Tornado Tools (IMU)

Wat zijn de Tornado Tools van IMU?

De Tornado Tools zijn de grootste succesfactoren van de Internet Marketing Unie (IMU) van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Deze Tools, die een online business laten razen als een Wervelende Online Marketing Tornado zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Daarom leek het mij tof om eens een kort overzicht te geven om te kijken naar wat deze tools precies zijn en door wie ze gebruikt worden. 

In dit artikel bespreek ik de Tornado Tools, oftewel de Huddle E-learning Community software, de Plug & Pay betaalsoftware en de Phoenix Website Bouwer. Maar daarnaast zijn er nog 2 Tornado Tool die door veel ondernemers over het hoofd worden gezien: namelijk de Tornado Masterclass (online marketing cursus) EN de Online Marketing Tornado (online marketing boek). Ook deze online marketing materialen van IMU komen aan bod, aangezien deze online ondernemers helpen met het implementeren van alle Tornado Tools in hun online business. 

Eerst zal ik een kleine introductie geven van de Internet Marketing Unie.
De Tornado Tools zijn voor sommige ondernemers "levensveranderend". 

Besef dat je niet direct een keuze hoeft te maken! Is het voor jou een spannende Keuze? Begrijpelijk! Maar dan heb ik super goed nieuws voor je om een MEGA drempel weg te nemen! Via deze link kun jij deze Tornado Tools software pakketten (Phoenix, Huddle & Plug & Pay) volledig gratis testen voor 14 dagen.

Hou er rekening mee dat dit artikel een groot aantal producten van de Internet Marketing Unie beschrijft. "De Online Marketing Tornado" staat centraal als thema binnen IMU en daarom werkt IMU met de Tornado Termen... Om het artikel overzichtelijk te houden heb ik volledig onderaan dit artikel een bronnenlijst toegevoegd waarin alle producten zijn toegevoegd! 

Dit zijn de Tornado Tools van IMU. Hiermee bouw jij een online business die technisch alle mogelijkheden te bieden heeft.Klik op deze link om te kijken of er momenteel een KORTINGSACTIE is voor de TORNADO TOOLS! 

Wat zijn de Tornado Tools van IMU? 

De Tornado Tools zijn software pakketten voor online ondernemers. Deze software pakketten zijn er speciaal voor ondernemers die niet gewend zijn om met geavanceerde tools zoals Wordpress te werken. Ze zijn ontworpen om "fouten" door onkunde (vrijwel) onmogelijk te maken. Veel zelfstandige ondernemers zoals trainers, consultanten en coaches gaven de afgelopen jaren namelijk aan dat ze hun ICT en IT zaken in eigen beheer wilden houden, maar dat de techniek het ze ontzettend moeilijk maakte. 

Daar heeft de Internet Marketing Unie van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren slim op ingespeeld door met een team van software developers in die behoefte te voorzien. Met de Tornado Tools kunnen ondernemers in een dag tijd een website, e-learning membership community of een betaalsysteem met affiliate netwerk opzetten, zodat ze met weinig problemen in enkele dagen tijd omzet kunnen draaien. 

De tools van de Internet Marketing Unie maken het mogelijk om een volledig locatie onafhankelijke business via het internet te bouwen, zoals ik in de onderstaande video omschrijf. 


Maar wat kun je precies met deze software pakketten van de Internet Marketing Unie? 

Tornado Tools Phoenix, Huddle en Plug & Pay zorgen er voor dat jij als online ondernemer geen omkijken naar de techniek hebt. Op deze afbeelding staat een samenvatting uit het boek Online Marketing Tornado!

Tornado Tool 1: Phoenix (Conversie verhogende landingspagina's en funnels software).

Met Phoenix is het mogelijk om in een dag tijd een website te bouwen. Door in Phoenix e=mail marketing providers te koppelen en conversie verhogende, bewegende elementen te gebruiken trek jij de aandacht van jouw bezoeker direct. Door de kracht van het systeem, het benadrukken van SEO strategie in combinatie met de geoptimaliseerde laadsnelheid krijg jij een gigantisch voordeel in de zoekmachines. 

Daardoor groeit de kans dat jij in enkele maanden via zoekmachine optimalisatie strategie op nummer 1 in de zoekmachine komt. ZEKER als de concurrentie laag is. Disclaimer: Je moet deze technieken wel zelf toe (leren) passen om dit voor elkaar te krijgen. De basiskennis van zoekmachine optimalisatie leren ze hun members onder andere in de Tornado Masterclass, die ik later in dit artikel bespreek... 

In de onderstaande video vertel ik je meer over mijn persoonlijke ervaringen met Phoenix! Deze video bevat ook een volledige software walkthrough / rondleiding / tutorial.


Tornado Tools Phoenix, Huddle en Plug & Pay zorgen er voor dat jij als online ondernemer geen omkijken naar de techniek hebt. Op deze afbeelding staat een samenvatting uit het boek Online Marketing Tornado!

Tornado Tool 2: Plug & Pay (Effectieve betaalpagina's + affiliate marketing netwerk).

