Wil jij bijdragen aan een betere maatschappij door als media partner koppels in jouw bestaande klantenkring of (social) media netwerk aan een sterkere relatie te helpen?

Dan ben jij op de juiste plek terecht gekomen... 

Deze pagina staat namelijk in het teken van Love, Sex en commitment! En wij spannen ons persoonlijk in om koppels in Nederland en Belgie te helpen aan een liefdevol liefdesleven.

Ik laat jou via de onderstaande informatie zien hoe jij met mij en Martin de Jong samen kunt werken om in de toekomst te werken aan meer liefde en verbinding in de maatschappij!

We zorgen er via affiliate marketing voor dat alle betrokken partners er op lange termijn beter van worden. Het succes ligt in jouw eigen handen: stap jij met ons in dit nieuwe online marketing avontuur?Wil jij bijdragen aan een betere maatschappij door als media partner koppels in jouw bestaande klantenkring of (social) media netwerk aan een sterkere relatie te helpen?

Dan ben jij op de juiste plek terecht gekomen...

Deze pagina staat namelijk in het teken van Love, Sex en commitment! En wij spannen ons persoonlijk in om koppels in Nederland en Belgie te helpen aan een liefdevol liefdesleven.

Ik laat jou via de onderstaande informatie zien hoe jij met mij en Martin de Jong samen kunt werken om in de toekomst te werken aan meer liefde en verbinding in de maatschappij!

We zorgen er via affiliate marketing voor dat alle betrokken partners er op lange termijn beter van worden. Het succes ligt in jouw eigen handen: stap jij met ons in dit nieuwe online marketing avontuur?

Wat mag jij als media partner verwachten van het
Love, Sex en Commitment Programma?

Martin de Jong van Premarriage helpt koppels met het verbeteren van hun relatie via zijn love, sex & commitment programma.
€ 495,-
Tijdelijk € 295,-

Promoot Love, Sex & Commitment
binnen jouw online media kanalen!

Mijn naam is Kevin Louwers; online ondernemer en Affiliate Marketing Manager voor o.a. Topcoach Martin de Jong. Ik ben op dit moment op zoek naar ondernemers die met hun diensten; website of (social) media kanalen richten op koppels; liefde; relaties; trouwen en seksualiteit! 


Jij bent bijv. een Fotograaf / Weddingplanner / Blogger / Youtuber of iemand met een relevant Instagram account en bereikt daarmee koppels die willen investeren om hun relatie te verbeteren.


De afgelopen periode heb ik met Martin de Jong; een Nederlandse relatie coach samengewerkt om zijn relatie cursussen; die hij al 18 jaar succesvol aan koppels geeft; om te zetten in een volledig digitaal programma! 


De koppels waar wij op richten gaan tijdens dit online cursustraject op basis van wekelijkse "datenights" hun eigen behoeften samen in kaart brengen en aan een betere relatie werken.


Het project is ontzettend gaaf geworden en de eerste verkopen komen al binnen sinds wij in Juni 2021 lanceerden! Het is dan ook een bewezen concept dat zich in het verleden bewezen heeft.


Via ons Affiliate Programma geven wij jou als ondernemer de mogelijkheid om de digitale producten via jouw bestaande netwerk te promoten in ruil voor een commissie over de verkoopprijs! Je mag dit promoten via je website; je mailinglijst; je (social) media kanalen; EN natuurlijk ook tijdens gesprekken met klanten!


Wij denken graag met je mee over hoe wij samen met jou aan content voor jouw kanalen kunnen werken, bijvoorbeeld via exclusieve interviews. Als jij de digitale producten van Martin de Jong binnen je netwerk kunt verkopen; door deze als optie aan jouw eigen aanbod toe te voegen; kun jij rekenen op een commissie van 30% van de verkoopprijs (ofwel 100+ euro commissie per verkoop). 


Ik begeleid jou persoonlijk om dit te implementeren in jouw bedrijfsstrategie en sta voor je klaar om er voor te zorgen dat jij dit in kunt zetten als een nieuwe inkomstenbron, waarmee jij jouw doelgroep ook nog eens aan een betere relatie kunt helpen! 


Hou er rekening mee dat wij willen starten met een kleine groep van maximaal 50 ondernemers om alles in goede banen te leiden, dus wacht niet te lang met contact opnemen!


