Huddle Community Software IMU

Huddle als Online Community Platform voor jouw Online Cursussen? Lees alles over IMU's Professionele E-learning Membership Community!

Sinds begin 2021 verdiep ik me in de Huddle E-learning Community Software van IMU. Waarschijnlijk sta jij op het moment dat jij dit leest voor een lastige keuze, die ik zo makkelijk mogelijk voor je probeer te maken! In dit artikel ga ik o.a. de diepte in m.b.t. de features van het systeem Huddle, mijn ervaringen, voordelen, nadelen en voor wie dit systeem wel / niet geschikt is. Graag wil ik vermelden dat ik ook mijn eigen klanten help met het kiezen voor Huddle!

Ik ben een IMU ambassadeur die; omdat ik tevreden ben; volledig richt op de producten van IMU. De online marketing kracht achter IMU is super sterk en het team van IMU heeft een hoge gunfactor bij mij opgebouwd doordat ik flink gegroeid ben door hun online marketing cursussen (Review) en de Tornado tools, waarmee je makkelijk een online business kunt bouwen (Review). Mijn website draait op Phoenix en mijn betaalsysteem veilig op Plug & Pay...

Ook de kennisproducten van het bedrijf zoals de online marketing Tornado hebben veel voor me veranderd (lees mijn review) en hebben me geïnspireerd om harder te werken aan de toekomst. Het is de kracht van Tonny, Martijn en de rest van Team IMU om succes "tastbaar" te maken en ze geven wat dat betreft veel inspiratie.

Met Huddle bouw jij direct een e-learning community met online cursussen en een forum. Huddle is een sterk systeem waarmee jij jouw online business in no-time opstart!Klik op deze afbeelding om te bekijken of er momenteel een KORTINGSACTIE is voor HUDDLE!

Hopelijk heb je veel aan mijn artikel! Ik ga dit artikel over Huddle starten met het beschrijven van de verschillende features en wat testimonials, want er zijn momenteel al bijna 1000 Huddle Communities in Nederland en veel mensen hebben er een prima ervaring mee, waardoor ze hun online cursussen en eigenlijk hun volledige business locatie onafhankelijk kunnen draaien.  

Waarom zou je een Huddle E-Learning Community starten?

Enerzijds omdat je je klanten mee wilt nemen door jouw aanbod! Een professionele Huddle community is namelijk perfect geschikt om mensen iets te leren. Een tweede reden is dat je via een Huddle community niet afhankelijk bent van social media platformen. Tonny Loorbach vertelt in deze video het volgende over het voordeel van een Huddle community ten opzichte van bijvoorbeeld een Facebook Community!
Met dit Huddle Stappenplan kun jij direct aan de slag om laagdrempelig meer te leren over online marketing, community bouwen en het online business bouwproces. Kun jij het opbrengen om te starten?Met dit Huddle Stappenplan kun jij direct aan de slag om laagdrempelig meer te leren over online marketing, community bouwen en het bouwproces. Wanneer start jij?


Wat zijn de mogelijkheden / Features van Huddle's E-learning Community Software?

Met Huddle bouw je zonder technische kennis jouw eigen professionele e-learning community! Wanneer je deze gekoppeld hebt aan jouw eigen domein, kun je hier jouw online cursussen aanbieden en communiceren met jouw klanten. Naast het aanbieden van jouw digitale producten, kun je ook zorgen voor extra engagement door challenges te doen en met elkaar in gesprek te gaan via jouw eigen forum. Het voordeel hiervan is dat je niet meer afhankelijk bent van social media platformen en jouw bezoekers makkelijker kunt aansturen. Huddle is beschikbaar via desktop, maar sinds kort ook via een mobiele app! Dit maakt Huddle een zeer innovatief programma en een van IMU's paradepaardjes!Deze afbeelding toont de Huddle COmmunity Software Features


In de onderstaande video vertelt Tonny Loorbach van IMU hoe je via Huddle succesvol een E-learning programma kunt starten!Tips om te starten met een Huddle E-learning Community

Het starten van een community kan als een barrière voelen wanneer je al een groep en klantenkring op social media hebt opgebouwd. Je wilt natuurlijk geen community starten waar niemand in zit, zodat de betalende members in een lege omgeving terecht komen. Een tip over hoe je dit aan kunt pakken is door de members van jouw gratis community voor een gereduceerd tarief toe te laten met de afspraak dat dit na een bepaalde tijd verhoogd wordt. Wees hier wel duidelijk in en peil de interesse persoonlijk!


