdam

Ik wilde investeren in mezelf om meer impact te maken via een online business!

Werken in loondienst ging mij ontzettend moeizaam af en ik vond weinig inspiratie... Ik maakte me er altijd te makkelijk van af en met die mentaliteit wilde ik niet rond blijven lopen.


Sinds 2018 ligt mijn focus daarom op het bouwen van een locatie onafhankelijk inkomen via internet. Hoe dat kon, wist ik toen nog niet, maar in dat streven heb ik twee harde doelen gehad:


1. Het werk dat ik doe, moet op lange termijn waarde toevoegen. Met tegenzin naar mijn werk voor een tientje per uur wilde ik niet voor de rest van mijn leven doen. Het inspireerde me niet en ik zocht vrijheid. Zo ging ik via cursussen en coaching trajecten investeren in mezelf en op zoek naar alternatieve verdienmodellen waar ik op de lange termijn slimmer, verstandiger en onafhankelijker door zou worden.


2. Ik wilde leren hoe ik slimmer kon werken door mijn business te digitaliseren en automatiseren, zodat wat ik deed makkelijker op te schalen is. Geen "uurtje factuurtje" dus, en eigenlijk wilde ik NOOIT MEER betaald worden met een uurloon, maar delen in langdurige resultaten. Een bijkomend doel was dat ik zou kunnen reizen en dat mijn business 24/7 door zou kunnen draaien wanneer ik een dagje "offline" wil gaan.


Het plan dat ik wilde realiseren was om te gaan reizen en een gedeelte van het jaar door te brengen op een warmere plek dan Nederland! En aangezien ik tijdens een verkenningsreis naar Malta ontdekte hoe gaaf het was als ik niet iedere keer terug naar Nederland moest om te gaan werken, besloot ik dat het tijd was om me te gaan richten op nieuwe vaardigheden...


Zo ging ik op zoek naar mogelijkheden voor (Semi) Passief Inkomen dus, wat in mijn optiek alleen maar voordelen kent! 


Ik zocht manieren om online te werken! Maar hoe kon ik dat bereiken?


Altijd al een online cursus willen maken? Op deze internationale retreat masterclass ga ik je precies leren hoe jij het succesvol kunt maken!