Met Plug & Pay krijgen online ondernemers zoals bijvoorbeeld online coaches, trainers of consultants in een uur tijd hun betaalpagina's geactiveerd. Deze tool is een van de betere betaalsystemen en koppelt handige installatie met vooruitstrevende, innovatieve technieken zoals een one-click upsell en een kassakoopje dat de gemiddelde omzet per order effectief verhoogd met tientallen procenten. Dit maakt de tool ontzettend geliefd bij ondernemers die weten hoe ze dit toe moeten passen.

Ook het affiliate marketing netwerk en de bijbehorende marktplaats is in korte tijd ontzettend gegroeid. Via affiliate marketing is het voor ondernemers namelijk mogelijk om zonder risico op (te) hoge kosten je producten te laten promoten door zelfstandige marketeers die zelf kiezen om jouw producten te promoten in ruil voor een commissie. Via affiliate marketing creëer je als online ondernemer eigenlijk je eigen Salesforce! Het affiliate marketing verdienmodel is in korte tijd een stuk populairder geworden door de marketing en promotie activiteiten van de Internet Marketing Unie. 

Bekijk mijn video over affiliate marketing, waarin ik uitleg wat affiliate marketing kan betekenen voor jou als adverteerder! 


Een nadeel is dat Plug & Pay in 2021 tegen een "probleem" aan liep wat even spannend werd. Het systeem moet namelijk gekoppeld worden aan Mollie, wat een uitdaging bleek toen Mollie besloot om accounts te gaan weigeren vanwege problemen met hun capaciteit. Uiteindelijk heeft de Internet Marketing Unie door de grote omzet van Plug & Pay (150 miljoen euro in enkele jaren) vrijstelling gekregen, waardoor alle accounts voor Plug & Pay voorrang kregen op acceptatie. 

Tornado Tools Phoenix, Huddle en Plug & Pay zorgen er voor dat jij als online ondernemer geen omkijken naar de techniek hebt. Op deze afbeelding staat een samenvatting uit het boek Online Marketing Tornado!

Tornado Tool 3: Huddle (community software + Forum).

Huddle is de Tornado Tool die het laatste werd gebouwd, omdat steeds meer mensen aan de slag gingen met online communities. Vaak deden mensen dat met Facebook Communities, waarbij ze het risico liepen dat mensen berichten niet binnen kregen of dat Facebook technische problemen kreeg. Om deze reden besloot IMU te investeren in software om het mogelijk te maken om een eigen community op een eigen domeinnaam te zetten, waardoor precies te sturen was wat er binnen zo'n community precies aan content beschikbaar kwam in een bepaalde volgorde.

In korte tijd werden duizenden communities in Nederland en België verkocht en waren sommige ondernemers in staat om tienduizenden members te helpen met hun digitale cursussen of coachingstrajecten. Bovendien werd de community ook beschikbaar gemaakt via een telefonische app zodat deze zeer laagdrempelig toegankelijk was voor bijv. geluidsfragmenten tijdens het reizen.


Wat is de Tornado Masterclass?

In de Tornado Masterclass leren online ondernemers werken met de Tornado Tools. Het is een cursus van 12 modules en 74 lessen die volledig in het teken staan om een online business te bouwen op de Tornado Tools! Na deze online marketing cursus ben jij dan ook helemaal klaar om via het internet een bedrijf te bouwen en opschalen. Dit is de inhoud van de Tornado Masterclass.

Dit is de Tornado Masterclass Cursus. HIerin zijn cursussen te vinden over het toepassen van de Tornado Tools.Dit is de inhoud van de Online Marketing Cursus Academie van IMU; waarin je met de Tornado Tools leert werken!

Hoewel de Tornado Masterclass op basis van de Tornado Tools gemaakt is, hoef je niet (perse) met Phoenix, Huddle of Plug & Pay te werken, want deze software pakketten kunnen in sommige gevallen ook door andere oplossingen worden ingevuld. 

Uiteraard raden Tonny en Martijn van de IMU hun leden altijd aan om met de Tornado Tools te werken, omdat er voordelen aan verbonden zijn voor de klant, maar ook zeker voor hun eigen portemonnee. Toch kiezen veel ondernemers er voor om in de beginfase van hun bedrijf sommige software pakketten (nog) niet te nemen. Zo wordt Huddle vaak vervangen door een Facebook groep en werken sommige mensen met Wordpress in plaats van met Phoenix. 

De Tornado Masterclass is een losse cursus van IMU, maar als jij hier als lezer in geïnteresseerd bent kun je wellicht beter lid worden van IMU Plus! IMU Plus is de volledige leeromgeving waar naast de Tornado Masterclass nog een groot aantal andere cursussen toegankelijk zijn. En waar bovendien wekelijks live-expert sessies, challenges en online marketing bootcamps worden georganiseerd om stukje bij beetje de online business te optimaliseren.

De onderstaande afbeelding bevat het grootste gedeelte van de IMU Plus inhoud. De 3e module op de bovenste rij is de Tornado Masterclass! 

Hier zie je de opbouw van IMU Plus, het online marketing cursustraject van IMU 

Bekijk via de website van IMU Plus wat je kunt verwachten van de Tornado Masterclass! 