Bekijk de landingspagina
(en website) van Love, Sex & Commitment!


Wie zijn wij?

Martin en Ankie de Jong van PreMarriage.nl coachen al meer dan 15 jaar koppels naar een betere relatie.


Voorheen deden ze dit offline in kleine groepen, maar tijdens corona werd deze situatie onwerkbaar.


Toen ik Martin tegenkwam in 2021 en zijn verhaal hoorde heb ik aangeboden om ze te helpen om hun cursustraject volledig digitaal aan te kunnen bieden.


Tijdens deze prettige samenwerking hebben ze mij gevraagd om in de toekomst het programma te blijven optimaliseren en technische begeleiding te bieden op gebied van media en affiliate partners!
Wat bieden wij?

Wij bieden een serie digitale producten zoals online cursussen en digitale producten die op lange termijn met elkaar in verband staan en onze doelgroep naar een betere relatie helpen.


Hierbij houden we rekening met de inkomsten van onze affiliates en proberen we dit zo waardevol mogelijk te maken voor alle betrokken partijen door actief in deze samenwerking te investeren.Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ervaren affiliate marketeers en influencers die interesse hebben in een lange termijn samenwerking voor deze nieuwe cursus trajecten.


Wij zijn op zoek naar affiliates die werken aan positieve (social) media content en affiniteit hebben met liefde, relaties en seks. Jij wilt graag helpen met het promoten van deze cursussen door unieke, creatieve media content te maken! 


In Premarriage geeft Martin de Jong affiliates de kans om geld te verdienen met hun website bezoekers! Iets voor jou? Neem contact op!


Hoe ontstond het online programma Love, Sex & Commitment?

Wat is een Unique Selling Point (USP)? In dit artikel leg ik de geheimen uit omtrent Unique Selling Points zodat jij deze als online ondernemer kunt benutten in jouw aanbod!

Wist jij dat liefdesverdriet de kracht heeft om alle ambitie uit een persoon te trekken? Liefde en verlangens zijn de sterkste emoties die een rol spelen in het leven van ieder mens. Het kan mensen voor lange tijd schaden en voor verwoestende emotionele breakdowns zorgen.


Wellicht heb jij ook al eens meegemaakt dat jij een partner kreeg, samen ging wonen en er vervolgens achter kwam dat jij hem helemaal niet zo goed kende? Of dat jouw partner niet genoeg moeite deed om rekening te houden met jouw gevoelens? Kun je het gevoel nog herinneren dat dit je gaf? Frustratie, boosheid en een machteloos gevoel?


Deze situatie kost mensen liefde, tijd en geld. Maar nog belangrijker, een gelukkige toekomst samen. "had ik maar" is een stelling die mensen soms jarenlang blijft achtervolgen, met name als het inderdaad degene was waarmee jij je leven had willen delen. Maar de klok kan vaak niet meer worden teruggedraaid...


Om koppels voor te bereiden op een gelukkige relatie wanneer ze gaan samenwonen en trouwen hebben Martin en Ankie de Jong een online cursus traject ontwikkeld waarbij goede communicatie en luisteren naar elkaar centraal staat. 


Zij kennen de kracht van liefde, het centraal zetten van persoonlijke gevoelens en heldere communicatie. Zij weten dat echte liefde de basis is van geven en nemen en motiveren deelnemende koppels om regelmatig met elkaar te praten over hun gevoelens.


In dit online programma gaan ze "hun koppels" via een serie online cursussen de basis te leren van een relatie, en daarbij helpen zodat relaties weer ruimte krijgen om te groeien...


Love, Sex & Commitment...Aanmelden voor ons informatieve Webinar voor affiliates!

Martin de Jong geeft al jaren de cursus over relaties, trouwen en liefde. Met zijn nieuwe cursus helpt hij koppels naar een succesvol huwelijk!

Martin de Jong (relatie specialist)

Martin groeide op in een arbeidersmilieu waar de kansen niet voor het grijpen lagen. Hij begon met een bijna kansloze achterstand. Aan het eind van zijn tienertijd kwam hij tot levend geloof en tot op de dag van vandaag is dat zijn grootste bron van inspiratie. 


