Mindset, Motivatie & zelfontwikkeling | Is jouw mindset klaar voor slechte tijden?

Mindset, Motivatie en Zelfontwikkeling zijn ontzettend belangrijk wanneer jij aan de slag gaat als (online) ondernemer of als jij andere doelen wilt bereiken in je persoonlijke of zakelijke leven. En laat dat NET iets zijn waar ik totaal geen idee van had toen ik startte met online ondernemen. Om een lang verhaal kort te maken: ik was 30 en had altijd veel meer "beren op de weg" gezien dan kansen en was op elk vlak behoorlijk onzeker van mijn zaak.

Ik liep rond met het idee dat alles mislukte in mijn persoonlijke leven en aangezien ik steeds tegen barrières aan liep op gebied van mijn ontwikkeling voelde ik me verplicht om de zelfontwikkelingsbijbel Think and Grow Rich te bestuderen. Voor mijn gevoel kon ik me niet langer permitteren om te blijven hangen nu ik na een "rock bottom" punt een serieuze herstart in online ondernemen had gemaakt. Het voelde voor mij als de laatste kans om er iets van te maken na jaren praatjes maken ZONDER ACTIEPLAN. 

Ik heb het onderwerp Mindset en zelfontwikkeling dan ook erg serieus genomen, omdat ik helemaal vast liep op momenten dat ik hier NIET MEE BEZIG WAS...

Dus het bestuderen van dit onderwerp was noodzaak en hielp mij zo hard groeien dat het EEN van mijn grootste interesses werd. Hoewel ik geen "coach" ben, neem ik mijn verantwoordelijkheid en besloot mijn bevindingen te gaan delen met mensen die in een soortgelijke situatie zaten als ik enkele jaren geleden. Hopelijk kan ik hiermee scherp blijven en ook andermans leven op een positieve manier beïnvloeden

Na afscheid te hebben genomen van een fout spoor, werd de review / samenvatting van Think and Grow Rich het eerste artikel dat ik publiceerde in de blogsectie van deze nieuwe website. Deze website is het hart van mijn online onderneming en beschrijft de kansen op gebied van persoonlijke ontwikkeling; Mindset Groei en hoe je jezelf kunt ontwikkelen om je eigen leven te gaan leiden als locatie onafhankelijke, zelfstandige internet ondernemer. Meer hierover schrijf ik in mijn internet marketing kennisbank; waarin je leert over online marketing. Zo kun jij bijvoorbeeld specialiseren in 1 onderwerp en eigen cursussen te geven; of andermans producten promoten via affiliate marketing of dropshipping.

In deze kennisbank staat een betere Mindset, Motivatie en Zelfontwikkeling centraal.

En hoewel ik zelf een online ondernemer ben, staat dat uiteraard los van mijn avonturen en leermomenten op gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Het tegenovergestelde is waar als ik naar mijn online ondernemerschap en mijn groei via internet kijk. Dit was totaal NIET MOGELIJK geweest zonder mijn investeringen in een betere Mindset, motivatie en Persoonlijke ontwikkeling. En door mijn kennis over online marketing was ik vandaag in staat om jou te bereiken en kan ik dit met je delen, waardoor ik erg enthousiast ben over de versterkende werking van deze twee onderwerpen op elkaar. 

Toch wil ik je daar in eerste instantie niet te veel mee lastig vallen in deze kennisbank TENZIJ je hier zelf meer over wilt weten. Als dat zo is, kun je jezelf inschrijven voor begeleiding via E-mails waarin ik je naar een eigen online onderneming toe help en jou enkele keren per week mijn ervaringen en leermomenten toestuur binnen online business! Ik beloof je dat je er niet dommer van zult worden en je leven in 2 of 3 jaar tijd volledig kunt veranderen!

Genoeg online business! Lees onder deze foto even door als je wilt weten wat ik tot dusver geleerd heb over van Mindset en Persoonlijke ontwikkeling! 

Mindset, Motivatie & Zelfontwikkeling is de sleutel naar succes. Wanneer jij jezelf constant blijft ontwikkelen zul je zien dat veel dingen in jouw leven op een positieve manier zullen veranderen.In deze kennisbank over Mindset, Motivatie & Zelfontwikkeling deel ik alle leermomenten die mijn Mindset verbeterden tijdens mijn online ondernemerschap!! :)

Jij wilt ten alle tijden een toekomstgerichte, positieve Mindset ontwikkelen.....