Bekijk via de onderstaande video ook mijn persoonlijke ervaring met IMU Plus. Extra bonus: De Online Marketing Tornado.

De Online Marketing Tornado is het online marketing boek van de Internet Marketing Unie dat werd geschreven om de Tornado Tools kracht bij te zetten. Het boek beschrijft het precieze kernproces van een online business en toevallig helpen de software pakketten om de behoefte in te vullen die het boek in het hoofd van de ondernemer heeft gecreëerd. Dit is een ontzettend slimme online marketing techniek die Tonny Loorbach van Amerikaanse ondernemers heeft geleerd. 

Op deze pagina zie je nog meer inhoud van de online marketing tornadoBestel via deze link de Online Marketing Tornado via de website van IMU! Het zal je business veel sterker maken! :)

Wil jij weten of Phoenix, Huddle of Plug & Pay geschikt voor jou is? En de precieze denkwijze achter deze tools begrijpen? Dan raad ik je aan om de Online Marketing Tornado te bestellen via de website van IMU! In de onderstaande video vertel ik je kort hoe dit boek in elkaar zit en wat ik er persoonlijk van geleerd heb! 

In hoeverre voegen de Tornado Tools waarde toe? 

De Tornado Tools kosten een investering, maar staan te boek als vrijheidsproducten die flink omzet verhogend kunnen werken. Er zit namelijk geen limiet meer op het aantal bezoekers en "members" dat jij in 1x kunt bereiken. Zeker in combinatie met e-mail marketing providers en tools zoals Webinars maak jij jouw bedrijf volledig digitaal! 

Stel jezelf wel de vraag of je deze investering durft te maken, want als je faalt, ben je flink geraakt! Ik raad altijd aan om goed en logisch na te denken of jij als ondernemer klaar bent om een dergelijke investering in je bedrijf te doen, maar voor veel ondernemers met een lopend bedrijf zijn het geen spannende bedragen. Het feit dat je in enkele dagen en klikken van de muis omzet kunt draaien, zonder daarbij echt een team van specialisten in te moeten huren voor 10.000 euro is voor veel mensen de investering meer dan waard.

Zelf werk ik met Phoenix en heb ik Plug & Pay en Huddle voor klanten ingericht. Zijn er tools op de markt die goedkoper zijn? Dat zoiezo! Maar of er ook tools zijn die zo efficiënt, mooi vormgegeven en snel opgezet zijn is een goede vraag. Voor veel van de mensen die ik gesproken heb in mijn netwerk betaalden deze tools zichzelf door het gebruiksgemak en de ongelimiteerde schaalbaarheid zich moeiteloos terug! 

Simpelweg omdat een ondernemer die investeert in deze tools zich weinig uitweg gunt om "terug te treden". Het geeft een bepaalde commitment af wanneer je hierin investeert doordat de kosten aanvoelen als een echte investering. 


Wat als jij de Tornado Tools wel wilt gebruiken, maar niet wilt / kunt bouwen? 

Wanneer jij de Tornado Tools wel wilt gebruiken, maar niet wilt of kunt bouwen is het mogelijk om dit volledig uit te besteden via partners. Heb jij hier serieuze interesse in? Dan zou ik willen vragen om contact op te nemen met mij via deze pagina! Dan ga ik dit graag direct voor je in orde maken via enkele telefoontjes. 

Naast het bouwen en optimaliseren van deze software pakketten zijn er nog meerdere services die uit handen genomen kunnen worden, zoals zoekmachine optimalisatie, adverteren en/of sales gesprekken. Hier heb ik onlangs een video voor opgenomen! 
Maak gebruik van de 14 dagen gratis testen regeling voor ALLE Tornado Tools!

Ben jij benieuwd geworden naar de Tornado Tools van de Internet Marketing Unie en wat deze precies toe kunnen voegen aan jouw online business? Dan raad ik je aan om ze via de onderstaande link GRATIS te testen. Maar pas op, want voor veel ondernemers heeft dit geleid tot grote investeringen vanwege het hoge gebruiksgemak en de snelle installatie.

Test ALLE Tornado Tools 14 dagen GRATIS via deze link!!


Bronnenlijst

In dit artikel zijn een groot aantal producten van de Internet Marketing Unie genoemd. Normaalgesproken doe ik dit niet op deze manier, maar nu is het echt onoverzichtelijk geworden. Vandaar dat ik hier een overzicht plaats van alle bronnen die genoemd zijn in dit artikel! De meeste links zijn interne links, behalve de Tornado Tools, de Online Marketing Tornado verkooppagina & IMU Plus Verkooppagina.

De Software van IMU is erg interessant als je ze combineert met de onderstaande software pakketten!

Doe je voordeel met de bovenstaande bronnenlijst van producten en software, die het online ondernemen makkelijker en leuker maken!

Hopelijk heb jij iets gehad aan dit artikel uit mijn Eigen Bedrijf Starten Ideeën Kennisbank! Je bevindt je momenteel in mijn categorie over de Internet Marketing Unie

Heb jij vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down