Op deze afbeelding zie je een promo voor mijn affiliate marketing cursussen. Ik ga online ondernemers helpen met het opzetten van winstgevende affiliate marketing.

Wil jij alles leren over Affiliate Marketing via een Cursus?    

Maak een keuze uit een van de onderstaande trajecten en ik help je graag op weg!

Over mijn ervaring(en) met affiliate marketing!

Kevin Louwers
Kevin Louwers

Sinds begin 2019 volg ik    affiliate marketing cursussen    en coaching trajecten. Sinds die tijd droom ik van een eigen kennisbank en academy, waarin ik online ondernemers help om hun online inkomen te verhogen. Affiliate Marketing is namelijk een top verdienmodel dat voor iedere online ondernemer, met of zonder online programma, ontzettend veel waarde toe kan voegen.


Redenen waarom affiliate marketing interessant kan zijn

Met name het opbouwende passieve inkomen dat je op kunt bouwen met affiliate marketing heeft mij al die tijd aangesproken. Ik hoop dat anderen ook starten met het opbouwen van passief inkomen en een (persoonlijk) groeipad voor lange termijn. Ik nodig je uit een van de onderstaande cursussen te kiezen over dit onderwerp.

Introductievideo Affiliate Marketing Cursussen!

Wil jij met een vliegende start deelnemen aan een van de affiliate marketing cursus trajecten? Koop dan vast het Online Marketing Tornado boek, dat ik gebruik als online business handboek. Regelmatig zal ik naar zaken in dit boek verwijzen en dit zal jou veel inzicht geven in het bouwen van een online business op basis van online marketing / affiliate marketing. Je kunt ook eerst mijn complete review van de online marketing tornado lezen voor meer informatie!! 

Schrijf je direct in voor de Affiliate Marketing mailinglijst die richt op (startende) affiliate publishers.

Maak gebruik van mijn affiliate marketing traject door middel van e-mail marketing tips op basis van videocontent. Dit traject zal later veranderen in een betaalde online cursus met een membership-community..

50%
Inschrijven
Your information is safe with us

Wat ga je (o.a.) leren in het bovenstaande traject?

#1 Amateuristisch of Professioneel toepassen van Affiliate Marketing. 

Hoe kijken amateurs en professionals aan tegen affiliate marketing? En hoe starten ze nieuwe sites? Hoe ziet dit wereldje er uit en hoe kun je jezelf het beste positioneren om succes te hebben met affiliate marketing?

#2 Wat heb je nodig om te starten met affiliate marketing?

Welke technische kennis heb jij nodig om te starten met affiliate marketing? En wat voor technieken gebruik je op internet? Is een Wordpress website genoeg om affiliate marketing toe te passen? Of kun je beter een Wix website nemen? En wat kost zoiets in totaal dan ongeveer? 

#3 Welke tools heb jij nodig voor affiliate marketing? 

Welke tools kun jij gebruiken om jouw online business te verbeteren en jouw klanten te bereiken? En hoe zet je die tools dan in om te blijven groeien op lange termijn? 

#4 Hoe selecteer je affiliate netwerken en programma's? 

Is het verstandig om met elke aanbieder in zee te gaan? En waar vind ik deze aanbieders eigenlijk? In deze module leer je alles over het optimaliseren van jouw productaanbod, waardoor je inkomsten optimaliseert. 

#5 Koude Mindset > Hoe ga jij om met de leegte in affiliate marketing?

Kun jij dagelijks blijven knallen, terwijl je vecht tegen de klok en jouw investeringen? Hoe ga jij om met tegenslagen? Hou jij het hoofd koel wanneer er geen progressie te zien is in het eerste half jaar? Hoe ga je met familie en vrienden om die je afraden om er mee door te gaan? 

Schrijf je direct in voor de Affiliate Marketing mailinglijst die richt op (startende) affiliate Adverteerders.

Maak gebruik van mijn affiliate marketing traject door middel van e-mail marketing tips op basis van videocontent. Dit traject zal later veranderen in een betaalde online cursus met een membership-community.

50%
Inschrijven
Your information is safe with us

Wat ga je (o.a.) leren in het bovenstaande traject?

#1 Is jouw bedrijf schaalbaar genoeg om affiliate marketing in te zetten? 

Wat zijn de kansen van affiliate marketing? En wat zijn de bedreigingen? Hoe moet jouw bedrijf er uit zien om hier succesvol in te worden? In deze module laten we precies zien hoe jij jouw aanbod optimaliseert om op de lange termijn met affiliate marketing aan de slag te gaan als adverteerder! 

#2 Wat maakt Affiliate Marketing voor adverteerders zo interessant?

No Cure; No Pay OFTEWEL promoten op basis van commissies. Is dit echt zo interessant als de aanbieders van affiliate netwerken het laten klinken? Via case Studies laten we zien wat affiliate marketing kan doen voor ondernemers die "balls deep" durven gaan. 

#3 Wat heb je nodig om als adverteerder te starten met affiliate marketing?

Welke technische kennis heb jij nodig om te starten met affiliate marketing? En wat voor technieken gebruik je op internet? Is een Wordpress website genoeg om affiliate marketing toe te passen? Of zijn er nog andere mogelijkheden om jouw online business te optimaliseren? En wat kost zoiets in totaal dan ongeveer?

#4 Hoe selecteer je affiliate netwerken en hoe bouw je programma's? 

Hoe selecteer je een affiliate netwerk om jouw affiliate marketing strategie op te runnen? Wat zijn de beste opties in Nederland? In deze module leer je alles over het optimaliseren van jouw affiliate programma, waardoor je je inkomsten voor de lange termijn optimaliseert. 

#5 Ben jij bereid om in de spotlight te staan en anderen vrij te laten?

Wanneer je anderen de kans geeft om jouw programma(s) te promoten, geef je automatisch een stukje controle weg. Hoe kijk jij hier tegen aan? Als een kans of een bedreiging? Moet jij heel strenge regels verbinden aan jouw affiliate campagnes of accepteer jij dat (sommige) affiliates er met de foute bedoelingen in zitten? 

Schrijf je ook in voor een van mijn Affiliate Marketing Facebook groepen waar ik trainingen geef over Affiliate Marketing Strategie!

Affiliate Marketing voor Publishers!

In deze (gratis) Facebook groep start ik met het bouwen van een affiliate marketing trainingscommunity. Hier gaat veel waardevolle content gedeeld worden voor mensen die aan de slag willen met affiliate marketing als publisher!

Affiliate Marketing voor Adverteerders!

In deze (gratis) Facebook groep start ik met het bouwen van een affiliate marketing trainingscommunity. Hier gaat veel waardevolle content gedeeld worden voor mensen die aan de slag willen met affiliate marketing als adverteerder!

Heel veel succes met mijn content!

Er is veel moeite gedaan op het bouwen van deze affiliate marketing cursussen. Gelukkig was het een interessant en leuk project en zorgde het ervoor dat ik een aantal grote persoonlijke doelen af mocht strepen van mijn wensenlijst. Persoonlijk heb ik ontzettend veel zin om meer ondernemers te helpen met affiliate marketing, zowel publishers als adverteerders. Voel je vrij om bij vragen, feedback of handelsmogelijkheden contact met me op te nemen, dan kijk ik graag met je mee waar we samen voordelen kunnen behalen.
arrow_drop_up arrow_drop_down