Hier zie je de Huddle E-learning community modules


Hoe krijg jij jouw Huddle community actief? Engagement is key!

Bouw urgentie in om actief deel te nemen. Vraag ze bijvoorbeeld om zich voor te stellen wanneer ze starten, zodat ze vast gewend zijn om actief deel te nemen. Je kunt je gasten ook publiekelijk welkom te heten door je team een berichtje te laten sturen. Ga vooral zelf het gesprek aan en vraag hoe je de ander kunt helpen! Een community draait over activeren en betrokkenheid!

Als dit activeren niet lukt, zullen mensen ook geen wederkerende inkomsten gaan betalen om maanden lid te blijven. Als je nog geen volledige community hebt, zoek dan uit waar jouw klanten op dat moment het meest mee geholpen zijn en focus daarop. De leden die je hebt moet je altijd koesteren! Hoe je dit kunt realiseren bespreken Tonny en Martijn in de onderstaande video!
Extra tip: Online communities hoeven niet altijd online te blijven! Leg de basis content online en combineer daarnaast ook online onderwerpen met offline meetings en uitstapjes richting andere digitale tools, zoals bijvoorbeeld Webinars!

In de onderstaande video leggen Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren uit hoe jij via een Huddle Community voor goede sales resultaten kunt gaan zorgen!
De kracht van het Huddle Forum.

Door een eigen forum te starten naast jouw digitale e-learning producten kun jij jouw leden met elkaar in contact brengen en vragen laten stellen over jouw content! Zo kun je na verloop van tijd een hechte community bouwen met duizenden leden die jou maandelijks een vergoeding betalen om lid te zijn.

Wat is een Forum? 

Een Forum is een plek, openbaar OF prive waar mensen samen komen om aan soortgelijke doelen te werken. Je ziet dat dit populair is in E-Learning omdat mensen elkaar dan langdurig kunnen steunen met het behalen van hun gezamenlijke doelstellingen. 
Hier zie je de opzet van een Huddle Membership Forum!


De Prijs van Huddle: Wat kost een E-learning community?

Wil jij starten met een eigen Huddle E-learning community? Dan moet je rekening houden met de jaarlijkse kostprijs van 695,- per jaar exclusief BTW.

Je kunt bij IMU ook altijd per maand betalen, maar dan zijn de kosten altijd hoger. Wanneer jij jouw Huddle maandelijks wilt betalen is de prijs 70,- euro per maand, dus 840,- euro per jaar. 

Wat zijn de kosten van Huddle? Op deze afbeelding zie je welke abonnementen er zijn en wat deze kosten per jaar!Klik op deze link om te kijken of deze prijzen nog kloppen en om te checken of er wellicht een KORTING is momenteel.

Kan iedereen met het online community platform van Huddle leren werken? 

Zeker weten. Een Huddle community is letterlijk binnen enkele uurtjes geïnstalleerd als jij alle content al klaar hebt die je toe wilt voegen. Onlangs heb ik iemand vooruit geholpen tijdens deze fase die via mij startte met een Huddle en ze was binnen enkele dagen klaar met het inrichten. 

Ze omschreef het proces als "super easy". Zij was een schoonheidsspecialiste die eerder nog nooit in Huddle had gewerkt.

Huddle is, net als de andere software van IMU, gemaakt voor ondernemers die geen ervaring hebben met webdesign. Je krijgt alle benodigde materialen opgestuurd om jouw community te installeren EN het beste uit jouw online cursussen te halen. Dit doet IMU via video bootcamps en geschreven stappenplannen. 

Toch problemen? De klantenservice van Huddle is dagelijks bereikbaar!

Ook de klantenservice is dagelijks bereikbaar om vragen te beantwoorden. Ze doen dit via een live-chat die gekoppeld is aan jouw Huddle. Dat wil zeggen dat ze direct weten wat jouw situatie is en ze kunnen achter de schermen direct aanpassingen doen als iets niet lukt. 

Persoonlijk heb ik dit sinds mijn samenwerking met IMU als zeer prettig ervaren. Je kunt vragen wat je wilt en krijgt (meestal) binnen enkele uren een reactie met een oplossing voor onduidelijkheden of problemen. Wat voor software kan jouw Huddle ervaring nog verrijken? 

Het is handig om met een aantal tools te leren werken wanneer jij start met een Professionele E-learning Community zoals Huddle. Hierbij een handig overzicht van tools die jouw ervaring met Huddle sterk kunnen verbeteren, waardoor het voor jouw klanten een extra waardevolle beleving is. 