Mindset, Motivatie en zelfontwikkeling waren voor mij de meest onderschatte zaken die ik moest overwinnen in mijn leven! 15 van de 30 jaar wist ik niet zo goed wat ik met mezelf aan moest en twijfelde ik zwaar over mijn rol op deze planeet. Tot er een keiharde omslag kwam en ik mijn twijfels en angsten aan de kant MOEST leren zetten om grotere doelen voor mezelf te bereiken. Het kookpunt was bereikt, en dat terwijl ik eerst alleen maar van de bank af kwam om in de weekenden te gaan feesten... 

Naar de toekomst kijken werd voor mij belangrijker dan eeuwig blijven hangen in het verleden; waar ik me tot die tijd altijd prima thuis had gevoeld ZONDER mijn problemen aan te pakken. Totdat er echt iets vervelends gebeurde in mijn leven en ik leerde dat ik verantwoordelijk was voor de hele situatie in mijn eigen leven, mijn eigen (positieve) Mindset, de KEUZES die ik in het verleden had gemaakt en mijn eigen acties om consistent aan mijn doelen te blijven werken, zelfs als ik graag zou willen dat het allemaal beter en sneller ging... 

Je leeft maar 1x en bent volledig verantwoordelijk voor HOE je dat invult...

Ik leerde dat ik simpel gezegd maar 1 hersenpan had; en dat ik zelf de keuze had over wat ik hier mee deed! Ik zal je uitleggen hoe je dat voor je moet zien: als jij elke dag 2 uur naar series op Netflix kijkt heb je best een leuk leven! Je zult alleen nooit deel uit gaan maken van die serie op Netflix en staat eigenlijk een moment stil. Maar zie je het nut er van in om in plaats daarvan geïnteresseerd naar podcasts of documentaires over het leren van nieuwe skills te luisteren? Dan kun je in enkele maanden tijd; in die paar uurtjes per dag; op een volledig ander spoor terecht komen.

Een spoor waarop jij WEL deel uitmaakt van het verhaal dat jij volgt, dus je eigen serie! En hoe verder je groeit, hoe meer je leert over wat jij wilt en hoe dichter je bij jouw ideale einddoel komt. Voor mij veranderde deze keuze in (opnieuw) studeren en niet meer loslaten tot ik mijn leven volledig op mijn eigen voorwaarden kon leiden! Volledig locatie onafhankelijk en zonder verantwoording af te hoeven leggen aan een baas of een groep collega's. 

Dit komt niet vanzelf aanwaaien, maar als jij een onderwerp kiest dat jou interessant lijkt kun je onbeperkt blijven groeien!

Gaandeweg heb ik geleerd dat dit studeren van nieuwe skills niet altijd makkelijk is, maar erg verslavend werkt en dat je hier in een jaar tijd ontzettend grote resultaten mee kunt bereiken, terwijl Netflix voor mij letterlijk een bodemloze put was waar ik letterlijk duizenden uren aan heb verspilt. En ik zeg dit niet om populair te doen of "kijk mij nou" te pochen, want ook IK heb nog ontzettend veel groei nodig voor ik sta waar ik zou willen staan, maar ik ben wel ontzettend blij dat ik iets in mijn leven heb gekregen waar ik oprecht interesse in heb gekregen EN wat me zin in de toekomst geeft! 

Ik ben er 100% zeker van dat jij dit ook voor elkaar kunt krijgen; als je jezelf de KANS geeft en actief veranderingen door gaat voeren. Ik zou je graag uit willen nodigen om deze kennisbank serieus te nemen en er elk mogelijk voordeel uit te halen om zelf voor meer groei en grotere doelen te gaan! Wellicht kunnen we het samen doen? 

Je zou kunnen starten door verder te lezen en je te verdiepen in The Compound Effect, wat voor mij een echte eye-opener was!


In mijn Mindset en Zelfontwikkeling kennisbank schrijf ik over persoonlijke ontwikkeling, groei en hoe dat mijn denkwijze en succes veranderde. Volg mijn pad en doe er je voordeel mee!

Verander je Mindset en Motivatie door rekening te houden met het Compound Effect van keuzes die je maakt.