Martin zette meerdere sociale projecten op, waaronder een rehabilitatiecentrum om mensen zonder kansen te helpen. Daar ontwikkelde hij zijn vaardigheden en de unieke stijl die hem maakt tot de uitzonderlijk goede coach van vandaag. 


Inmiddels heeft Martin een schat aan ervaring. Hij heeft veel mensen uit alle lagen van de samenleving kunnen helpen aan hun persoonlijke doorbraak! 

Datum Seminar

Dinsdag
13-07-'21
19:00
Op deze foto zie je Ankie de Jong van Premarriage. Zij geeft online cursussen gericht op relatie-therapie!

Ankie de Jong (relatie specialist)

Ankie is 25 jaar verpleegkundige geweest. Naast haar moederschap is ze public speaker en is ze een van de inspiratiebronnen voor het programma Love, Sex en Commitment! 


Ankie werkt op de achtergrond mee en is ook terug te zien in enkele modules van het online programma! 

Datum Seminar

Dinsdag
13-07-'21
19:00
Op deze afbeelding zie je het affiliate programma van Martin de Jong. Iedereen met een website, blog of Youtube kanaal kan zich aanmelden als Affiliate Partner.

Kevin Louwers (affiliate manager)

Ik startte in 2018 met het volgen van een online coaching traject over affiliate marketing, maar had het idee dat ik aan beide kanten van de "affiliate chain" waarde toe kon voegen.


Daarom besloot ik mijn kennis te bundelen om nieuwe affiliates te helpen en om ook met nieuwe adverteerders samen te gaan werken om waardevolle product lanceringen voor alle betrokken partijen te realiseren. Daarbij schrijf ik een plan van aanpak en ontzorg ondernemers zoals Martin en Ankie in het technische proces...


Als affiliate manager voor Love, Sex & Commitment, zal ik in contact staan met jou als affiliate als jij je aanmeldt voor deze campagne!

Datum Seminar

Dinsdag
13-07-'21
19:00

Ons Seminar voor affiliates start over

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden


Wat ga jij van ons leren tijdens dit Webinar?

Martin de Jong zijn Premarriage cursus draait volledig om de liefde. Hij helpt koppels hun relatie te verbeteren via 24 waardevolle modules.

Wat voor ondernemers zoeken wij precies?

Aan welke voorwaarden moet jij als ondernemer voldoen om affiliate te worden voor de online cursussen van Martin de Jong?

Zijn er ondernemers die wij liever niet willen toelaten als affiliate partner?

Martin de Jong zijn Premarriage cursus draait volledig om de liefde. Hij helpt koppels hun relatie te verbeteren via 24 waardevolle modules.

Wat verwachten wij van jou als online ondernemer?

Hoe kun jij onze programma's het beste promoten? 

Zijn er bepaalde strategieen die jij niet toe mag passen tijdens het promoten van deze affiliate programma's? 

Martin de Jong zijn Premarriage cursus draait volledig om de liefde. Hij helpt koppels hun relatie te verbeteren via 24 waardevolle modules.

Wat kun je op lange termijn verwachten van onze verschillende programma's? 

Wij hebben het doel om een waardevolle campagne te starten, met oog op samenwerkingen voor lange termijn, voor enkele jaren...

In ons Webinar vertellen wij wat de plannen voor de aankomende jaren zijn en hoe dit voor jou als affiliate uit kan pakken.

Martin de Jong zijn Premarriage cursus draait volledig om de liefde. Hij helpt koppels hun relatie te verbeteren via 24 waardevolle modules.

Hoe zien onze individuele producten en de bijbehorende voorwaarden er uit? 

Wat voor producten hebben wij gemaakt, zijn wij aan het maken, en wat is het doel daarvan? 


En wat is de precieze doelgroep die wij daarmee willen bereiken? 

Martin de Jong zijn Premarriage cursus draait volledig om de liefde. Hij helpt koppels hun relatie te verbeteren via 24 waardevolle modules.

Wanneer gaan we starten? 

Hierin leggen wij uit wanneer de eerste samenwerkingen gaan starten en hoe we dat deze periode uit gaan rollen.

Aangezien dit voor ons ook de eerste keer is dat wij dit doen, gaan wij rustig starten met het opbouwen van ons sales team.Reserveer direct je plek voor het Webinar!

Wat hebben wij in de basis te bieden voor affiliates?