Een Betaalsysteem zoals Plug & Pay

Het is handig om een betaalsysteem te koppelen aan je Huddle community. Het ligt voor de hand om dit via Plug & Pay << Mijn Review << te doen. Dit systeem is net zoals Huddle ontwikkeld door de software developers van IMU. Wanneer jij merkt dat jouw community lekker begint te lopen, kun jij jouw tevreden members de mogelijkheid geven om anderen lid te maken en daar geld mee te verdienen via het affiliate netwerk van Plug & Pay. Dit kan er voor zorgen dat jouw community in korte tijd hard groeit doordat zowel jouw leden als de affiliate marketing publishers jouw producten gaan promoten in ruil voor een commissie. 

Webinar Software

Met Webinar software kun jij de members in jouw Huddle wekelijks op de hoogte houden van nieuws en/of strategische sessies. Dit is een ontzettend waardevolle investering omdat je hiermee grote aantallen leden tegelijk in laat loggen EN daarvan de opnames achteraf beschikbaar stelt. Een tweede reden waarom Webinar software een online business ontzettend kan versterken is omdat je het kunt inzetten om jouw online community te promoten. Zo kun jij bijvoorbeeld wekelijks een Webinar geven om vragen te beantwoorden van mensen die twijfelen om met jouw online cursussen / community aan de slag te gaan. 

Twee top Webinar aanbieders zijn WebinarGeek (Nederlands) en WebinarJam (Amerikaans). Beide zijn erg toegankelijk voor online ondernemers. 

E-mail Marketing Software

Jij kunt aan de domeinnaam waaraan jij jouw Huddle koppelt ook een e-mail marketing provider integreren, zodat jij jouw leden geautomatiseerd kunt mailen. Dit kan ook een belangrijke schakel zijn voor jouw promotie proces, want wanneer jij de bezoekers van jouw website laat inschrijven voor meer informatie kun jij ten alle tijden promotie opsturen voor jouw online cursussen en/of community. 

Enkele top E-mail providers zijn Enormail (Simpel en Nederlands), Aweber (Geavanceerd en Amerikaans) en Mailblue (Geavanceerd en Nederlands). Deze zijn erg toegankelijk voor online ondernemers en worden aangeraden door IMU om in combinatie met Phoenix te gebruiken. Andere E-mail marketing providers zoals Getresponse worden afgeraden, omdat deze moeilijker te integreren zijn. 

Wil jij de Huddle Software 14 dagen gratis testen?

IMU zou IMU niet zijn als ze mensen niet de kans gaven om "verslaafd" te raken aan hun producten voordat er betaald moet worden. Dit is op eigen risico, want wanneer je eenmaal bezig bent zul je merken dat het lastig is om niet te kopen...

Via deze link kun jij Huddle 14 dagen gratis testen. Heel veel succes met jouw online marketing avontuur! Als je iets aan deze review hebt gehad, zou ik het gaaf vinden als je me even op de hoogte brengt via Instagram.


Extra Kennisproducten over de kracht van de Huddle E-learning community software

IMU staat voor consistent waarde leveren en investeert veel in heldere kennisproducten. Dat is iets wat je niet bij veel organisaties terugziet. Zelf heb ik hier ontzettend veel van geleerd, maar dit is ook voor de klant mega interessant. Zo zou ik zelf nooit met IMU in aanraking zijn gekomen als de Online Marketing Tornado << Mijn Review << niet op mijn pad was gekomen. Dat boek heeft mij ontzettend veel kennis opgeleverd over het runnen van een online business, dus die raad ik jou ook aan!


Dit E-book gaat over Online Memberships en hoe deze toegepast kunnen worden via Huddle.Download dit E-book van IMU waarin je alles leert over online memberships.


Lees in dit gratis E-book alles over hoe jouw organisatie groeit met behulp van (wederkerende) Memberships.

Door inkomsten te stapelen bouw je een stabiele cashflow en marketing budget. Wil jij weten wat de kracht is van een Membership community die jij koppelt aan jouw organisatie? Je leest er in IMU's Memberships E-book alles over!


In deze Community Building E-book van IMU Leer je alles over het bouwen van sterke communities!Download dit E-book van IMU om alles te leren over hoe jij community building in kunt zetten.


Lees dit gratis E-book alles over het bouwen van een online community en hoe dit jouw omzet kan verhogen.

Wil jij weten hoe je een succesvolle online community kunt bouwen voor jouw bedrijf? Je leest in IMU's Community Building E-book alles over de mogelijkheden en ervaringen met dit onderwerp.


Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down