Wat jij ook doet; en welke richting jij ook in gaat in je leven; het zal zich altijd vermenigvuldigen met een hefboomeffect (Compound Effect) op lange termijn. Doe jij vandaag slechte dingen? Dan zul jij over een jaar slechtere dingen doen; en over 5 jaar in de goot zitten! Doe jij vandaag goede dingen? Dan zul jij over een jaar betere dingen doen en over 5 jaar onaantastbaar zijn! Laat je niet ontmoedigen wanneer je geen resultaat ziet, want je hebt tijd nodig om nieuwe skills te leren en verandering in je leven te verwelkomen!

Zo simpel kan het zijn om met een gezonde Mindset en Motivatie naar de wereld en met name je eigen toekomst te kijken! 

Deze denkwijze heb ik geleerd uit het Audiobook van Darren Hardy, waarvan ik de samenvatting zal delen via de onderstaande video. Dit boek concurreert behoorlijk zwaar met Think and Grow Rich en is voor mij als online marketeer super belangrijk, omdat online marketeers zoals ik eigenlijk nooit korte termijn resultaten zien. 

Het internet neemt tijd om resultaten te geven en dat duurt soms wel 3 tot 6 maanden. Zeker tijdens de beginfase heb ik moeten knokken om elke dag bezig te blijven en als alles dan weer tegenzat en er maar GEEN RESULTATEN kwamen, terwijl ik tientallen artikelen had geschreven, liep ik s'avonds weer de bossen in met mijn hond en dit audioboek in mijn oren en ik was na een uur weer opgeladen om terug naar huis te gaan en achter mijn laptop te kruipen voor MEER WERK.

Start eens met het beluisteren van het onderstaande audiobook! Deze heeft veel voor mij betekent...


Ik raad je aan om het Compound Effect serieus te nemen en keihard te werken om aan de goede kant te blijven, zelfs als je (net als mij) jaren weinig motivatie had... Persoonlijk pas ik het toe om geduldiger in mijn eigen bedrijf te zijn en harder te groeien als zelfstandige online ondernemer met een online marketing bedrijf, waarin ik anderen help om zelf ook hun leven via het internet in te richten door een passief inkomen op te bouwen met eigen online cursussen.

Als dat iets is waar jij graag meer over zou willen leren, kun je inschrijven via de onderstaande button en dan help ik jou via enkele e-mails per week op weg!

Nogmaals welkom! Doe je voordeel met mijn content over Mindset, Motivatie en Zelfontwikkeling!

Hopelijk heb jij veel aan mijn content over Mindset, Motivatie en Zelfontwikkeling. Het onderzoeken en schrijven over dit onderwerp zorgt er voor dat ik er ontzettend serieus mee bezig kan blijven EN dat ik mezelf geen makkelijke uitweg kan geven als ik er "even geen zin meer in heb". Voor mij was het letterlijk 10 jaar geleden dat ik een boek had gelezen toen ik in 2020 Think and Grow Rich in handen kreeg en omdat ik me totaal niet kon focussen in die tijd besloot ik het direct samen te vatten met mijn laptop ernaast.

Dit kostte me een week tijd, maar zorgde er wel voor dat ik er ZO aandachtig mee bezig was dat ik precies wist hoe ik het boek in mijn voordeel kon gebruiken voor de toekomst! 