Het Love, Sex & Commitment affiliate programma van Martin de Jong geeft affiliate partners de kans om hun (social) media bereik te monetizen.

Na lancering zorgen wij elke 6 weken voor een kortingsactie van enkele dagen!

Hierdoor worden omzetpieken gecreëerd en nemen klanten extra actie die het project al langere tijd volgen.

Jij bent als affiliate op deze momenten uiteraard ook in staat om de kortingsactie aan te bieden aan jouw netwerk. Dit kan in jouw voordeel werken wanneer je dit op de juiste manier promoot.
Het Love, Sex & Commitment affiliate programma van Martin de Jong geeft affiliate partners de kans om hun (social) media bereik te monetizen.

Wij bieden jou een Cookie termijn van 60 dagen!

In het verleden zagen wij vaak affiliate programma's die nadelig en risicovol waren voor affiliates.

Hierom hebben wij besloten om onze Cookie termijn interessant te maken, waardoor klanten veel tijd hebben om aan te melden.
Het Love, Sex & Commitment affiliate programma van Martin de Jong geeft affiliate partners de kans om hun (social) media bereik te monetizen.

Wij gaan in de toekomst meerdere landingspagina's en acties bouwen.

Hierdoor kunnen wij testen wat het beste werkt en geven wij affiliates de kans om extra laagdrempelige producten aan te bieden.

Op lange termijn gaat dit er voor zorgen dat er commissies te verdienen zijn op gratis informatieproducten en sales.
Het Love, Sex & Commitment affiliate programma van Martin de Jong geeft affiliate partners de kans om hun (social) media bereik te monetizen.

Wij verzorgen via Webinars Periodieke Q&A voor Affiliates! 

In een periodieke Q&A zullen wij vragen van affiliates beantwoorden en resultaten van leaderboards bekend maken.

Wij vinden het erg belangrijk om naar feedback en ideeën te luisteren zodat wij onze programma's kunnen optimaliseren. 
Het Love, Sex & Commitment affiliate programma van Martin de Jong geeft affiliate partners de kans om hun (social) media bereik te monetizen.

Wij zijn bereikbaar voor begeleiding van Affiliates in strategische tips en goede materialen.

Affiliates zullen enkele converterende voorbeelden krijgen van goed scorende content op verschillende (social) media kanalen. 

Daarnaast denken wij mee in content strategie en kunnen af en toe kortingen bieden op online marketing cursussen.
Het Love, Sex & Commitment affiliate programma van Martin de Jong geeft affiliate partners de kans om hun (social) media bereik te monetizen.

Wij geven extra beloningen aan de top 10% van beste affiliates!

Goede resultaten mogen extra beloond worden!

Wij investeren extra in de relatie met onze top 10% affiliate partners. Zo stimuleren wij gezamenlijke groei voor lange termijn. 

Leer wat affiliate marketing precies is via onlinetoekomst.nl


Spreekt dit verhaal je aan en wil jij bijdragen aan het verbeteren van de relaties binnen jouw netwerk? 

Wij willen komende maand met een beperkt aantal affiliates starten om alles in goede banen te leiden, terwijl we groeien naar meer programma's en meer affiliates dit jaar. Hierdoor hopen we voor alle partijen op tijd te kunnen schakelen als dat nodig is, om gezamenlijk hele mooie resultaten te gaan bereiken!

Heb jij een leuke persoonlijkheid en een relevant blog, e-maillijst of een social media kanaal dat waarde toe kan voegen? Lees dan nu verder en schrijf je in voor ons affiliate webinar, waarin wij onze potentiele affiliates het programma presenteren! 

Schrijf je in voor onze updates over het Premarriage Affiliate Programma van Martin de Jong om meer informatie te ontvangen over het Love, Sex & Commitment affiliate programma.
Wil jij dat wij direct meer informatie opsturen?


Laat dan hier je naam en e-mail adres achter en wij sturen je direct meer informatie toe over onze manier van werken.


Als jij inschrijft ontvang jij direct een stappenplan over HOE jij kunt aanmelden en je krijgt ook inzicht in periodieke updates over dit liefdevolle affiliate marketing programma! 

Wil jij direct meer informatie over affiliate partner worden voor het Pre-Marriage traject? 

50%
Ontvang affiliate updates!
Your information is safe with us