Een Persoonlijk Ontwikkelingsplan maken met SMART doelen voor persoonlijke ontwikkeling? Start vandaag!
Jij wilt om wat voor reden dan ook aan de slag met persoonlijke ontwikkeling aan...
Wat zijn SMART doelen? EN hoe kun jij SMART doelen stellen en bereiken?
SMART doelen stellen,  dus doelen stellen   via de SMART Methode...
Meer Doorzettingsvermogen Ontwikkelen? Werk consistent dagelijks aan je doelen!
Op een consistente manier meer Doorzettingsvermogen Ontwikkelen is de sleutel...
Plan van Aanpak (pva) maken via de LEAN methode / lean management
Een Plan van Aanpak maken via de lean methode / lean management is super...
Perfectionisme Loslaten? DRAMA! ZO kon ik mijn Perfectionistisch gedrag en faalangst loslaten!
Perfectionisme loslaten is een vaardigheid die je moet leren... Het gaat je...
Gebruik de Eisenhower Matrix om Prioriteiten te stellen voor jouw leven of bedrijf!
Heb jij problemen met prioriteiten stellen  in je bedrijf of je...
Hoe een Motivatiebrief Schrijven op basis van SALES TECHNIEKEN jouw kans op succes verhoogt!
Ga jij een motivatiebrief schrijven om een bepaald doel te bereiken? Dan ben jij...
Heb jij invloed op Intrinsieke motivatie en Extrinsieke Motivatie? Hoe kun je DIRECT jouw motivatie verbeteren?
Er kunnen veel redenen zijn om je motivatie verbeteren  centraal te zetten...
Nieuwe Dingen Leren? Ontwikkel vandaag Kwaliteiten, Competenties & Vaardigheden!
Wat zijn Kwaliteiten, Competenties en Vaardigheden? En hoe kan ik competenties,...
Jouw Mindset Veranderen? Lees eerst wat Mindset Betekent en welke Training nodig is!
Je Mindset is in mijn optiek je meest kostbare bezit! En je Mindset Veranderen...
Leiderschapskwaliteiten Ontwikkelen? Dit is hoe je VANDAAG nog kunt beginnen!
Leiderschapskwaliteiten ontwikkelen zijn de key naar succes als jij wilt starten...
Levensdoelen Stellen & Passie Vinden | Hoe kan het stellen van een Concreet Levensdoel jouw toekomst veranderen?
Levensdoelen Stellen | WAT een zware en lastige term! Want WAT als jij jouw...
De Cirkel van Invloed en Betrokkenheid (Stephen Covey): Hou jij je bezig met dingen die je kunt VERANDEREN?
Focus jij wel op de juiste dingen in jouw leven of bedrijf? Of ben jij in je...
Ben jij vaak Ongeduldig? Train jezelf om geduldig te blijven!
Ben jij vaak Ongeduldig ? Dan loop je het risico dat je problemen gaat ervaren...
Jouw Communicatieve Vaardigheden Verbeteren als sleutel tot succes? [Verbale + Non Verbale Communicatie]
Jouw  Communicatieve Vaardigheden Verbeteren is een van de belangrijkste...
Twijfelen en Piekeren | Hoe bouw je aan een leven zonder keuzestress en twijfel?
Sommige mensen twijfelen / piekeren over alles, maar ik kan je uit eigen...
Onzekerheid overwinnen? DIT is hoe jij jezelf minder onzeker gedraagt!
Veel mensen kampen in bepaalde mate met onzekerheid, waardoor ze bepaalde doelen...

Wat heb jij geleerd van deze artikelen over Mindset, Motivatie en Zelfontwikkeling?

Hopelijk heb jij voordeel kunnen halen uit mijn artikelen over Mindset, Motivatie en Zelfontwikkeling. Persoonlijk vind ik het een prachtig onderwerp om mee bezig te zijn en het is ook een manier om andere mensen te helpen groeien met de Mindset die ik zelf heb opgebouwd tijdens het afgelopen jaar! Als ik zie hoeveel ik ben gegroeid in mijn Mindset en mijn ondernemerschap kijk ik met een ontzettend positieve blik naar de toekomst en wat er allemaal nog komen gaat! 

Schrijf je in voor mijn Mindset, Motivatie en Zelfontwikkeling Modules

Wil jij ook geactiveerd worden om een Mindset gericht op GROEI te gaan leven? Dan nodig ik je graag uit om mee te liften op de kennis die ik tot dusver heb opgedaan, want via de E-mail Marketing Software die ik gebruik voor mijn eigen bedrijf heb ik de meest wijze lessen op gebied van Mindset, Motivatie en zelfontwikkeling uit mijn online ondernemerschap op volgorde gezet. 

Deze E-mails geven niet alleen mooie inzichten en wijze lessen, maar ik heb hard mijn best gedaan om je ook nog eens direct aan het werk te zetten via bewezen methodes om te kijken waar jij persoonlijk en zakelijk gezien naartoe wilt. Als jij naar jouw eigen doelen wilt groeien en meer uitdaging in je leven wilt, zijn er binnen de andere vlakken van mijn onderneming ook nog wel een aantal kansen die interessant voor je zijn!  

  • Dus heb jij voor jezelf helder (genoeg) wat je wilt bereiken of kun je nog wat hulp gebruiken? 
  • En ben jij altijd positief of loop jij af en toe te sukkelen met een negatieve Mindset? 
  • Wil jij gerust wat sterker in je schoenen staan en gemotiveerd worden om ACTIE te ondernemen? 

Schrijf je dan in om serieus aan de slag te gaan! Binnenkort zal ik hier een inschrijfformulier naar mijn module over zelfontwikkeling publiceren! Stuur me een DM via Instagram als je het eerder wilt ontvangen! 

arrow_drop_up arrow_drop_down